Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Adamin ne kabahati var yahu shshsjs, sarmayin su adamlara durduk yere, bi koca kolay mi bulunuyüür ey vicdansizlar.

Buranın kış şartları ağır, kışın genelde yollar kapalı olur. Yolların kapalı olmadığı dönemde eşimin en yoğun işlerinin olduğu zaman ve mesai saati bitse de bulunduğu yeri terk etmesi yasak. Anca iki ayda bir ihtiyaç için izin alabiliyor. Haftasonu köyden dolmuş sabah 5 te çıkar, öğlen 1 de gelir bu yüzden sosyalleşmek için horozları tercih etmediğimden tek başıma da gidemem. Okul çıkışımda ilçeye ya da il merkezine dolmuş yok. Aracımız var ama yollar berbat, sadece okula gidip gelmek için kullanabiliyorum.

Eşimin çarşıya çıkması iş kıyafetleriyle çıkması işi dolayısıyla yasak ve bensiz gittiğinde de evrak işlerini halledebilmek için gider.

İle,ilçeye çok mu uzaksınız ki 15 günde bir çıksanız.
Farklı mekanlar,farklı aktiviteler havanızı değiştirir hem sizin hem eşinizin.
En son mesajımda belirttim maalesef çıkamıyoruz, farkındayım bu da epey insanı etkiliyor

Valla atanlar var benm eşim de asla yüz vermez ama cok sahit oldum zümre durumlarında ya da o da matematkçi bir soru cozemıyor eşime atıyor cozermsn hocam dye. baslarda cok takardım ama artk umursamıyorum. Çünkü eşime güveniyorum

İşte ben bi ardına bakayım da içim rahat olsun. Siz de haklısınız ama şüphe insanın içini kemiriyor maalesef

İşte ben bi ardına bakayım da içim rahat olsun. Siz de haklısınız ama şüphe insanın içini kemiriyor maalesef
Boşverin patavatsız insan çok bu zamanda çoğu kadın daha geniş.. böyle kendiniz yorulursunuz. Bir şey olsa zaten dha büyük bir patlak verirdi eminim ne gerek var guzel günlerinizi başkaları yüzünden heba etmeye. Geçenlerde öğretmen arkadaslarla çıktık bir mekana gittik. Kafeye... Aynı mekanda eşmn iş arkadası ve seviyeli yani ben de tanıyorum kızıma hediyeler alır vs hep kendisi. Masaya geldi diger öğretmenle ve esimle tokalaştı eşim bile şok. Bu ne cüret ya dddm ne cüret bu ne rhatalk. Mevzuyu uzatrdmmda işte kocamın sucu yok gözümün içine baka baka geldi yaptı bunları. Terbiyesiz yne snrlendm ama kocama yanstmadm cokk. Siz de yansıtmayan

Kasiyer kız hadi neyse de diğer mesaj gece yarısı geliyor valla o mesajı alır okur karşı tarafı da engeller camdan da telefonu atardım hodri meydan haydi şimdi panik atak geçirmeden önce kendin ambulansı ara cicim derdim

Doğru haklısınız valla. Amaaan kendimden gidiyor sürekli Rabbim önüme düşürür bir şey olursa da ne diyim artık

Numara degilsede orada bi capanoglu var simdi kabul edelim, bu kyk ergeni degilki vara yoğa kriz gecirsin.

Bu arada ozellikle aile zamanini baskalari bozamaz kisminda sana cok hak verdim ben.
Yani örnek vereyim benim eşim bulunduğu yerde şef konumunda yaklaşık 30 kişiyi vardıyalı olarak döndürüp 5 er kişilik ekipler falan yapıyor her ay nöbet listesi vs mesela arıyor birisi beni onla yazma beni bunla çalıştırma beni şu güne yaz birkaç kere gereksiz şekilde zamanımız çalındı ve kızdım bir daha dedim işyerinden gerçekten önemli olmadıkça telefonu açma mesaj yaz diye konu çözüldü bu 30 kişi sürekli gruplardan da yazıyor bu arada yani

Engelleyemeyeceğim bir durumda işte iş iş iş lanet olası ama yine de iç sesim gibisiniz dışarıya da pıtı pıtı gözyaşı döktüm

Yok cidden panik atak geçirdi. Onu başlıkta yazıp konuya eklemeyi unutmuşum ben. Ritim bozukluğu var normalde kalbinde. Çocukluğundan beri diyim de ona da sen hasta etmişsin dediler çünkü
Geçmiş olsun canım . Ben genel anlamda gerçekten seni haklı buldum demekki benziyoruz:) kıvanç konusu ayrıca tuhafıma gitti ne yani kocamız kıvanç değil diye el aleme koklatacak mıyız

Doğru haklısınız valla. Amaaan kendimden gidiyor sürekli Rabbim önüme düşürür bir şey olursa da ne diyim artık
Kesinlikle yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama bu paranoya durumu zarar verir ben de kıskançtm törpüledm zamanla ve tartısmalarmz bitti o konuda

Bunlar normal şeyler ki meslektaşından yardım istiyor ama diğeri özel bir konu ile ilgili mesaj atıyor gecenin bir vakti ikisi aynı şeyler değil ki siz böyle bir durumda kıskanırsanız zaten abes olur

Geçmiş olsun canım . Ben genel anlamda gerçekten seni haklı buldum demekki benziyoruz:) kıvanç konusu ayrıca tuhafıma gitti ne yani kocamız kıvanç değil diye el aleme koklatacak mıyız
Ay evet ya, koklatmayan da kendine karı bayanı demesin bir zahmet

Engelleyemeyeceğim bir durumda işte iş iş iş lanet olası ama yine de iç sesim gibisiniz dışarıya da pıtı pıtı gözyaşı döktüm
İlki değil ama ikincisinde çok haklısınız panik ata gecirilecek bir konu göremedim ben burada gecenin bir vakti X beyciğim diye bir kadından mesaj geliyor valla iyi sakin kalmışsınız bu işte bir terslik var sizin panik atak geçirmeniz lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…