Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Sen benim istediklerimi yaparsin cümlesi bana da garip geldi . Konu sahibi ablamiz dikkat etmeli bence nsnssnsm

salon kadini cizginden cabuk ciktin
bilmiyorum ya esnafin bazen bos konusmasini vs neden kiskanayim ki?
cok ilginc geliyor bana. Şu muhabbetin kac katini yasamisimdir hic asla aklima kiskanclik gelmez, ben yanindayken sevgilime/ kocama mi asilacak? velev ki asıldı yani ne kazanacak ben ne kaybedecegim?
bu hafta tatildeydik. bir köy var dondurmasi meşhurmus. cok tatli maviş , kivircik bir saticisi vardi. kendi de o köylüymüş dondurmalari kendi uretiyormus. o kadar hevesle anlatti ki tattirdi durdu, bir onu denetti bir bunu. kekikli dondurma bile yapmis. her tattirdigina cipil cipil gozleriyle bakip "begendin mi" dedi, siparis verdikten sonra bile hala kişcayli dondurmadan küçük kasik verdi deneyeyim diye. esimin cok iletisim kuracak dili olmadığı icin sohbetin yuzde 90ini benimle yapti. orada ayakustu on dk falan konusmusuzdur adamla, hatta bana gezilecek yerleri tarif etti falan cok kisinin bilmedigi.
degil esimle kavga etmek adama google'dan guzel yorum yaptim :)
yani ne var boyle seylerde benim mantigima ters
bir kere esimle sevgiliyken zeybek workshopuna katildik. orada bir kadin vardi bizim gibi katilimci ama zaten kendi cok guzel oynarmis. esimin memleketini ogrenince onun dilinde konusmaya basladi, çocukluğu orada gecmis. ne konustular bilmiyorum ama workshop baslayana kadar yirmi dakikaya yakin konustular. ben de sıkıldım lavaboya gittim geldim döndüm hala konusuyorlar. sonra workshop basladi, kiz sevgilimin yanina geldi ki hocanin dediklerini cevirdi falan. ben oyunlarda cok iyi degilimdir. bir sure sonra sıkıldım ciktim. sevgilim de ben çıkınca birakti. biz kosede dinlenirken kiz geldi "aaa olmaz hadi hadi cok guzel yapiyordunuz, ogreniyordunuz" dedi cekti ikimizi de kolundan oyuna soktu tekrar
konudaki yorum yapanlara göre sacindan tutup yere yapistirmam lazimdi ama rahatsiz olmadim. yaninda ben varken yani kiz sicakkanli davrandi hepsi o.
ayni gün egitmen efeler gosteri yapacakti. iclerinden azicik sohbet ettigim bana telefonunu verdi "oynarken beni çeker misin" dedi. tamam dedim ben de elimde telefon dakikalarca cektim. esim kizmak kiskanmak bir yana tripod varmis cantasindan, onu buldu duzenegi kurdu elim rahat etsin diye.
ben sahsen bizim anormal oldugumuzu düşünmüyorum ama suncacik seylerden gerginlik yaratmanin anormal oldugunu düşünüyorum

Hahshs konu cok dallanip budaklandi dun gece aslinda, evet ortamda kiskanilacak birsey yoktu ama konu sahibi cikip gozyasi dokmus, bende gozyasi dokecek hale gelmek yerine yani disarida icin icin hırslanmak yerine boyle yapardım diye orneklendirdim aslinda.

Bende hic kiskanc degilimdir (cocuklarima ve babama karsi degisik bir kıskançlığım var bunu inkar edemiyorum) yani es/sevgili durumlarinda gayet genisimdir, hatta eski esim kiskanilmadigi icin bi donem bunalimlara suruklenmisti, sonra ona ve kendime olan guvenimden kaynakli rahatligimi farketmisti.

Aslinda hepimiz bi noktada eslerimize yapilanlardan rahatsız oluruz, kendimize veya esimize guvenmiyorsak, bu bugun kasiyer olur yarin is arkadasi olur hic farketmez, ha ben esime guvenmedigim ilk konuda zaten onu terketmis biri oldugum icin cok atip tutmakta istemiyorum :) gerci bizim meselemiz baska bir kadin degildi ama guvende zaten tek bir konuya indirgenemeyecek kadar onemli bir olgu.

