Teşekkür ederim bazen birbirini anlayan insanlara rastlamak çok zor, yorumlara baktıkça ben sanki bunu bilmiyormuyum diyorum önceden çocuğum yoktu çok kolay ailem ailem diyip duruyor du simdi çocuğu olunca bakalaim aynısını diycekmi ben zaten çocuk yapmayı hata olarak görmüyorum bazılarının aksineResti çekip aile evine dönün , isteklerinizi kabul ettirene kadar da dönmeyin. Boşarım seni derse de tamam diyin. Korkmayın. Zaten böyle ömür geçmez. Bari güvende olursunuz hem de eşinizin sizi hayatında gerçekten isteyip istemediğini anlarsınız. Boşanmasanız bile aile evine gidip rest çekmek zorundasınız. Gerekirse bir yıl sürsün ama davanızdan vazgeçmeyin. Ay yeter bu gaynanalardan yaaa evladını ayıracak ama yine de vazgeçmiyorlar geberesiceler
Ben de ayrılıyorum ama çocuğum olmadığı için şükür ediyorum , eşimden severek ayrılmak zorunda bırakıldım. Çok üzücü ama hayat işte ….Teşekkür ederim bazen birbirini anlayan insanlara rastlamak çok zor, yorumlara baktıkça ben sanki bunu bilmiyormuyum diyorum önceden çocuğum yoktu çok kolay ailem ailem diyip duruyor du simdi çocuğu olunca bakalaim aynısını diycekmi ben zaten çocuk yapmayı hata olarak görmüyorum bazılarının aksine
Boşan gitsin mantıklı gelmiyorsa ne mantıklı gelebilir size pardon.Kadini uzak doğuya yollayın kurtulun dicez,imkansizdir herhalde.Bir de hamilesiniz ee hayırlı olsun ne diyelim.Gule güle büyütün çocuğunuzu kaynananiz gille.En mantıklı çözüm bu herhalde.Evli hanımlar ve eğlenmeyi düşünen genç kardeşlerim ben evlenmeden önce eşime ailesiyle birlikte kalmak istemediğimi uygun dille anlatım, ev ev üstüne olamayacağını ,duzenimin olması gerektiğini falan, oda bunu istemediğini ev yapıldığını üstlü altlı kalabilcegimizi ama ayrı olucagimizi söyledi .hersey iyi güzel evin yapilmasi zaman aldı iki ay birlik kalırız dedi önceleri düğün günü geldi çattı belediye iki kat dışında izin vermiyo iskandan sonra bir iki yıl sonra onlar içinde bir kat yükseltilcegini ozman onlar kendi evinde biz kendi evimizde oluruz dedi ki üç abisi daha var ve kayınpederin de başka bir daireside olduğu halde hala benimle kalmak peşindeler evlendik bir yıl oldu hala icindeyim hamileyim evim bitmek üzere ama gel gör ki kaynana benimle kalmak istiyor ben istemediğimi her dille anlatım anlayanlar da kayananya anlatı ama yok eşim zaten sus pus "onlara ben bakicam milet ayıplar milet şöyle der böyle der diye yükseliyor"ben ise istemediğimi söyledim oda bitsin ozmn ailemi istemeyen benide istemez diye konuştu tamam bitsin daha yeni evliyiz ki ailesi yaşlı insanlarda değil evleri ayakları tutuyo tek çocuk değil ev var araba var mal var mülk var neden ben kaynanam zaten her ota boka karisiyo her şeyde bir kusur ariyo benle geçinmeye gönlü yok beni bezdirmek istiyo üç geline kaynanalik yapmamış bana kök söktürüyor kocamın gördüğü etiği bişi yok annem yaşlı annem cahil anneme bakma sen o ne dediğini bilmez takma sen diye diye beni çileden çıkartıyor ben napim şimdi adamın bir kusuru var oda ailesine düşkün olması beni onlara ezdirmiyo ama onlarla kalmam için ısrar ediyo ben bu kaynanaya napicam lütfen empati yaparak yorum yapın boşan bitsin gitsin gibi yorumlarla değil mantıklı napmam gerekiyor nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yaridimci olun hanimlar
Evet bu bayanı dinleyin ben cicim aylarimda kaynanayla yasadim şimdi kurtulamiyoruz ben ettim siz etmeyin kardesEger su an istediginizi yaptirmazsaniz bir daha yaptiramazsiniz yanlarinda kalir gidersiniz. O yuzden dirayetli olun ne derlerse desinler kabul etmeyin
Duş hortumu hikayesinden sonra artık çocuk yapmak masum geliyor bana.Yanlış anlamayın ama çocuğu nasıl yaptınız tam olarak? Çünkü yan odada nefes alsak duyuluyor evlerde, yani her münasebetinizin farkındalar haberleri var sesinizi duyarak takılıyorlar demekki.
