Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

Kocaya kizip elin kadinina sarlamak cok ayip olmus, esinizin yerinde olsam bir daha asla gitmem bir ortama sizinle. İnsan icine cikarken biraz saygili olamiyorsaniz evde oturmalisiniz

Konuyu çok farklı anlamışsınız biz her dışarı çıktığımızda böyle değiliz o gün gittiğimiz ortama gitmek istemiyorum O gün buluşacağımız kişileri özellikle bayanları sevmiyorum erkeklerle zaten işim yok. Eşime kızıp da kadına parlamadım, kadına eşim ve ben ikimiz de sevmiyoruz zaten gıcık birisi öyle bir laf sokmaya çalıştığı için cevap verdim, parlamaması sebebi budur

Adami kaprisinle rezil et sonra ozur dile. Tamamen sizin simarikliginizla alakali bu. Ne var 1 saat esiniz icin katlansaniz.. ben esinizin yerinde olsam sizinle asla arkadas toplantılarına katilmazdim.

Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın. tanımadığınız insanlara şımarık ve benzer sıfatları yakıştırmak gerekli olgunluğa erişememiş insanların farkında olmadan gösterdiğin bir zayıflıktır.

Gerekli olgunluga kimin erisemedigi ortada. Elestiri kabul etmiyorsan buraya gelip sizlanmiyacaksin. Su kaf daginda ki burnunuzu indirin assagi. Hakli oldugunuzu düşünseniz, özür dilemessiniz.. bariz şımarık kaprislisiniz. Kendiniz de kabul görmediğiniz sifatlar icin,baskalarina sifat yuklemeniz normal )

Öfke kontrolü.. bana da lazım:)
Simdi madem özür dilediniz her türlü sonucuna katlanın trip surat asma vs. Yoksa yine suçlu olan siz olursunuz.

Sabredin elbet geçecek.

Ben sizi gayet net ve açık anlıyorum. Ama gittiniz madem sorun çıkarmasaydınız. Ben siz suçlusunuz demiyorum ama madem gittiniz bırakın adamın keyfi kaçmasın. Bidaha ayni ortamda bulunmak zorunda kalırsanız da onlarla muhatap olmak yerine söyleyin kendinize bir içecek eşiniz ve erkek arkadaşlarıyla muhatap olun sadece.

Şahsen karışık ortama eşim gidelim dese canı gönülden giderim erkek erkeğe takılması da iyidir

Heee laf sokan varsa sende aynı yap gitsin

Keşke masada kızgınlığı mı belli etmeseymissin

Hadi herşeyi yaptin adama hoşgeldin demek boynuna sarılmak suçlu olduğunu anladigin anlamına gelir ben yapmazdım şahsen açar kapıyı içeri geçerim böyle bir durumda

Adamda senin üzgün olduğunu anlamış ki bir daha yapma diye kendini ağırdan alıyor ://

Hanımefendi ben şu an konuda 2 sayfa boyunca diğer hanımlarıla yorumluyorum konuşuyorum olayla alakalı. isterseniz tüm yorumları baştan aşağı tekrardan okuyun hiçbirine size verdiğim cevabı vermedim çünkü hiç birisi sizin gibi direk şımarık kaprisli damgasının yapıştırmadı.

Ben eşimden neden özür dilediğimi de söyledim onu da okumamış sınız. Elimden geldiğince usluplu yazmaya çalışıyorum ama ısrarla insanları etiketlemeye devam ediyorsunuz burnu Kaf dağı'nda falan değilim konuyu tam olarak anlamadan lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın.

Ay niye hakim olmanız gerekliymiş ki zaten, kadın terbiyesizse elbette lafını vermek lazım, birdaha saçma sapan laf sokmadan önce iki kere düşünür, ağzınıza sağlık. Eşinizin tepkisini de abartılı buldum açıkçası ama sakinleşir herhalde birkaç güne, siz yine özür dilemişsiniz, elinizden geleni yapmışsınız. Ben olsam asla sakinleşemezdim kolay kolay, hadsiz insanlara hiç tahammülüm yok çünkü, değil arkadaş eşimim ailesi ile bile mesafeliyim bu nedenle, artık eşim de anlıyor beni bu konuda ve hak veriyor, karışmıyor.

