- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Elin karısı sana terbiyesiz bir şaka yapıyor senin kocan da alttan al diyor öyle mi? Kocan o kadının ağzının payını vermeliydi.2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
Öyle diyorsun da incitmişsin işte. Onu o masada düşünecektin. Şimdi adam ne dese haklı.Diledim çünkü eşim beni ikna ettikten sonra oraya gittiğimizde kaba davranmayacağıma dair söz vermiştim ama sözümü tutamadım eşime karşı da mahçup oldum bu yüzden ondan özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım çünkü oradaki hiçbir kadın eşimle aramdaki sevgiyi biraz olsun İnciticek kadar değerli değil hayatımızda hiç biri buna değmez.
Şaka mı yapıyorsun? Önce o kadın laf sokmuş. Ayrıca gitmek istemiyorsa neden ısrar ediyor ki? Kaynana evi mi görünce evi mi elti evi mi?Ben de evliyim ve sırf ben istemiyorum diye eşimin gitmeyi istediği hatta benimle gitmeyi istediği bir yere gitmemek için bu kadar ısrarcı olmam çünkü eşim de benim için aynısını yapar yani evliyiz diye illede sadece ikimizinde istediği yere ortama gideceğiz diye bişey yok. Neticede farklı insanlarız sevdiğimiz şeyler yaptığımız şeyler farklı o yüzden anlayış şart.benim yanında olmamı istediği için mutlu olurum zevkle olmasa da giderdim . ayrıca en sevmediğim hatta hissettiğimde bile o insandan net uzaklastigim şey laf sokmaktır .tutup eşinizin arkadaşına laf sokuyorsunuz hiç hoş değil en fazla hayır öyle bir sorunum yok dersiniz şimdilik birşey almicam ilerleyen dakikalarda düşünürüm der konuyu kapatırım. Eşinizin arkadaşına soktugunuz laf çok doğal olarak eşinizi küçük düşürmüşsunuz .
Zehir etmek durumunu şöyle söyleyeyim, onunla oraya gitmeden önce kavga etmenin sebebi olacakları bilmem ve beni dinlemedi zorla ikna etti götürdü tahmin ettim başıma geldi. sonra da kendi haklıymış gibi üste çıkmaya çalıştı Ben ona söyledim başından yapma dedim Beni zorlama dedim dinlemedi sonra haklıymış gibi üste çıkması bence yanlış Yani ben baştan söylemiştim neden sonradan şaşırıyorsun. Ki benim sinirlerime hakim olamadığı mı laf altında kalmadığımı bilir.
Istediği her şeyi söyleyen istemediği şeyleri işitir. S3n kaba davranmamışsın.Diledim çünkü eşim beni ikna ettikten sonra oraya gittiğimizde kaba davranmayacağıma dair söz vermiştim ama sözümü tutamadım eşime karşı da mahçup oldum bu yüzden ondan özür diledim kendimi affettirmeye çalıştım çünkü oradaki hiçbir kadın eşimle aramdaki sevgiyi biraz olsun İnciticek kadar değerli değil hayatımızda hiç biri buna değmez.
En mantıklı yorum .Hahaha ben bayıldım size çok güzel ayar vermişsiniz bence bir daha alaylı alaylı konuşamaz kimse sizinle eşinizi de takmayın nasılsa düzelir orada cevap vermeseydiniz siz üzülürdünüz
Bu da sizin düşünceniz kadının o ortamda laf soktuğunu düşünmüyorum espiri yapmaya çalışmış bence ayrıca laf sokmuş bile olsa aynısının bilmem kaç misliyle karşılık vermiş ondan bi farkı kalmamış çok çirkin bi hareket.lafla üstünlük olmazŞaka mı yapıyorsun? Önce o kadın laf sokmuş. Ayrıca gitmek istemiyorsa neden ısrar ediyor ki? Kaynana evi mi görünce evi mi elti evi mi?
Ya benim kocam hasta kardeşimi görmeye gitmedi ben aile huzuru kaçmasın diye uzatmadım ki benim onun akrabalarına gösterdiğim saygı ortadayken.
Konu sahibi özür dileme hariç sonuna kadar haklı.
Derin sular sizi bir çok konuya yaklasımınızdan biliyorum. Özellikle çocuk gelişimi vs gibi keşke reelde sizin gibi 2 arkadaşım olsaydı çok isterdim fikir alışverişinde bulunalım. Yeri geldiğin de yol yöntem gösterin..Hepimiz zaman zaman,sevmediğimiz insanlarla, istemediğimiz ortamlarda bulunmak zorunda kalıyoruz.
