Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Gecmis olsun insallah kurtulursunuz..
Bende oyle diyorum insallah yasamam ama belli bi noktaya gelmesi icin daha buyuk bi olay olmasi lazimki heralde bosanayim.
Hakkimizda hayirlisi..

Ben kurtuldum Nilaycım. Kurtulmak için illa boşanmam gerekmiyor. Psikolojik anlamda kurtuldum fakat bence darısı senin başına. Gözünde büyütme şu adamı. Sana olabildiğince dil döktüm. Belki başka kadınlar da okur bir faydam olur diye. Sen bilirsin. Umarım canınla ödemezsin bu hatayı. Sağlıklı kal lütfen (her anlamda) ve lütfen çocuk yapma. Bak o zaman gör zulmü sen. O kadar güveniyorlar ki bırakamaz artık beni diye. Benim hamilelelikte ve lohusalıkta pik yapmıştı ve sonra aslaa düzelmedi. Bende cümle bitti. Hoşçakal..

Öncelikle gelmiş geçmiş olsun Allah kurtarmış sizide. Yaşadıklarımız aynı şeyler anlatmakta zorlanıyorum bazen ne desek eksik bile kalıyor bunlar degismez.. Narsistlerle yaşamak.. dayak hakaret küfür aşağılama.. neler neler. Nasıl olur diyorsunuz bir insan evladı nasıl bunları yaşatır diyorsunuz.
Duygu yok sevgi yok sevinme ve üzüntü yok empati yok.. sen kimsin diye diye,senin yüzünden diye diye sacma sapan sebeplerle hep suçlanmak. Neden böyle davranıyorsun dediginde hah ona mı takıldın deyip kendini kötü hissettirir.. dayak atar küfür bağırış sonra elimi tutar gezdirirdi. Sonra yüzü gülmüyor diye sağa sola söylenirdi. Onda utanmak da yok yerin dibine girerdim onun yanındayken. Aklıma geldikçe kötü hissediyorum kendimi.. En sonunda olan oldu ve uzaklaştirma kararı aldım.
Önceden evde tek başıma kalmaya korkan ben yeterki gittigi yerden gelmesin diye dua eder hale gelmiştim..
Hakaret yok suçlamalar yok.. huzur tek anlamiyla huzur.. Allah bizlerin yardımcımız olsun bundan sonraki süreç icin.
Konu sahibi onlar düzelmez bu olanlara rağmen sen birakmazsan o zaten seni bırakacak ama nasıl bir halde bırakacak şaşarsın. Sen Kendinden geçmeden ondan vaz geç.. yapma uzak dur

Valla bundan sonraki süreç benim için çok daha kolay. Ben doğru yolu gördüm ya. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Sizin kırılma noktanız neydi?

Valla sizin soylediginiz seyleri esimde bana söylüyor ben herkese karşı saygısızmışım aileme de,kismen de dogru sayılır bizde gecen gün büyük kavga ettik elbette boyle sozler söylemedi ama 2 kurusluk aile şerefimizin icine ettin rezil olduk dedi cunku cok bağırdım konu komsu duydu bir de bana it damarın tuttu mu tutuyor Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi avradi beni bitirdin bilmemne neler neler soyledi yok artik yeter biktim kavga etmekten vs ama bende hic sınır yok bacak bacak ustune atip alayci tavirlarla elimde sigarayla cok cok ağır sözler söylüyorum bunu o an yapiyorum düşününce biri bana oyle seyler soylese onu gebertirdim sanırım yani esim terbiyesizine haklı demiyorum ama olayi fisekleyen benim buna ragmen özür diliyor dilemese yataga gectigimde saçımı okşuyor sabah uyaniyorum daha dogrusu o öpüyor oyle uyaniyorum bana inanmicaksiniz ayağımı öpüyor elimi tutuyor ama ben yine de esimi bazen hic affedemiyorum dislerini sıkıyor zaten diş sıkma rahatsizligi var bazen gercekten cok agir konusuyor ama ailenize varincaya kadar herturlu seyi soyleme hakkı olmamasi lazim esinizin. Bu hakki ona kim verdi? Bende genelde suclu olsamda kendimi hakli cikartip karsi tarafin soyledigi sozleri söylerim bu yönüm eşinizin huyuna benziyor bu durumda siz haklisiniz ama ettigi laflar cok kırıcı ben sizi eleştirmicem benimde esimin defol git dedigi oldu gittim de ama bu defa mahalle mahalle pesimde dolandi ama o bana evden git demedi yatak odasina gec sus dedi kovdu yanindan bende evden gittim ve bende onu evden kovdum araba da yatti eve de almadim anahtar koydum kapiya ne kadar acı bu kadar gecimsiz evlilikler eskiler böyle değildi Allah sonumuzu hayır etsin ben kimsenin degiscegini zannetmiyorum cocuk yapcaktik ama malesef ondan da vazgectim zor gunler yasiyorum

Valla bundan sonraki süreç benim için çok daha kolay. Ben doğru yolu gördüm ya. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Sizin kırılma noktanız neydi?

