Kayınana🤦

1aysu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
10
-6
1
27
Evli hanımlar ve eğlenmeyi düşünen genç kardeşlerim ben evlenmeden önce eşime ailesiyle birlikte kalmak istemediğimi uygun dille anlatım, ev ev üstüne olamayacağını ,duzenimin olması gerektiğini falan, oda bunu istemediğini ev yapıldığını üstlü altlı kalabilcegimizi ama ayrı olucagimizi söyledi .hersey iyi güzel evin yapilmasi zaman aldı iki ay birlik kalırız dedi önceleri düğün günü geldi çattı belediye iki kat dışında izin vermiyo iskandan sonra bir iki yıl sonra onlar içinde bir kat yükseltilcegini ozman onlar kendi evinde biz kendi evimizde oluruz dedi ki üç abisi daha var ve kayınpederin de başka bir daireside olduğu halde hala benimle kalmak peşindeler evlendik bir yıl oldu hala icindeyim hamileyim evim bitmek üzere ama gel gör ki kaynana benimle kalmak istiyor ben istemediğimi her dille anlatım anlayanlar da kayananya anlatı ama yok eşim zaten sus pus "onlara ben bakicam milet ayıplar milet şöyle der böyle der diye yükseliyor"ben ise istemediğimi söyledim oda bitsin ozmn ailemi istemeyen benide istemez diye konuştu tamam bitsin daha yeni evliyiz ki ailesi yaşlı insanlarda değil evleri ayakları tutuyo tek çocuk değil ev var araba var mal var mülk var neden ben kaynanam zaten her ota boka karisiyo her şeyde bir kusur ariyo benle geçinmeye gönlü yok beni bezdirmek istiyo üç geline kaynanalik yapmamış bana kök söktürüyor kocamın gördüğü etiği bişi yok annem yaşlı annem cahil anneme bakma sen o ne dediğini bilmez takma sen diye diye beni çileden çıkartıyor ben napim şimdi adamın bir kusuru var oda ailesine düşkün olması beni onlara ezdirmiyo ama onlarla kalmam için ısrar ediyo ben bu kaynanaya napicam lütfen empati yaparak yorum yapın boşan bitsin gitsin gibi yorumlarla değil mantıklı napmam gerekiyor nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yaridimci olun hanimlar

birincisi ev bitmeden evlenmemeliydiniz
İkincisi hemen çocuk yapmamalıydınız
Üçüncüsü ailesini size tercih eden adamla evli kalmayın zaten. Çünkü ömür boyu ailesine sizi ezdirecektir

Seni gelin olarak zaten görmemişler.
Kocan ise seni Kapı disari etmek için annesinin ağzından çıkacak 2 söze bakiyor.
Yanlış bir tercih yanlış bir adam yanlış bir evlilik.
Çamaşırını yıka,ütünü yap,çocuğunu dogur,evi temizle,akşam koynuna gir..
Kocan için bunlardan ibaretsin,karısı değil kolesisin.
O kadar söylüyorum.
Adam seni dinlemiyor ki taktik istiyorsun..

Tavrın net olsun. Maddi durumunuzda yerindeyken niye anasıyla oturacaksın. Ayrıca başka kardeşlerde varmış.Resti çek derim. Kv hem laf sokuyor hem dibinde istiyor.

Neden ayrilmak istesin ki kaynanan eli suya degmiyor sabuna degmiyor yemek pisiyor önüne geliyor bedava hizmetci..torun desen yolda geliyor neden konforundan feragat etsin ki ? Eşine gelince onun hayatında sadece tek kisilik yataktan çift kişilik yatağa gecis olmuş pek bir sey degismemiş aradaki farkı anlayamaz

Bu kadar şeyi net olarak bilip bilmeden nasış sıralayıp insanları üzebiliyorsunuz anlayamıyorum

Böyle bir ortamda neden koştura koştura çocuk yaptınız?

Esınız tercihini yapmış. Siz ya dirayetli duracaksınız yada tamam o zaman deyip yolunuza bakacaksınız. Fakat ev yapılıyormuş siz evinize geçin esınızde istediği kadar ailesinin yanında kalsın. Sonra gelsin
Eşinizin sizi ezdirmediği konusunda yanıldığınızı düşünüyorum.

