Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Kocamdan şüphe etmiyor muyum tamam sen benden 1 yaş daha büyüksün maksimum haberin olsun

Kocamdan şüphe etmiyor muyum tamam sen benden 1 yaş daha büyüksün maksimum haberin olsun
Zeka yaşım 2 değil en azından biri kocamın kokusunu ezberlemiş olsa zırlamak yerine adamın bi tarafından kan alırım öyle ayılıp bayılma ayaklarını da yemem sana da tavsiye ederim sen böyle devam et senin final konunda bu msjları hatırlatcam sana

Tamam hatırlat ben üstünü mü örttüm şimdi ay altıma işedim gülmekten

Güncellemelere yanıt:

Bence beyiniz kıvanç olabilir zira eviniz bir sitcom seti gibi. Dışardan izleyince çok komik. (Kıvanç komedi oynamıyor sanırım ama olsun) size dram bize komedi.

Güncellemelere yanıt:

Bence beyiniz kıvanç olabilir zira eviniz bir sitcom seti gibi. Dışardan izleyince çok komik. (Kıvanç komedi oynamıyor sanırım ama olsun) size dram bize komedi.
Yok Kıvanç değil ya bence ondan da yakışıklı ama hangimize kendi kocası öyle değil ki
Sitcom kelimesini yeni mi öğrendi forum
Bence bizim evde yaşayın bol bol çekirdek çıtlayacak sebebiniz olur

Yok Kıvanç değil ya bence ondan da yakışıklı ama hangimize kendi kocası öyle değil ki
Sitcom kelimesini yeni mi öğrendi forum
Bence bizim evde yaşayın bol bol çekirdek çıtlayacak sebebiniz olur
Bana değil. Gerçekçi bir insanım. Seviyor olmam adamı olduğundan farklı görmemi gerektirmez.

Konuya yazdıklarınız dışında hiçbir mesajı okumadım. Zira 400’e yakın mesaj okuyacak kadar işsiz değilim. Kendi yorumum evinizin sitcom seti olduğu yönündeydi. Başkaları da aynı şeyi yazmışsa dışarıdan nasıl göründüğünüz konusunda güçlü veriler sağlamalı bu size. Normal insan davranışları ya da ilişkileri böyle olmaz. Bunlar ancak abartılı komedilerde görülen durumlardır.

Ülkede beğenilen insan sadece Kıvanç zaten. Kıllı göbekli adamlar hiç beğenilmiyor kendilerine metres tutmuyor zaten
Tamam işsiz değilseniz okumayın ve yazmayın biz işsizleri kendi halimize terk edin.

Ülkede beğenilen insan sadece Kıvanç zaten. Kıllı göbekli adamlar hiç beğenilmiyor kendilerine metres tutmuyor zaten
Tamam işsiz değilseniz okumayın ve yazmayın biz işsizleri kendi halimize terk edin.
Son durum ne oldu eşinizle aranız nasıl şuan?

Kk da gelenektir tüm konular okunur, yorum yazılır ama sonra ne hikmetse burda yazan insanlardan kendilerini üst sınıfta görür bazıları

Sen işsiz ve vizyonsuz olursun ama 24 saat forumda takılanlar en elit insanlardır

Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Eşinize yürüyen olabilir, hepimizinkine oluyordur muhtemelen. Benim bey çok yakışıklı bir adam değil mesela, ama peşinde çok kadın var. Öyle flörtöz kasiyer falan da değil. Onlarla eğlenirim ancak. Umurumda mı? Tabi ki değil. Çünkü eşime ve kendime güveniyorum. Hadi diyelim ki güvenmedim kavga falan ettik, panik atak geçirirse bu yüzden adama bütün saygım biter. Bu kadar zayıf bir kişiliğe ne saygı duyabilirim ne sevgi. Hele ki bunu ilgi çekmek için kullanıyorsa ayrı komedi.

İncinmişsin

Umurumda mı sence?

Ama bir hafta foruma uğramadığım halde yazdığım üçüncü mesaja laf sokmaya çalışman gözümden kaçmadı. Aynen devam, takip et vizyonunu geliştirirsin belki.
Siz yokken buralarda :)) ( banlıyken) konular açıldı malum, biz de takip ettik yorum yazdık, eğer biri birini takip ediyorsa benim yazdığım konuya cevap yazan siz takip ediyor gibi görünüyorsunuz.

Malum her konuyu okuyacak kadar, mesaj atacak kadar zamanınız yok ya, bu konuya yazdıysanız vardır bişeyler hadi itiraf edin

Gerçekten ritim bozukluğu varsa dikkatli olmalısınız.

Onun dışında yaşlarınız kaç bilemiyorum ama genç ve yeni evli bir çiftin normal kıskançlık triplerini yaşıyorsunuz.

5. Seneden sonra normale dönersiniz.

Eşinizin siz tanırsınız, işyerinde yazan kadını da bilirsiniz kim çalışanlara karşı hangi mesafede bilirsiniz.

Bazıları işyerinde canımllı cicimli konuşur öyle devam eder öyle tipler pek düzelmez.

Ben eşinizin size yamuk yaptığını pek düşünmedim. Sizde biraz daha sakin olabilirsiniz. Önce izleyin duruma göre tepki verin.

Neyi?

Bu konuya iki ödül veriyorum. Biri çapkın eşinizin tiyatro yeteneği için diğeri de her ortamı itina ile batırarak hiç eden siz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…