Sen benim istediklerimi yaparsin cümlesi bana da garip geldi . Konu sahibi ablamiz dikkat etmeli bence nsnssnsmben xciğim demesinden ziyade "sen benim istediklerimi yaparsın" lafına takıldım. niye ki? doğru düzgün samimiyetleri bile yoksa nerden çıkmış istediklerini yapacağı?
konu bana ilginç geldi. yanında eşi olan adama hangi kasiyer böyle fütursuzca yaklaşır ki? sitcom evreni mi bu?
salon kadini cizginden cabuk ciktinKasiyer kızın yumuşatıcı fantezisi bi tik rahatsiz edici evet ama ben yinede bu tepkiyi vermezdim, kasiyerin goz hizasina egilip, dirseklerimi kasaya koyar elimi ceneme dayardim, "ee anlatsana biraz kasap himmet abi hangi yumusaticiyi kullaniyor sen bilirsin" der orda kasiyeri g*t ederdim, sonrada kahkahayi basar çıkardım.
Sizin savas taktiginiz yanlis, gozyaslarinizi yanlis zamanda dokuyorsunuz
Hahshs konu cok dallanip budaklandi dun gece aslinda, evet ortamda kiskanilacak birsey yoktu ama konu sahibi cikip gozyasi dokmus, bende gozyasi dokecek hale gelmek yerine yani disarida icin icin hırslanmak yerine boyle yapardım diye orneklendirdim aslinda.salon kadini cizginden cabuk ciktin
bilmiyorum ya esnafin bazen bos konusmasini vs neden kiskanayim ki?
cok ilginc geliyor bana. Şu muhabbetin kac katini yasamisimdir hic asla aklima kiskanclik gelmez, ben yanindayken sevgilime/ kocama mi asilacak? velev ki asıldı yani ne kazanacak ben ne kaybedecegim?
bu hafta tatildeydik. bir köy var dondurmasi meşhurmus. cok tatli maviş , kivircik bir saticisi vardi. kendi de o köylüymüş dondurmalari kendi uretiyormus. o kadar hevesle anlatti ki tattirdi durdu, bir onu denetti bir bunu. kekikli dondurma bile yapmis. her tattirdigina cipil cipil gozleriyle bakip "begendin mi" dedi, siparis verdikten sonra bile hala kişcayli dondurmadan küçük kasik verdi deneyeyim diye. esimin cok iletisim kuracak dili olmadığı icin sohbetin yuzde 90ini benimle yapti. orada ayakustu on dk falan konusmusuzdur adamla, hatta bana gezilecek yerleri tarif etti falan cok kisinin bilmedigi.
degil esimle kavga etmek adama google'dan guzel yorum yaptim :)
yani ne var boyle seylerde benim mantigima ters
bir kere esimle sevgiliyken zeybek workshopuna katildik. orada bir kadin vardi bizim gibi katilimci ama zaten kendi cok guzel oynarmis. esimin memleketini ogrenince onun dilinde konusmaya basladi, çocukluğu orada gecmis. ne konustular bilmiyorum ama workshop baslayana kadar yirmi dakikaya yakin konustular. ben de sıkıldım lavaboya gittim geldim döndüm hala konusuyorlar. sonra workshop basladi, kiz sevgilimin yanina geldi ki hocanin dediklerini cevirdi falan. ben oyunlarda cok iyi degilimdir. bir sure sonra sıkıldım ciktim. sevgilim de ben çıkınca birakti. biz kosede dinlenirken kiz geldi "aaa olmaz hadi hadi cok guzel yapiyordunuz, ogreniyordunuz" dedi cekti ikimizi de kolundan oyuna soktu tekrar
konudaki yorum yapanlara göre sacindan tutup yere yapistirmam lazimdi ama rahatsiz olmadim. yaninda ben varken yani kiz sicakkanli davrandi hepsi o.
ayni gün egitmen efeler gosteri yapacakti. iclerinden azicik sohbet ettigim bana telefonunu verdi "oynarken beni çeker misin" dedi. tamam dedim ben de elimde telefon dakikalarca cektim. esim kizmak kiskanmak bir yana tripod varmis cantasindan, onu buldu duzenegi kurdu elim rahat etsin diye.
