Bedel ödemediği için artık sıradan davranış olmuş. Büyük ihtimal öfke kontrol sorunu da var. Ha bu lafları söyleyen dilini köpeğe atsanız yemez büyük ihtimal. Rezil herif. Ne karar verirsiniz bilemem ama bu aşağılık lafların bedelini ödemezse cekeceginiz çok.
diyerek başlıyorum ..
Sizin kavga etme nedeniniz çayın açık olması farkındamısınız ?
2 gün sonra da çay çok demli diye sizi öldürebilecek bir model bence Eşiniz ..
Uzaklaştırma vs alın açın davayı koy eşyalarını kapıya neden böyle bişey yapıyorsun kendine hoşunamı gidiyor aşşalanıp itilip kakılmak ..
Bu adam evlilik insanı değil. Hem yanında bir köle istiyor hem özgürlük istiyor gibi geldi. Belki de aldatıyordur. Bu adamın karakteri zor değişir sorunlu bir tip. Ailenizin yanına gidip bir işe girseniz çok iyi olur.
Sahsen sizi ezme ve sindirme taktigi kullandigini düşünüyorum sizi belli bir kivamina getirmek icin. Narsist olma ihtimali de var. Yok bana ulasamicaksin felanda filanda. Adam sizin sevginizden emin olduğu icin bu kadar ileri gidebiliyor. Cünkü sizin onu evde bekleyeceginizden zerre şüphesi yok. Bence ailenizin yanina gidin bir kac gün ve kafanızı toplayin. Adamin kiyafetlerini posetlere doldurmayi unutmayin
Neyi bekliyorsunuz?
4 yıldır size ve ailenize köpek gibi davranan, hakaret eden herifi daha kaç yüzbin kez affedecek kadar küçüleceksiniz?
Nilay diye biri yok. Kocası ve cariyesi var bu evlilik adındaki rezil birliktelikte?
Gerçekten daha neyi bekliyorsunuz, sizi birgün gerçekten boğmasını mı?
Birgün boğazınıza sarılsa bile siz onu terketmezsiniz. Çünkü maalesef psikolojiniz çökmüş, akli melekeleriniz dipte. Mantıklı düşünmekten çok çok uzaksınız.
Keşke ailenize her şeyi anlatsanız, onlar sizi bu işkenceden kurtarsa.
Karar değiştirmeden hemen şimdi, şu an arayın ailenizi, anlatın.bende ayni seyi dusundum uzun sure narsist oldugunu dusunuyodum. oyledir belkide.
ailemle paylasmayi dusunuorm artik . kendisiyle yuzlerce kez konustuk ve degismio. her gecen gun hakaretin siddeti artti, fiziksel siddetede dondu olay. belki ailem kurtarir beni
Arkadaşım , yurt dışında yaşadığına göre yabancı dilin var, ekonomik özgürlüğün var , ailen arkanda daha ne bekliyorsun ? Bir gün gözün morarır , diğer gün kolun kırılır.. Bekara koca boşamak kolay derler ama sizinki artık bitmiş.. İki gün mutlu olacam diye hayatını boşa harcama.. 1 sene üzülürsün ama sonra oh be dersin. Şöyle düşün ben bu adamla 5 sene daha geçirebilir miyim ? yada 30 yıl sonra çocuklarına anlatacağım hikaye babanız gençken beni çok ezdi hakaret etti dövdü keşke o zaman boşansaydım.. Evet cesaretin şuanda yok ama olmalı.Kendin için.. Seni istemeyeni sende isteme. Beni seviyor diyede düşünme seven bunu yapmaz..
Olur tabii, kimbilir idaresi altindaki insanlara da nasil kibardir, terbiyesiz herif..evet cok guzel manipule eder. laf ebeliginde ustune yoktur.
bu arada, isinde cok basarili bir yonetici. olabiliyomus demekki
bende ayni seyi dusundum uzun sure narsist oldugunu dusunuyodum. oyledir belkide.
ailemle paylasmayi dusunuorm artik . kendisiyle yuzlerce kez konustuk ve degismio. her gecen gun hakaretin siddeti artti, fiziksel siddetede dondu olay. belki ailem kurtarir beni
Lütfen adama bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapma sakın.. hiç bşr kadın bunu haketmiyor buna boyun eğe eğe erkekler böyle davranma hakkı buluyorlar kendilerinde. Lütfen sakın bu adamı kabul etme tekrar..bencede..
bu arada bi detay paylasmayi unutmusum, eve geldigimde evde olma toplan defol git dediginde bosanicaz numaranida engellicem ulasamicaksin bana dedi. o asamaya geldi hemen yani. onun pesinde kul kole arayacagimi dusunup beni engellicegini soyledi.
Bende bosanmayi dusundugum zaman hep 3 yil sonraki nilay icin diyorum. o zamana kadar uzulup yipranicam belki ama o gunler icin yapmam lazim...
seviyo gibi davraniyo normalde, ama sevgisine inanmak zor bu sekilde konusan birinin.. yuzde 30 mutluymus, 70 mutsuzmus benimle. cok bencil ayrica, hep onun mutlulugu onemli..
Allah yardımcınız olsunhayir malesef.
kul kole olsam, neden biseyi eksik yaptin der bagirir asagilar.
olmasam, olana kadar beni yola getirmeye calisir. daha cok degistirmek icin ustumde baski kurar.
Eski esime saygisiz derdim ama bana şu laflarin binde birini etmedi ya.. Iftira atamam bitti diye, dogruya dogru..ona bunu soyledigimde, benim ona yalanci dememmis kavga etme sebebimiz bunu soyledi.
oysaki kendi bana yalan konusma dedi bende ona sen yalan konusma sende bantlamamistin dedim die ben allahin salagi oldum ve gerisi geldi. ama konusunca ben baslatmis oluyorum ona gore. bide got olmayi cok seviosun ya adini got koysalarmis keske dedi... beni got etmis aklinca o bantlamismis, ne onemi varsa.....
Hayır sevilmiyorsunuz.anlatacagim. cok uzulecekler ama soylemek zorundayim, beni onlar kurtarir belki, ben goremiorum, hala esimin beni sevdigini falan dusunebiliyorum..
Narsist veya sosyopat oldugunu dusundum ayrica..evet cok guzel manipule eder. laf ebeliginde ustune yoktur.
bu arada, isinde cok basarili bir yonetici. olabiliyomus demekki
Eski esime saygisiz derdim ama bana şu laflarin binde birini etmedi ya.. Iftira atamam bitti diye, dogruya dogru..
Boyle pislik akitarak konuşmadığı halde incinirdim, kirilirdim, perisan olurdum tartismalar sonrasi; beni anlamiyor, gercekleri goremiyor diye..
Kendine bu zulmü reva gorme ne olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?