Kayın validem ve ısrarcılığı

Nasıl yedirmez ya?
Siz paranızı nasıl alıyorsunuz, hesabınıza mı yatıyor, elden mi alıyorsunuz?
Başka biri nasıl alabilir paranızı sizden?
Siz söylenip söylenip her şeye tamam diyorsunuz anlaşılan.
Yani düşünüyorum kayınvalide benim paramı nasıl alabilir ki, örneği yoktur bunun.

Kayınvalidem paramı alamaz . İşe başladığım gün benim yurt dışı banka kartım olmadığı için eşim kendi kartını kayıtta gösterdi. Sonra iş yerinden telefon geldi. Çalışan kimse o kişiye ait hesap açılacak diye. Bu yurt dışındaki gayri müslimler kimseye kimsenin hakkını yedirmiyorlar. Ama müslümanım diye geçinenlerde her türlü pislik var. Sonra eşim bana kart çıkartmadı. Ortak hesap yapalım dedi. Kaynanam bu gelin parayı eve katmazsa boşa bunu dedi eşime. Kadın herşeye para boyutundan bakıyor . Paradan başka düşüncesi yok. Gözünü toprak doyurasıca

Tekrar soruyorum. Mesela kaynana 'boşa bunu' deyince eşin ne cevap verdi?

Sessiz kaldı. Sonra annesi gittikten sonra eşime çıkıştım. Annen bunu boşa deyince niye sesini çıkarmadın dedim. Tartısma esnasında ana oğul bana karşı oldular. Eşim dediki bıktım artık annen şöyle annen böyle diyon dedi . Bende dedimki ben annenle anlaşamıyorum annen laftan anlayan bi kadın değil ben hergün gitmek istemiyorum araya mesafe girsin dedim

İş eşte bitiyor maalesef eşinizle konusun bence. İnsan evinde vakit geçirmek ister ayrıca ben neden kv evini toplamaya gidiyorum çocuk yapıp yapamayacağımıza karar verme ne alaka . Ayrıca maaşınızı neden eşinize veriyorsunuz vermeyin kavga çıkarsa çıksın benm diyeceksiniz..

Yakında çocukta yaparsınız? Maaşınızı nasıl veriyorsunuz ya cidden hiç mi gurur yok

Normal bir erkek bu lafa sessiz kalmaz.
Eşin doğru demiş, annen şöyle böyle deme. Sen şöylesin böylesin de eşine. Annesine değil, oğluna çat. Çünkü kabahatli olan o.

Klasik olucak ama tek çare eşinin yanında olmasi.cunku o kadın eşinin sessiiginden faydalanıyor.
Bende aynı binadayim malesef berbat bir durum bir sürü olay yaşadık evimden kovdum yine geldi yüzsüz arsız herşey var utanma yok. Tek cinnete bakar olay bir gün baya bı patladim kavga ettik bagirdim çağırdım o günden beri gelemiyor evime.gelsene kapıdan oğlunu görür gider. Tekrar yağlı ballı olmaya çalışıyor ama yüz bulamıyor bulmuyorum karşısında soğuk şekilde cevap verip geçiyorum. Yüz bulsa yine yapicam çünkü.
Neyseki esim gördü olanları bana hak veriyor oyuzden ustelemiyor beni.

Gitmeyeceksin eşinde gık demeyecek başka yolu yok. Bende senin gibiydim ilk yillarimda 52kilo ile evlendim bir yılda 43kiloya düştüm aynı o yemek muhabbetinden. Daha sonra evimden çıkmamaya başladım eşimde bişey demedi zaten beni resmen psikolojik etki altına almış kendi kafamda kurmuşum ya gitmedim yuzinede söyledim bı rahat ver artık haftanın 5 günü sendeyim hafta sonu evime gidiyorum diye pijamalarini toplayıp peşimden geliyorsun falan diye baya tartstik yani eşim hiç karışmadi birbirinize saygısızlık yapmadan halledin dedi oda söyledi sonra annesine kırmadan anlattı ama o anlamadı sonra kv psikologa götürdü gorumcem öyle düzeldi valla şuan çok çok iyiyiz tabi bana göre iyiyiz o dlne düşünüyor bilmiyorum ama hep kızım kızım falan konuşur

Eşiniz ne diyor?

Sen daha çok sınurlenırsın.Zaten kendın kazanıosun.Kocana verecegıne kendıne bır ev tut .Def et esını de .Böyle evlılık olmaz

Bende söyledim kendi hesabım olacak diye kayın validem olacak o şeytan, parayı eve katmazsan seni salarım boşatırım dedi
Özgürlüğün mü yoksa seni saymayan insan müsveddelerinin memnuniyeti mi? Burada sen kendini koruyabilirsin. İş yerine yeni bir IBAN söylediğin anda para hesabına geçer. Üzerine geleceklerdir. Ama bunlar sadece yıldırma taktikleri. Yanlış anlama ama sen alıştırmışsın

Kendine kart alabilirsin. Ya kartı kaybettim diyip kapattırabilirsin. Dişlerini göster. Pasifliğin çok zararlı

Benim verdiğimi kim söylüyor, onlar dayatıyor illede verecen diye görgüsüz köpekler
Bacım dışarı çıkıyorsun. Bir karakola gidiyorsun. Telefonundaki translate in sesli kısmı da var. Türkçe sor,yabancı dile çevrilsin. Yabancı dili de yoldan geçene dinletiyorsun. Sosyal hukuk devleti olan o yabancı ülke seni o iğrenç yerden kurtaracak. Eşin de seni sevmiyor. Seven insan böyle yapmaz. Kendi kendini kandırıyorsun. Kimse sana saygı duymuyor. Ama sen güçlü olursan,savaşçı olursan (çocuk doğuracam bana bakacaklar ehehehe tarzı çözüm pasif agresif ve çocuğu da sorunsallığa sokan ucube bir fikirden bahsetmiyorum) karşında eğilirler

Ayy kaynananiz tam bir deli. Ben de kayinvalidemi sevmem bu yazıyı okuyunca gidip sarilmak istedim canım kaynanama

Yok yahu ikna olamıyorum. Bana yine de herşeye siz izin vermişsiniz gibi geliyor. Evine inat et asla ve asla gitme. O gelirse kalan yemeği götürmesine izin verme. Kapini çalsın açma. Arasın duyma. Öyle de kavga var böyle de. En azından senin istediğin olur. KV de en fazla küser. Küsmesi de çok yerinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…