- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Ne diyecegimi bilemiyorum. Ben bu laflarin yarisini duysam o caydanligi kafasina gecirirdim. Benim gibilerine yapamazlar zatenAmin...
30 yasindayim, esimde 31. 4 seneye yakindir evliyiz. yardiminiza cok ihtiyacim var, cunku ben malesef guclu degilim.
egitimim, ailem olmasina ragmen, ekonomik olarak gecinebilecek olmama ragmen, cok duygusalim ve cok uzuluyorum bu durumda oldugum icin. kabullenemiyorum.
İlk hakareti kendinize ettirmeyecektiniz. Onu aştıktan sonra seviye gittikçe düşmüş. E peki her hakaretli kavgadan sonra nasıl barisiyordunuz? Özür diler mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam mı ediyorsunuz?
Size İNANAMIYORUMBen o bosanalim lafinin ustune konustum daha sabah nasi uyandik cocuk yapmaktan bahsediyoduk neden kavgada boyle konusup bosanmaya getiriyosun diye ama beni pek dinlemedi hatta suanda bi kopek havlamasindan farksiz afedersiniz seyime konusuyosun dedi.
bende sustum gittim bi daha konusmadik evdede degil.. sevdigini soyluyodu hep.. ama bu kadar acimasizlik bende anlayamiyorum
Ne diyecegimi bilemiyorum. Ben bu laflarin yarisini duysam o caydanligi kafasina gecirirdim. Benim gibilerine yapamazlar zaten
Kaderim deyip boyun eğmeyin.buda benim kaderimmis boyle bir evlilik yasadim.
cok fedakarlik yaptim, evliligimizin 3 senesini yurtdisinda gecirdik, yurtdisina gelin gittim. orda calistim esime destek oldum, daha geleli 2 ay oldu ulkeye.. yeni ev kurduk burda..
haklisin bes paralik kariyim madem sana layik dustum buda benim lanet kaderim deseydin. Terbiyesiz herif. O bel alti vuruyorsa sende vuracaksin karsisinda sustugun icin sana bunlari yapiyor. Valalhi varya ailem disinda dunyayi tanimam. El adami senin kadindan degil sana deger vermiyor sen hala napicam diyorsun. Napicaksin sirf sabah sarilarak uyandin diye adamin seni sevdiginimi dusunuyorsun ?
Daha ilk hakaretinde kesin tavır koyacak ve ikincisinde siz onu evden def edip boşanacaktınız. Aranızda saygı kalmamış. Onlar ne biçim laflar, insan nefret ettiği sokaktan herhangi birine bile böyle terbiyesizce davranmamalı, bel altı vurmak kişinin acizliğinin, cahilliğinin göstergesi.
Ortamınız korkunç, bir an önce kurtulun. Size duygusal şiddet uyguluyor ki yazdıklarınıza bakılırsa fiziksel şiddete doğru ilerliyor iş.
seviyorum, aile olmayi cocugum olmasini istiyorum, 27 yasinda evlendim 30 yasindayim simdi. hep bi sekilde gitti iliski. ama cocuga yazik olur kisminda haklisiniz.. cikmazdayim
Evinizde oturun siz ,biri gidecekse o defolup gitsinEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Topla esyalari ama onun esyalarini koy bir cop posetine kapinin yanina koy. Evin kiltlerini de degistir. Aradigin da da "defol git polisi cagiririm" de gitmezse de polisi cagir. Yap bunu bak bakaim sana aslan kesilen sahis nasil kedi oluyor.
Erkek psikolojisin de bu vardir. Erkekler ne kadar durumlari iyi olursa olsun guclu kadinlara ilgi duyarlar. Sen guclu olursan kendine saygin olursa onun ve herkesin sana karsi saygisi olur.
