Nerde böyle problemli evlilik konusu varsa konu sahipleri ya hamile ya çocuk üstüne çocuk yapmışlar. Neden?Evli hanımlar ve eğlenmeyi düşünen genç kardeşlerim ben evlenmeden önce eşime ailesiyle birlikte kalmak istemediğimi uygun dille anlatım, ev ev üstüne olamayacağını ,duzenimin olması gerektiğini falan, oda bunu istemediğini ev yapıldığını üstlü altlı kalabilcegimizi ama ayrı olucagimizi söyledi .hersey iyi güzel evin yapilmasi zaman aldı iki ay birlik kalırız dedi önceleri düğün günü geldi çattı belediye iki kat dışında izin vermiyo iskandan sonra bir iki yıl sonra onlar içinde bir kat yükseltilcegini ozman onlar kendi evinde biz kendi evimizde oluruz dedi ki üç abisi daha var ve kayınpederin de başka bir daireside olduğu halde hala benimle kalmak peşindeler evlendik bir yıl oldu hala icindeyim hamileyim evim bitmek üzere ama gel gör ki kaynana benimle kalmak istiyor ben istemediğimi her dille anlatım anlayanlar da kayananya anlatı ama yok eşim zaten sus pus "onlara ben bakicam milet ayıplar milet şöyle der böyle der diye yükseliyor"ben ise istemediğimi söyledim oda bitsin ozmn ailemi istemeyen benide istemez diye konuştu tamam bitsin daha yeni evliyiz ki ailesi yaşlı insanlarda değil evleri ayakları tutuyo tek çocuk değil ev var araba var mal var mülk var neden ben kaynanam zaten her ota boka karisiyo her şeyde bir kusur ariyo benle geçinmeye gönlü yok beni bezdirmek istiyo üç geline kaynanalik yapmamış bana kök söktürüyor kocamın gördüğü etiği bişi yok annem yaşlı annem cahil anneme bakma sen o ne dediğini bilmez takma sen diye diye beni çileden çıkartıyor ben napim şimdi adamın bir kusuru var oda ailesine düşkün olması beni onlara ezdirmiyo ama onlarla kalmam için ısrar ediyo ben bu kaynanaya napicam lütfen empati yaparak yorum yapın boşan bitsin gitsin gibi yorumlarla değil mantıklı napmam gerekiyor nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor yaridimci olun hanimlar
Gitmemek için bahane lazım . Ama işim yok ama çocuğum var ama ailem çocuğumu kabul etmiyor . Sirf çocukları için katlaniyorlar onlar ana rahmine düşmeden önce de doğmamış çocukları için katlaniyorlardiNerde böyle problemli evlilik konusu varsa konu sahipleri ya hamile ya çocuk üstüne çocuk yapmışlar. Neden?
Bu kadar şeyi net olarak bilip bilmeden nasış sıralayıp insanları üzebiliyorsunuz anlayamıyorum
Hormonları şahlanmış artık dayanamamış napsınnBisey sorucam : baba evinde işkence mi görüyorsunuz? Ev bitene kadar kaynanayla kalmak yerine baba evinde kalıp bekleseniz ya . Bi de hemen çocuk yapmışsınız. Mantıklı bi yorum yapalım da dinleyecek misiniz?
Hay sen çok yaşa emi aynısını yazacaktımEşin de iyi ki ezdirmiyormuş. Bir de ezdirse maazallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?