Kayınbabam altınlarımı istiyor

Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)

ay inanamıyorum ya laflara bakın laflara. utanmadan ufacık altının derdine düşmüşler aldıkları yetmemiş sanki.

Eşin de atsın senin üzerine,eşim vermiyor desin çıksın işin içinden.Ailesine o kadar da sesi çıksın yani.

Size destek olacakları zaman zaten olmamışlar ama güvenilir insanlarsa ben verirdim yoksa asla vermem kimse enayi değil herkes yolmak için kaz arıyor oh ne ala

Siz de elaleme yaysaniza bütün altınlarımı aldılar elimde iki bilezik kaldı tüm sülale başıma üşüştü vs biraz da kendinizi acindirin. Ayıp ya büyüklü küçüklü aranır mi bunun için. Bir daha kim konu açarsa git kendi bileziklerini ver madem çok düşünüyorsan deyin.

Bu aileden de uzak durun mümkünse.
Herkese afişe etmişler sizi.
Hem altınları vermeyin hem de önünüze gelene beni kötüleyip, dedikodu malzemesi yaptınız diyerek mesafe koyun.

Gelinden altın istemeye utanmadiklari gibi birde nasıl ısrar ettiklerini herkese anlatıyorlar. Arsizlar sanırım. Çok üzülen kendi çıkarsın versin. Giderse gelmez altinlariniz.
Yatırım olarak düşünmüşler onlar belli ki geline bilezik takma işini.Kendilerinin gibi görüyorlar demek ki ısrarla istediklerine göre.

Benim arkadaşım kayınvalidesinin düğüne yakın tüm takacaklari takıların emanet olduğunu öğrenmişti.
Ayrılmadı da çocuktan.
Düğünde hani anons veriliyor ya.
Elinde set ve bileziklerle kaynana kalkmış tam takacakken takıları gelin mikrofonu alıp boşuna takmayın emanet takıları deyip geri iade etmiş mikrofonu duyunca kahkaha atmıştım.
Düğünden sonra konuştuğumuzda ihh canıma değsin dedi.
Kızım sorun olmadı mı bu mesele düğünde deyince aman isterse olsun, orada biterdi dedi babdbsvssv

başlıga cvp sakın verme ...verirken iyisinde alirken kotu oluyorsun bastan kotu ol...alamama ihtimali de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…