Terbiyesiz sahis (insan demiyorum) ne demek veterinere dogurtmus seni. Yuz vermeyin ve yol verin gitsin bu ite! Yukarida yazdigim gibi yapin. Toplayin onun esyalarini ama bavula koymayin COP posetlerine koyun. Kilitleri de degisitirin. Cocuk asla ve asla dusunmeyin bu insan musvettesinden n
Sirf trafikte kavga edip eve gelip acisini bemden cikardigi icin sozlu olarak yuksek sesle bagirdigi icin tum site duydugu icin kendisi uyumak uzere yatagina yatti valizimi topladim ve sessizce ciktim gittim yokda yakaladi iki aileyi birbirine kattim. Heryeri toz duman ettim. Suan bir dedigimi iki etmiyor. Cunku onceden susardim baktim beni sindirdi.simdi akillandi artik.evliligimizn ilk aylari berbatti. Ve dipnot.guvenmeyene kadar cocuk dusunmuyorumsanirim inanmak istedigim icin inandim.
sarilir oper normalde, bilmiyorum. bunlari seven insan yapamaz dimi, insansa yani
ne yapabilecek oldurecek mi,korkmayin bu kadar,siddet uygularsa doktor raporu alirsiniz pasa pasa tazminatini oderiste bende ittim kolunu ittirdim 2 kez, bu sefer benim ustume gelip kollarima vurdu yuzumu tutup seni bogayimmi dedi.
Yasiniz bahane olmasın. Ben ve ablam 30 üstü evlenip cocuk sahibi olduk. Yine evlenir yine evlat sahibi olursunuz. Ama annenin babanin ilişkisi bir çocuğunun gelisiminde o kadar önemli ki. Çocuğunuza kadar yazık olduğu kadar size de yazık olur
Tüm konularınıza istinaden, umarım gerçekten boşanır sizden.Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Çocuk olmadan bi an önce gidin kurtarın kendinizi. Çocuk olunca çocuğu kurtarması da ayrı sıkıntı oluyo.lütfen bunu kendinize yapmayın.inanin evlendgimizden beri ona bunlari soyeldim, disarida kavgada soylenmicek seyleri soyluyosun karinim ben senin dedim dilimde tuy bitti, esimse hep bende suc buldu, sen bana soyle demesen bende sana bunu demezdim hakettin, ben sen degismeden degismem bu bir dongu diyip durdu. gecen hafta ettigimiz kavgada bile hayati bana zehir ettin dedi. degismezsen ben devam edemicem dedi.
ne olsa ben sucluyum yani.
Yahu koskoca adama ne öğreteceksiniz. Dışarda kavgada söylenmeyeceğini siz mi öğreteceksiniz. Kusura bakmayın ama çok ezik davranıyorsunuz. Terk edin bu ezikliği, silkelenin. Adam sizden nefret ediyor. Hemen boşanın, hemen. Dakika geçirmeyin. Tövbeler etse de, ayaklarınıza kapansa da dönmeyin asla.inanin evlendgimizden beri ona bunlari soyeldim, disarida kavgada soylenmicek seyleri soyluyosun karinim ben senin dedim dilimde tuy bitti, esimse hep bende suc buldu, sen bana soyle demesen bende sana bunu demezdim hakettin, ben sen degismeden degismem bu bir dongu diyip durdu. gecen hafta ettigimiz kavgada bile hayati bana zehir ettin dedi. degismezsen ben devam edemicem dedi.
ne olsa ben sucluyum yani.
Peki mutlu olabileceğinize inanıyor musunuzAilem arkamda olur, ben onlara cok fazla yansitmadim hakaret ve kufur durumunu siddet bir iki kez yasandi bunlari bilmiyolar.
Evimize yeni tasindik bi duzen kurduk ben mutlu oluruz diye bekliyodum.
Bu laflardan sonra lütfen gerçekten eve geldiğinde o evi boş bulsun. Bunalr nasıl hakaretler be??? Gururlu bi davranıl sergile ve sakın o kapında köpek olmayana kadar da arama ve affetme. Bence.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?