Kaybetme korkusu yaşıyorum

Niye gitmeyecekmişsin ???????? Süslen püslen git güzelce :)

Yarın çok yakın arkadaşımın doğum günü vardı. Elbise topuklu felan giyicektim. Ama vazgeçtim bilerek yaptığımı düşünücek. Ne düğüne gidecek kadar abartı ne de dershaneye gider gibi sıradan giyineceğim .

Bugün iyiyim yarın nasıl olurum bilmiyorum ilk 2 gün kötüydüm bugün daha iyi hissediyorum da yarın yıkılabilirim

Hayıt hayır,yıkılmak yok.O düşünceye odaklama kendini.Daha baştan şartlandırmış olursun çünkü kendini.Bak,şöyle düşünmeye çalış;şu dönemde ilişkim kötü gidiyor olabilir ama bu ileride de böyle devam edeceği anlamına gelmez.hayat hiç beklemediğimiz anlarda hiç ummadığımız şeyler çıkarıyor karşımıza.Bu dönemde bunu yaşamanın de mutlak bir sebebi vardır.Acıya ve sabıra karşı donanım elde ediyorsun.ileride bugünkü halin sayesinde çok daha güçlü olmayı öğrenmiş olacaksın.Ayrıca belli olmaz.kessen kendini arayıp sormaz o.Bununla bağdaştırma durumunu.Karşındaki insan zor bir karakter,sebebi bu.Zor olanlar kolay şeylerden haz etmezler.İnadına sağlam,güçlü,ne istediğini bilen,kararlı bir duruş sergilemelisin.

Elimden gelenin en iyisini yapacağım en iyisini. .

Elimden gelenin en iyisini yapacağım en iyisini. .

Ben senin bunu başarabileceğine inanıyorum canım.Ne olur daha fazla yıpratma kendini.Bana geçenlerde bir erkek arkadaşım şöyle demişti.Normal arkadaşım yani,aramızda duygusal bir durum yok.Erkekler nasıl düşünüyormuş bak,fikrin olsun diye örnekliyorum.Tahtiravallinin bir tarafına fazla binersen öbür tarafının bir tarafı kalkarmış.Lafa bak lafa...Biz kendimiz yüceltiyoruz aslında bu erkek milletini.Önce kendi değerine sahip çık,boşver.Çünkü kendi değerini bilirsen otomatikman özgüvenin gelişir ve yanlış yapma riskin düşer.

Arkadaşın çok doğru söylemiş. Zor olucak ama bunu başaracağım bana dönecek öyle yada böyle ..

Arkadaşın çok doğru söylemiş. Zor olucak ama bunu başaracağım bana dönecek öyle yada böyle ..

Evet,aynen öyle olacak kısmetse.Birgün bazı şeyleri anlayıp sinderecek ve dönmek isteyecek.Senin bu süre içinde yapman gereken tek şey,hayatına onsuz da sarılabildiğini göstermek ve sabretmek.

Peki canım herşey için teşekkür ederim

Rica ederim canım.İnsan insanın zehrini alıyor işte.Bu arada özelden mesaj atmak için 100'ü doldurmak gerekiyormuş.malum ben de burada yeni ve çömezim:))O yüzden özel mesajlara cevap veremiyorum şimdilik.Yanlış anlama olur mu?Şöyle söyleyebilirim,görsel etki önemlidir bu burç için.ama zeka ile desteklenebiliyorsa.Bu yüzden boşver sen,kendi karakterinin güzelliğine güven.Çünkü hissettiğim kadarıyla çok iyi değerlere sahip bir ruhun var.Gerisi de boş zaten.

Anlıyorum canım. Şimdiden çok özledim onu ..

Kova özgürlükçü olur. Kovalar derinden bir ya da iki kere aşık olur ve kolay unutmazlar. Sen oğlak burcusun sahiplenmek, garantilemek istersin bu da özgür kovayı korkutmuş. O daha serbest ilişki ister. Eğer karar vermişse öle kolay bırakmazlar sanılanın aksine sabit burçlar çünkü. Kovayı etkilemek icin akıl ve mantığına hitap etmelisin. Böyle aşırı istekli olmak, üstüne düşmek bi kovayı kaçırmanın en güzel yolu oluyor:) Gerçi ay burcu balık terazi gibi romantik burçlar olsa bir nebzede senin ki sanırım tamamen hür genarel.

Arkadaşım,kova erkeği konusunda bilgili olduğunu düşündüm yazdıklarından dolayı.Bana yardım eder misin?Fikirlerine ihtiyacım var.Şu an bir kovadan muzdaribim de ve daha önce hiç kova erkeğiyle uzaktan yakından irtibatım olmamıştı.

3 tane kova erkeği tanıdım...

sözlümde kova...

az önceki arkadasın yazdıklarına harfiyen katılıyorum... kovalar gorunen itibariyle zor burclar, çoğu özgürlügüne düşkün Türk kadının aşırı sahiplenici ve korumacı yapısı onları boguyor...

ama nedense sözlüm tanıdıgım diger 2 kovanın aksine bu durumdan gayet memnun... sanırım tam anlamıyla hayatınızın erkegi olabilmeleri için sizde onların hayatının kadını olabilmelisiniz... yoksa bir kovayla işiniz zor

bicok erkekte belki sadece görsellik onları etkilemeye yetebilir... bundan kastım asırı güzel olmanız degil sadece muhatabınız olan kişinin begenisine hitap edebiliyor olmanız mesela zayıf seviyosa zayıf beyaz ten seviyosa beyaz yada esmer seviyosa esmer olmanız gibi... onun dikkatini cekecek bikaç özelliigin bulunması gerek

ve buna ek olarak keskin de bir zeka ile onları sasırtmalısınız.. cunku kova zeka burcudur... ve tanıdıgım en kıvrak zekalı insanlar genelde kovaydı... sapsallıklara tahammüleri yok, yani dizi ve filmlerde karsınıza cıkan güzel ama aptal hatun tiplemeleri bir kova burcu için ancak kaçamak olur hayatının kadını kesinlikle zeki olmalı...

şimdilik tecrübelerimden cıkanlar bunlar... :26:

he birde cok eli acık ve cömert insanlar olurlar genelde... böle bi durumları var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…