- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 1
- 35
- Konu Sahibi asyaAsya187
Hayır yasak değil . Paraya karşı aşırı zaafları var aşırıııııBankadan para çekmek yasak mı peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yasak değil . Paraya karşı aşırı zaafları var aşırıııııBankadan para çekmek yasak mı peki?
Yani biricik eşiniz, eve alışveriş yapmak için sizin maaş almanızı bekliyor bankadan para çekmek yerine.Hayır yasak değil . Paraya karşı aşırı zaafları var aşırııııı
Haklısınız ama kaynanam aşırı aşırı aşırııııı fena bi insan . Karışmadığı bişey yok herseye karısıyor.Iyi ki seviyormuş sevmese ne yapacaktı acaba? Kaynananın iki lafından biri boşatırım, seni çok seven kocan da ağzını açıp bakıyor öyle. Sen kimi boşatıyorsun diyemiyor? Bu adamın sizi sevdiğine nasıl inanabiliyorsunuz?
Işte kocanın tepkisi yok. Ben arada kalıyorum ne yapayım bir tepki değil. Annemdir idare et, ne yaparsa çek diyor hal diliyle. Elin kızını nikahına aldıysa sahip çıkacak. Boşatırım deyip durmak kolay mı ya? Duyduğun şeyin ağırlığının farkında mısın? Kaynanamın ağzından böyle bir kelam çıksa bana söylediği son söz olur. Bir daha ne ölüsüne ne ölüme.
Siz hala gidip geliyorsunuz. Kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz. Bu lafları yemek için mi gidiyorsunuz oraya? Gitmeyin. 50 kere söylenmiş. Bunun başka yolu yok. Gitmeyeceksiniz, asla görüşmeyeceksiniz.
Yok gitmem lazım diyorsanız da lafı yeyip oturun, boşuna kavga etmeyin çünkü kavgayla çözülmez.
Ben gerçekten çok üzüldüm bu yaşadıklarına. Kendine bu eziyeti neden çektiriyorsun. Her ay birikim yapıyorlarmış, o birikimden bir mutfak alışverişi yapıverin. Kaç para tutacak? Bu kadar zor durumda değiller. Seni kandırıyorlar, görmüyor musun? Sen çalış, evi sen geçindir, annesinin gönlünü et, kocanın gönlünü et. E ben ne anladım bu işten. Sen taştan mı çıktın? Kendi kıymetini niye bilmiyorsun? Bak kimse sana aferin demez. Biraz ağırlığını koy. Kendini harcama böyle. Eşine de söyle ne yapsın etsin o dolabı doldursun. Evlenmeyi bilen evine bakmayı da bilecek. Sen sırf kendi evinde yemek yemek için bu eziyeti çekmek zorunda değilsin.Canım kardeşim evimizde gıda malzemesi yok. Yeni işe girdim. İlk maaşım gelince eve alışveriş yapacağız. Yine kaynanam ararsa rve alışveriş yaptım yemeğim var bundan sonra kendi evimizde yiyip içeceğiz diyecem. Evlendiğim güne kadar evim ayrı diye biliyordum hep öyle söylediler. Yeme içme bir olacak demediler. Üstelik yakın değiliz o kadar kaynanamla .
Çalışmayı ben istemedim eşim ve ailesi çalışmam konusunda baskı yaptı. Bende onlardan kaçmak için işe girdim. İşi bahane ediyorum. İlk maaşım gelince kaynanama diyecemki, iş dediniz girdim işe, maaşımda geldi, alışverişimi de yaptım, bundan sonra kendi evimdeyim diyecem. Kaynanamın iki lafından biri oğlum tek maaşlı evi geçindiremez diyor. Bundan sonra çift maaşlıyız, herkes sorumluluğunu evini barkını bilsin diyecem. Bu iş çözüme kavusuncada , çocuk yapacam çalışmayacamYani biricik eşiniz, eve alışveriş yapmak için sizin maaş almanızı bekliyor bankadan para çekmek yerine.
Tek sorun kayinvalidem diyorsunuz hala, böyle devam edin.
Anlıyorum, bazı insanlar durdurulamaz. Ama senin eşinin durdurma çabası yok. Sorun o zaten.Haklısınız ama kaynanam aşırı aşırı aşırııııı fena bi insan . Karışmadığı bişey yok herseye karısıyor.
Haklısınız canım gerçekten çok haklısını. Bana biraz tüyo verinIste baştan esinize posta koyacaktiniz
Eve ne lazimsa liste yapıp bunları al bundan sonra annene gitmiyoruz diyecektiniz
Neden esiniz annesine hesap veriyor bi de neden detayli aciklama yapıyor esimin maaşını alinca evde yiyeceğiz diye?
Bundan sonra basinin caresine bak biz evimizde yiyeceğiz nokta
Esiniz arada kalmiyor, annesine laf edemediği icin anlayisi sizden bekliyor, sorumluluğu size yüklüyor
Yoksa anne ben evliyim diyip sınır çizebilirdi
HaklısınızAnlıyorum, bazı insanlar durdurulamaz. Ama senin eşinin durdurma çabası yok. Sorun o zaten.
Benim babaannem de aynı, hala durmuyor. Ama benim babam işimize karıştırmıyor hiç. Anneme laf bile düşmüyor babam hallediyor. Eşinin de öyle olması lazım. Seni koruması lazım.
