Arkadaşlar konu sahibini onaylamıyor olabilirsiniz ama linç etmek niye
Demek psikoloji öyle bir durumda ki gidemiyor vazgeçemiyor
Ben olsam .. ben olsamlar bazı durumlarda anlamsız oluyor ..
konu sahibinin anlatım tarzından psikolojik olarak sindirilmiş özgüveni yerlebir edilmiş
Herkes kendi yaşadığını bilir, anladığım kadarı ile o da herşeyin farkında ama adım atamıyor ..
şuan eşi olacak şahısın yaptığından farklı davranmıyorsunuz ..
niyet yardımcı olmaksa bu yol doğru değil ..
iyi ki ama iyi ki çocuğunuz yok.... o zaman hç gitmezdiniz siz. bu durumda bile gitmiyorsanız.....Tesekkurler..
diyorum ya sevdigine inandim cunku severek evlendik baslarda uzun bi sure benimde hatalarim oldu bunaltmak sadece ona odakli yasamak ve ilgi beklentimle nefes aldirmamak bogmak gibi daha nisanliyken basladi kaba sozleri falan sinirlenince soyluyodu o zamandan beri hep sen degismezsen ben degismem dedi dun bile ayni seyi soyledi iste . Bende en basindan beri beni seviyo ama sinirlenince gozu donuyo diye bi algi olusmustu iste.
Kendinde suc hic gormuyo sen yaptin diyo. Bunu beni manipule etmek icinmi diyo yoksa inanarakmi bilmiorum ama insan o ettigi laflarin ciddiyetine nasil varmaz.
Artik bende biliyorum sevmiyo onemsemiyo deger vermiyo. Sevseydi dun o sekilde konusmazdi hala. Yada kendini cok cok daha fazla seviyo iste .
Ailem destek ve gidisat belli kendimi kurtarmak istiyorum
Tesekkurler..
diyorum ya sevdigine inandim cunku severek evlendik baslarda uzun bi sure benimde hatalarim oldu bunaltmak sadece ona odakli yasamak ve ilgi beklentimle nefes aldirmamak bogmak gibi daha nisanliyken basladi kaba sozleri falan sinirlenince soyluyodu o zamandan beri hep sen degismezsen ben degismem dedi dun bile ayni seyi soyledi iste . Bende en basindan beri beni seviyo ama sinirlenince gozu donuyo diye bi algi olusmustu iste.
Kendinde suc hic gormuyo sen yaptin diyo. Bunu beni manipule etmek icinmi diyo yoksa inanarakmi bilmiorum ama insan o ettigi laflarin ciddiyetine nasil varmaz.
Artik bende biliyorum sevmiyo onemsemiyo deger vermiyo. Sevseydi dun o sekilde konusmazdi hala. Yada kendini cok cok daha fazla seviyo iste .
Ailem destek ve gidisat belli kendimi kurtarmak istiyorum
Ben bile sizi sevmedim.
Eşiniz niye sevsin?
O kadar hakaret ettiğim insanı asla sevmem ben.
Çünkü zerre kadar değeri yoktur gözümde.
Aman gidin çekin ne cekiyorsaniz.
Dusunsenize suratına hunharca bağırıp küfür ettiğiniz kadın hala sizi imkanları varken ve ailesi arkasındayken cekebiliyorsa valla ezsin ezebildigi yere kadar, mustehaktir.
Cesaret bulmaya calisiyorum bunun icin.
4 senedir evliyiz, hep sevdigini dusunup sinir aninda soyluyor diye gecistirdim inanmak istedim.
Sinir anında can acıtmak için söylenen sözlerde gerçeklik payı da vardır yalnız.
Sinir anında can acıtmak için söylenen sözlerde gerçeklik payı da vardır yalnız.
Konu sahibi sen kendine değer vermez isen HİÇKİMSE SANA DEĞER VERMEZ..Bak burada bile bazı insanlar seni değersiz görüyor, o ne laflar kaldırmış bizde burda atıp tutmuşuz çok mu?? Çok da tınn..durumundalar
Çok amiyane anlattığımın farkındayım ama anla diye diyorum bunları.DEĞER GÖRMEK de DEĞERSİZLEŞMEK de senin elinde..Hayatını erteleme amaann dur bakalım bu olayı atlatalım da sonra yine yaparsa ö..zlük ozman hallederim deme.Tepkilerini hislerini erteleme ve korkma!
Konu sahibi yaşınız benden büyük ama bir tavsiye vermek istiyorum
Eşinizi,ailenizi falan boşverin
Hatta şu an interneti kapatın ve hemen bir psikiyatriden randevu alın
Kötü anlamda söylemiyorum ama dışardan bakılınca gerçekten korkunç bir durumda psikolojin
Eşine ne mutlu ki hiçbir mecburiyetin yok
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum o zaman da çok konuşmuştuk
Eşiniz hep hadsiz, saygısızdı sadece sınırı iyicene aşmış
Gitmek istemiyorsan içine sinmiyorsa bile
Eşine hiçbir mecburiyetin olmadığını
Sevginin seni yanında tutmaya yetmeyeceğini öğretmelisiniz
Eşiniz bu tutum karşısında değişir mi hayır
Sadece belli bir süre sınırlarınız konusunda bir adım geri gider kanaatimce ..
Kendinizi sevin ve sizi seven insanlarla beraber olun. Beni kimse sevmiyor diye dusunmeyin , anladigim kadariyla aileniz sizi cok seviyor. Dunyada en cok kendinizi sevin.
Simdi aliyorum bu iki gun icinde gorusup bana acikca soylemesini isticem bendeki sorun neyse tedavi olmak kendimi ozgurlestirmek istiyorum.
Oyle. Bende zordum ilgi bekledim bunalttim ama benim davranislarimin karsiligi bu olamaz. Aslinda hic biseyin karsiligi bunlar olmamali. Kendimi suclamicam artik. Insanlik boyutunda degil cunku yasadiklarim. Insan muamelesi gordugumu dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?