- 25 Mart 2019
- 167
- 235
- 18
- 33
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Kocaya kizip elin kadinina sarlamak cok ayip olmus, esinizin yerinde olsam bir daha asla gitmem bir ortama sizinle. İnsan icine cikarken biraz saygili olamiyorsaniz evde oturmalisiniz
Adami kaprisinle rezil et sonra ozur dile. Tamamen sizin simarikliginizla alakali bu. Ne var 1 saat esiniz icin katlansaniz.. ben esinizin yerinde olsam sizinle asla arkadas toplantılarına katilmazdim.
Gerekli olgunluga kimin erisemedigi ortada. Elestiri kabul etmiyorsan buraya gelip sizlanmiyacaksin. Su kaf daginda ki burnunuzu indirin assagi. Hakli oldugunuzu düşünseniz, özür dilemessiniz.. bariz şımarık kaprislisiniz. Kendiniz de kabul görmediğiniz sifatlar icin,baskalarina sifat yuklemeniz normalLütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. tanımadığınız insanlara şımarık ve benzer sıfatları yakıştırmak gerekli olgunluğa erişememiş insanların farkında olmadan gösterdiğin bir zayıflıktır.
Ben sizi gayet net ve açık anlıyorum. Ama gittiniz madem sorun çıkarmasaydınız. Ben siz suçlusunuz demiyorum ama madem gittiniz bırakın adamın keyfi kaçmasın. Bidaha ayni ortamda bulunmak zorunda kalırsanız da onlarla muhatap olmak yerine söyleyin kendinize bir içecek eşiniz ve erkek arkadaşlarıyla muhatap olun sadece.Eşimin arkadaşları ile arası iyi. sık sık program yapmaya çalışıyorlar ailecek hanımlar ile beraber. Benim de arkadaşları ile sorunum yok hepsi düzgün insanlar eşimin onlarla konuşmasına karşı bir tavrım yok konuşabilir ama hanımları sevmiyorum çoğunu. Bunu eşime söyledim boş ver Tamam de geç Sen de dedi ama gerçekten kadınlar çok dedikoducu ve ille de samimi olmaya çalışan tipler bende sammimi bulmadığım bir insanla konuşmak uzun süre arkadaş gibi aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Dediğiniz gibi eşimin hatrı için katlanayım diyorum ama olay iğneleyici laf sokmalı muhabbetlere dönüyor hatta bazen edep sınırlarını aşıyorlar, ben o insanların özel hayatlarını bilmek veya kendi özelimden de onlara bahsetmek zorunda değilim. Umarım anlatabilmişimdir.
Gerekli olgunluga kimin erisemedigi ortada. Elestiri kabul etmiyorsan buraya gelip sizlanmiyacaksin. Su kaf daginda ki burnunuzu indirin assagi. Hakli oldugunuzu düşünseniz, özür dilemessiniz.. bariz şımarık kaprislisiniz. Kendiniz de kabul görmediğiniz sifatlar icin,baskalarina sifat yuklemeniz normal)
Ay niye hakim olmanız gerekliymiş ki zaten, kadın terbiyesizse elbette lafını vermek lazım, birdaha saçma sapan laf sokmadan önce iki kere düşünür, ağzınıza sağlık. Eşinizin tepkisini de abartılı buldum açıkçası ama sakinleşir herhalde birkaç güne, siz yine özür dilemişsiniz, elinizden geleni yapmışsınız. Ben olsam asla sakinleşemezdim kolay kolay, hadsiz insanlara hiç tahammülüm yok çünkü, değil arkadaş eşimim ailesi ile bile mesafeliyim bu nedenle, artık eşim de anlıyor beni bu konuda ve hak veriyor, karışmıyor.Zehir etmek durumunu şöyle söyleyeyim, onunla oraya gitmeden önce kavga etmenin sebebi olacakları bilmem ve beni dinlemedi zorla ikna etti götürdü tahmin ettim başıma geldi. sonra da kendi haklıymış gibi üste çıkmaya çalıştı Ben ona söyledim başından yapma dedim Beni zorlama dedim dinlemedi sonra haklıymış gibi üste çıkması bence yanlış Yani ben baştan söylemiştim neden sonradan şaşırıyorsun. Ki benim sinirlerime hakim olamadığı mı laf altında kalmadığımı bilir.
Ben sizi gayet net ve açık anlıyorum. Ama gittiniz madem sorun çıkarmasaydınız. Ben siz suçlusunuz demiyorum ama madem gittiniz bırakın adamın keyfi kaçmasın. Bidaha ayni ortamda bulunmak zorunda kalırsanız da onlarla muhatap olmak yerine söyleyin kendinize bir içecek eşiniz ve erkek arkadaşlarıyla muhatap olun sadece.