Tamam sen koklat kocanı ben koklatmıyorum diye niye sorunlu oldum sen ister koklat ister sohbet ettir o senin sorunun bu benim sorunum banane senden

Tamam sen koklat kocanı ben koklatmıyorum diye niye sorunlu oldum sen ister koklat ister sohbet ettir o senin sorunun bu benim sorunum banane senden
e senin sorunun kocana kriz gecirttirmis konu acmissin bir derdim var diye
sence yaptigin saglikli bir davranis mi?
velev ki kadin kocana asildi, karisinin yaninda kocasina asilan o.spunun teki demektir. bunda uzulecegin birsey yok ki. sokaklar serefsiz insan kayniyor yani. Bir kadin iki iltifat etti diye kocanin akli kayacaksa ona kizarsin normaldir ama sizde o da yok.
cok saglikli degil davranislarin. koca ogretmen kadinsin boyle bir olaya gidip arabaya aglamissin. cocuklar sana kötü davrandigina da öğretmenler odasinda agliyor musun?
bu bir problemdir yani belli yasa gelmis birinin bazi duygularıni yonetmeyi basarmasi lazim. yarin anne olacaksin her seni uzen durumda karşısında aglayip cocugun psikolijisini mi bozacaksin?
benim de gözyaslarim cok cabuk akar zaten burcum yengec. ama sizinkisi gercekten hayatinizi etkileyen ve cevrenize hayati dar eden bir sorun (bkz dun gece acil servis)
bence bu konuda bir destek almalisiniz (ben de yirmilerimin ortasına dogru kendime yakistiramadigim ofke patlamalarim yuzunden destek aldim kurtuldum misal. insanız yani kendimizi duzeltmek elimizde).

Çocuklar bana sorun çıkardığında tabii ki ağlamıyorum neden ağlayayım? Kıskançlık krizine girip kimseye laf etmedim ayrıca eğer gerçekten sorunlu olmuş olsaydım (kıskançlık krizine girecek kadar bir sorun) eşime dünyayı ciddi anlamda dar ederdim.
Bizim ilişkimizde normal saatlerde samimi arkadaşlarımızdan gelen cığım-ciğim mesajları normaldir, birbirimizin kiminle samimi olduğunu da biliriz. Kocam panik atak geçirince otomatik olarak tüm suçlu ben mi oldum?

Baştan beri düzgünce ifade etseydin kendini eğer hatalı olduğum yerleri zaten kabul ettim, sana karşı da bu şekilde mesajım olurdu. Ama bakıyorum tüm mesajların kendini övmek, başkasını yermek içerikli.
Ömür törpüsüymüşüm. Aynen.

koca ogretmen kadinsin boyle bir olaya gidip arabaya aglamissin. cocuklar sana kötü davrandigina da öğretmenler odasinda agliyor musun?
Ayrıca şuna istinaden söylemek istiyorum ki yaşadığım hayatı hayal dahi edemezsin. Dışarıdan çocuklar sana kötü davrandığında ağlıyor musun demek ne kadar saçma sapan bir soru ben bulunduğum okulun her şeyiyim velilerle kaç konuda karşı karşıya geldim çatır çatır savundum hakkımı, öğrencilerimi kimlerden nelerden korudum. Durumları atlatığımda oturup kendimi hizaya almak için ağladım. Eee ezik miyim şimdi ben? Koca öğretmen kadına yakışmadı mı bu şimdi? Bence artık yeter

İlk olayda hiçbir şey yok, neden sinirlenip ağladınız ki? İkinci durumda kadının mesajı gereksiz samimiyet, eşinizin bu cüreti ona vermiş olma ihtimali var.Eşinizin abartması da hemen mağdur rolüne girme çabası.Neyse çok kıskançlık yapmayın, kıskanılmanın kadında da, erkekte de olumlu dönüşlerin olmadığı bir gerçek. Sadece huzur kaçırıyor.

