Kocamdan şüphe etmiyor muyumo belli zaten siz çevredekilere öyle bir kurulmuşsunuz ki asla kocanızdan şüphe duymuyorsunuz mesela kocamın yumuşatıcı kokusunu ezberlemiş diyosunuz ama kocanın kokusunu ezberlicek bu yakınlık bu sohbet ne mana kocana hiç kusur bulmuyosun bi kasiyer kocamla benim yanımda böyle konuşursa aklıma ilk gelen kadının kocama göz dağı verdiği olur
Bak ben karın varken neler konuşabiliyorum
Bir kadın neden kocama göz dağı verir ?
Gidip gelip iş atmıştır sonradan da kadın sizi görmüştür kendi aklınca da huzursuzluk verir
Takılmanız gereken yer bence tam olarak burası kadınlar sizin kocanıza mıknatısla çekilmiyodur hemde siz varken adam evdeyken gece gece mutlaka senin görmediğin yerde alıyodur onlar yeşil ışığı senin kocan da ondan panik atak numarası yapmıştır konu uzasa çakcan olayı çünkü panik atak hastası kocan olup ilk defa atağını görme ihtimalin yok
Geç sen dalganı geç bakalım ne zaman jeton düşcek yeni konunda görüşürüzAferin kız maşallah anladın
Zeka yaşım 2 değil en azından biri kocamın kokusunu ezberlemiş olsa zırlamak yerine adamın bi tarafından kan alırım öyle ayılıp bayılma ayaklarını da yemem sana da tavsiye ederim sen böyle devam et senin final konunda bu msjları hatırlatcam sanaKocamdan şüphe etmiyor muyumtamam sen benden 1 yaş daha büyüksün maksimum haberin olsun 
Jeton ne zaman mı düşecek,,Geç sen dalganı geç bakalım ne zaman jeton düşcek yeni konunda görüşürüz
Tamam hatırlat ben üstünü mü örttüm şimdiZeka yaşım 2 değil en azından biri kocamın kokusunu ezberlemiş olsa zırlamak yerine adamın bi tarafından kan alırım öyle ayılıp bayılma ayaklarını da yemem sana da tavsiye ederim sen böyle devam et senin final konunda bu msjları hatırlatcam sana
Güncellemelere yanıt:1. Güncelleme
Kızlar bu konudan öğrendiğim önemli şeyler var sizlerle engin tecrübelerimi paylaşmak istiyorum:
-Kocam Kıvanç değilmiş ve ben bunu öğrendiğimde yıkıldım.
-Yolda, hastanede, postanede vs kocanızı koklamaya çalışan birileri olursa sakın tepinerek ağlamayın bu çok önemli!
-Kocanız panik atak geçirirse siz de hadi bakalım kimin şeyi daha büyük diyerek sinir krizi geçirin, ama dikkat edin ambulanstakiler de kocanızı koklamasın!
İyi akşamlar.
2. Güncelleme
Bunca sorun çıkarmama rağmen kocama toz kondurmadığımı öğrendim şimdi de. Hay aksi.
Herkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.
Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım? 
Yok Kıvanç değil ya bence ondan da yakışıklı ama hangimize kendi kocası öyle değil kiGüncellemelere yanıt:
Bence beyiniz kıvanç olabilir zira eviniz bir sitcom seti gibi. Dışardan izleyince çok komik. (Kıvanç komedi oynamıyor sanırım ama olsun) size dram bize komedi.
Bana değil. Gerçekçi bir insanım. Seviyor olmam adamı olduğundan farklı görmemi gerektirmez.Yok Kıvanç değil ya bence ondan da yakışıklı ama hangimize kendi kocası öyle değil ki
Sitcom kelimesini yeni mi öğrendi forum
Bence bizim evde yaşayın bol bol çekirdek çıtlayacak sebebiniz olur
Ülkede beğenilen insan sadece Kıvanç zaten. Kıllı göbekli adamlar hiç beğenilmiyor kendilerine metres tutmuyor zatenBana değil. Gerçekçi bir insanım. Seviyor olmam adamı olduğundan farklı görmemi gerektirmez.
Konuya yazdıklarınız dışında hiçbir mesajı okumadım. Zira 400’e yakın mesaj okuyacak kadar işsiz değilim. Kendi yorumum evinizin sitcom seti olduğu yönündeydi. Başkaları da aynı şeyi yazmışsa dışarıdan nasıl göründüğünüz konusunda güçlü veriler sağlamalı bu size. Normal insan davranışları ya da ilişkileri böyle olmaz. Bunlar ancak abartılı komedilerde görülen durumlardır.