Yarasın kız 2 3 yap her seneTeşekkür ederim bazen birbirini anlayan insanlara rastlamak çok zor, yorumlara baktıkça ben sanki bunu bilmiyormuyum diyorum önceden çocuğum yoktu çok kolay ailem ailem diyip duruyor du simdi çocuğu olunca bakalaim aynısını diycekmi ben zaten çocuk yapmayı hata olarak görmüyorum bazılarının aksine
Ay göremedim ben o hangi muhabbettiDuş hortumu hikayesinden sonra artık çocuk yapmak masum geliyor bana.
Ne şanslısın, keşke biz de görmeseydik.Ay göremedim ben o hangi muhabbetti
Lanet olsun gördüm şimdiNe şanslısın, keşke biz de görmeseydik.
Ay nerdeee bulamadımLanet olsun gördüm şimdi
Duş başlığı yaz aramayaAy nerdeee bulamadım
Duş başlığı yaz aramayacinsellik konusunda
İlk çıkan konumuDuş başlığı yaz aramayacinsellik konusunda
Yeni evlendiğimizde eşim de annesiyle oturmak istedi . Bende ne bileyim o cahillikle kabul ettim . Sadece 20 gün dayanabildim . Arkamı dönüp çıktım ya gelirsin beraber bi yuva kurarız yada git annenle ömür boyu otur dedim. Çok şükür işe yaradı . O evde dursaydım büyük ihtimal sonumuz zaten boşanma olacaktı . Ya herro ya merro yani . Boşan demiyorum ama blöf yap bence . O evde yaşamanın imkansız olduğunu ona hissettir . Mesela biz eşimle sarılıp baş bala film izlemek için koltuğa oturuyorduk . Kaynana kişisi eşimin öteki yanına oturup sarılıyordu . Ulan nereye düştüm ben dedim dank etti kafama .Evli hanımlar ve eğlenmeyi düşünen genç kardeşlerim ben evlenmeden önce eşime ailesiyle birlikte kalmak istemediğimi uygun dille anlatım, ev ev üstüne olamayacağını ,duzenimin olması gerektiğini falan, oda bunu istemediğini ev yapıldığını üstlü altlı kalabilcegimizi ama ayrı olucagimizi söyledi .hersey iyi güzel evin yapilmasi zaman aldı iki ay birlik kalırız dedi önceleri düğün günü geldi çattı belediye iki kat dışında izin vermiyo iskandan sonra bir iki yıl sonra onlar içinde bir kat yükseltilcegini ozman onlar kendi evinde biz kendi evimizde oluruz dedi ki üç abisi daha var ve kayınpederin de başka bir daireside olduğu halde hala benimle kalmak peşindeler evlendik bir yıl oldu hala icindeyim hamileyim evim bitmek üzere ama gel gör ki kaynana benimle kalmak istiyor ben istemediğimi her dille anlatım anlayanlar da kayananya anlatı ama yok eşim zaten sus pus "onlara ben bakicam milet ayıplar milet şöyle der böyle der diye yükseliyor"ben ise istemediğimi söyledim oda bitsin ozmn ailemi istemeyen benide istemez diye konuştu tamam bitsin daha yeni evliyiz ki ailesi yaşlı insanlarda değil evleri ayakları tutuyo tek çocuk değil ev var araba var mal var mülk var neden ben kaynanam zaten her ota boka karisiyo her şeyde bir kusur ariyo benle geçinmeye gönlü yok beni bezdirmek istiyo üç geline kaynanalik yapmamış bana kök söktürüyor kocamın gördüğü etiği bişi yok annem yaşlı annem cahil anneme bakma sen o ne dediğini bilmez takma sen diye diye beni çileden çıkartıyor ben napim şimdi adamın bir kusuru var oda ailesine düşkün olması beni onlara ezdirmiyo ama onlarla kalmam için ısrar ediyo ben bu kaynanaya napicam lütfen empati yaparak yorum yapın boşan bitsin gitsin gibi yorumlarla değil mantıklı napmam gerekiyor nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yaridimci olun hanimlar
Yatılı misafir kabul etmeme nedeniDuş hortumu hikayesinden sonra artık çocuk yapmak masum geliyor bana.
