eşin yollayacak onları. yollamazsa asla gitme evine. yuh ya.şaka gibiKaynanam ve kayinbabam yaslilar. Köyde yaşıyorlar. Ben ve eşimde dedik ki evlenince gölgrmiz üzerlerinde olur, hastane islerin yaparız yaparız . uğrar arada yardimci oluruz diye düşünmüştük ama onlar iyi niyetimizden faydalanip pişkin pişkin eve yerleşmişler
Ben başka bir şehirdeyim ve dügün hazırlıkları yaparken kayimbabam ufak bir rahatsızlık gecirdi 1,2 günLugano esim daha 1 gün bile oturmadigim evime götürdü .hastane eye yakın diye 2 gün kalsın dedi. Sonra kayimbabam rahatsızlığı bahane edip e koyde ne kadar kislik yiyeceği var, elbiseleri var onları biz yokken eve getirmiş.
Biz bu arada dugun telasindayken onlar misafir agirlamislar gecmis olsun gelenler dolmuş eve... ..vs gelenler yatılı kalmış. ..... Dugunede gelmediler zaten. Düğün bittiği gece eşim biraz alkollü diye araba kullanmasını istemedim annemlere gelinligimi çıkarmaya geldim ve bir kaza yaptım kolum yaralandı dikis atıldı ve hicbiryere gidemedim.10 gündür bu haldyim.yola çıkamadım kaldım burda.bu arada kaynanam kayınvalide daha ben evimde 1 gün bile kalmadan hem kendileri yerleşti ler hem bir sürü arabasını yatılı misafir etmişler. Ben daha eşimle 1 gece bile geciremedim.balayı ertelendi.dikisler im bugün alındı. Eşimi eve gönderdim morali çok bozuldu. Gitmeye hiç niyetleri yok.oldukça
Pİskitler
Evi berbat kullanmislar zaten.eşim benden daha fazla rahatsız bundan ama kalkın gidin demek bu aşamada tatsız olacak
Şasirdim kaldım. Aslında ben gidince gerekirse deriz ama Düşünsenize evliliğin ilk gecesi ilk günleri onlar orda ve bekle gitsinler ve hiç sanmiyotum gideceklerini. Kayimbabam kendi evine gidip eski tv getirmiş ki mutfağa kurun diye. Adam biz evde yokken televizyondan uydusu sokturup merkezi sisteme taktırmis. izlediği kanallar çıkmıyorMuş. ....
Evliliği onlarla başlamak istemiyorum kizar. .... fikriniz ne.?
Evleri paraları ve paraları var bize ihtiyaçlarına yok.bu yaptık
arı ne demek anlayamadım.
Eşyaları eski eşya gibi rastgele özensiz kullanmış lar.yatacak odalar olduğu halde salona yatak serip yatıyorlarmis.eşim defalarca soylemedine ragmen umursamayip yatagini 9ray seriyorlarmis birde. babasi saat 9 da yatıyor oturma odasında diye eşim geçip ya mutfakta ya odalarda oturuyor.cevapladı da burasi rahat !
Evin heryer sicaçık doğalgaz ve konforlu yani ne diye orda yatıyorum onuda anlamak zor.
Dışişleri bugün alinki. Eşim 2 gün sonra beni almaya gelecek Ve yeni evimde yeni yaşamım başlayacak sözde bu koşulda ne olacak bilmiyorum. Aklı başında biride çıkıp bunlar ydi evli ne işiniz var demiyör. Diğer cocuçocuklarının işine geliyor bu durum galiba.
Fikriniz ne ne yapsam iyi kızlar. İlk günden kötü gelin de olmak istemiyorum. Gerçi düğüne bile gelmedi. Yalandan bir hediye bile takmaya. Üstelik para dertlerine yok. Takı için demiyorum ama saygısız ve Pişkinsüt buna canım sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?