Evet ya seviyorum ben kahrolmayıSizin doğumgünü konunuz da çok dramatikti
Son durum ne oldu eşinizle aranız nasıl şuan?Ülkede beğenilen insan sadece Kıvanç zaten. Kıllı göbekli adamlar hiç beğenilmiyor kendilerine metres tutmuyor zaten
Tamam işsiz değilseniz okumayın ve yazmayın biz işsizleri kendi halimize terk edin.
Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Eşinize yürüyen olabilir, hepimizinkine oluyordur muhtemelen. Benim bey çok yakışıklı bir adam değil mesela, ama peşinde çok kadın var. Öyle flörtöz kasiyer falan da değil. Onlarla eğlenirim ancak. Umurumda mı? Tabi ki değil. Çünkü eşime ve kendime güveniyorum. Hadi diyelim ki güvenmedim kavga falan ettik, panik atak geçirirse bu yüzden adama bütün saygım biter. Bu kadar zayıf bir kişiliğe ne saygı duyabilirim ne sevgi. Hele ki bunu ilgi çekmek için kullanıyorsa ayrı komedi.Ülkede beğenilen insan sadece Kıvanç zaten. Kıllı göbekli adamlar hiç beğenilmiyor kendilerine metres tutmuyor zaten
Tamam işsiz değilseniz okumayın ve yazmayın biz işsizleri kendi halimize terk edin.
İncinmişsinSon durum ne oldu eşinizle aranız nasıl şuan?
Kk da gelenektir tüm konular okunur, yorum yazılır ama sonra ne hikmetse burda yazan insanlardan kendilerini üst sınıfta görür bazıları
Sen işsiz ve vizyonsuz olursun ama 24 saat forumda takılanlar en elit insanlardır
Çok alındımİncinmişsin
Umurumda mı sence?Çok alındım
Gerçekleri söylüyorum sadece darılma.
Siz yokken buralarda :)) ( banlıyken) konular açıldı malum, biz de takip ettik yorum yazdık, eğer biri birini takip ediyorsa benim yazdığım konuya cevap yazan siz takip ediyor gibi görünüyorsunuz.Umurumda mı sence?
Ama bir hafta foruma uğramadığım halde yazdığım üçüncü mesaja laf sokmaya çalışman gözümden kaçmadı. Aynen devam, takip et vizyonunu geliştirirsin belki.
Neyi?Siz yokken buralarda :)) ( banlıyken) konular açıldı malum, biz de takip ettik yorum yazdık, eğer biri birini takip ediyorsa benim yazdığım konuya cevap yazan siz takip ediyor gibi görünüyorsunuz.
Malum her konuyu okuyacak kadar, mesaj atacak kadar zamanınız yok ya, bu konuya yazdıysanız vardır bişeyler hadi itiraf edin
Bu konuya iki ödül veriyorum. Biri çapkın eşinizin tiyatro yeteneği için diğeri de her ortamı itina ile batırarak hiç eden siz için.1. Güncelleme
Kızlar bu konudan öğrendiğim önemli şeyler var sizlerle engin tecrübelerimi paylaşmak istiyorum:
-Kocam Kıvanç değilmiş ve ben bunu öğrendiğimde yıkıldım.
-Yolda, hastanede, postanede vs kocanızı koklamaya çalışan birileri olursa sakın tepinerek ağlamayın bu çok önemli!
-Kocanız panik atak geçirirse siz de hadi bakalım kimin şeyi daha büyük diyerek sinir krizi geçirin, ama dikkat edin ambulanstakiler de kocanızı koklamasın!
İyi akşamlar.
2. Güncelleme
Bunca sorun çıkarmama rağmen kocama toz kondurmadığımı öğrendim şimdi de. Hay aksi.
Herkese iyi akşamlar kızlar.
Biraz uzun olacak detaylı anlatmak için kusura bakmayın.