Ben de çok zaman geçmeden anladım bu kişi de bir sorun olduğunu. Bende araştırdım goggle da incelemedigim site kalmamıştı artık. küçük yaşta yaşanılan aile travmaları çıkıyordu sebebi için.. küçücük bir çocuk ve o çaresizlik içinde büyümesi.. Kendimi o kadar kötü hissediyordum ki o kadar acıdım ki ben sevgimi verirsem anlayacaktı gerçekten sevilmeyi..ama ne yazık ki ona merhamet gösterdikce o daha da arttırdı dozu. Fiziksel şiddete bile razı hale geldim yeterki sussun hakaretleri bitsin diye.
Benim yaptığım güzel olan herşeyi kendinin yaptığını, bana karşı uyguladığı, içinde kötü olan ne varsa da benim yaptığımı iddia etmesi son damla oldu. yenilir yutulur değildi.. bunlarıda sağa sola böyle anlatıyorsa dedim hayır bu işin sonu yok..
ve bu kararımdan asla dönmedim..
Aylar aylar sonra hiç bir şey olmamış gibi tabiki beni suçlayarak ben "yine de" seni seviyorum senden vazgeçmem senin merhametine ihtiyacım var diye geri döndü..tam bir kaos ve malum süreç başladı
Bunların herşeyi her hareketi planlı. Sen ne olursan ol yeter ki o muhteşem kalsın..

Çektiğiniz acıları sıkıntıları ve en önemlisi çaresizliğinize ortağım ben. Bizi bizden başkası tam anlamıyla anlayamaz.

Her şeye rağmen şükrediyorum akıl sağlığım için + tek dileğim bu davamızda Allah utandırmasın ve bugünümü aratmasın diliyorum

Sana dünyanın hakaretini eden bi adamı kolundan ittirmek karşılık veremiyorum demek nedir ya? Ağzıma geleni sayarım ben olsam. Tavsiyem önce kendinizi savunmayı öğrenin sonra adamı kapıya koyun zira bu kişi güzellikle anlatıldığında yaptığının yanlış olduğunu anlayacak biri değil.

Böyle davranın ca rahatlıyor Musun sence

Anlattiklarinizin tek iyi yönü varki hatalı davrandiginizin farkindasiniz. Eşinize bu şekilde davranmanız hiç hoş değil bence. Biraz kendinizi torpuleyin. Yazık adam haklı olduğu halde barışmak için saçınızı oksuyo

Sizede gecmis olsun.
Narsist olup olmadigina hala emin degilim. Bi sorun var ama ne, hep beni suclayip kendinde sorun gormuyo. O kadar kufur hakarete ragmen.
Bugun psikolog randevum var kadin beni taniyo zaten daha once terapi aldim ondan kac ay, bana acik soylemesini isticem nedir sorun bendeki sorun ne esimdeki ne.
Narsistik davranislari var daha once demisti evet.
ZAten bu insanlar kendilerini mukemmel gordukleri icin asla tedaviye yanasmiyolarda. Esimde oyle terapiye ihtiyaci olmadigini soyluo. Hatta gecen sene ayrilma esigindeyken 2 hafta ben annemlerde kaldim o zaman kendi gitmis ve diyoki doktor bende hic sorun olmadigini tamamen normal oldugumu tedaviyede ihtiyacim olmadigini soyledi. Bende bunu o benim psikologa anlattim kadin hic bi doktor ilk seansta tamamen normal oldugunu soyleyip bir teshis koymaz. ....

Eşin belki hiç gitmedi
Belkide hiç hoşlanmayacağı şeyler duydu terapistten o yüzden de senden sakladı bence ..
böyle insanla çok zor bilirim ..
eşin gelene kadar en azından tavır olarak sert durmayı başarabilirsen en azından biraz geri püskürtmüş olursun ..
iletişiminiz var mı ? Peki aradı mı hiç ?

Kesinlikle boşan. Bırak çocuk yapmayı bu adamla ortak danaya girilmez. Ayrıca evden falan da ayrılma. Aile konutunda kalmak senin hakkın kanunen. Git boşanma dilekçeni ver. Tedbir olarak da evden uzaklaştırma kararı çıkar. Bak bakalım kim kimi kovuyormuş.

çok geçmiş olsun Allah kurtarmış sizi.O karakterde insanların layığı kendi gibi vicdandan yoksun,sadist ruhlu insanlar.Allah herkese layığını versin

Evet aradi mesaj atiyo arada naptigini haber veriyo. Tamamen normale donmedik bende samimi konusmuyorum ama yine havadan sudan konusmayla normale donucez.
Aksam psikolog randevum var. bende daha iyi gozlemleyip bi karara varicam artik zaman gostericek ama son sanslar. Esimede soylemicem bunu zaten defalarca soyledim.

Söylersen ya ciddiye almamış gibi davranacak ya da inadına seni çileden çıkarmak için uğraşacaktır diye düşünüyorum
Böyleleri her canı sıkıldığında karşısındakini daha çok sıkar canını böyle beslenirler hayatta

Sebebini bilmiyorum ama sizden ayrılmak için bahane arıyor bence. Sebebini bilmiyorum derken sizi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Böyle adamlardan sokakta milyonlarca var. Bulunmaz hint kumaşı mı? Ne diye çekiyorsunuz bu derdi?

Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama ben 20 yıllık evliyim eşler birbirleriyle tartışabilir anlaşamadığı konular olabilir bu çok normal zamanla orta yolu bulmayı öğreniyorsunuz fakat içinde şiddet ķüfür ve hakaretin olduğu bir evlilik uzun sürmez sürsede sürdürmeye çaĺışan taraf manen ölür size nacizane tavsiyem eğer evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız eşinizle birlikte bir evlilik terapistine gitmeniz

Tamamen normale dönmedik ama döneceğiz derken,evliliğine devam edeceğim demek istiyorsun degilmi?
Son şanslar falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…