- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Konuyu açarken yazdıklarımın detaylarını ve daha fazlasını hanımların yorumlarına cevap olarak yazdım Eğer konuyu baştan sona okursanız tüm mesajları ile olayı daha net kavrar sınız.
Ve rica ediyorum, insanları kişisel gelişimini tamamla gibi ifadelerle küçük düşürmeye çalışmayın. Olumlu veya olumsuz bir eleştirinizin edep seviyesini düşürerek kalitesini bitirmeyin.
Aslında güzel cevap olurmuş :)"Sizi her halinizle sevmiş baksanıza" nedir yaa. Samimi olmak için böyle bir cümle mi kurulur. Ha ben olsam benden güzelini mi bulucak diyip gülerdim sonrasında da eşimden özür dilemezdim.
Konuyu baştan sona okudum zaten.
Fitne fesat ve dedikoducu kadınlar olduğunu bildiğiniz kadınların eline malzeme vererek elinize ne geçti söyler misiniz? Ne kazandınız?
sizi zorla istemediğiniz biryere götürmesi yanlış .sizin de gittikten sonra tatsızlığa sebep vermeniz yanlış. çayınızı kahvenizi içip kalkabilirdiniz. kadını da sizinle derdi nedir ki laf sokuyor ?
altta kalmayıp cevap vermeniz güzel . o masada sadece o kadın yok . ben olsam çayımıda içer sohbetimi de yapar onu sindirir dim.Keşke her şey sizin anlattığınız gibi basit olsa:)
Kadının benimle özel bir derdi yok kadının konuşma üslubu şekli öyle herkesle öyle konuşuyor lafın nereye gideceğini bilmiyor ama bunu bazen koz olarak kullanıyor laf sokmak istiyor ve lafını söylüyor ama sanki yine ne dediğinin farkında değilmiş gibi davranıyor milletin sineye çekmesini bekliyor bunu da ben yemiyorum olay bu.
Hanımefendi neden abartılı tepki verdi masadaki kadın o mu yoksaHanımefendi ben şu an konuda 2 sayfa boyunca diğer hanımlarıla yorumluyorum konuşuyorum olayla alakalı. isterseniz tüm yorumları baştan aşağı tekrardan okuyun hiçbirine size verdiğim cevabı vermedim çünkü hiç birisi sizin gibi direk şımarık kaprisli damgasının yapıştırmadı.
Ben eşimden neden özür dilediğimi de söyledim onu da okumamış sınız. Elimden geldiğince usluplu yazmaya çalışıyorum ama ısrarla insanları etiketlemeye devam ediyorsunuz burnu Kaf dağı'nda falan değilim konuyu tam olarak anlamadan lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın.
Ellerine malzeme verip vermemek Benim umrumda değil Ben bana söylenen art niyetli cümlenin altında kalmadım cevabını fazlasıyla verdim bunun mutluluğunu duyuyorum. Eminim içinden eşim de böyle düşündü ama erkek olduğu için uygun düşmezdi. ben sadece ona verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm onun dışında vicdanım rahat. Bugüne kadar Kim ne der ne düşünür eline nasıl koz geçer diye değil Ben ne istiyorum ne hoşuma gidiyor neden hoşlanıyorum diye yaşadım ve hiç pişman olmadım tavsiye ederim.
Ben de evliyim ve sırf ben istemiyorum diye eşimin gitmeyi istediği hatta benimle gitmeyi istediği bir yere gitmemek için bu kadar ısrarcı olmam çünkü eşim de benim için aynısını yapar yani evliyiz diye illede sadece ikimizinde istediği yere ortama gideceğiz diye bişey yok. Neticede farklı insanlarız sevdiğimiz şeyler yaptığımız şeyler farklı o yüzden anlayış şart.benim yanında olmamı istediği için mutlu olurum zevkle olmasa da giderdim . ayrıca en sevmediğim hatta hissettiğimde bile o insandan net uzaklastigim şey laf sokmaktır .tutup eşinizin arkadaşına laf sokuyorsunuz hiç hoş değil en fazla hayır öyle bir sorunum yok dersiniz şimdilik birşey almicam ilerleyen dakikalarda düşünürüm der konuyu kapatırım. Eşinizin arkadaşına soktugunuz laf çok doğal olarak eşinizi küçük düşürmüşsunuz .2 gün önce eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın içinde tartışıp durduk sürekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gönüllü gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden önce de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey içmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar çok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yüzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince çok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşimle gözgöze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş göz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim öyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menüde kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından seçin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa çekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi çevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara çıkarmaya büyütmeye dedi. Hiç boynuma sarılma dedi. Mahçup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey söylediysek yengeden özür dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Geçti salona oturdu televizyonu açtı. Çok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yüzüme bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını döndü yattı yanıma. Ben ona döndüm arkasından sarıldım. Öptüm ensesinden özür dilerim dedim. Bütün geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gönül almaya çalışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Özür dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala düşünmüyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla götürdü o insanlara katlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?