ben sahsen bizim anormal oldugumuzu düşünmüyorum ama suncacik seylerden gerginlik yaratmanin anormal oldugunu düşünüyorum
Tamam sen koklat kocanı ben koklatmıyorum diye niye sorunlu oldumsalon kadini cizginden cabuk ciktin
bilmiyorum ya esnafin bazen bos konusmasini vs neden kiskanayim ki?
cok ilginc geliyor bana. Şu muhabbetin kac katini yasamisimdir hic asla aklima kiskanclik gelmez, ben yanindayken sevgilime/ kocama mi asilacak? velev ki asıldı yani ne kazanacak ben ne kaybedecegim?
bu hafta tatildeydik. bir köy var dondurmasi meşhurmus. cok tatli maviş , kivircik bir saticisi vardi. kendi de o köylüymüş dondurmalari kendi uretiyormus. o kadar hevesle anlatti ki tattirdi durdu, bir onu denetti bir bunu. kekikli dondurma bile yapmis. her tattirdigina cipil cipil gozleriyle bakip "begendin mi" dedi, siparis verdikten sonra bile hala kişcayli dondurmadan küçük kasik verdi deneyeyim diye. esimin cok iletisim kuracak dili olmadığı icin sohbetin yuzde 90ini benimle yapti. orada ayakustu on dk falan konusmusuzdur adamla, hatta bana gezilecek yerleri tarif etti falan cok kisinin bilmedigi.
degil esimle kavga etmek adama google'dan guzel yorum yaptim :)
yani ne var boyle seylerde benim mantigima ters
bir kere esimle sevgiliyken zeybek workshopuna katildik. orada bir kadin vardi bizim gibi katilimci ama zaten kendi cok guzel oynarmis. esimin memleketini ogrenince onun dilinde konusmaya basladi, çocukluğu orada gecmis. ne konustular bilmiyorum ama workshop baslayana kadar yirmi dakikaya yakin konustular. ben de sıkıldım lavaboya gittim geldim döndüm hala konusuyorlar. sonra workshop basladi, kiz sevgilimin yanina geldi ki hocanin dediklerini cevirdi falan. ben oyunlarda cok iyi degilimdir. bir sure sonra sıkıldım ciktim. sevgilim de ben çıkınca birakti. biz kosede dinlenirken kiz geldi "aaa olmaz hadi hadi cok guzel yapiyordunuz, ogreniyordunuz" dedi cekti ikimizi de kolundan oyuna soktu tekrar
konudaki yorum yapanlara göre sacindan tutup yere yapistirmam lazimdi ama rahatsiz olmadim. yaninda ben varken yani kiz sicakkanli davrandi hepsi o.
ayni gün egitmen efeler gosteri yapacakti. iclerinden azicik sohbet ettigim bana telefonunu verdi "oynarken beni çeker misin" dedi. tamam dedim ben de elimde telefon dakikalarca cektim. esim kizmak kiskanmak bir yana tripod varmis cantasindan, onu buldu duzenegi kurdu elim rahat etsin diye.
ben sahsen bizim anormal oldugumuzu düşünmüyorum ama suncacik seylerden gerginlik yaratmanin anormal oldugunu düşünüyorum
Kilit nokta zaten oSen benim istediklerimi yaparsin cümlesi bana da garip geldi . Konu sahibi ablamiz dikkat etmeli bence nsnssnsm
Geçerdi zaten yaAsıl bu sözde panik ataktan sonra şüphelenmeye başlardım ben. bu olmasaydı iki laf sokma, belki trip geçer giderdi. ama panik atak böyle bir konu için çok abartılı
e senin sorunun kocana kriz gecirttirmis konu acmissin bir derdim var diyeTamam sen koklat kocanı ben koklatmıyorum diye niye sorunlu oldumsen ister koklat ister sohbet ettir o senin sorunun bu benim sorunum banane senden 
Çocuklar bana sorun çıkardığında tabii ki ağlamıyorum neden ağlayayım? Kıskançlık krizine girip kimseye laf etmedim ayrıca eğer gerçekten sorunlu olmuş olsaydım (kıskançlık krizine girecek kadar bir sorun) eşime dünyayı ciddi anlamda dar ederdim.e senin sorunun kocana kriz gecirttirmis konu acmissin bir derdim var diye
sence yaptigin saglikli bir davranis mi?
