Kayınana🤦

Hadi safliginiza geldi 2 ay oturalım dediler aileniz, siz kandiniz.Konu sahibi koştur koştur çocuk neden??? Başta net olmuş ev ev üstüne olmaz demiştiniz.Bakayim sözlerinde duruyorlarmi diye bekleseydiniz.Uzgunum ama adam evi ayırmaz boşuna uğraşmayın ,sizi kandırmış köprüyü geçene kadar mevzusu yani.Şimdi çocukta var gidemez anama bakar diye işi sağlama almış

Nerde böyle problemli evlilik konusu varsa konu sahipleri ya hamile ya çocuk üstüne çocuk yapmışlar. Neden?

Bir insan evi olmadan niye evlenir ki, kaçıyor muydu koca, o kadar mı dayanamıyorsunuz anlam veremiyorum şuna. Ben aynı evde kalsam sevişemem bile, siz hemen yana yakıla evlenip hamile kalmışsınız. Kocanız nasıl ezdirmiyor ayrıca, daha ne yapmalı, sizi aynı evde yaşamaya zorluyor. Bu kafayla boşanın demeyin, mantıklı tavsiye verin diyorsunuz bir de. Mantıktan çok haberiniz varmış gibi.

Eşiniz blöf yapıyor tamam ailemi istemeyen beni de istemez demekle olsun bitsin demekle.
Belli ki bu zamana kadar sizi hep böyle tutmuş o evde.
Valla başta siz ev bitmeden evlenmeyecektiniz.
Geri adım atmayın bence.

Sen neye aldandın da güvendin de böyle daha ev olmadan gittin kaynananların evinin üstüne oturdun allah aşkına saf mısın? ne acelen vardı ya?

Kimse boşanmak için evlenmiyo aklından bile geçmiyo ama yolları ayırmak da hayatın içinde yani imkansız gözüyle bakmam ben olsam alır çocuğumu giderim anamın evine her gün elin karısının kahrını çekeceğime kendi anamınkini çekerim.

Bu sıcakta nasıl aynı evde yaşıyorsunuz. İnsan sürekli duşa girmek, iç çamaşırı olmadan, şort askılı gezmek ister. Özgürlügünüzden feragat ettiginize umarım deger. Şimdi evi ayırdın ayırdım, yoksa bir ömür dipdibe yaşarsınız.

Nerde böyle problemli evlilik konusu varsa konu sahipleri ya hamile ya çocuk üstüne çocuk yapmışlar. Neden?
Gitmemek için bahane lazım . Ama işim yok ama çocuğum var ama ailem çocuğumu kabul etmiyor . Sirf çocukları için katlaniyorlar onlar ana rahmine düşmeden önce de doğmamış çocukları için katlaniyorlardi

Her sene 1 çocuk yap, hamilelik ve loğusalıpı bahane edip ev işi yapma. Çocuk gürültüsü kaynanama fazla gelecektir.

Biz kadinlara burda hayatinizda söz sahibi degilseniz ve kendinize ayit olan yasam alaniniz yoksa cocuk yapmayin desek bize cemkirenler oluyor, ama aha da örnek sekil A. Bizim toplumda her sartlarda cocuk yapana "demek ki hayatindam memnun" gözüyle bakiyorlar cünkü.aile ile beraber yasamaya zorlamak sizce neden mahkeme önünde kusur sayiliyor hic düsündünüz mü? Simdi torun da yolda sizi hayatda birakmazlar. Esinize de bir kac cift lafim olur du da ama karsinda adam yok ki söylediklerini anlayacak. Insallah bari.tuvalet egitimini tamamlamistir. Hatanin en büyükleri Sende konu sahibi. Ama esindede is yok. Taktik sorursan: rest cekeceksin. Baska sansin yok.

Konu sahibi 3 sayfa yoruma, soruya cevap vermek yerine başka konulara yorum yaparken kahvesini yudumluyor muhtemelen.
Boşan gitsin opsiyonu devre dışı olduğuna göre, "cinnet geçirilmeli" opsiyonu aktifleşiyor. Onu da beğenmezseniz, elimizde "peki kocacım, evimin aslanı kaplanı ormanlar kralı" deme opsiyonu kalıyor. Seçip beğenirsiniz artık.

Koştur koştur evlenmek çocuk yapmak neyin nesi?
Kv ile yaşamak istemediğinizi her dille anlayamamış siniz çünkü sizi anlamamıslar.
Ayrıca bir söze inanarak geçici de olsa kv ile yaşamak kabus.
Kabus sürerken çocuk düşünmek feceat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…