Şu yazdığınıza siz inanıyor musunuz ?
Adam, sizi ailesine paspas yapmış hala beni ezdirmiyor diyorsunuz.

Bir söz var.
“Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.”

Son düzenleme:
Şu yazdığınıza siz inanıyor musunu ?
Adam sizi ailesine paspas yapmış hala beni ezdirmiyor diyorsunuz.

Bir söz var.
“Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.”
Bu söz benım hayat felsefem. Genelde diyardan giderim

Ortada hazır ev olmadan neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden hemen çocuk? Burdan bakınca halinizden memnun gözüküyorsunuz. Ya kabullenin ya ayrılın. Bu düzen böyle gidecek çünkü. Şimdi bebekte var kalmak için bir sebep daha yaratmışsınız kendinize. Kaynana ile geçinmenin yolunu arayın bence zira onun ölümüne dek birlikte oturacaksınız

Valla yazayım bu arada boşan gitsin demeyin demişsiniz. Bu heriften çocuk olmadan boşanılması lazım ama siz önünüzü kapatmışsınız. Ne diyelim ki ?

bu adamın ailesi sizsiniz adamın tek kusuru bencil olması

Bu kadar şeyi net olarak bilip bilmeden nasış sıralayıp insanları üzebiliyorsunuz anlayamıyorum
Bazılarımız okuduklarını anlamakta güçlük cekmiyor çünkü..
Siz bir kadin olarak konu sahibinin neler çektiğini,kocasının kendisine nasıl davrandığını,kv'nin hâl ve tavırlarından aklindan geçenlerin neler olduğunu cozemiyorsaniz ; bizi değil kendinizi sorgulayin.

Ailem ailem diye gezen erkek sizinle aile olmayacak.
Siz o aileye +1 olursunuz.
Ya bu düzene uyarsınız ya ya şimdiden vakit kaybetmeden kendi yolunuza bakarsınız. Hemen aileden men edilir - 1 olursunuz.
Düzelen olur mu? İlla vardır ama hayat böyle bir mücadele etmek için bence kısa.
Evliliği kurtarmak için kendinden vazgeçmeli insan.
Şahsen senin gibi evlenmeden bilme şansım olsaydı asla evlenmezdim.
Boşan demeyin demişsin ama bak ben sana söyleyeyim. Benden feyz al.
Sonradan yüzünü gördüğüm böyle bir adamla evliyim. Şuan boşanıyoruz.
Hiç aile olmamışız kötü günde anlıyorsun.
Ben kanserle uğraşırken benden ayrılmaya karar verdi ailesiyle birlikte.
Benzer sonla karşılaşmamanın bedeli dilsiz, karaktersiz bir kukla olmaktır. Emme basma tulumba gibi kafa sallar yaşayabilirseniz bu evlilik devam eder.
Tecrübe konuşuyor.

Yaaaa siz şaka misiniizzzzz Şaka misinizzz Çıldırıyorum burda bu konulari gordukce. Inanamiyorum. Şu siteye girene kadar söyleseler inanmazdim hala boyle seylerin varlığına. Caninizi sokakta mi buldunuz Nasil boyle seyleri kabul edecek kadar aptal olabiliyorsunuz Kiz aileleri nasil kizlarini boyle bir eve gitmesine musade ediyor Deliricem ya Iki ay dediler inandim diyeceksiniz Iki ay icin gidilir mi peki? Evliligin ilk 2 ayi Birbirinize alisip evliliginizin rutinini, iliskinizin karakterini olusturacaginiz vakitler Nasil evde kaynanayla kayinbabayla yasamayi kabul edebilirsiniz ya Neyle kandırıyorlar sizi Allahim cocuklarimizi korusun Bu nasil bir akil tutulmasi da inanip kabul ediyorsunuz?? Hadi hepsini gectim Yan odada kaynana kayinbaba yatarken nasil sevişip bi de cocuk yapiyorsunuz Yuhh yani Bu genislige inanamiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…