ay inanamıyorum ya laflara bakın laflara. utanmadan ufacık altının derdine düşmüşler aldıkları yetmemiş sanki.Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)
Eşin de atsın senin üzerine,eşim vermiyor desin çıksın işin içinden.Ailesine o kadar da sesi çıksın yani.Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)
Size destek olacakları zaman zaten olmamışlar ama güvenilir insanlarsa ben verirdim yoksa asla vermem kimse enayi değil herkes yolmak için kaz arıyor oh ne alaUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Siz de elaleme yaysaniza bütün altınlarımı aldılar elimde iki bilezik kaldı tüm sülale başıma üşüştü vs biraz da kendinizi acindirin. Ayıp ya büyüklü küçüklü aranır mi bunun için. Bir daha kim konu açarsa git kendi bileziklerini ver madem çok düşünüyorsan deyin.Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)
Max 50 bin falan ediyor. Birkaç sene öncesinin 15 bini ediyor resmen. Öyle ev dikecek bir para bile değil.Ya iki bilezik kaç lira olur ki? 22 ayar zaten satsan 900 lira. Bunca ağlamaya değer mi,bilemedim koca insanlar
Aynen 50 eder ama onlar yukseldigini bildiği icindirMax 50 bin falan ediyor. Birkaç sene öncesinin 15 bini ediyor resmen. Öyle ev dikecek bir para bile değil.
Bu aileden de uzak durun mümkünse.Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)
Yatırım olarak düşünmüşler onlar belli ki geline bilezik takma işini.Kendilerinin gibi görüyorlar demek ki ısrarla istediklerine göre.Gelinden altın istemeye utanmadiklari gibi birde nasıl ısrar ettiklerini herkese anlatıyorlar. Arsizlar sanırım. Çok üzülen kendi çıkarsın versin. Giderse gelmez altinlariniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?