Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Tum sayfalari okuyamadin ama yazildiysa pardon. Esinizin panik atakla ilgili bir gecmisi var mi, doktor mu, panik atak dedi, yoksa sizin tahmininiz mi?

Tamam da nasıl umrunuzda değil? Herkes umrunda olmadığını yazıyor peki tamam bu benim sorunum olsun, bunu nasıl başarıyorsunuz öyleyse?

Tum sayfalari okuyamadin ama yazildiysa pardon. Esinizin panik atakla ilgili bir gecmisi var mi, doktor mu, panik atak dedi, yoksa sizin tahmininiz mi?
Geçmişi var, ritim bozukluğu da var eşimde. Benim tahminim değil yani.
Ya benim aklımı kurcalayan iki soru var;
Bu ara gerçekten ikimiz için de çok sıkışık ve zor zamanlardı, Allah'tan biz iyiyiz diye şükrediyorduk ve bu da tuz biber oldu. Ya üst üste geldi eşimde her şey (keza bende de), ya da cidden bir şeyden korkup panikledi. Çünkü onun bu hale geleceği tepkileri vermedim yani. Olayın sıcaklığıyla ne kadar kendimi suçlu hissetsem de böyle düşünüyorum şimdi

Evet o konuda temkinli olacağım. Yeni evli değiliz beşe yaklaşıyoruz o yeni harareti çoktan aştık aslında.
Yine de şüphe insanı içten içe kemiriyor ben izlemede kalacağım kimseyi sıkmadan

Eşimle aramız iyi çok şükür. O da kendini iyi hissediyor, konuyu hiç açmadık hatta büyük kavgalardan sonra daha da iyi olur ya o moddayız. Eve geldim en sevdiğim tatlıyı yapmış

Şimdi olayın soğumasını bekliyorum ona çaktırmadan diğer kadını takip edeceğim ki benden bir şeyler saklama gereği duymasın bir şey varsa da

Diğerine diyecek söz bulamıyorum valla

İki meselede de mesele edecek bir şey yok bana göre. Sıradan diyaloglar.
Ama kocanıza göre bir mesele var belli ki. O kadar ayılıp bayılmak boşuna değildir.

Kokuyla ilgili güncellemeniz komik olmuş. Yumuşatıcıyı çamaşırlar güzel koksun, etrafa güzel kokular yaysın diye kullanmıyor musunuz zaten? Parfüm marfüm kullanmıyor musunuz? Kendinizi hımpfs hımpfs diye koklamak için mi kullanıyorsunuz bunları?
Sanırsın kadın eşinizin boynuna burnunu dayamış.
Bir kokuyu almak için o kişiyi özellikle koklamak gerekmiyor. Burnumuz süs olsun diye durmuyor orada.
Kıvanç tatlıtuğa bile yumuşatıcı markası üzerinden asılan olmamıştır herhalde.

İki olay da mühim değil benim için. Kasiyer edepsizlik yapmış, siz terslemişsiniz, eşiniz yüz vermemiş. Gayet yerinde davranışlar. Niye ağlıyorsunuz?
İkinci olayı bilemiyorum, bana o da normal geldi çok absürt bir şey göremedim. Yine neden ağlıyorsunuz? Bence duygularınızı biraz kontrol etmelisiniz, ben hoşlanmıyorum açıkçası böyle şeylerden, zayıf görünmek gibi geliyor.
Eşinizin panik atağını bilemeyeceğim aradaki mesajları okuyamadım, adam hastaysa tetiklenmiş olabilir bir şekilde.

Ben seni şöyle anlıyorum bende böyleyim mesela konusmaya calisiyor sinirleniyorsun çat ağlıyosun bende böyleyim maalesef bılmıyprum ben ıkısınde de senı haklı buldum. Ama resmen sucluluk pskolojıyle show yapmiş ondan eminim

Hahaha ikinciyle aralarında flört tarzı birşeyler var. İlkininn de çenesi düşük herhalde. Karısının yanında Adana neden asılsın. İçinizde durana kadar kadına deseydiniz kocamla da iyi muhabbet ettim diye. Ama eşinizde birşeyler var bence, kaybetmekten korkuyorum ne alaka birdefa. Gereksiz kıskançlık olsa o sizi boşar mantıken . Siz hem kıskanıp hem dneden bosanasinizki.

