Bak canımm hala kendinde hata arıyorsun. İlgiye muhtaç hale getirmemliydi seni. Zaten seven ilgisini, şefkatini gösterir. Bak yaşadıklarımız çok aynı. Lütfen dediğim kitabı al oku. Orada eşini göreceksin. Lütfen oku.
Tam 17 seneeee. En son tekme tokat dayak yedim. Ölümden döndüm. Ozaman gördüm doğruyu. Lütfen beni dinle kendini suçlamaktan vazgeç. Bak çok araştırdım. Onun davranışları seni ona bağımlı yaptı. Sakın unutma bu sözümü lütfennnn. Adam ondan besleniyor çünkü.Kitabi bugun alicam. Siz nasil kurtuldunuz, neler yasadiniz ve ne kadar sure evli kaldiniz ..
Kitabi bugun alicam. Siz nasil kurtuldunuz, neler yasadiniz ve ne kadar sure evli kaldiniz ..
Hep acaba ben mi yanılıyorum? Yanlışım? Boşanmak için geçerli bir sebep mi diye sorguluyorsun değil mi?
Tam 17 seneeee. En son tekme tokat dayak yedim. Ölümden döndüm. Ozaman gördüm doğruyu. Lütfen beni dinle kendini suçlamaktan vazgeç. Bak çok araştırdım. Onun davranışları seni ona bağımlı yaptı. Sakın unutma bu sözümü lütfennnn. Adam ondan besleniyor çünkü.
Gecmis olsun oncelikle kurtulmussunuz.
Evt hep hatayi kendimde goruyorum. Kendimi sucluyorum. Ona olan kizginligim bu laflari duyduktan 1 saat sonra geciyo yerini uzgunluge sucluluga ve pismanliga birakiyo. Kaybetme korkusuna birakiyo. Onu kaybetmek istemiyorum falan. Evi terketmenin aksine daha cok ezilip buzulup caresiz kaliyorum.
Siz bunlari yasadinizmi
Kesinliklee. Bak ben seni anlıyorum tamam mı? Lütfen google a gir narsist erkek yaz bir sürü ingilizce ve türkçe blog var. Oku. Teşhisini sağlamlaştır. Sen yalnız değilsin yaşadığını yaşayan milyonlarca insan var inan. Sadece kurbansın. Muhtemelen duygusalsın, merhametlisin. Adamlar kurbanlarını buna göre seçiyor. Lütfen google da searchle ve oku sadece.
Biliyorum baktim daha once ben yuzde yuz emin olamadim sadece narsist mi degilmi diye benziyo cok ama kendini suclama psikolojisinde oldugum icin yanildigimi dusundum sonra evet duygusalim ve merhametliyim cok . Bir narsistle yasamak mutlu olmak mumkunmudur? Kendini ezdirmeden yasamak diyelim. Bu onlara ters galiba.
Gecmis olsun oncelikle kurtulmussunuz.
Evt hep hatayi kendimde goruyorum. Kendimi sucluyorum. Ona olan kizginligim bu laflari duyduktan 1 saat sonra geciyo yerini uzgunluge sucluluga ve pismanliga birakiyo. Kaybetme korkusuna birakiyo. Onu kaybetmek istemiyorum falan. Evi terketmenin aksine daha cok ezilip buzulup caresiz kaliyorum.
Siz bunlari yasadinizmi
Aslaa tatlım. Sürekli de aldatırlar inan. Çünkü diğer insanların ilgi ve hayranlıklarına muhtaçlar. Ayrıca acı ama kimseyi sevmezler. O yüzden oku diyorum özelliklerini tanı. Asla da iyileşmezler çünkü kabul etmezler hastalığı. Çünkü onlar mükemmeldir. Çok tipiktir aslında. Asla suçlu değildirler. Zeytinyağı gibi üste çıkarlar.
Aldatildigimi dusunmedim hic hissetmedimde boyle bisey.
Orta nokta bulamiyoruzki hic. Beni evden kovdu tonla agir hakaret etti ve vurdu. Ona ragmen bana senin yuzunden dedi iste birikim oldu dedi. Hep hakli yani. Bu bile narsist oldugunu gosteriyor dimi?
Yani insan bu kadar hakli goremezki kendini. Ruh hastasi degilse.
Bende tam bir kurban gibiyim. Cikamiyorum
Isin icinden . Dediginiz kitabi alicam.
Peki ayrilmasi kolaymi? O benden kesinlikle ayrilmiyoda, ne kadar soylesede kovsada ayrilmiyo. Gecen sene evi terkettim barismak icin aradi 2 hafta sonra baristik. Kendileri ayrilmaya yanasmiyomu ?
Hayır lütfen dikkat et şiddete de meyilli oluyorlar. Onun istememesi önemli değil. Kararlı ol tehdit ederse şikayet et ve uzaklaştırma al. Kadın beyanı esastır. Kanıtlaman gerekmiyor.
Özel değilse nasıl bir ayrılık süreci atlattınız?Belki ayna olur şu yaşananlara.Aldatildigimi dusunmedim hic hissetmedimde boyle bisey.
Orta nokta bulamiyoruzki hic. Beni evden kovdu tonla agir hakaret etti ve vurdu. Ona ragmen bana senin yuzunden dedi iste birikim oldu dedi. Hep hakli yani. Bu bile narsist oldugunu gosteriyor dimi?
Yani insan bu kadar hakli goremezki kendini. Ruh hastasi degilse.
Bende tam bir kurban gibiyim. Cikamiyorum
Isin icinden . Dediginiz kitabi alicam.
Peki ayrilmasi kolaymi? O benden kesinlikle ayrilmiyoda, ne kadar soylesede kovsada ayrilmiyo. Gecen sene evi terkettim barismak icin aradi 2 hafta sonra baristik. Kendileri ayrilmaya yanasmiyomu ?
Iste o kararli ol kismi cok zor. Daha basindayim yeni yeni kendime geliyorum, yapabilirim insallah. Kurtulmak icin psikologada gidicem yine. Biri beni sarsmadan yasadigimi gozume iyice sokmadan kurtulamicam
bizim bir tanıdığınızım eşiyle sıkıntıları vardı başka bir kadınla mesajlarını gördüğü için dayak yemişti ikinci hamile liginde sonra eve geç gelmeler alkol vb kötü alışkanlıklarla 3-4 sene geçti . Ağzında bir boşanma lafı hiç bitmedi. Ne oldu biliyor musunuz şimdi 3 ye hamile sihirli peri gelmiş değneğini değmiş . Adam birden düzeldi. Eşiniz boşanmak istemiyorsa anlaşmak için bir yol bulması gerekecek sadece sizin değil eşinizinde yardım alması gerekiyor.
O yumrukları boşuna yemedim ben!! Aklım başıma geldi. Saçma gelecek belki ama iyi ki dövmüş. Geri kalan hayatımı kurtardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?