Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Teşekkür ederim anladığınız için hiç de öyle fevri büyük büyük tepkiler verdiğimi de düşünmüyorum ama çok yanlış anlaşıldım yine. Linç deyince de ben

Kasiyer adamı koklamış resmen ve bunda büyütülecek bir şey yok, nasıl kıskanırsın deniyor hayret yani.

Ben böyle bir durumda kıskanmayanın sevgisinden şüphe ederim.

Bazen gözümüzde herkesle sınırını bilen, ağırbaşlı olduğunu düşündüğümüz kişi böyle muhabbetlere girdiğini gördüğümüzde; "benim tanıdığım bu kişi miydi" diyerek yabancılık duygusu hissediliyor. Bir dönem bunu yaşarsınız sevgili geceeeee

Neden, eşimizi kıskanmıyor muyuz?
kiskanmiyorum ki benim esim 17 calisani olan yerde tek erkek (bir de genel islerden sorumlu bir abi var). Çok nadir olsa da is cikisi bazen sinemaya gidilir ya da birinin evine gidilebilir vs.
konuya gelince bu ne sacma trip ya
biri esine soru sordu diye arabaya binip aglanilir mi? ömür mü gecer o niye oyle dedi bu niye boyle yapti
xcigim ycigimde ne var ben de sevdigim is arkadaslarima oyle hitap ederim. hatta nikahima bile eski is yerinden sevdigim arkadaslarimi oyle cagirdim aha bir ornek
yani buna bile kavga cikaracaksaniz cikmayin köyünüzden.
adam kriz gecirmekte hakli tam bir ömür törpüsüsünüz

O sırada kocama (sevgiliyken) asılanları farkedince uzaklaşan ben sonra dalgasını geyiğini yapardik bolca kendisi hala hemşirelerin gözdesidir nedense

Değil mi, alt tarafı boynundan muckladı kocamı ne var bunda aslında... Ya işin saçması kocamın muhabbete girdiğini de göremedim, en heyecanlı yerinde adam error verdi.

yorumları ben de hayretle okudum ya,ayak üstü resmen flörtleşmiş eşiyle bu durumda nasıl kıskanılacak bir şey yok

En sonunda bir takım ürünü almıştık, siz de mi bu takımlısınız deyince ben artık konuya girdim,
Prezervatif aldığınızı görse ne soracaktı acaba? Tövbe tövbe
Biz de kasiyerle muhabbet ediyoruz ama maksimum şunda indirim var şu geldi mi nasılsınız merhabadan öteye taşınmıyor

2 ayda bir köyden çıkmayan kadını hangi koca kaybetmek ister

Sizin ilişki dinamiğinize göre normal olabilir bu fakat bizim ikimizin de hoşlanmadığı bir durum bu. Arkadaşlarımız var fakat kimseye bu şekilde mesaj atmayız. Siz atabilirsiniz sizin için de çok başka bir şey sorun olur, bizim için olmaz. Neden hepimizin ilişkisi tek kalıptan çıkmış gibi konuşuyorsunuz? Köyünüzden çıkmayın mı, peki

2 ayda bir köyden çıkmayan kadını hangi koca kaybetmek ister
Kendi köyü değil ikimizin de işyeri köyde maalesef. Ücra bir yerdeyiz. Bu konuda yanlış anlaşılma olmasını istemem. Kışın kardan zaten yollar kapalı oluyor, kar olmadığı zamanlarda da iş dolayısıyla izni yok eşimin. Benim okul çıkış saatimde de dolmuş yok, yani mecburiyetten aslında.

ama sen öğlen saatlerinde EVLİLİK DAVETİYESİ atmışsın burada fevziciğim denmesi normal fevzinin eşide bunu görse evlilik davetiyesinden bir şey çıkarmaz.

konu sahibi kasiyer konusunda tamamen haklı zaten.gece iş arkadaşı sen benim dediğimi yaparsın bir bardak su verme bla bla hadi buda normal bir mesaj çok abartılmaz ama sen eşinin panikatak geçirip korkudan ambulanslık olması mesele aslında.

Prezervatif aldığınızı görse ne soracaktı acaba? Tövbe tövbe
Biz de kasiyerle muhabbet ediyoruz ama maksimum şunda indirim var şu geldi mi nasılsınız merhabadan öteye taşınmıyor
Ben de atanmadan önce kasiyerlik yaptım. Bizim ekstra sohbet etmemiz demek zaten arkada insan biriktirmek demekti. Ki birikmese market bomboş olsa bile neden biriyle bu denli sohbete gireyim? İlk bir iki söylediği şeye ben de katılmaya çalıştım zaten fakat kadın ısrarla eşime bakarak konuşuyor Hey Allah'ım

Ya siz herkesi kendiniz gibi konuşuyor mu saniyorsunuz bende herkese yavrum diyorum asılıyor mu oluyorum sen hoşlanırsın hoşlanmazsın benim konuşma şeklim kimseyi ilgilendirmez kimseye göre hitap seçmiyorum

Tamam işte demek istediğim bu şartlara sesini çıkarmayan birisiniz helal olsun
Ben doğum yaptım 2 hafta evden çıkamadım diye bunalıma girecektim

Valla alınmayın ama içimi kıydınız. Eşiniz ayrı siz ayrı olayları büyütüyor da büyütüyorsunuz. Ne gerek var ağlamalara falan? Tepkileriniz çok aşırı değil mi? Sizin kıskançlığınız abartılı, onun da verdiği tepkiler abartılı. Zor yani...

Tamam işte demek istediğim bu şartlara sesini çıkarmayan birisiniz helal olsun
Ben doğum yaptım 2 hafta evden çıkamadım diye bunalıma girecektim
Ben de girdim sayılır zaten sabrediyoruz mecburen çünkü zor geldik buralara da, Allah sabrımızı versin inşallah sizin de, benim de, herkesin

Ya siz herkesi kendiniz gibi konuşuyor mu saniyorsunuz bende herkese yavrum diyorum asılıyor mu oluyorum sen hoşlanırsın hoşlanmazsın benim konuşma şeklim kimseyi ilgilendirmez kimseye göre hitap seçmiyorum
bibi sen ne demek istediğimi anlamamışsın yazıda,adamın korkudan ambulanslık olmasından şüphelendi çoğu kişi,eşide.
yoksa samimi arkadaşlardır söyleyebilirler orasını bilemem onda da pek abartılacak bir şey yok zaten.

İki soru değil bayağı eşi yanındayken göz göre göre flört etmeye çalışmamış adamla
Boş boş konuşacağınıza işinize bakın derdim de markete ayağa kaldırmak, daha abartılı tepkiler vermek "bence" normal değil. İnsanlar olay çıkarmadan da tepki verebilir.

Yok alınmadım teşekkür ederim ama olayları büyütmemek için sinirimi atmak adına gözümden yaş geldi. Yukarıda da söyledim hönkürüp bağırarak ağlamadım, duygularımı yönetmeye çalıştım. Zor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…