Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Ne diyecegimi bilemiyorum. Ben bu laflarin yarisini duysam o caydanligi kafasina gecirirdim. Benim gibilerine yapamazlar zaten

Topla esyalari ama onun esyalarini koy bir cop posetine kapinin yanina koy. Evin kiltlerini de degistir. Aradigin da da "defol git polisi cagiririm" de gitmezse de polisi cagir. Yap bunu bak bakaim sana aslan kesilen sahis nasil kedi oluyor.

Erkek psikolojisin de bu vardir. Erkekler ne kadar durumlari iyi olursa olsun guclu kadinlara ilgi duyarlar. Sen guclu olursan kendine saygin olursa onun ve herkesin sana karsi saygisi olur.

Terbiyesiz sahis (insan demiyorum) ne demek veterinere dogurtmus seni. Yuz vermeyin ve yol verin gitsin bu ite! Yukarida yazdigim gibi yapin. Toplayin onun esyalarini ama bavula koymayin COP posetlerine koyun. Kilitleri de degisitirin. Cocuk asla ve asla dusunmeyin bu insan musvettesinden n

ilk evlendigimizde ben barisalim diye konusuyodum ozur diliodum artik neyse hatam, 1 sene sonunda falan baktim hep ayni. bende konusmamaya basladim, bu sefer esimde konusmuodu 3-4 gunun sonunda havadan sudan barisiyoduk ozur dilemez. hep kendini hakli gorur genelde. sen hakettin bu laflari duymak icin cabaladin der, sen degismeden bende degismem bu bi dongu der. sen degis gor bak ben kufur hakaret ediomuyum der.
ama cayi iyi baglamazsam allahin salagi diye hitap edebilir...........
bu 1 senedirde kusmuyoruz genelde, havadan sudan biseyle konusup direk devam ediyoruz.
ama bu seferki oyle bisi degil, her kavgada evden kovmaz. bu sefer kaldiramiorum artik oda farkinda ve konusmayada calismio. diyorum ya bu sefer ciddidir belkide bosanir benden.

Size İNANAMIYORUM
İnsanların ne söylediği değil, ne yaptığına bakacaksınız. Sevdiğini söylüyor diye sevmiş mi oluyor.

buda benim kaderimmis boyle bir evlilik yasadim.
cok fedakarlik yaptim, evliligimizin 3 senesini yurtdisinda gecirdik, yurtdisina gelin gittim. orda calistim esime destek oldum, daha geleli 2 ay oldu ulkeye.. yeni ev kurduk burda..
Kaderim deyip boyun eğmeyin.
Aileniz arkanızda olurmuş. Siz de çalışırsınız, mis gibi bir hayatınız en azından huzurunuz olur.
Böyle ömür geçmez.

sanirim inanmak istedigim icin inandim.
sarilir oper normalde, bilmiyorum. bunlari seven insan yapamaz dimi, insansa yani

inanin evlendgimizden beri ona bunlari soyeldim, disarida kavgada soylenmicek seyleri soyluyosun karinim ben senin dedim dilimde tuy bitti, esimse hep bende suc buldu, sen bana soyle demesen bende sana bunu demezdim hakettin, ben sen degismeden degismem bu bir dongu diyip durdu. gecen hafta ettigimiz kavgada bile hayati bana zehir ettin dedi. degismezsen ben devam edemicem dedi.
ne olsa ben sucluyum yani.

seviyorum, aile olmayi cocugum olmasini istiyorum, 27 yasinda evlendim 30 yasindayim simdi. hep bi sekilde gitti iliski. ama cocuga yazik olur kisminda haklisiniz.. cikmazdayim

Yasiniz bahane olmasın. Ben ve ablam 30 üstü evlenip cocuk sahibi olduk. Yine evlenir yine evlat sahibi olursunuz. Ama annenin babanin ilişkisi bir çocuğunun gelisiminde o kadar önemli ki. Çocuğunuza kadar yazık olduğu kadar size de yazık olur

Evinizde oturun siz ,biri gidecekse o defolup gitsin iğrenç yaratıklar ortak yaşanılan yeri kendilerinin zannediyorlar ya sinir oluyorum

bunu yapmam mumkun degil, ailesine olan saygimdan..
belki ailemle paylasirim o gidince. nasilsa bi kac gun yok. onlarda biraz biliolar yasadiklarimizi, en azindan kendilerini hazirlasinlar..

sanirim inanmak istedigim icin inandim.
sarilir oper normalde, bilmiyorum. bunlari seven insan yapamaz dimi, insansa yani
Sirf trafikte kavga edip eve gelip acisini bemden cikardigi icin sozlu olarak yuksek sesle bagirdigi icin tum site duydugu icin kendisi uyumak uzere yatagina yatti valizimi topladim ve sessizce ciktim gittim yokda yakaladi iki aileyi birbirine kattim. Heryeri toz duman ettim. Suan bir dedigimi iki etmiyor. Cunku onceden susardim baktim beni sindirdi.simdi akillandi artik.evliligimizn ilk aylari berbatti. Ve dipnot.guvenmeyene kadar cocuk dusunmuyorum

umarim Allah nasip eder mutlu bir aile olabilmeyi..
dogru, anne baba daha dogru duzgun iliski kuramamisken yeni bir birey nasil eklenirki..

Bu laflardan sonra lütfen gerçekten eve geldiğinde o evi boş bulsun. Bunalr nasıl hakaretler be??? Gururlu bi davranıl sergile ve sakın o kapında köpek olmayana kadar da arama ve affetme. Bence.......

Tüm konularınıza istinaden, umarım gerçekten boşanır sizden.

Çocuk olmadan bi an önce gidin kurtarın kendinizi. Çocuk olunca çocuğu kurtarması da ayrı sıkıntı oluyo.lütfen bunu kendinize yapmayın.
Bu adam değişmez siz değişip onun istediği bir robotada dönüşseniz değişmez kandırmayın kendinizi. Yazık etmeyin ömrünüze.
Sonra pişman olup keşke taa o zamandan gitseymişim diyip kara kara düşüneceğinize şimdiden gidin.
Tekrar ediyorum o adam değişmez.. tecrübeyle sabit.. böyle adamlar asla değişmez geçen yıllarınıza acırsınız sonra

Yahu koskoca adama ne öğreteceksiniz. Dışarda kavgada söylenmeyeceğini siz mi öğreteceksiniz. Kusura bakmayın ama çok ezik davranıyorsunuz. Terk edin bu ezikliği, silkelenin. Adam sizden nefret ediyor. Hemen boşanın, hemen. Dakika geçirmeyin. Tövbeler etse de, ayaklarınıza kapansa da dönmeyin asla.

Bu laflardan sonra lütfen gerçekten eve geldiğinde o evi boş bulsun. Bunalr nasıl hakaretler be??? Gururlu bi davranıl sergile ve sakın o kapında köpek olmayana kadar da arama ve affetme. Bence.......

bencede..
bu arada bi detay paylasmayi unutmusum, eve geldigimde evde olma toplan defol git dediginde bosanicaz numaranida engellicem ulasamicaksin bana dedi. o asamaya geldi hemen yani. onun pesinde kul kole arayacagimi dusunup beni engellicegini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…