Kayınbabam altınlarımı istiyor

Sankı onlardan istense verecekler de rahatca ıstıyorlar

Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.

Esine de ki sana da vermiyorum, o da desin anne boyle dedi

Vermeyin hiç vicdanda yapmayın eşiniz de zorla almıyor duymayın görmeyin boşverin

O akıl veren teyzesi versin o zaman can kardeşine. Akıl vermesin para versin.

Ay ne zor günü, yaylaya ev yapıyorlar altı üstü hahahahahaha. Dramı da ne çok seviyorlar. Ağlamalara bak. Yüzsüzlük.

Zor gün derken sanki icra mı gelmiş eve ?

Benim yaptığım salaklığı sakın yapma bir kere yaparsan yüz buluyorlar devamı geliyor. Ben aptal gibi altınlarımı satıp eski eşimin borçlarını ödedim, onlara yetmedi borçlar ödendikten sonra eş ailesi bu sefer arabamı satıp diğer borçları ödememi istediler, hatta kp babamı aradı senin kız arabayı satmıyor diye. Altınlar senin hakkın, asla verme sonra devamı da gelir.

Anormal şeyleri normallestirmelerine izin vermeyin. Ben de bisiyler almak istiyorum o altına ihtiyacim var falan diyin. Sizin mal mülk alma planıniz yok mu mesela
Malesef alacak durumda değiliz su an. bir iki gram arttırıp üstüne koymaya çalışıyoruz. İlerde belki araba alırız üstüne kredi çekip diye düşündük. 2 bilezik 50 gram ediyor zaten

Teyze ne alaka?
Ablasının yok mu bileziği madem o versin, ailesinin zor gün parasını.
Kendileri taktiği için bu kadar ısrar ediyorlardı sanırım.
Kaç gram bu bilezikle, bu kadar peşine düşen aile büyük birşey de takmamıstır. İki bilezikle bitecek miymiş borçları?
Çok ayıp cidden yaptıkları.

Malesef alacak durumda değiliz su an. bir iki gram arttırıp üstüne koymaya çalışıyoruz. İlerde belki araba alırız üstüne kredi çekip diye düşündük. 2 bilezik 50 gram ediyor zaten
İlla şuan alicaksiniz diye bisiy yok ki bu para gelininin ben buna rağmen ilerde ikimiz için biriktirmek istiyorum diyceksiniz tam tersine kocanizla trip atmasi gereken sizsiniz tam tersine size mahcup olmali

İki Iphone parası için mi bu tantana? Emekliye bile veriyorlar o kadar krediyi, yallah bankaya 50 bin kredi çeksinler. Gelininin de kalan iki altınına göz dikmezsin yani.

50 gr bilezik onların evini komple bitirip anahtarı alıp oturmalarına yetiyorda mı bunca tantana çıkartıyorlar. ne ayıp ya. siz arayın ve kesin dille vermeyeceğinizi bu sahte ağlamaları bırakmaları gerektiğini anlatın. bu ne ya teyze kim de arayıpnah ediyor. madem ablası teyzesi borç versin o kadar düşünüyolarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…