Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

ofke sorunu var evet. sadece bana degil anne babasinada boyle, tabiki kufur edemiyor hakaret edemiyor ama terbiyesizlesir sesini yukseltir hic farketmez konu nedir . bana karsi ise ekstra terbiyesiz. ben ne yapsam hic bi sekilde duzelmez

Arkadaşım , yurt dışında yaşadığına göre yabancı dilin var, ekonomik özgürlüğün var , ailen arkanda daha ne bekliyorsun ? Bir gün gözün morarır , diğer gün kolun kırılır.. Bekara koca boşamak kolay derler ama sizinki artık bitmiş.. İki gün mutlu olacam diye hayatını boşa harcama.. 1 sene üzülürsün ama sonra oh be dersin. Şöyle düşün ben bu adamla 5 sene daha geçirebilir miyim ? yada 30 yıl sonra çocuklarına anlatacağım hikaye babanız gençken beni çok ezdi hakaret etti dövdü keşke o zaman boşansaydım.. Evet cesaretin şuanda yok ama olmalı.Kendin için.. Seni istemeyeni sende isteme. Beni seviyor diyede düşünme seven bunu yapmaz..

ona bunu soyledigimde, benim ona yalanci dememmis kavga etme sebebimiz bunu soyledi.
oysaki kendi bana yalan konusma dedi bende ona sen yalan konusma sende bantlamamistin dedim die ben allahin salagi oldum ve gerisi geldi. ama konusunca ben baslatmis oluyorum ona gore. bide got olmayi cok seviosun ya adini got koysalarmis keske dedi... beni got etmis aklinca o bantlamismis, ne onemi varsa.....

aynen. hem kole olayim hem ozgur olsun, aldattigini sanmam .
agzinin ayarida yok. ufak seyler icin kirar doker.

bende ayni seyi dusundum uzun sure narsist oldugunu dusunuyodum. oyledir belkide.
ailemle paylasmayi dusunuorm artik . kendisiyle yuzlerce kez konustuk ve degismio. her gecen gun hakaretin siddeti artti, fiziksel siddetede dondu olay. belki ailem kurtarir beni

anlatacagim. cok uzulecekler ama soylemek zorundayim, beni onlar kurtarir belki, ben goremiorum, hala esimin beni sevdigini falan dusunebiliyorum..

Karar değiştirmeden hemen şimdi, şu an arayın ailenizi, anlatın.

Eşiniz deli. Sizin de delirmenize ramak kalmış.
Çok yakın zamanda tamamen mantığınızı yitirecek kadar zayıf görünüyorsunuz.
Yorumlarınız bile içler acısı.

Bende bosanmayi dusundugum zaman hep 3 yil sonraki nilay icin diyorum. o zamana kadar uzulup yipranicam belki ama o gunler icin yapmam lazim...
seviyo gibi davraniyo normalde, ama sevgisine inanmak zor bu sekilde konusan birinin.. yuzde 30 mutluymus, 70 mutsuzmus benimle. cok bencil ayrica, hep onun mutlulugu onemli..

evet cok guzel manipule eder. laf ebeliginde ustune yoktur.
bu arada, isinde cok basarili bir yonetici. olabiliyomus demekki
Olur tabii, kimbilir idaresi altindaki insanlara da nasil kibardir, terbiyesiz herif..
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Bu adam yarin bi gun seni cocugunun onunde de azarlar, adamdan saymaz..
Ben de bosandim, soylemesi kolay diye dusunme.. Inan boyle pis bi adamin yatagini paylasmaktan, hizmetini yapmaktan kat kat iyi gelecek sana kaliteli bekar hayatin..

Bu hikaye bana çok tanıdık ..
bu böyle devam eder değişmez..
Eşinin ağır psikolojik sorunları var ve tedavisi çok zor ..
çocuk yokken kurtul bence ..
bu yaşadığın ilk değil ve son da olmayacak ..
çocuğuna rol model seçtiğin baba bu olmamalı, adam resmen öfke kontrolü yok sinir anında canavarşıyor ..
Seni çok iyi anlıyorum bu adam özgüvenini almış senden ..
ama bunu kendine yapma
Kendini biraz seviyorsan bu adamı def et ..
Senin onu bırakamayacağından öyle emin ki..
Stres topu yapmış seni ..
kendine yapacağın en büyük iyilik çocuk olmadan eşinden kurtulmak ..

İşte evlilikler de saygının önemi. Bence sizin ne birbirinize ne de kendinize sayginiz kalmamış. Beni istemeyeni ben hiç istemem mantığın da bir insanım.

Konusun. Cekinmeyin. Sahsen iki erkek evladim var, ama kızım olsaydınız sizi orada bir gün tutmazdim. Siz eş olarak o evdesiniz, köle olarak degil

Lütfen adama bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapma sakın.. hiç bşr kadın bunu haketmiyor buna boyun eğe eğe erkekler böyle davranma hakkı buluyorlar kendilerinde. Lütfen sakın bu adamı kabul etme tekrar..

Hasta olsan üzüntüden gelip bakacak mı ? Hayır. Narsist insan kendisinden başkasını sevmez arkadaşım. Gençsin kendi ayakların üstünde durursun.Çocukta yok önünde güzel bir gelecek var. İnşallah senin için hayırlısı olur..

Eski esime saygisiz derdim ama bana şu laflarin binde birini etmedi ya.. Iftira atamam bitti diye, dogruya dogru..
Boyle pislik akitarak konuşmadığı halde incinirdim, kirilirdim, perisan olurdum tartismalar sonrasi; beni anlamiyor, gercekleri goremiyor diye..
Kendine bu zulmü reva gorme ne olursun..

anlatacagim. cok uzulecekler ama soylemek zorundayim, beni onlar kurtarir belki, ben goremiorum, hala esimin beni sevdigini falan dusunebiliyorum..
Hayır sevilmiyorsunuz.
Belki yüz kez söylendi, eşiniz hasta.
Sizi de yavaş yavaş delirtiyor, farkında değilsiniz.

Körle yatan şaşı kalkar derler. Siz 4 yıldır bir ruh hastasıyla yaşamaktan mantığı yitirmek üzeresiniz.
En kötüsü, bütün aşağılık davranışları olmayan sevgiye bağlıyorsunuz.
Durumunuz gerçekten vahim.
Keşke karşı komşum olsaydınız, sizden önce ben anlatırdım ailenize, sizi bu ruh hastasının elinden kurtarsınlar diye.

Çünkü, aileniz hadi gel dese, kocamı seviyorum o da beni seviyor deyip gitmeyecek kadar tuhaf bir ruh hali içerisindesiniz.

keske icimi gorebilseniz , ne kadar uzulup yiprandigimi ve caresiz oldugumu. cunku barismayi beklemekten baska gucum olmadi bugune kadar , sevdigine inandim hep.
igrenc bir hayat yasadik birlikte. cokta belliydi evlenmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…