Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)

Konuyu baştan sona okudum zaten.

Fitne fesat ve dedikoducu kadınlar olduğunu bildiğiniz kadınların eline malzeme vererek elinize ne geçti söyler misiniz? Ne kazandınız?

Konuyu baştan sona okudum zaten.

Fitne fesat ve dedikoducu kadınlar olduğunu bildiğiniz kadınların eline malzeme vererek elinize ne geçti söyler misiniz? Ne kazandınız?

Ellerine malzeme verip vermemek Benim umrumda değil Ben bana söylenen art niyetli cümlenin altında kalmadım cevabını fazlasıyla verdim bunun mutluluğunu duyuyorum. Eminim içinden eşim de böyle düşündü ama erkek olduğu için uygun düşmezdi. ben sadece ona verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm onun dışında vicdanım rahat. Bugüne kadar Kim ne der ne düşünür eline nasıl koz geçer diye değil Ben ne istiyorum ne hoşuma gidiyor neden hoşlanıyorum diye yaşadım ve hiç pişman olmadım tavsiye ederim.

Ay ben size hak verdim. Kadın laf sokmuş sus diye işaret yapmış kocaya bak... Ben kocamdan benden önce cevap versin isterim sizinki size sus diyor.. Siz gereğini söyleyince size tavır... Ama hatalısınız neden 2 yerde 1 su isteseydiniz en azından kalk gidelim modunda beklemeniz hata.. 2.hata haklıyken özür dilemek nedir? Birdaha biri laf sokarsa susmak zorunda kalacaksın

sizi zorla istemediğiniz biryere götürmesi yanlış .sizin de gittikten sonra tatsızlığa sebep vermeniz yanlış. çayınızı kahvenizi içip kalkabilirdiniz. kadını da sizinle derdi nedir ki laf sokuyor ?

sizi zorla istemediğiniz biryere götürmesi yanlış .sizin de gittikten sonra tatsızlığa sebep vermeniz yanlış. çayınızı kahvenizi içip kalkabilirdiniz. kadını da sizinle derdi nedir ki laf sokuyor ?

Keşke her şey sizin anlattığınız gibi basit olsa:)

Kadının benimle özel bir derdi yok kadının konuşma üslubu şekli öyle herkesle öyle konuşuyor lafın nereye gideceğini bilmiyor ama bunu bazen koz olarak kullanıyor laf sokmak istiyor ve lafını söylüyor ama sanki yine ne dediğinin farkında değilmiş gibi davranıyor milletin sineye çekmesini bekliyor bunu da ben yemiyorum olay bu.

altta kalmayıp cevap vermeniz güzel . o masada sadece o kadın yok . ben olsam çayımıda içer sohbetimi de yapar onu sindirir dim.

Ya kadın çok ayıp etmemiş mi bence çok ayıp etmiş her halinle beğenmiş ne demek ya çok saçma
Diğer taraflarda sen haksızsın ama kadına cevap vermekte haklısın bence

Hanımefendi neden abartılı tepki verdi masadaki kadın o mu yoksa

arkadaş hatırı için çiğ tavuk yenir denir. kaldı ki eşiniz.
idare etmeyi bilmiyorsunuz. ilk defa da olmamış eşiniz hep aynısını yapıyorsun demiş.
lafın altında kalmamanın tek yolu laf sokmak değildir.
eşinizi mahçup ettiniz elinizde ne var şimdi?
küs koca laf sokulmuş bir kadın.

Insanlar bizler hepimiz hatasız dort dortluk insanlar degiliz kusurlarimiz olabilir.ama sizin sevmiyorum begenmiyorum eslerini vs demeniz siz de hatanin oldugunu gosteriyor bir kendini begenmislik ustun gorme var kendinizi.esinizle anlasirsiniz mutlusunuz cunku esin olgun efendi biri idare ediyor belli.evlilik kurumu boyle birsey istemeseniz de bazi ortamlari esin hatrina gider gelirsin.ortama gitmicem diye sorun cikarma.gidince ben birsey icmiycem demek soguk durmak ortamdakiler de anlamistir bir sorun oldugunu bosuna milletin de keyfini kacirmissin ozellikle esinin.kadinin da dedigine gul gec esim her halimle sever beni de gec.

Eşinizin görüşme ısrarı neden? Bence kararı size bırakmalıydı. Orada da sizi susturmak istemiş. Hep böyle yönetmeye mi çalışır?

Gittiyseniz suratınızı asıp oturmak yerine bir şeyler içebilirdiniz. İçmeseniz de önünüzde dururdu. Kavga etmeye devam etmişsiniz sürekli. Eşiniz bunlara tahammül edememiş gibi duruyor.

Bence bu kadar özür dileyip, sırnaşmanız olmamış. Biraz zaman verip birbirinize anlayışlı olmak için konuşabilirdiniz. Başkası için aramı bozamam diyorsunuz ama zaten akşamınız mahvolmuş. Siz geri adım atınca eşiniz haklı olmuş ama tamamen haklı değil.

sizi haksız buldum gitmek istemeyebilirsiniz ama eşiniz için gitmelisiniz. Ki gitmişsiniz.

