Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Tesekkurler..
diyorum ya sevdigine inandim cunku severek evlendik baslarda uzun bi sure benimde hatalarim oldu bunaltmak sadece ona odakli yasamak ve ilgi beklentimle nefes aldirmamak bogmak gibi daha nisanliyken basladi kaba sozleri falan sinirlenince soyluyodu o zamandan beri hep sen degismezsen ben degismem dedi dun bile ayni seyi soyledi iste . Bende en basindan beri beni seviyo ama sinirlenince gozu donuyo diye bi algi olusmustu iste.
Kendinde suc hic gormuyo sen yaptin diyo. Bunu beni manipule etmek icinmi diyo yoksa inanarakmi bilmiorum ama insan o ettigi laflarin ciddiyetine nasil varmaz.
Artik bende biliyorum sevmiyo onemsemiyo deger vermiyo. Sevseydi dun o sekilde konusmazdi hala. Yada kendini cok cok daha fazla seviyo iste .
Ailem destek ve gidisat belli kendimi kurtarmak istiyorum

iyi ki ama iyi ki çocuğunuz yok.... o zaman hç gitmezdiniz siz. bu durumda bile gitmiyorsanız.....

Eşine ne mutlu ki hiçbir mecburiyetin yok
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum o zaman da çok konuşmuştuk
Eşiniz hep hadsiz, saygısızdı sadece sınırı iyicene aşmış
Gitmek istemiyorsan içine sinmiyorsa bile
Eşine hiçbir mecburiyetin olmadığını
Sevginin seni yanında tutmaya yetmeyeceğini öğretmelisiniz
Eşiniz bu tutum karşısında değişir mi hayır
Sadece belli bir süre sınırlarınız konusunda bir adım geri gider kanaatimce ..

Kendinizi aşağılatmaya daha ne kadar devam edeceksiniz.
Böyle bir adamla değil 1 gün 1 saat bile durulmaz.
Gerçi yorumların hepsini okumadım ama siz de pek ayrılmaya niyetli gözükmüyorsunuz.
Allah kolaylık versin.

Kadın evliliğinde olabildiğince manipüle edilmiş, sindirilmiş göremiyormusunuz?
Neden sizde onun üstünde egonuzu tatmin etmeye çabalıyorsunuz?
Şu yorumunuzdan sonra aklı dimağı apaydınlık olucak büyük bi feng şhui yaşayacak, dur ya ben şu adamı bi terkedeyim diyecek öyle mi?
Çok yapıcı ve çarpıcı yorum tebrikler..
Uzuuunca bi beğeni beklentiniz falan vardır şimdi sizin.Tutmayalım biz sizi !!!!!

Konu sahibi sen kendine değer vermez isen HİÇKİMSE SANA DEĞER VERMEZ..Bak burada bile bazı insanlar seni değersiz görüyor, o ne laflar kaldırmış bizde burda atıp tutmuşuz çok mu?? Çok da tınn..durumundalar

Çok amiyane anlattığımın farkındayım ama anla diye diyorum bunları.DEĞER GÖRMEK de DEĞERSİZLEŞMEK de senin elinde..Hayatını erteleme amaann dur bakalım bu olayı atlatalım da sonra yine yaparsa ö..zlük ozman hallederim deme.Tepkilerini hislerini erteleme ve korkma!

Yuva yikmak kolay bisey degil evet ama o adamda insani kanser eder sonra oturur aglarsin niye saclarim dokuldu diye hele oyle bi adamdan aklin varsa kesinlikle cocuk dogurma

Sinir anında can acıtmak için söylenen sözlerde gerçeklik payı da vardır yalnız.
Sinir anında can acıtmak için söylenen sözlerde gerçeklik payı da vardır yalnız.

Kendi adıma söyeleyeyim sinir anımda söylediğim herşeyi hissederek söylüyorum..Birebir hisetiiğim şeyler hepsi..Canının acıyı acımayacağının hesabını yapmam ,acı ama gerçektir

Konu sahibi yaşınız benden büyük ama bir tavsiye vermek istiyorum
Eşinizi,ailenizi falan boşverin
Hatta şu an interneti kapatın ve hemen bir psikiyatriden randevu alın
Kötü anlamda söylemiyorum ama dışardan bakılınca gerçekten korkunç bir durumda psikolojin

Tekrar psikologdan yardim alicam daha once gorustugum beni bilen bir kadin. Onunla gorusmek istiyorum kendimi bu donguden kurtarmak icin yardima ihtiyacim var.
Yeterki kadar gordum kocaliginida insanliginida. Kendimi suclamaktan yoruldum tukendim artik. Kendimi sucladikca ezildim sindim cikis yolu ariyorum.

Simdi aliyorum bu iki gun icinde gorusup bana acikca soylemesini isticem bendeki sorun neyse tedavi olmak kendimi ozgurlestirmek istiyorum.

Oyle. Bende zordum ilgi bekledim bunalttim ama benim davranislarimin karsiligi bu olamaz. Aslinda hic biseyin karsiligi bunlar olmamali. Kendimi suclamicam artik. Insanlik boyutunda degil cunku yasadiklarim. Insan muamelesi gordugumu dusunmuyorum.

Kendinizi sevin ve sizi seven insanlarla beraber olun. Beni kimse sevmiyor diye dusunmeyin , anladigim kadariyla aileniz sizi cok seviyor. Dunyada en cok kendinizi sevin.

Ailemede daha onceleri beni yeterince sevmiyolar diye uzuluyodum
Bunu esimde asiri kamciladi surekli sana insan muamelesi yapmiolar yuzune bile tukurmuyolar ne bicim anne ne bicim baba, anne babaliklari eski turk lirasiyla 5 para etmez seklinde konusup beni cok cok doldurdu. Aslinda buraya geldigimde bana destek olduklarini gordum yine..
kapilari acik

Simdi aliyorum bu iki gun icinde gorusup bana acikca soylemesini isticem bendeki sorun neyse tedavi olmak kendimi ozgurlestirmek istiyorum.

İkili ilişkilerde manipülasyon kitabını alıp okuyun. Bana çok yardımcı oldu. Siz narsist kişilik bozukluğu olan biriyle evlisiniz. Onun davranışları da sizi ona bağımlı hale getirmiş. Tıpkı benim gibi. Ben kurtuldum darısı başınıza..

Oyle. Bende zordum ilgi bekledim bunalttim ama benim davranislarimin karsiligi bu olamaz. Aslinda hic biseyin karsiligi bunlar olmamali. Kendimi suclamicam artik. Insanlik boyutunda degil cunku yasadiklarim. Insan muamelesi gordugumu dusunmuyorum.

Bak canımm hala kendinde hata arıyorsun. İlgiye muhtaç hale getirmemliydi seni. Zaten seven ilgisini, şefkatini gösterir. Bak yaşadıklarımız çok aynı. Lütfen dediğim kitabı al oku. Orada eşini göreceksin. Lütfen oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…