Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

Elin karısı sana terbiyesiz bir şaka yapıyor senin kocan da alttan al diyor öyle mi? Kocan o kadının ağzının payını vermeliydi.
Neden gitmek istemediğini de anladım.

Karşındaki kaynana veya görümce olsa bile sana böyle davranamazken kocan neden yedi kat yabancıya susuyor anlamadım. Kim ki bunlar?
Seni şöyle haksız buldum. Özür dilemeyecektin. Seni zorla götüren kocan. Baksana oraya gitmek aile huzurundan daha önemli.

Konu sahibi ben size hak verdim. Kadının söylediği söz hiçde öyle masum bir söz değil. Demek ki öncesinde de bu tarz muhabbetlere maruz kaldınız en sonunda patladınız iyi de yapmışsınız. Herkes yerini haddini bilsin, eşiniz orada usulünce cevap verseydi yada ortamda ki başka biri iş bu noktaya gelmezdi.

İyi vallahi kadın insanların içinde istediği gibi laf soksun bende kafamı öne eğip oturayım.

Eşiniz zaten zorla götürmüş sorun çıkma ihtimalini de biliyor, olayı da karşı taraf başlatmış ama gün sonunda özür dileyen siz olmuşsunuz.

Öyle diyorsun da incitmişsin işte. Onu o masada düşünecektin. Şimdi adam ne dese haklı.

Şaka mı yapıyorsun? Önce o kadın laf sokmuş. Ayrıca gitmek istemiyorsa neden ısrar ediyor ki? Kaynana evi mi görünce evi mi elti evi mi?
Ya benim kocam hasta kardeşimi görmeye gitmedi ben aile huzuru kaçmasın diye uzatmadım ki benim onun akrabalarına gösterdiğim saygı ortadayken.
Konu sahibi özür dileme hariç sonuna kadar haklı.

adam zaten haklı,
emın ol onlarda seni hiççç sevmemişlerdir ama kocalarının hatırına idare ediyorlardır ,

Istediği her şeyi söyleyen istemediği şeyleri işitir. S3n kaba davranmamışsın.

Bundan sonra gitme kocan da gitmesin. Ne o öyle kadınlı erkekli karışık gereksiz samimiyet. Erkek erkeğe takılsınlar.

Sana böyle laf sokulan ortamda kimbilir ne gerizekalı muhabbetler dönüyordur. Açık açık yazmak istemedim.

sürekli bu tavır içindesiniz sanırım adam bıkmış. bu kaçıncı?
üstelik hala haklıyım diyorsunuz. madem haklısınız neden özür dilediniz ki? bal gibi de haksızsınız işte. kişisel sorunlarını yabancıların masasına getiren insanlardan nefret ederim. lise değilsiniz ki.

Bu da sizin düşünceniz kadının o ortamda laf soktuğunu düşünmüyorum espiri yapmaya çalışmış bence ayrıca laf sokmuş bile olsa aynısının bilmem kaç misliyle karşılık vermiş ondan bi farkı kalmamış çok çirkin bi hareket.lafla üstünlük olmaz

Bence haksızsınız. Yani eşinizi zor durumda bırskmıssını. Erkekler genelde böyle şeylere çok önem veriyor. Yalnızken aç ağzını yum gözünü ama başkalarının yanındayken birsey belli etme. Bişey içmicem diyerek zaten ortamda ilk gerginlik adımları atılmış; o salak kadının dediğini de duymamazlıktan gelseydiniz keşke

Derin sular sizi bir çok konuya yaklasımınızdan biliyorum. Özellikle çocuk gelişimi vs gibi keşke reelde sizin gibi 2 arkadaşım olsaydı çok isterdim fikir alışverişinde bulunalım. Yeri geldiğin de yol yöntem gösterin..

Konu sahibi başka yorumlarında o kadının bunu sürekli yaptığını yazmış. Zaten o ortama gitmek istememesinin sebebi de o kadın. Kocasına da oraya giderse tatsızlık çıkacağını söylemiş.
Burda benim takıldıgım kocasının zorla ikna etmeye çalışması.
Kaç misliyle cevap vermemiş bence o kadına az bile olmuş. Kocan seni o halinle de sever ne demek?

Çok naziksiniz,sağolun.
Yol ve yöntem arayışında olan,
fikir alışverişini önemseyen bence gelişen ve gelişimi önemseyen bir bireydir.
Belli ki siz de öylesiniz.
Bu forumun bizi zenginleştirdiğini ve geliştirdiğini düşünüyorum.
Ben de çok şey öğreniyorum sizlerden.
İhtiyaç duyduğunuzda elimden geldiğince,
dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.
Yazarı donanımlı,içeriği kaliteli kitaplar da
size-bize yol gösterir.
Forumdaki kitap tavsiyelerini takip etmekte fayda var.

Ya gerçekten şaka gibi, tahrik var ortada, hırsızın hiç mi suçu yok diye bir tabir var sonuçta, şakanın dozunu ayarlayanayan insan herhalde lafını alır oturur, öğrenmiş olmuş bahsi geçen hanımefendi de

Katılıyorum. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Oh olmuş. Asıl cevap vermese o zaman üzülürdüm.

kusura bakma, sonuna kadar haksızsın...

Demekki eşiniz o insanlara değer veriyor ya da görüşmesi gerekiyor. Bir akşam için eşinizi kırmışsınız, ben olsam bu kadar inat olduğunuz ve beni utandırdığınız için sizden soğurum bile. Beyfendi de çok sinirli, öyle affettim bitti demek istemiyor. Hala ben haklıyım yazmışsınız, eşiniz ile arayı bozsanız da haklı olmak sizin için daha değerli, işte eşiniz de tam bu duruma sinirleniyor. Eşinizin daha kıymetli olması lazım. Belki bilerek yapmıyorsunuz, huyunuz bu ancak madem yardım istemişsiniz, yazdıklarımı düşünün ve hatanızı anlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…