Kayınvalideniz ne güne duruyor aşk olsun o bakar çocuğunuza siz yine çalışırsınız.Çalışmayı ben istemedim eşim ve ailesi çalışmam konusunda baskı yaptı. Bende onlardan kaçmak için işe girdim. İşi bahane ediyorum. İlk maaşım gelince kaynanama diyecemki, iş dediniz girdim işe, maaşımda geldi, alışverişimi de yaptım, bundan sonra kendi evimdeyim diyecem. Kaynanamın iki lafından biri oğlum tek maaşlı evi geçindiremez diyor. Bundan sonra çift maaşlıyız, herkes sorumluluğunu evini barkını bilsin diyecem. Bu iş çözüme kavusuncada , çocuk yapacam çalışmayacam
Kaynanamda kaynanam takmışsın kaynana diye Allah aşkına dön şu kocana bak bir ya , adam elini cebine atıp mutfak masrafı bile yapmıyor bankadan para çekmek bu kadar mı zor , valla annesinden önce oğlu seni kullanıyor, birde diyosun eşim beni seviyor, bu mu sevgi ? Gözlerini aç bak burdaki insanların yorumları sana ayna olsun , farkında değilsin ama sende kendine karşı ağır suç işliyorsun, eşinde iş yok kabul et bunu kvden önce kocanın pasifiğini gör adam resmen kenara çekilmiş sizi izliyor..Haklısınız ama kaynanam aşırı aşırı aşırııııı fena bi insan . Karışmadığı bişey yok herseye karısıyor.
Esiniz sınır koymadikca siz arada kalirsinizHaklısınız canım gerçekten çok haklısını. Bana biraz tüyo verin
Çocuğa annesi baksa kadın bu sefer evime temel atar evden çıkmaz. Ben zaten ondan kaçıyorum. Dediğiniz gibi şu süreçte çocuk falan istemiyorum. Eğer durum çözülürse herşey düzene girerse o zaman düşünürümKayınvalideniz ne güne duruyor aşk olsun ona bakar çocuğunuza siz yine çalışırsınız.
Bakın çocuk için bile olan program yapmak zorunda kalıyorsunuz eşinize ve ailesine karşı.
Ama tek sorun annesi gibi davranmaktan vazgeçin.
Eşiniz adam olsa kimse bu kadar baskı yapamaz size.
Annesiyle işbirliği içerisindedir o.
Böyle bir evliliğe çocukta düşünmeyin şuan hata edersiniz.
DoğruKaynanamda kaynanam takmışsın kaynana diye Allah aşkına dön şu kocana bak bir ya , adam elini cebine atıp mutfak masrafı bile yapmıyor bankadan para çekmek bu kadar mı zor , valla annesinden önce oğlu seni kullanıyor, birde diyosun eşim beni seviyor, bu mu sevgi ? Gözlerini aç bak burdaki insanların yorumları sana ayna olsun , farkında değilsin ama sende kendine karşı ağır suç işliyorsun, eşinde iş yok kabul et bunu kvden önce kocanın pasifiğini gör adam resmen kenara çekilmiş sizi izliyor..
Çocuğunuza bakıp bakmama kararınızı tek başına verebilecek gibi gözükmüyorsunuz şuan. Kayınvalideniz sen çalış ben bakarim derse o ise tıpış tıpış gideceksiniz.Çocuğa annesi baksa kadın bu sefer evime temel atar evden çıkmaz. Ben zaten ondan kaçıyorum. Dediğiniz gibi şu süreçte çocuk falan istemiyorum. Eğer durum çözülürse herşey düzene girerse o zaman düşünürüm
Çooook haklısınız. Düştüm bi bataklığa allah sonumu hayr etsinGenelleme yapmak istemem ama bu yurt dışına evlenip giden kızlara neden orada köle gibi davranıyorlar. Bu okuduğum bu şekilde kaçıncı konu. Millet yurt dışına gidip farklı kültürlerle ufkunu genişletir. Bunlar daha beter oluyor.
Eşiniz pasif bir adam, maaşından mutfağına bir ekmek alıp koyamıyorsa çalışmasın boşuna. Boşatırım ne demek. Eşinizde sessiz sessiz bakıyor mu öyle. Bu kadar üstünüzde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gitmeyin, gelirse de açmayın kapıyı. Bundan daha kötü olmaz sanırım.
Çocuğunuza bakıp bakmama kararınızı tek başına verebilecek gibi gözükmüyorsunuz şuan. Kayınvalideniz sen çalış ben bakarim derse o ise tıpış tıpış gideceksiniz
Ben kendi çocuğumu kendim yetiştirecem terbiyesini ben verecem derim. Çalışmayacam derim. Kopsun kıyametÇocuğunuza bakıp bakmama kararınızı tek başına verebilecek gibi gözükmüyorsunuz şuan. Kayınvalideniz sen çalış ben bakarim derse o ise tıpış tıpış gideceksiniz.
Hepsinin ağzına sıçasım varBenim kv de boşayacaksın diyo onu takan varmış gibi hepsi manyak bunların. Türkiye'de akraban yok mu hiç ayrılsan gitsen iş bulup çalışırsın bir süre idare ederler. Zor böyle çünkü eşinde destek değil anladığım kadarıyla