Beş buçukta varabildiklerini düşünmeniz çok iyi oldu ama 7.30 dan erken varamıyoruz kiHaftasonu köyden dolmuş niye sabah 5te çıkıyor, ne ilginç bir yer. İnsanlar 5 buçukta şehire varınca ne yapıyorlar karanlıkta? Konudaki her şey bana aşırı ilginç geldi valla
Kız anam yerini bırakamayan kaç meslek grubu var benimki fellik fellik geziyor tüm ilçelere yolluyolar artık sormuyorumİfşa etmeyelğm
Tamam üç seçenek iyi öyle kalsın teke düşürmemKıyafet dediğinize göre ya asker ya polis ya da jandarma
Aa ne güzel branşınız ne sizinBen de canım meslektaşız bak
Ben buldum fba ajanıTamam üç seçenek iyi öyle kalsın teke düşürmem
Anasını satam adam okumuş ajan olmuş burda kk da panik atağını konuşuyoruz cidden şans olmayınca olmuyor hahahaAy bütün sırrı bozdun ama yaaaaaa
Öyle, dünyanın en yüksek tahtında da olsan oturacağın yer popişinin üstü oluyor işteAnasını satam adam okumuş ajan olmuş burda kk da panik atağını konuşuyoruz cidden şans olmayınca olmuyor hahaha
Rabbim kimseyi şu kk da dile düşürmesinÖyle, dünyanın en yüksek tahtında da olsan oturacağın yer popişinin üstü oluyor işte
Köye en yakın ilçe 2 buçuk saat mesafede mi? Bacım nerde yaşıyonuz, vallahi çok merak ettim. İl merkezi bu mesafedeyse, daha yakın ilçe yok mu?Beş buçukta varabildiklerini düşünmeniz çok iyi oldu ama 7.30 dan erken varamıyoruz ki
İlçe var da işte orası da böyle abuk kasiyerleri olan 3 harfli marketten başka bir şey olmayan bir yer. Kahvehaneden bozma kafe dedikleri yerler de var da pek hitap etmiyorKöye en yakın ilçe 2 buçuk saat mesafede mi? Bacım nerde yaşıyonuz, vallahi çok merak ettim. İl merkezi bu mesafedeyse, daha yakın ilçe yok mu?
Hmmm.. Dediğim gibi konudaki herşey, hayatın olağan akışına aykırı. Yorum yapamıyorumİlçe var da işte orası da böyle abuk kasiyerleri olan 3 harfli marketten başka bir şey olmayan bir yer. Kahvehaneden bozma kafe dedikleri yerler de var da pek hitap etmiyorBir de yol toplam 2 buçuk saat sürdüğü için değil her yere uğruyor köy arabaları bütün civardaki köylerden yolcu almaya çalışıyorlar o yüzden yol uzuyor 
Ee sonra 10.30da geri mi dönüyor bu minibüs 13te heri köyde oluyor demişsiniz çünkü.Beş buçukta varabildiklerini düşünmeniz çok iyi oldu ama 7.30 dan erken varamıyoruz ki
Çok tatlısın sevgili konu sahibi.Çok ağlak değilim ya, ama kocama saydırabiliriz ben okeyim
Eşimin iki yüzlü davrandığını düşünüyorum kasiyer konusunda ben de. Aynısını ben yaşasam neler derdi karşıdakine kim bilir. Ya ben de ağlamak istemezdim ama sinirimi boşaltmaya çalıştım kendi kendime. Onda da bu şekilde üstüme gelince olanlar oldu maalesef.Kasiyer ne dese eşiniz kafa sallamış. Yumuşatıcı sorulduğunda bari eşim bilir ona sorun deseymiş. Bence de her zaman muhabbet ediyordur o kişiyle ve siz yanında olunca konuşmaz diye tahmin etmiş. Sinirlenmiş ve kendi kendinizi yatıştırmaya çalışmışsınız bunda bir şey yok ama keşke ağlamasaydınız. O kadın akşama kadar kocanız gelip alış veriş yapsın da muhabbet edelim diye beklemiyordur değil mi? Denk gelince konuşmuş, bunu abartmayın. x ciğim yazan mesaj için de önemli olan eşinizin böyle hitap etmemesi. Karşınızdaki kişinin konuşma yazışma şeklini siz ayarlayamazsınız. X bey x hanım iş yeri için en doğrusu ve profesyoneli ama bazen böyleleri de olabiliyor.
Yalnız köyde aylarca dışarı çıkamamak, karı koca devamlı baş başa olmak insanı sıkabilir. Çocuğunuz yok anladığım kadarıyla, ben olsam hafta sonları günübirlik ya da kalmalı sağa sola giderdim. Onu dedin bunu yaptın, şununla konuştun bununla mesajlaştın... Bunları siz değil kocanız kontrol edecek yönetecek. Panik atak geçireceğine yumuşatıcıyı eşime sorun diyecek, ya da siz gireceksiniz devreye.
Yok ben 13de köye geliyor demek istemedim 13 de geliyor derken geri yola çıkıyor demek istedimEe sonra 10.30da geri mi dönüyor bu minibüs 13te heri köyde oluyor demişsiniz çünkü.
İnsanlara 3 saat kalıyor. 8.30da resmi yerler açılsa insan işini ayarlayamaz.
Hele hastaneye gitmek istese hepten saçma bir hal alır.
Nasıl bir yer orası çok gizli bir iş yapılan bir yer kendi içinde merkeze servis götürüp getiren bir yer mi?
Değişik bir yer King romanı gibi
Yaa sımsıcak oldum gerçekten çok teşekkür ederimÇok tatlısın sevgili konu sahibi.
Ama verdiğin tepkiler anormal ablacım. Gerçekten bak.
Kasiyer konusunda bi kere ağlanacak hiçbir şey yok. Aynı durumda eşimle ben olsak bu malzeme ile uzun süre eğleniriz mesela. Oo paşam kasiyer sana yürüyor beğendin mi derim.
Eşim güler valla bence fena değil der. Bir süre markete gitme şakası filan yaparız evde.
Ben çok genis olabilirim ona amenna ama sen de çok yüksek yaşıyorsun ablasi ağlanacak ne var bunda.
Mesaj konusunda ise bence yine ters bi durum yok. Eşim arkadaşları ile iyi olabilir mesaj yazabilir . Bi de bazı insanlar böyledir. Mesela bazıları herkese aşkım der, bazıları herkese x cigim der. Mesela ben herkese ama herkese "seni/sizi çok seviyorum" derim. Eşim bunu yadırgamaz çünkü ben böyleyim.
Takipte kalmak istiyorsan kal tabiki de bu kadar sıkma. Ne kendini ne eşini. Akışta kal biraz. Medeni insanlariz, birlikte okuyoruz çalışıyoruz tabiki aramizda güzel dostluklar arkadaşlıklar olabilir. Eşlerimize de o kadarcık güvenelim eğer geçmişte bize ters bir şey yapmamislarsa.
Tepkilerini kontrol altında tut. Bu şekilde evliliğini yıpratma ablacım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?