Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

İş seyahatine gittiğinden adamın neyi var neyi Yok doldur çöp poşetlerine, kendi eşyalarını da topla ailenin yanına dön.
Geldiğinde artık geri mi yerleştirir, çöpe mi atar, alır da gider mi ona kendi karar versin.

cok haklisiniz ve dogrusunuz ayni fikirdeyim. 4 seneye yakin evli kalip cocugumuzun olmamis olmasi cok buyuk arti benim icin suanda..
ve 2 sene once bosanma konusu vardi, keske bosansaymisim o zaman diyorum, kimbilir 10 sene sonra neler derim.. yani haklisiniz..

nefret ediyor demissiniz.. kendide bugun kavgada senden nefret ediyorum dedi. bana cok ekstrem gelio cunku mutlu oldugumuza inaniyodum beni sevdigine inaniodum, cocuk yapmaktan bahsediyodu, sarilip opuyodu falan. kavgada sinirle kendinden geciyo diye dusundum hep, iyiki buraya konuyu actim.. herkes yanilio olamaz. boyle sevgi olamaz..

4 gun evde yokken kiliti degistir kapiyada not yaz kopekler ver sen giremezdin diye. O nasil laflar ya benim esim bana kuduz kppek diyecek el mi yaman bey mi yaman der kulagini isirarak koparir veririm eline.

ilk kezde soylemedi malesef. ve ben bu laflarla kendimden geciyorum, kapiyi ittim once, bana acizsin iste kapiyi it anca esyalara vur sen konusarak anlasamiosun dedi, benim ona edicek kufurum yokki daha fazlasinida duymak istemiorum, sonra onu ittim, bu sefer ustune o bana vurdu.

Ben katiyim bu konularda yediririm o laflari. Veririm bavulunu eline gider.

Cocugunun olmadigini soyledigin kisma gelince rahatladim birden.. Cocuk yokken bu lağım çukuru ağızlı, kavga icin firsat kollayan hastalikli heriften kurtulmak cok daha kolay olur..
Ayrilmazsin, ayrilmayi da dusunmezsin muhtemelen ama sana verilecek tavsiye bu ne yazik ki..
Simdi eve gelir, seni orda bulur, yarin bin beter devam eder asagilama ve eziyetlerine..

Bir de lafi evirip cevirip suc bastırıyor.. Psikolojik sorunlari var yuksek ihtimalle.. Boylesiylr bas edilmez..

Uzgunum ama esiniz size psikolojik siddetin alasini gosteriyor.sanirim gitmek gibi bi dusunceniz yok bari cocuk yapmayin.

Bedel ödemediği için artık sıradan davranış olmuş. Büyük ihtimal öfke kontrol sorunu da var. Ha bu lafları söyleyen dilini köpeğe atsanız yemez büyük ihtimal. Rezil herif. Ne karar verirsiniz bilemem ama bu aşağılık lafların bedelini ödemezse cekeceginiz çok.

Çocuk yapma asla zaten..
Çocuğunda yok neden çekiyorsun bu adamı sana bu kadar ağır hakaret etmeye ne hakkı var kaybetme korkusu yaşat ayrılmayacaksanda blof yap..

Size tavsiyem gitmeyin eşyasını toplayıp geleceği gün kapının önune koyup kilidi değistirin...

Çok istiyorsa o gitsin...

Neyi bekliyorsunuz?
4 yıldır size ve ailenize köpek gibi davranan, hakaret eden herifi daha kaç yüzbin kez affedecek kadar küçüleceksiniz?

Nilay diye biri yok. Kocası ve cariyesi var bu evlilik adındaki rezil birliktelikte?

Gerçekten daha neyi bekliyorsunuz, sizi birgün gerçekten boğmasını mı?
Birgün boğazınıza sarılsa bile siz onu terketmezsiniz. Çünkü maalesef psikolojiniz çökmüş, akli melekeleriniz dipte. Mantıklı düşünmekten çok çok uzaksınız.

Keşke ailenize her şeyi anlatsanız, onlar sizi bu işkenceden kurtarsa.

Sahsen sizi ezme ve sindirme taktigi kullandigini düşünüyorum sizi belli bir kivamina getirmek icin. Narsist olma ihtimali de var. Yok bana ulasamicaksin felanda filanda. Adam sizin sevginizden emin olduğu icin bu kadar ileri gidebiliyor. Cünkü sizin onu evde bekleyeceginizden zerre şüphesi yok. Bence ailenizin yanina gidin bir kac gün ve kafanızı toplayin. Adamin kiyafetlerini posetlere doldurmayi unutmayin

diyerek başlıyorum ..
Sizin kavga etme nedeniniz çayın açık olması farkındamısınız ?
2 gün sonra da çay çok demli diye sizi öldürebilecek bir model bence Eşiniz ..
Uzaklaştırma vs alın açın davayı koy eşyalarını kapıya neden böyle bişey yapıyorsun kendine hoşunamı gidiyor aşşalanıp itilip kakılmak ..

Bu adam evlilik insanı değil. Hem yanında bir köle istiyor hem özgürlük istiyor gibi geldi. Belki de aldatıyordur. Bu adamın karakteri zor değişir sorunlu bir tip. Ailenizin yanına gidip bir işe girseniz çok iyi olur.

ayrilmayi dusunuyorum, sanirim bundan kotu bir hayatim olamaz.esim olmaz belki evet ama varken daha cok uzuntu veriyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…