Kayınana🤦

Neden çocuk yaptınız
Bir yıldır yapmayı düşünmedim ayrı eve çıkana kadar bir yılın sonunda oldu olan kist vardı zaten ona rağmen nasıl oldu bizde anlamış değiliz ve evet kocam annesin ağzına bakıyor zaten ben onunla bu durumu konuştum olmazsa herkes yoluna gider diye ben kendimi iyi hissetmedigim yerde kalmam ama isterim ki bu bizim hayatimizi etkilemesin iki taraf da yüz yüze bakacak durumda olsun ama işi yokuşa sürüyorlar ve artık çocuk niye oldu demek için çok geç bir yılın sonunda bana arkadas olmaya geldi belki de bilmiyorum Allahin taktiri güzellikle olsun istiyorum kaynansini istemeyen gelin gibi değil ama olmuyo ben sırf kayanan bakicam diye evlenmedim başta kabul etmedim şimdi hiç etmem

Etmeyip de ne yapacaksınız peki boşanmayı da düşünmüyorsunuz ya.. mecbur beraber oturacaksınız ya da boşanacaksınız burdan bakınca başka bir ihtimal yok gibi.. ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin misali..

Sorun esinizde suçu hiç başkalarında aramayın. Madem ayrı eve geçmek istemiyordu size niye yalanlar söyledi? Size çok büyük kötülük etmiş aldatilmissiniz

Benim elime ilk isteklerimden biriydi her iki tarafa da uzak oturmak istiyorum dedim öyle de oldu . Hatta eşimden değilde eşim tarafından da geldi öyle istek . Kayınvalidemin evi dubleks gelin üste kalın falan dediler kapıyı ayırırız eşim sessiz kaldı ben direk aaa yok çok teşekkür ederim bizi düşünüyorsunuz kira vermeyelim diye ama biz zaten evi bulduk tşkler haber bekliyoruz dedim ( yok öyle bir şey ) kimseden ses çıkmadı .. sizin olayınıza gelince ev bitmeden yada bu durumu netleştirmeden kabul etmeyecektiniz. Eşiniz de maşallah ana kuzusu bu kadar düşkündü madem neden evlendi otursaydı anasının dizinin dibinde. Hadi netleşmedi çocuk için acele etmişsiniz bence . Geri adım atmayın bence

Anladıgim boşanmak istemediginiz yonunde. O halde kv yı ya da ona yakin birini alin karsiniza anlatın boşansak memnun mu olacaksiniz deyin. Esinize de bir süre ayrı kalalım deyin. Bosanmak isyemiyorsaniz blöf yapmayın . Ayri kalalım diyebilirsiniz. En son aileniz araya girsin. Aile yanina gidip diretin ayri ev diye. Herseye ragmen ayrı ev tutmaz ise sizi sevmiyor demektir böyle bir adamla omur geçmez

Güzel bir dille istediğinizi söylemişsiniz, adam da guzel bir dille bunu yapamayacağını anakuzusu olduğunu soylemis. Cesaret edip Nişan atacaktiniz . Perşembeni gelisi çarşambadan belliyken olan karninizdaki zavallı bebeye olmuş

Aileniz ne diyor bu duruma? Biri kizimi böyle ezikleyip dursa sanirim karsi tarafi ezerim

Bütün aile tarafından tekme tokat dövülünce mi eşinizin sizi ailesine ezdirdiğine ikna olursunuz?

E eşiniz sizi dinlemiyorsa ailenize anlatın aileniz konuşsun? Siz sustukça kabulleneceginizi sanıyorlar tabi. Bugün kabul ederseniz yarın diger tüm istemediginiz şeyleri yaptırmaya zorlarlar. Lütfen ailenize söyleyin olmadı boşanın. Sizin ömür boyu stres çekmenizden daha iyidir bekar kalmanız.

Şunu anlamadım ev sizin mi kayınvalidenizin mi? Üç abi de sizinle yaşadığına göre onların diye tahmin ediyorum. Eğer bu da kendi evleriyse niye gitsinler ki diğer eve. Altlı üstlü bile kabul edilebilir değil. Ben sizin yerinizde olsam başka bir eve taşınmak konusunda ısrar ederdim.

Daha düzenin yok bir de alal acele çocuk yapmışsın, bravoooo...

Ortada ev yok,evlenip çocuk yapmışsınız,şimdi taktik soruyorsunuz. Bunun taktiği mi kalmış?

Resti çekip aile evine dönün , isteklerinizi kabul ettirene kadar da dönmeyin. Boşarım seni derse de tamam diyin. Korkmayın. Zaten böyle ömür geçmez. Bari güvende olursunuz hem de eşinizin sizi hayatında gerçekten isteyip istemediğini anlarsınız. Boşanmasanız bile aile evine gidip rest çekmek zorundasınız. Gerekirse bir yıl sürsün ama davanızdan vazgeçmeyin. Ay yeter bu gaynanalardan yaaa evladını ayıracak ama yine de vazgeçmiyorlar geberesiceler

Paralari var diye evleniyorsunuz bu memeden ayrilmamis damizlik
Heriflerle, sonrada beraber oturmak istemiyorum. Para evlendiginiz herifin degil babasinin zaten..altinda ya ustunde yasasan cok mu farkli
Olacak hayatin saniyorsun?

Meslegin var mi? Cunku ya omrunce cekeceksin ya da bu herifi defedeceksin.. cunku kocanda ailesine rest cekecek yurek yok. Hele senin icin yapmaz onu.. muhtac cunku…

Bu kadar şeyi net olarak bilip bilmeden nasış sıralayıp insanları üzebiliyorsunuz anlayamıyorum
Bu sıralanan şeylerin içinde tek eksik var o da kocanın yalancı oluşu, arkadaş bunu söylemeyi unutmuş yalnızca
Kadın bunları yaşarken üzülmüyor da bu hayata eyvallah derken üzülmüyor da biz yüzüne vurunca mı üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…