Güzel ve olumlu yorumunuz için teşekkür ediyorum, keşke dediğiniz gibi olsaydı her şey emin olun Ben de aynen böyle olmasını isterdim

Şimdi bu olayda bir şekilde oraya gidip tavır yapmakla siz haksızsınız ama o kadın da sizinle bu şekilde konuşamaz eşiniz bile cevap verseydi çok yerinde olurmuş biri benimle o şekilde konuşsa bende cevabını verirdim ama eşimle bir ortama girdiysem de millete malzeme vermem

öncelikle söylediklerinizin çoğuna katılıyorum bakış açınız için teşekkür ediyorum. eşimin boynuna sarılmak meselesine gelince o an ben gerçekten kendimi suçlu hissediyorum çünkü yemeğe gitmeden önce ona söz verdim kendime hakim olacağıma dair ama sözümü tutamadım ona karşı bu yüzden kendimi kötü hissettim. Onun kendini ağırdan aldığı doğrudur tabii ki benim hatamı anlamamı bekler ama gerçekten kadınlar için fikir ve düşünceleri mi söylesem onlara tanımlamak için tabir kullansam burada üyeliğim sıkıntıya düşebilir :)

Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim.
kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi.

Kendi adıma konuşuyorum. Eşli bir ortama gitti isek ben orada sadece GelenKutusu değilimdir, aynı zamanda ..... beyin eşiyimdir. Dolayısı ile buna layık davranmam gerekir. Gitmek istemediğim bir ortam olabilir ama ortamın gereklerine uyarım. Neden? Orada EŞİMİ TEMSİL ETTİĞİM İÇİN.

Bir ortama girmişim ne çay içiyorum ne kahve. Ne başka şey. Millet ısrar ediyor ama ben inat ediyorum bir şey içmemek için. NEDEN??? İnadınız neden gerçekten. Yok mu sevdiğiniz bir içecek? Kimseyle çok samimileşmeden, medeniyetin gerektirdiği düzeyde sohbet edip bir şey içmek bu kadar mı zor? Üstelik kocamın hatrına yapacağım bunu???

Kadın size şaka ile karışık ortamı yumuşatmak için alternatif sunmuş. Açıkçası bir ortamda herkes bir şey yiyip içerken tek başına bir şey yemeden içmeden duran kişi beni de gerer. Zehir mi ikram ediyorlar restoranda yani? Kadın ortamı yumuşatmaya çalışmış gibi geldi bana çünkü bence gerginliğinizle ortamı daha da gerdiniz orada.

Ayrıca kadına kapak olsun diye ettiğiniz söz... Diyecek şey bulamıyorum. 12 yaşında ergenin kullanacağı bir tarz. Kocanızı orada REZİL etmişsiniz. Çok basit ve bayağı. Evde kişisel gelişiminizle ilgilenmenizi tavsiye ederim.

Vallahi ağzınıza sağlık teşekkür ediyorum :)

Böyle dediğime bakma suçlu olmadığım halde benimde özlem duyup boynuna sarilmisligim var illaki bir taraf alttan almalı yoksa inad ettikçe daha kötüye gidiyor evlilik :))

Allah mutluluk ve huzur versin :))

Bende masadaki o laf sokan kadına ayar oldum

bakın bu kadın gerçekten çok gıcık ve laf arayan bir kadın Ben de eşim de sevmiyor hoşlanmıyoruz bu kadını hatta öyle bir cümle kurunca kendi eşi bile bir durdu ona baktı Ben cevap verince adam hiçbir şey diyemedi.
Hatta ve hatta şöyle söyleyeyim Ben orada hissettim ki eşim bile cevap vermek istedi orada ama kendisi erkek olduğu için yerini bildi bir şey demedi Ben söyledim konuştum belki bana kızmış olabilir Ama eminim gurur duymuştur yani.

Konuyu açarken yazdıklarımın detaylarını ve daha fazlasını hanımların yorumlarına cevap olarak yazdım Eğer konuyu baştan sona okursanız tüm mesajları ile olayı daha net kavrar sınız.

Ve rica ediyorum, insanları kişisel gelişimini tamamla gibi ifadelerle küçük düşürmeye çalışmayın. Olumlu veya olumsuz bir eleştirinizin edep seviyesini düşürerek kalitesini bitirmeyin.

Allah'a şükür evliliğimizde bir problem yok dışarıda bir programımız olmazsa akşama kadar evde oturur sohbet ederiz. Dışarıdan ortak arkadaşlarımız da buluşunca da böyle bir problem yok zaten sadece eşimin arkadaşları ve aileleri ile oluşturduğu ortama daha doğrusu arkadaşlarının eşlerinden hoşlanmıyorum hepsi bu yoksa eşimi çok severim ve arkadaşlarına da çok büyük saygı duyarım yani hepsi bazen bize gelir maç izler sesimi çıkarmam ama o kadınlar laf dedikodu fitne fesat arıyor Tek bildiğim bu eşim de bunun farkında ama o da sineye çekmeye çalışıyor sonuçta ikimiz birbirimizi anlıyoruz ama ben de bazen şalterler atıyor :) son cümlem eşimin cümlesi bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…