Çok uzatmadan konuya giriyorum. Eşimle cuma günü köyden çıktık alışverişe falan gittik 2 saat zamanımız vardı. Neyse markete girdik, alışveriş yaptık tam kasaya geldik kasiyer kız aldıklarımızı geçiyor, eşim de poşetliyordu. Aldığımız ürünler üzerinden kadın eşimle sohbet açmaya çalıştı. Ya cidden şok oldum abur cubur var mesela, bu tam çocukluğumuzun çikolatası değil mi, siz bu yumuşatıcıyı değil şu markayı kullanıyorsunuz belli kokusu geldi vs vs. Eşim kafa sallıyor cevap vermiyor ama ben aşırı rahatsız oldum. En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim, hanımefendi eşimle benim acelemiz var rica etsem daha çabuk olabilir misiniz dedim. Şükürler olsun sustu sesini çıkarmadı. Ya zaten reglim geldi gelecek duygularım karışık, aşırı moralim bozuldu ama tabii orda belli etmedim.
Her neyse, poşetlerden bir iki tane aldım hızlıca araca geçtim. Kendimi tutamadım sinirimi de çıkaramadığım için gözümden birkaç damla yaş geldi. Hemen arkamdan eşim de arabaya geldi, niye ağlıyorsun hayatım diye sordu, ben de aşırı sinirlendiğimi kendime hakim olamamaktan korktuğumu ve istemsizce gözyaşımı tutamadığımı söyledim. Karım benim sakin ol ben muhatap olmuyorum zaten dedi, ben de hayatım tamam ama sinirim bozuldu iki dkya kendime gelicem dedim. Bana döndü ve hafif sesini yükseltti kızmaya başladı bu ne böyle sanki sana bir şey yaptım, ne yapalım o konuştuysa, vs vs bir sürü şey. Hiç ses etmedim. Belki eski konulardan bilen vardır, iki ayda bir falan çıkabiliyoruz köyden, o gün için de bir kahve içeriz diye plan yapmıştık. O sinirle çıktı eve geldi. Ben eve gelince duşa girdim hemen bir süre daha böyle ağladım. Güzelim günümüz b*k oldu çünkü. Neyse çıktım, özür diledi, ağlamana dayanamıyorum o yüzden sinirlendim falan filan... Neyse uzun uzun konuştuk, ardından barıştık.
Günümüz yeteri kadar hiç oldu, bari güzel bir film izleyelim dedik, ortamı hazırladık, film izliyorduk keyifle.
Saat gece yarısına geliyordu ve eşime bir mesaj geldi. Ben de kucağında uzanıyorum o sıra. İşten bir kadın, (aynı birimde değil fakat ortak işleri var 7-24 çalışıyorlar) eşime mesaj attı. Mesaj aynen şu; "X'ciğim, yarın size bizim birimden şu kişi gelecek, bir bardak su bile verme tamam mı? Sen beni dinlersin. Ondan nefret ediyorum." Öyle telefona kilitlendim. Eşimin yazdığı; "Ben ilgilenmiyorum gelenlerle, başkası var." Bu mesaj normal mi sence dedim, bence de yanlış anlaşılıyor ama eski mesajları görüyorsun hayatım dedi. Görüyorum ama neden X' ciğim diyebiliyor bu samimiyet nerden geliyor dedim ve demez olaydım. Ard arda sigara içmeye başladı. (Güya sinirini yatıştırıyor.) ben zaten ağlamaklı moddayım, daha fazla ses etmedim çünkü biliyorum iyice çığrından çıkacağız. Sigarasını içsin sakinler diye beklerken panik havası içinde elleri titremeye başladı. Ölüyorum, ölüyorum diyor kesik kesik nefesler alıyor, ya o anı anlatamam kaskatı kesildi. Arkadaşını çağırdım ambulansı aradık, hastaneye nasıl gittik eve nasıl döndük o kadar boşluk ki bende. Çok canım sıkıldı. Çok şükür iyileşti ve eve dönebildik. Konuyu açıp neden o hale geldiğini sordum, aynı gün içinde ikinci kadın vakasını yaşadık, sürekli ağlıyorsun ve kendimi yetersiz hissediyorum seni kaybetmekten korkuyorum dedi. Özür diledim ama elimde olmadığını, kendi halimde sinirimi atmak için verilen bir tepki olduğunu söyledim. Özel günlerimdeyim zaten biliyorsun gibisinden şeyler. O günden beri yoğun bir korku içindeyim. İlk defa eşimi öyle gördüm ve çok çaresiz hissettim kendimi, kızlar ağlamamı da geçiremiyorum ota b*ka sürekli ağlamak istiyorum ben ne yapayım? 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?