velev ki kadin kocana asildi, karisinin yaninda kocasina asilan o.spunun teki demektir. bunda uzulecegin birsey yok ki. sokaklar serefsiz insan kayniyor yani. Bir kadin iki iltifat etti diye kocanin akli kayacaksa ona kizarsin normaldir ama sizde o da yok.
cok saglikli degil davranislarin. koca ogretmen kadinsin boyle bir olaya gidip arabaya aglamissin. cocuklar sana kötü davrandigina da öğretmenler odasinda agliyor musun?
bu bir problemdir yani belli yasa gelmis birinin bazi duygularıni yonetmeyi basarmasi lazim. yarin anne olacaksin her seni uzen durumda karşısında aglayip cocugun psikolijisini mi bozacaksin?
benim de gözyaslarim cok cabuk akar zaten burcum yengec. ama sizinkisi gercekten hayatinizi etkileyen ve cevrenize hayati dar eden bir sorun (bkz dun gece acil servis)
bence bu konuda bir destek almalisiniz (ben de yirmilerimin ortasına dogru kendime yakistiramadigim ofke patlamalarim yuzunden destek aldim kurtuldum misal. insanız yani kendimizi duzeltmek elimizde).
Evet konu açtım, sanane benden de demedim. Banane senden dedim.e senin sorunun kocana kriz gecirttirmis konu acmissin bir derdim var diye
Ayrıca şuna istinaden söylemek istiyorum ki yaşadığım hayatı hayal dahi edemezsin. Dışarıdan çocuklar sana kötü davrandığında ağlıyor musun demek ne kadar saçma sapan bir soru ben bulunduğum okulun her şeyiyim velilerle kaç konuda karşı karşıya geldim çatır çatır savundum hakkımı, öğrencilerimi kimlerden nelerden korudum. Durumları atlatığımda oturup kendimi hizaya almak için ağladım. Eee ezik miyim şimdi ben? Koca öğretmen kadına yakışmadı mı bu şimdi? Bence artık yeterkoca ogretmen kadinsin boyle bir olaya gidip arabaya aglamissin. cocuklar sana kötü davrandigina da öğretmenler odasinda agliyor musun?
e oyle degilsen neden kasiyer kadin kocana salak salak konustu diye agladin? neden kavga edip eve döndünüz? neden bir fasil da evde kavga ettinizAyrıca şuna istinaden söylemek istiyorum ki yaşadığım hayatı hayal dahi edemezsin. Dışarıdan çocuklar sana kötü davrandığında ağlıyor musun demek ne kadar saçma sapan bir soru ben bulunduğum okulun her şeyiyim velilerle kaç konuda karşı karşıya geldim çatır çatır savundum hakkımı, öğrencilerimi kimlerden nelerden korudum. Durumları atlatığımda oturup kendimi hizaya almak için ağladım. Eee ezik miyim şimdi ben? Koca öğretmen kadına yakışmadı mı bu şimdi? Bence artık yeter
Hiçbir şey yok mu ilk olayda? Kadın beni umursamadan eşimin kokusuna kadar ezberlemiş sorun değil mi bu? Gidip ortalığın anasını ağlatmadım ayrıca kendi kendime efendi gibi sakinleşmeye geçtim.İlk olayda hiçbir şey yok, neden sinirlenip ağladınız ki? İkinci durumda kadının mesajı gereksiz samimiyet, eşinizin bu cüreti ona vermiş olma ihtimali var.Eşinizin abartması da hemen mağdur rolüne girme çabası.Neyse çok kıskançlık yapmayın, kıskanılmanın kadında da, erkekte de olumlu dönüşlerin olmadığı bir gerçek. Sadece huzur kaçırıyor.
