Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Ben annemlere geldim anneme anlattim kisa bir ozet gectim, oda katlanma kizim sana kapimiz acik dedi ne yapiyorsan yap ama ezdirme kendini dedi. Cok gencsin onunde uzun yillar var dedi.
Destekler bana bunu bilmek guzel , gidisatin bu oldugunu soyledim ne olur gorucez.
Esimede yazdim hakaret saygisizlik istemedigimi, bi daha tahammul edemeyecegimi soyledim, keske yazmasaydim cunku yine ayni cevabi aldim, sen degisirsen bende degisicem bunlar hep birikimden oluyo hayatim zehir oldugu icin, sende dusun tasin nasi degisiceksin bul yoksa bendede bi degisim olmicak dedi.
Hatta ben ayni seyleri tekrarlayinca bana bozuk plak gibi konusma iste yeter artik falan diye tersledi.
Durumun ciddiyetinin farkinda degil ya beni suclamak kolayina gittigi icin bahane buluyo stres topu olarak devam edebilsin bende kendimce kendimi duzeltmeye ugrasayim diye hem bana bi ugras olucak hemde sucluluk hissedeyim diye. Yada ben yaniliorum cidden hala cok ustune gidiyorumda ne olursa olsun o laflari edipte bu kadar rahat hem suclu hem guclu nasi boyle yazabildi aklim almiyo.

net bir cevap ister misiniz?
bu adam sizi robotlaştırmaya,kişiliğinizi yok etmeye çalışıyor.Karşınızdaki insan normal değil ve sizin de bu düşüncelerle ruh sağlığınız elinizden gidebilir ama bu durumu şu an çok ciddiye almıyorsunuz.
Bir şey sorabilir miyim bu halinizle size değer vermeyen biri,psikolojiniz bozulduğunda size destek olur mu,kendini suçlar mı sizce.Bence siz bu kişide saplanıp kalırken hayatınız elinizden kayıp gidiyor

Epey bir süredir bu siteyi takip ediyorum,bir süredir yorum da yazıyorum ama ilk kez bir konuda bu denli olaya kör bakan bir konu sahibi gördüm.Bir insan yardım ister kafası karışıktır ancak halen başlangıç noktasında ise artık gerçekten onun için yapılabilecek birşey kalmamıştır boşuna nefes tüketmiş olmak haricinde.Açıkçası bir hemcinsimin böyle aşağılanması beni çok üzmüştü ama bazı insanların bu durumu kabullendiğini de bu sitede görmüş oldum ve şaşırdım

Malesef aklimi yitirmek uzereyim zaten. Gitgide kotuye giden bir dusunce yapim var hep kendimi suclamaya meyilliyim o kadar inandirildim ve inandimki suclu olduguma. Acil cok acil kurtulmam gerektiginin farkindayim, bu farkindalik cok kisa suruyo bi sure sonra esim guler yuzu ve guzel bi kac sozuyle geri donucek cunku ve beni bi sekilde kandiricak. Resmen bunun bir tuzak oldugunu dusunuyorum artik. Narsist oldugunu ve benimle kurban gibi oynadigini dusunuyorum. Aksi halde bu yasanan olayda insanin soyledigi sozler icin kendini suclu hissetmemesi ve tam tersine karsisindakine suc bulmasi mumkun degil bence. Kimse sebepsiz yere bagirip cagirip evden kovdugu karisinda bunun icin bi suc bulamaz...

Kabullenis sizin dusundugunuz tarzda degil
Malesef. Durumu gorememe kor olma ve psikolojiyle oynanmis olmasi. Bide sevilme istegi iste

Hiç birimiz çocuk değiliz kimse kimseyi zorla kandıramaz,size bundan sonra kolaylıklar diliyorum bir daha da bu konıda yorum yapmayı düşünmüyorum

Konunuzun hemen hemen tamamını okudum.artık neredeyse eşinize hak vermeye başladım

cok terbiyesiz cunku. daha onceden bana dol israfisin dedigi bile oldu, ise yaramaz malmisim.
surekli beni asagiliyor. gorucu usulude evlenmedik gayet flort ederek kendi istegimizle evlendik, calistigimiz yerde tanisipta.
Afedersiniz ama evli olduğunuz kişiden tanımadığım halde tiksindim ne çirkin laflar etmiş size yerinizde olsam ettiği ilk hakaretle kıçına tekmeyi atmıştım