Bu gibi durumlarda biraz politik,
biraz da idareci olmak lazım,
hele eşimizin hatırına gittiysek.
Herkesin yiyip içtiği,sohbet ettiği ortamda,
'bir şey yemem de içmem de' diye bir tavır sergilemek bana doğru gelmedi.
Olayları bu tavrınız tetiklemiş.
İlle de yemeyecekseniz;
'midem rahatsız,geç ve çok yedim,
belki birazdan' gibi bahaneler kullanılabilirdi.
Siz o ortamda bulunmak istemediğinizi,
adeta ilan etmişsiniz bu tavırla.
Kadının söylediği son cümle hoş değil,
kötü niyetli mi?patavatsız mı?Bilemem.
Buna karşılık 'kazandibi' cevabı da hiç hoş olmamış.
İlle tepki verilecekse daha şık ve konuyla ilgili cümleler seçilebilirdi.
Açıkcası 'en yanmış kazandibini tercih edin'
ne demek?Ben anlamadım.
Bu lafla kadına ne demek istediniz?
Yeni nesil bir 'bu da sana kapak olsun' tarzı mı?
Bu konularda bilgi dağarcığım kısıtlı.
Diyelim ki tüm bunlar yaşandı ve haklı olduğumu düşünüyorum.
Eşimden tekrar tekrar özür dilemem.
Mekandaki pervasız tavırla,
evde alttan alıp,özürler dileyerek
eşi öpmek çok tutarsız.
'Geç oldu yatalım' demişsiniz,
eşiniz terslememiş,
orda bırakıp yatmak en doğrusu olurdu.
'Kişisel gelişiminize odaklanın' diyen arkadaşlara niye kızdığınızı da anlamadım.
Hepimiz her gün,birilerinden,
yaşadıklarımızdan yeni şeyler öğrenip,
insanlara ve hayata dair tecrübeler kazanıyoruz.
Kişisel gelişim biz yaşadıkça devam eden bir süreç.
Buna odaklanmak da kötü bir durum olmayıp tam tersine insanı geliştirir.
Bana da kızmazsanız ben de öfke kontrolü, istenmeyen durumlarla başetme ve insan ilişkileri konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.
Konu sahibi başka yorumlarında o kadının bunu sürekli yaptığını yazmış. Zaten o ortama gitmek istememesinin sebebi de o kadın. Kocasına da oraya giderse tatsızlık çıkacağını söylemiş.Bu da sizin düşünceniz kadının o ortamda laf soktuğunu düşünmüyorum espiri yapmaya çalışmış bence ayrıca laf sokmuş bile olsa aynısının bilmem kaç misliyle karşılık vermiş ondan bi farkı kalmamış çok çirkin bi hareket
Çok naziksiniz,sağolun.Derin sular sizi bir çok konuya yaklasımınızdan biliyorum. Özellikle çocuk gelişimi vs gibi keşke reelde sizin gibi 2 arkadaşım olsaydı çok isterdim fikir alışverişinde bulunalım. Yeri geldiğin de yol yöntem gösterin..
Ya gerçekten şaka gibi, tahrik var ortada, hırsızın hiç mi suçu yok diye bir tabir var sonuçta, şakanın dozunu ayarlayanayan insan herhalde lafını alır oturur, öğrenmiş olmuş bahsi geçen hanımefendi deKonu sahibi başka yorumlarında o kadının bunu sürekli yaptığını yazmış. Zaten o ortama gitmek istememesinin sebebi de o kadın. Kocasına da oraya giderse tatsızlık çıkacağını söylemiş.
Burda benim takıldıgım kocasının zorla ikna etmeye çalışması.
Kaç misliyle cevap vermemiş bence o kadına az bile olmuş. Kocan seni o halinle de sever ne demek?
Katılıyorum. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Oh olmuş. Asıl cevap vermese o zaman üzülürdüm.Ya gerçekten şaka gibi, tahrik var ortada, hırsızın hiç mi suçu yok diye bir tabir var sonuçta, şakanın dozunu ayarlayanayan insan herhalde lafını alır oturur, öğrenmiş olmuş bahsi geçen hanımefendi de
kusura bakma, sonuna kadar haksızsın...2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
Kadına hakaret edilmiş kilona rağmen adam seninle evlendi denmiş...adam olan karısını korur o kadınında ağzını kapatırdı.Eşinizin hattı için sessiz kalabilirdiniz çok ayıp etmişsinz esinize adam haklı .
Orası ayrı konu canım giderken burun kırın yapmasaydi orda o kelime eşine batmiycaktiKadına hakaret edilmiş kilona rağmen adam seninle evlendi denmiş...adam olan karısını korur o kadınında ağzını kapatırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?