- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Sankı onlardan istense verecekler de rahatca ıstıyorlarBenimde kv ayrı kp ayrı defalarca istediler (ayrı yaşıyorlar) eşim de çok baskı yaptı vermem için ne huzursuzluklar çıktı evimde ama asla vermedim vermem giden geri gelmez olan senin altınina olur versen de iyi gelin olmazsın zaten boşver
Esine de ki sana da vermiyorum, o da desin anne boyle dediAma esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
Vermeyin hiç vicdanda yapmayın eşiniz de zorla almıyor duymayın görmeyin boşverinUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
O akıl veren teyzesi versin o zaman can kardeşine. Akıl vermesin para versin.Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
Ay ne zor günü, yaylaya ev yapıyorlar altı üstü hahahahahaha. Dramı da ne çok seviyorlar. Ağlamalara bak. Yüzsüzlük.Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
Zor gün derken sanki icra mı gelmiş eve ?Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
Malesef alacak durumda değiliz su an. bir iki gram arttırıp üstüne koymaya çalışıyoruz. İlerde belki araba alırız üstüne kredi çekip diye düşündük. 2 bilezik 50 gram ediyor zatenAnormal şeyleri normallestirmelerine izin vermeyin. Ben de bisiyler almak istiyorum o altına ihtiyacim var falan diyin. Sizin mal mülk alma planıniz yok mu mesela
Teyze ne alaka?Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
İlla şuan alicaksiniz diye bisiy yok ki bu para gelininin ben buna rağmen ilerde ikimiz için biriktirmek istiyorum diyceksiniz tam tersine kocanizla trip atmasi gereken sizsiniz tam tersine size mahcup olmaliMalesef alacak durumda değiliz su an. bir iki gram arttırıp üstüne koymaya çalışıyoruz. İlerde belki araba alırız üstüne kredi çekip diye düşündük. 2 bilezik 50 gram ediyor zaten
İki Iphone parası için mi bu tantana? Emekliye bile veriyorlar o kadar krediyi, yallah bankaya 50 bin kredi çeksinler. Gelininin de kalan iki altınına göz dikmezsin yani.Malesef alacak durumda değiliz su an. bir iki gram arttırıp üstüne koymaya çalışıyoruz. İlerde belki araba alırız üstüne kredi çekip diye düşündük. 2 bilezik 50 gram ediyor zaten
50 gr bilezik onların evini komple bitirip anahtarı alıp oturmalarına yetiyorda mı bunca tantana çıkartıyorlar. ne ayıp ya. siz arayın ve kesin dille vermeyeceğinizi bu sahte ağlamaları bırakmaları gerektiğini anlatın. bu ne ya teyze kim de arayıpnah ediyor. madem ablası teyzesi borç versin o kadar düşünüyolarsa.Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?