Kabullenis sizin dusundugunuz tarzda degil
Malesef. Durumu gorememe kor olma ve psikolojiyle oynanmis olmasi. Bide sevilme istegi iste
Adam sizi SEV Mİ YOR, sevilme isteği için adamın iğrenç davranışlarına katlanıyorsanız yanlış yoldasınız, insan sevdiği birine döl israfısın der mi???! Size karşı iğrenç tavırlarını sevgi göstergesi olarak görmüyorsunuz inşallah???

seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye,
kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz
annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek
5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.

Aklımı kaçıracağım...

Ben bile sizi sevmedim.
Eşiniz niye sevsin?
O kadar hakaret ettiğim insanı asla sevmem ben.
Çünkü zerre kadar değeri yoktur gözümde.
Aman gidin çekin ne cekiyorsaniz.
Dusunsenize suratına hunharca bağırıp küfür ettiğiniz kadın hala sizi imkanları varken ve ailesi arkasındayken cekebiliyorsa valla ezsin ezebildigi yere kadar, mustehaktir.

Bu canavari sen yaratmissin tatlim ezdire ezdire ben degersizim sen cok ulvi bir yaratiksin demissin adam da kotu ego patlamasi yasio ustunde ......

Arkadaşlar konu sahibini onaylamıyor olabilirsiniz ama linç etmek niye
Demek psikoloji öyle bir durumda ki gidemiyor vazgeçemiyor
Ben olsam .. ben olsamlar bazı durumlarda anlamsız oluyor ..
konu sahibinin anlatım tarzından psikolojik olarak sindirilmiş özgüveni yerlebir edilmiş
Herkes kendi yaşadığını bilir, anladığım kadarı ile o da herşeyin farkında ama adım atamıyor ..
şuan eşi olacak şahısın yaptığından farklı davranmıyorsunuz ..
niyet yardımcı olmaksa bu yol doğru değil ..

Size katılıyorum.. Arkadaşın ihtiyacı olan şey kararlılık, kendine güven ve sevilmediğini ,istenmediğini kabullenmesi. Onun için acı bir durum belki ama maalesef gerçek bu. Yıllardır sevilme hayali ve umuduyla belki sürdürdü ama böyle bir ihtimal olmadığını, olmayacağını görmesi gerekiyor. Madem ailesi arkasında ve kendisi başlangıç için adım atmaya cesaret edemiyor, ailesinden yardım istemesi gerekiyor sanırım. İlk adımı şimdi atmazsa belki bir ömür boyu bu kısır döngüyü hakaretin, aşağılamanın, dışlamanın dozu artarak yaşayacak, belki fiziksel şiddete dönüşecek.. Yani ya şimdi ya hiç...

Siz düşündüğüm üyeyseniz, (yurtdışında yaşayan, eşine saplantı derecesinde takıntılı olan) böyle olacağını size önceki konularınızda herkes söylemişti. Adamın tahammül sınırlarını sürekli zorladınız, bu ortama da zemin hazırladınız.

Şayet bu bahsettiğim üye siz değilseniz kusura bakmayın.

Eşiniz sizi sevmiyor, söylediği sözlerden zerre kadar pişmanlık bile duymuyor hala mesaj atıp özür dilemesini bekliyorsunuz.

Evet oyleydim ama gercekten degistim son 1 senedir. Ama sonuc hala ayni.
Adamdada sorun varki boyle oldu. O sadece senin yuzunden diyip sorunu hep oteledi aslinda en basindan beri kabaydi, bende kendi sınırımı cizemedim ve bu hale geldik

Demez dememeli.
Kavga etmedigimiz zamanlarda sevdigini dusunuyodum. Sevmiyo haklisiniz. Ben hep onun yapisina verdim ailesinede saygisiz yakin oldugu insanlari ezmeyi baski yapmayi sever bende sinirlenince boyle oluyo diyerek kendimi kandirmisim. Sevse biraz sınır bilir kaybetme korkusu olur en azindan kavgadan sonra ben yazdigimda beni suclamazdi hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…