e oyle degilsen neden kasiyer kadin kocana salak salak konustu diye agladin? neden kavga edip eve döndünüz? neden bir fasil da evde kavga ettiniz
ben kendimi övmüyorum aslinda kkda kendimi yerdigim de cok olmustur gecen 14 senede. ama sizin davranisiniz da ömür törpüluğu yani dış etkenler yuzunden hic sucu olmayan kocanizin canını sıkıp durmak da normal degil ki
arkadasimin bir sevgilisi vardi . o da gidilen cift bulusmasinda birinin esi kendi sevgilisiyle sohbet etse tüm suratini asar kadinin gününü mahvederdi. kiz kavga etse neden boyle yapıyorsun diye sizin gibi "ben birsey mi yaptim, birsey mi dedim" diye uste cikiyordu. ama ciftlerden birinin susup oturmasi, somurtmasi vs vs bunlar da iliskiyi yipratan seyler.
madem bir kriz yasandi "yok birsey normaldi olur boyle" diye ustunu kapatip halinin altini supurmeyin, sorun neyse iyice deşip köküne inin ki iliskisiniz daha saglikli sekilde devam etsin. yoksa dün biri oldu bir sene sonra digeri yasanabilr vs

Hiçbir şey yok mu ilk olayda? Kadın beni umursamadan eşimin kokusuna kadar ezberlemiş sorun değil mi bu? Gidip ortalığın anasını ağlatmadım ayrıca kendi kendime efendi gibi sakinleşmeye geçtim.
İkinci konuda da ben de sizinle hemfikirim.

Ezik olduğum için ağladım rahatladın mı
Kocamın canını sıktığımı kim söyledi, ay tamam en robot sizsiniz ya. Ben siz eşinizi kıskanmıyorsunuz diye size geniş diyor muyum?
Arkadaşının ilişkisinden de banane inan zerre fikrini önemsemiyorum sen saygısız bir insansın. İyi forumlar.

Ay güncelleme dahil kahkahayla okudum ne kadar yapay bir konuşma tarzınız var ya bu nedir jdjdjej :) ergenlere wattpad hikayesi mi yazıyorsunuz anlamadım ki siz niye her şeye ağlıyosunuz adam niye panik atak geçirdi gerçi o gerçek bile gelmedi bana siz üç yaşında mısınız ya

Ben sana bişi diyim mi kimse kimsenin kokusunu öyle yalandan ezberlemez türk dizisi çekmiyoruz herkes evli bi erkeğin peşinde böyle dört dönmez senin eşin sen yokken bunların yolunu yapıyodur sana da karım karım diye üstünü kapatıp kanıt bırakmıyodur başka da bir şey değil

Hayır üç çok fazla iki yaşındayız biz.

Hayır üç çok fazla iki yaşındayız biz.
o belli zaten siz çevredekilere öyle bir kurulmuşsunuz ki asla kocanızdan şüphe duymuyorsunuz mesela kocamın yumuşatıcı kokusunu ezberlemiş diyosunuz ama kocanın kokusunu ezberlicek bu yakınlık bu sohbet ne mana kocana hiç kusur bulmuyosun bi kasiyer kocamla benim yanımda böyle konuşursa aklıma ilk gelen kadının kocama göz dağı verdiği olur
Bak ben karın varken neler konuşabiliyorum
Bir kadın neden kocama göz dağı verir ?
Gidip gelip iş atmıştır sonradan da kadın sizi görmüştür kendi aklınca da huzursuzluk verir
Takılmanız gereken yer bence tam olarak burası kadınlar sizin kocanıza mıknatısla çekilmiyodur hemde siz varken adam evdeyken gece gece mutlaka senin görmediğin yerde alıyodur onlar yeşil ışığı senin kocan da ondan panik atak numarası yapmıştır konu uzasa çakcan olayı çünkü panik atak hastası kocan olup ilk defa atağını görme ihtimalin yok

Aferin kız maşallah anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…