Çocuk olmadan bi an önce gidin kurtarın kendinizi. Çocuk olunca çocuğu kurtarması da ayrı sıkıntı oluyo.lütfen bunu kendinize yapmayın.
Bu adam değişmez siz değişip onun istediği bir robotada dönüşseniz değişmez kandırmayın kendinizi. Yazık etmeyin ömrünüze.
Sonra pişman olup keşke taa o zamandan gitseymişim diyip kara kara düşüneceğinize şimdiden gidin.
Tekrar ediyorum o adam değişmez.. tecrübeyle sabit.. böyle adamlar asla değişmez geçen yıllarınıza acırsınız sonra
Yahu koskoca adama ne öğreteceksiniz. Dışarda kavgada söylenmeyeceğini siz mi öğreteceksiniz. Kusura bakmayın ama çok ezik davranıyorsunuz. Terk edin bu ezikliği, silkelenin. Adam sizden nefret ediyor. Hemen boşanın, hemen. Dakika geçirmeyin. Tövbeler etse de, ayaklarınıza kapansa da dönmeyin asla.
Peki mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz
4 gun evde yokken kiliti degistir kapiyada not yaz kopekler ver sen giremezdin diye. O nasil laflar ya benim esim bana kuduz kppek diyecek el mi yaman bey mi yaman der kulagini isirarak koparir veririm eline.
Ben katiyim bu konularda yediririm o laflari. Veririm bavulunu eline gider.ilk kezde soylemedi malesef. ve ben bu laflarla kendimden geciyorum, kapiyi ittim once, bana acizsin iste kapiyi it anca esyalara vur sen konusarak anlasamiosun dedi, benim ona edicek kufurum yokki daha fazlasinida duymak istemiorum, sonra onu ittim, bu sefer ustune o bana vurdu.
Cocugunun olmadigini soyledigin kisma gelince rahatladim birden.. Cocuk yokken bu lağım çukuru ağızlı, kavga icin firsat kollayan hastalikli heriften kurtulmak cok daha kolay olur..Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Bir de lafi evirip cevirip suc bastırıyor.. Psikolojik sorunlari var yuksek ihtimalle.. Boylesiylr bas edilmez..ilk kezde soylemedi malesef. ve ben bu laflarla kendimden geciyorum, kapiyi ittim once, bana acizsin iste kapiyi it anca esyalara vur sen konusarak anlasamiosun dedi, benim ona edicek kufurum yokki daha fazlasinida duymak istemiorum, sonra onu ittim, bu sefer ustune o bana vurdu.
Bedel ödemediği için artık sıradan davranış olmuş. Büyük ihtimal öfke kontrol sorunu da var. Ha bu lafları söyleyen dilini köpeğe atsanız yemez büyük ihtimal. Rezil herif. Ne karar verirsiniz bilemem ama bu aşağılık lafların bedelini ödemezse cekeceginiz çok.ilk evlendigimizde ben barisalim diye konusuyodum ozur diliodum artik neyse hatam, 1 sene sonunda falan baktim hep ayni. bende konusmamaya basladim, bu sefer esimde konusmuodu 3-4 gunun sonunda havadan sudan barisiyoduk ozur dilemez. hep kendini hakli gorur genelde. sen hakettin bu laflari duymak icin cabaladin der, sen degismeden bende degismem bu bi dongu der. sen degis gor bak ben kufur hakaret ediomuyum der.
ama cayi iyi baglamazsam allahin salagi diye hitap edebilir...........
bu 1 senedirde kusmuyoruz genelde, havadan sudan biseyle konusup direk devam ediyoruz.
ama bu seferki oyle bisi degil, her kavgada evden kovmaz. bu sefer kaldiramiorum artik oda farkinda ve konusmayada calismio. diyorum ya bu sefer ciddidir belkide bosanir benden.
Neyi bekliyorsunuz?ilk kezde soylemedi malesef. ve ben bu laflarla kendimden geciyorum, kapiyi ittim once, bana acizsin iste kapiyi it anca esyalara vur sen konusarak anlasamiosun dedi, benim ona edicek kufurum yokki daha fazlasinida duymak istemiorum, sonra onu ittim, bu sefer ustune o bana vurdu.
nefret ediyor demissiniz.. kendide bugun kavgada senden nefret ediyorum dedi. bana cok ekstrem gelio cunku mutlu oldugumuza inaniyodum beni sevdigine inaniodum, cocuk yapmaktan bahsediyodu, sarilip opuyodu falan. kavgada sinirle kendinden geciyo diye dusundum hep, iyiki buraya konuyu actim.. herkes yanilio olamaz. boyle sevgi olamaz..
Cocugunun olmadigini soyledigin kisma gelince rahatladim birden.. Cocuk yokken bu lağım çukuru ağızlı, kavga icin firsat kollayan hastalikli heriften kurtulmak cok daha kolay olur..
Ayrilmazsin, ayrilmayi da dusunmezsin muhtemelen ama sana verilecek tavsiye bu ne yazik ki..
Simdi eve gelir, seni orda bulur, yarin bin beter devam eder asagilama ve eziyetlerine..
Bir de lafi evirip cevirip suc bastırıyor.. Psikolojik sorunlari var yuksek ihtimalle.. Boylesiylr bas edilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?