Bari idare etseydiniz. en azından siz anlaışlı olsaydınız şimdi eşiniz de size o kadınlarla alakalı düşüncelerinizde hak verirdi ve kavga etmezdiniz.

çok üzüldüm.. fevriyetten oluyor böyle şeyler tabi.

Hepimiz zaman zaman,sevmediğimiz insanlarla, istemediğimiz ortamlarda bulunmak zorunda kalıyoruz.
Bu gibi durumlarda biraz politik,
biraz da idareci olmak lazım,
hele eşimizin hatırına gittiysek.
Herkesin yiyip içtiği,sohbet ettiği ortamda,
'bir şey yemem de içmem de' diye bir tavır sergilemek bana doğru gelmedi.
Olayları bu tavrınız tetiklemiş.
İlle de yemeyecekseniz;
'midem rahatsız,geç ve çok yedim,
belki birazdan' gibi bahaneler kullanılabilirdi.
Siz o ortamda bulunmak istemediğinizi,
adeta ilan etmişsiniz bu tavırla.

Kadının söylediği son cümle hoş değil,
kötü niyetli mi?patavatsız mı?Bilemem.
Buna karşılık 'kazandibi' cevabı da hiç hoş olmamış.
İlle tepki verilecekse daha şık ve konuyla ilgili cümleler seçilebilirdi.
Açıkcası 'en yanmış kazandibini tercih edin'
ne demek?Ben anlamadım.
Bu lafla kadına ne demek istediniz?
Yeni nesil bir 'bu da sana kapak olsun' tarzı mı?
Bu konularda bilgi dağarcığım kısıtlı.

Diyelim ki tüm bunlar yaşandı ve haklı olduğumu düşünüyorum.
Eşimden tekrar tekrar özür dilemem.
Mekandaki pervasız tavırla,
evde alttan alıp,özürler dileyerek
eşi öpmek çok tutarsız.
'Geç oldu yatalım' demişsiniz,
eşiniz terslememiş,
orda bırakıp yatmak en doğrusu olurdu.

'Kişisel gelişiminize odaklanın' diyen arkadaşlara niye kızdığınızı da anlamadım.
Hepimiz her gün,birilerinden,
yaşadıklarımızdan yeni şeyler öğrenip,
insanlara ve hayata dair tecrübeler kazanıyoruz.
Kişisel gelişim biz yaşadıkça devam eden bir süreç.
Buna odaklanmak da kötü bir durum olmayıp tam tersine insanı geliştirir.
Bana da kızmazsanız ben de öfke kontrolü, istenmeyen durumlarla başetme ve insan ilişkileri konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.

Bizim gruptan da bir arkadaşın eşi sizin gibiydi.
Her toplantıda kadınları sorun eder huzursuzluk çıkarırdı. Sevmezdi kadınları.
Gelmeyin dememize rağmen arkadaş gruptan ayrılmamak için eşini zorla getirmeye devam etti.
Ta kiii tv de ki dansöze bakan 1-2 erkeği bahane edip muhabbeti iğrenç bir şekilde provoke edip ortalığı tozduman ettiği o güne kadar çilemiz devam etmişti.
Ortamda rencide edildiğimize mi karı-kocanın şiddetli kavgasına mı yanalım bilemedik.
Bu nedenle eşiniz sizi götürmesin, siz de gitmeyin ve ortamın huzuru böylece bozulmasın.

Ben de evliyim ve sırf ben istemiyorum diye eşimin gitmeyi istediği hatta benimle gitmeyi istediği bir yere gitmemek için bu kadar ısrarcı olmam çünkü eşim de benim için aynısını yapar yani evliyiz diye illede sadece ikimizinde istediği yere ortama gideceğiz diye bişey yok. Neticede farklı insanlarız sevdiğimiz şeyler yaptığımız şeyler farklı o yüzden anlayış şart.benim yanında olmamı istediği için mutlu olurum zevkle olmasa da giderdim . ayrıca en sevmediğim hatta hissettiğimde bile o insandan net uzaklastigim şey laf sokmaktır .tutup eşinizin arkadaşına laf sokuyorsunuz hiç hoş değil en fazla hayır öyle bir sorunum yok dersiniz şimdilik birşey almicam ilerleyen dakikalarda düşünürüm der konuyu kapatırım. Eşinizin arkadaşına soktugunuz laf çok doğal olarak eşinizi küçük düşürmüşsunuz .

Eşinizin kızdığı nokta o kadına cevap vermiş olmanız mı? Yoksa oraya gidip surat asıp, birşey yemeden içmeden oturup, sonra da arabada kavga etmeniz mi?
Bence kadına cevap vermeniz isabet olmuş. Kadın dış görüntünüzle, kilonuzla dalga geçmiş. O kadar insanın içinde rencide etmiş. Bazı üyelerin "ortamı yumuşatmak, muhabbet açmak" anlayışına şaşırdım doğrusu. Konu sahibine nereden saldırsak diye düşünürken saçmalak böyle birşey herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…