Ezik olduğum için ağladım rahatladın mıe oyle degilsen neden kasiyer kadin kocana salak salak konustu diye agladin? neden kavga edip eve döndünüz? neden bir fasil da evde kavga ettiniz
ben kendimi övmüyorum aslinda kkda kendimi yerdigim de cok olmustur gecen 14 senede. ama sizin davranisiniz da ömür törpüluğu yani dış etkenler yuzunden hic sucu olmayan kocanizin canını sıkıp durmak da normal degil ki
arkadasimin bir sevgilisi vardi . o da gidilen cift bulusmasinda birinin esi kendi sevgilisiyle sohbet etse tüm suratini asar kadinin gününü mahvederdi. kiz kavga etse neden boyle yapıyorsun diye sizin gibi "ben birsey mi yaptim, birsey mi dedim" diye uste cikiyordu. ama ciftlerden birinin susup oturmasi, somurtmasi vs vs bunlar da iliskiyi yipratan seyler.
madem bir kriz yasandi "yok birsey normaldi olur boyle" diye ustunu kapatip halinin altini supurmeyin, sorun neyse iyice deşip köküne inin ki iliskisiniz daha saglikli sekilde devam etsin. yoksa dün biri oldu bir sene sonra digeri yasanabilr vs
Ay güncelleme dahil kahkahayla okudum ne kadar yapay bir konuşma tarzınız var ya bu nedir jdjdjej :) ergenlere wattpad hikayesi mi yazıyorsunuz anlamadım ki siz niye her şeye ağlıyosunuz adam niye panik atak geçirdi gerçi o gerçek bile gelmedi bana siz üç yaşında mısınız yaKızlar bu konudan öğrendiğim önemli şeyler var sizlerle engin tecrübelerimi paylaşmak istiyorum:
-Kocam Kıvanç değilmiş ve ben bunu öğrendiğimde yıkıldım.
-Yolda, hastanede, postanede vs kocanızı koklamaya çalışan birileri olursa sakın tepinerek ağlamayın bu çok önemli!
-Kocanız panik atak geçirirse siz de hadi bakalım kimin şeyi daha büyük diyerek sinir krizi geçirin, ama dikkat edin ambulanstakiler de kocanızı koklamasın!
İyi akşamlar.
Herkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.
Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım? 
Ben sana bişi diyim mi kimse kimsenin kokusunu öyle yalandan ezberlemez türk dizisi çekmiyoruz herkes evli bi erkeğin peşinde böyle dört dönmez senin eşin sen yokken bunların yolunu yapıyodur sana da karım karım diye üstünü kapatıp kanıt bırakmıyodur başka da bir şey değilHiçbir şey yok mu ilk olayda? Kadın beni umursamadan eşimin kokusuna kadar ezberlemiş sorun değil mi bu? Gidip ortalığın anasını ağlatmadım ayrıca kendi kendime efendi gibi sakinleşmeye geçtim.
İkinci konuda da ben de sizinle hemfikirim.
Ay güncelleme dahil kahkahayla okudum ne kadar yapay bir konuşma tarzınız var ya bu nedir jdjdjej :) ergenlere wattpad hikayesi mi yazıyorsunuz anlamadım ki siz niye her şeye ağlıyosunuz adam niye panik atak geçirdi gerçi o gerçek bile gelmedi bana siz üç yaşında mısınız ya
o belli zaten siz çevredekilere öyle bir kurulmuşsunuz ki asla kocanızdan şüphe duymuyorsunuz mesela kocamın yumuşatıcı kokusunu ezberlemiş diyosunuz ama kocanın kokusunu ezberlicek bu yakınlık bu sohbet ne mana kocana hiç kusur bulmuyosun bi kasiyer kocamla benim yanımda böyle konuşursa aklıma ilk gelen kadının kocama göz dağı verdiği olurHayır üç çok fazla iki yaşındayız biz.
Aferin kız maşallah anladınBen sana bişi diyim mi kimse kimsenin kokusunu öyle yalandan ezberlemez türk dizisi çekmiyoruz herkes evli bi erkeğin peşinde böyle dört dönmez senin eşin sen yokken bunların yolunu yapıyodur sana da karım karım diye üstünü kapatıp kanıt bırakmıyodur başka da bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?