Yok Kıvanç değil ya bence ondan da yakışıklı ama hangimize kendi kocası öyle değil ki
Sitcom kelimesini yeni mi öğrendi forum
Bence bizim evde yaşayın bol bol çekirdek çıtlayacak sebebiniz olur
Başak dizer hariç Hiçbirimizin kocası değil. Kocasını Kıvanç görenlere de göz doktoru numarası verebilirim

Tamam da nasıl umrunuzda değil? Herkes umrunda olmadığını yazıyor peki tamam bu benim sorunum olsun, bunu nasıl başarıyorsunuz öyleyse?
Hayatın odak noktasına tek kişiyi koymaktan oluyor. Kendiniz arkadaşınızın olmadığını söylüyorsunuz mesela tamam uzakta yaşıyor dahi olsanız eşten başka konuşacağınız insan olmalı.
Bir önceki konunuzda da mesela eşinizin doğumgününü ailesiyle de beraber kutlayacak olmasını kıskanmıştınız.
Siz sadece eşinizi hayat merkezine koyduğunuz için böylesiniz.
Genelde eşini aşırı kıskanan insanların başka bir çevresi ortamı, meşalesi olmuyor. Kaybetme korkusu da böyle olunca daha çok oluyor sanki.

Diğer üyeleri bilmem ama benim aldatılma korkum yok. Asla aldatılmam demiyorum, insanız her şey başımıza gelebilir. Ama aldatılırsam dünyam yıkılmaz. Evliliği bitirir yoluma bakarım. Terkedilme, ayrılma korkularım da yok. Ayrılırsam düşünmek zorunda olacağım bir çocuğum da yok. O yüzden alttan alacağım, üstünü kapatacağım bir durumda değilim. Eşim de bunların farkında. O korksun aldatılırım, terkedilirim diye. Benim gibisini bir daha bulamaz çünkü

Jajajsj guncellemeleri su an goruyorm

Üyeyi tanımıyorum, ama böyleyse kıskançlığının sebebi korkularıdır muhtemelen. Yalnız kalma korkusu başı çekiyor.

Biz ayrılırsak hele ki aldatılma sebepli ayrılırsak maddi manevi her şey bende kalır mesela. Ev, araba, kedi, ortak arkadaşlar, aileler (onunki de dahil ) hepsi bende kalır, o ceketini alır çıkar

İlk olayda eşinizle alâkalı bir durum yokmuş diyorum.Kadının hadsizliği.Zaten bence güzel karşılık verip, olayı söndürmüşsünüz. Ağlamaya ne gerek vardı diyorum. İkinci durumda ise eşiniz ve kadın birbirlerini tanıyorlar ve kadın samimi bir şekilde eşinize direktif veriyor su bile verme diye.Sen kimsin gerizekalı derler adama? İki durum çok ama çok farklı eşinizin etkisi olaylara etkisi sebebiyle.

Şimdi evet yumuşatıcı ya da parfümü hoş koku yaysın diye kullanıyoruz da, elalemin adamı da gelip bana siz de şu parfümü kullanıyorsun demesin bir zahmet. Sapla samanı ayıralım değil mi?

Gerçekten haklısınız, ne kadar şanslıyım Kıvanç'tan daha dikkat çekici bir kocam var yihuu

Diğer konuda da beni aşırı yanlış anladınız, eşiyle kutlayacak olmasını kıskanmadım. Benimle ayrı plan istemediği için bozuldum. Nitekim o olayın sonucunda da ailesiyle beraber tek kutlama yaptım çok mutlu oldu ve ses etmedim.
Evet burda hiç arkadaşım yok ama telefonda konuşabildiğim bir çevrem var. O da bir yere kadar. Bilmiyorum belki de haklısınız bu konuda, yaşantılar değiştikçe göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…