Şahsen karışık ortama eşim gidelim dese canı gönülden giderim erkek erkeğe takılması da iyidir
Heee laf sokan varsa sende aynı yap gitsin
Keşke masada kızgınlığı mı belli etmeseymissin
Hadi herşeyi yaptin adama hoşgeldin demek boynuna sarılmak suçlu olduğunu anladigin anlamına gelir ben yapmazdım şahsen açar kapıyı içeri geçerim böyle bir durumda
Adamda senin üzgün olduğunu anlamış ki bir daha yapma diye kendini ağırdan alıyor ://
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim.
kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi.
Ay niye hakim olmanız gerekliymiş ki zaten, kadın terbiyesizse elbette lafını vermek lazım, birdaha saçma sapan laf sokmadan önce iki kere düşünür, ağzınıza sağlık. Eşinizin tepkisini de abartılı buldum açıkçası ama sakinleşir herhalde birkaç güne, siz yine özür dilemişsiniz, elinizden geleni yapmışsınız. Ben olsam asla sakinleşemezdim kolay kolay, hadsiz insanlara hiç tahammülüm yok çünkü, değil arkadaş eşimim ailesi ile bile mesafeliyim bu nedenle, artık eşim de anlıyor beni bu konuda ve hak veriyor, karışmıyor.
Ne kadar istemedigim bir ortamda da olsam, eşim icinn katlanirdim. Hatalisiniiz.
Böyle dediğime bakma suçlu olmadığım halde benimde özlem duyup boynuna sarilmisligim varöncelikle söylediklerinizin çoğuna katılıyorum bakış açınız için teşekkür ediyorum. eşimin boynuna sarılmak meselesine gelince o an ben gerçekten kendimi suçlu hissediyorum çünkü yemeğe gitmeden önce ona söz verdim kendime hakim olacağıma dair ama sözümü tutamadım ona karşı bu yüzden kendimi kötü hissettim. Onun kendini ağırdan aldığı doğrudur tabii ki benim hatamı anlamamı bekler ama gerçekten kadınlar için fikir ve düşünceleri mi söylesem onlara tanımlamak için tabir kullansam burada üyeliğim sıkıntıya düşebilir :)
Şimdi bu olayda bir şekilde oraya gidip tavır yapmakla siz haksızsınız ama o kadın da sizinle bu şekilde konuşamaz eşiniz bile cevap verseydi çok yerinde olurmuş biri benimle o şekilde konuşsa bende cevabını verirdim ama eşimle bir ortama girdiysem de millete malzeme vermem
Kendi adıma konuşuyorum. Eşli bir ortama gitti isek ben orada sadece GelenKutusu değilimdir, aynı zamanda ..... beyin eşiyimdir. Dolayısı ile buna layık davranmam gerekir. Gitmek istemediğim bir ortam olabilir ama ortamın gereklerine uyarım. Neden? Orada EŞİMİ TEMSİL ETTİĞİM İÇİN.
Bir ortama girmişim ne çay içiyorum ne kahve. Ne başka şey. Millet ısrar ediyor ama ben inat ediyorum bir şey içmemek için. NEDEN??? İnadınız neden gerçekten. Yok mu sevdiğiniz bir içecek? Kimseyle çok samimileşmeden, medeniyetin gerektirdiği düzeyde sohbet edip bir şey içmek bu kadar mı zor? Üstelik kocamın hatrına yapacağım bunu???
Kadın size şaka ile karışık ortamı yumuşatmak için alternatif sunmuş. Açıkçası bir ortamda herkes bir şey yiyip içerken tek başına bir şey yemeden içmeden duran kişi beni de gerer. Zehir mi ikram ediyorlar restoranda yani? Kadın ortamı yumuşatmaya çalışmış gibi geldi bana çünkü bence gerginliğinizle ortamı daha da gerdiniz orada.
Ayrıca kadına kapak olsun diye ettiğiniz söz... Diyecek şey bulamıyorum. 12 yaşında ergenin kullanacağı bir tarz. Kocanızı orada REZİL etmişsiniz. Çok basit ve bayağı. Evde kişisel gelişiminizle ilgilenmenizi tavsiye ederim.
Böyle dediğime bakma suçlu olmadığım halde benimde özlem duyup boynuna sarilmisligim varillaki bir taraf alttan almalı yoksa inad ettikçe daha kötüye gidiyor evlilik :))
Allah mutluluk ve huzur versin :))
Bende masadaki o laf sokan kadına ayar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?