İçine hortumla su verip kaka kalmayana kadar yıkaması, duşun o hali… Aşamıyorum anlıyor musun?Yatılı misafir kabul etmeme nedeni
Öff dur anlatma gözümde canlandıİçine hortumla su verip kaka kalmayana kadar yıkaması, duşun o hali… Aşamıyorum anlıyor musun?
Eşiniz es değil vasıfsız biri. Çalişsaniz ev kiralar gecerdiniz eşiniz de geliyorsa gelsin gelmezse anasiyla kalsınEvli hanımlar ve eğlenmeyi düşünen genç kardeşlerim ben evlenmeden önce eşime ailesiyle birlikte kalmak istemediğimi uygun dille anlatım, ev ev üstüne olamayacağını ,duzenimin olması gerektiğini falan, oda bunu istemediğini ev yapıldığını üstlü altlı kalabilcegimizi ama ayrı olucagimizi söyledi .hersey iyi güzel evin yapilmasi zaman aldı iki ay birlik kalırız dedi önceleri düğün günü geldi çattı belediye iki kat dışında izin vermiyo iskandan sonra bir iki yıl sonra onlar içinde bir kat yükseltilcegini ozman onlar kendi evinde biz kendi evimizde oluruz dedi ki üç abisi daha var ve kayınpederin de başka bir daireside olduğu halde hala benimle kalmak peşindeler evlendik bir yıl oldu hala icindeyim hamileyim evim bitmek üzere ama gel gör ki kaynana benimle kalmak istiyor ben istemediğimi her dille anlatım anlayanlar da kayananya anlatı ama yok eşim zaten sus pus "onlara ben bakicam milet ayıplar milet şöyle der böyle der diye yükseliyor"ben ise istemediğimi söyledim oda bitsin ozmn ailemi istemeyen benide istemez diye konuştu tamam bitsin daha yeni evliyiz ki ailesi yaşlı insanlarda değil evleri ayakları tutuyo tek çocuk değil ev var araba var mal var mülk var neden ben kaynanam zaten her ota boka karisiyo her şeyde bir kusur ariyo benle geçinmeye gönlü yok beni bezdirmek istiyo üç geline kaynanalik yapmamış bana kök söktürüyor kocamın gördüğü etiği bişi yok annem yaşlı annem cahil anneme bakma sen o ne dediğini bilmez takma sen diye diye beni çileden çıkartıyor ben napim şimdi adamın bir kusuru var oda ailesine düşkün olması beni onlara ezdirmiyo ama onlarla kalmam için ısrar ediyo ben bu kaynanaya napicam lütfen empati yaparak yorum yapın boşan bitsin gitsin gibi yorumlarla değil mantıklı napmam gerekiyor nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yaridimci olun hanimlar
Bu arkadaştan da ses yok...Seni gelin olarak zaten görmemişler.
Kocan ise seni Kapı disari etmek için annesinin ağzından çıkacak 2 söze bakiyor.
Yanlış bir tercih yanlış bir adam yanlış bir evlilik.
Çamaşırını yıka,ütünü yap,çocuğunu dogur,evi temizle,akşam koynuna gir..
Kocan için bunlardan ibaretsin,karısı değil kolesisin.
O kadar söylüyorum.
Adam seni dinlemiyor ki taktik istiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?