Kayınbabam altınlarımı istiyor

Cumbussss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
264
598
23
30
Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin

O verdiğiniz altınların içinde ailenizin taktığı altınlar da var mı? Her şekilde sizin hakkınız zaten, istemiyorsanız tabii ki vermeyin.
Hayır yok aileminkileri kolye ve bilezik yaptırdım kullanıyorum. Zaten o 2 bilezik içinde mehirin senin demişlerdi. Benim rızam olmadan alamayacağını da biliyor babası ama neden bu ısrar bilmiyorum

Simdi konu 2 bilezikmiş gibi görünüyor evet ama aslinda buradaki tutum ve yaklasiminiz ilerleyen zamanlarda kv ve kp icin emsal olacak.Her zaman bu sorunlari yaşamamak icin basından bir kere üzülün.Onlar da baskıyla bir şey elde edemediklerini görsün.
Yani aslinda bilezikleri verirseniz o zaman ilerleyen zamanlarda hepten huzur kacacak.

Hayır yok aileminkileri kolye ve bilezik yaptırdım kullanıyorum. Zaten o 2 bilezik içinde mehirin senin demişlerdi. Benim rızam olmadan alamayacağını da biliyor babası ama neden bu ısrar bilmiyorum
İki bileziğe mi tamah ediyorlar yahu? Kaç para edecek de ne katkısı olacak. Çeksinler mini kredi. Tabii ki sizin hakkınız ve güvenceniz, dünyanın binbir türlü hâli var. Emin olun giden zaten size diye geri gelmez. Verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olun.

Yayla evi bu, sanki aç açıkta kaldılar. Malım seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyeyim de mi? Bence vermeyin.

Cok yüzsüzler diyorum sadece. O iki bilezik bitınce ne olacakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…