kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

sinekkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
79
18
18
Kaynanam ve kayinbabam yaslilar. Köyde yaşıyorlar. Ben ve eşimde dedik ki evlenince gölgemiz üzerlerinde olur, hastane islerini yaparız . uğrar arada yardimci oluruz diye düşünmüştük ama onlar iyi niyetimizden faydalanip pişkin pişkin eve yerleşmişler

Ben başka bir şehirdeyim ve dügün hazırlıkları yaparken kayimbabam ufak bir rahatsızlık gecirdi 1,2 gün esim daha 1 gün bile oturmadigim evime götürdü .hastane eye yakın diye 2 gün kalsın dedi. Sonra kayimbabam rahatsızlığı bahane edip e koyde ne kadar kislik yiyeceği var, elbiseleri var onları biz yokken eve getirmiş.

Biz bu arada dugun telasindayken onlar misafir agirlamislar gecmis olsuna gelenler dolmuş eve... ..vs gelenler yatılı kalmış. ..... kayinbabam rahatsizlik bahanesiyke Dugunede gelmedi zaten.ağır bir durumda yoktu gelmeyecek kadar. Düğün bittiği gece eşim biraz alkollü diye araba kullanmasını istemedim.annemlere gidelim gelinligimi çıkaralim. Kahve icer toparlarsin yola cikariz dedim.dügün yorgunlugu var zaten alkolloydude bu halde yola cikmak akillica degil tabii ki sabaha cikalim diyekarar verdik.sabah bir kaza yaptım kolum yaralandı dikis atıldı ( ayrintiya girmeyecegim )ve hicbiryere gidemedim.10 gündür bu haldyim.yola çıkamadım kaldım burda.bu arada kaynanam kayınvalide daha ben evimde 1 gün bile kalmadan hem kendileri yerleşti ler hem bir sürü arabasını yatılı misafir etmişler. Ben daha eşimle 1 gece bile geciremedim.balayı ertelendi.dikisler im bugün alındı. Eşimi eve gönderdim morali çok bozuldu. Gitmeye hiç niyetleri yok.oldukça pişkinler

Evi berbat kullanmislar zaten.eşim benden daha fazla rahatsız bundan ama kalkın gidin demek bu aşamada tatsız olacak

Şasirdim kaldım. Aslında ben gidince gerekirse deriz ama Düşünsenize evliliğin ilk gecesi ilk günleri onlar orda ve bekle gitsinler ve hiç sanmiyorum gideceklerini. Kayimbabam kendi evine gidip eski tv getirmiş ki mutfağa kurun diye. Adam biz evde yokken televizyondan uydusu sokturup merkezi sisteme taktırmis. izlediği kanallar çıkmıyorMuş. ....

Evliliği onlarla başlamak istemiyorum kizar. .... fikriniz ne.?

Evleri paraları var bize ihtiyaçlarına yok. bu yaptık
arı ne demek anlayamadım.

Eşyaları eski eşya gibi rastgele özensiz kullanmış lar.yatacak odalar olduğu halde salona yatak serip yatıyorlarmis.eşim defalarca soylemedine ragmen umursamayip yatagini salona seriyorlarmis birde.salon daha rahatsız. Tv izleyerek uyuyorum. babasi saat 9 da yatiyor

Evin heryer sicaçık doğalgaz ve konforlu yani ne diye orda yatıyorum onuda anlamak zor.

Dıkislerim bugün alindi. Eşim 2 gün sonra beni almaya gelecek Ve yeni evimde yeni yaşamım başlayacak sözde bu koşulda ne olacak bilmiyorum. Aklı başında biride çıkıp bunlar yeni evli ne işiniz var demiyör. Diğer çocuklarının işine geliyor bu durum galiba.

Fikriniz ne ne yapsam iyi kızlar. İlk günden kötü gelin de olmak istemiyorum. Gerçi düğüne bile gelmediler basit bir rahatsızlığı bahane edip.uzun yola ge, emellerine. Yol 7 saat. Yalandan bir hediye bile takmadilar Üstelik para dertlerine yok. Takı için demiyorum ama saygısız ve Pişkinsüt buna canım sikiliyor

Son düzenleme:
Senin açından zor bir durum.
Keşke baştan bu kadar taviz vermeseydiniz be gülüm. ..
Anlatikklarin bir bir canlandı gözümde. "Taze gelin" olarak sakin ol diyorum.
Bu aşamada ne dersen batar.
Bu işe sakın Karışma canım.
Ha abla kim karışacak dersen. ..
Tabiiki eşin halledecek o da onun mahareti.
Senin söyleyeceğin herşey iyi de olsa gözlerine batar.
Bırak kendi oğulları halletsin.

Ama ben olsaydım emin ol umrumda olmazdı. Gelsinler kalsınlar. Görmezden gelirdim hatta bunu bir fırsata dahi cevirirdim. Gönül kırma...

şok oldum, yuh dedim ! hadi diyelim ki anne baba cahildir belki yaşlıdır belki düşünemediler yahu hiç mi bir insan demez ki ne işiniz var gelin evinde diye, hadi kimse demedi diyelim, ya o gelenler ! yahu insan düşünmez mi ki yeni gelin evinde gelin daha gelmeden ne işimiz var diye ! pes doğrusu !

sonra düğüne gelmemek ne demek ! yatalak hasta mı bunlar, değil ! hadi gelmediniz diyelim insan düğün hediyesini yollamaz mı !

eşinize gelince, engel olmalıydı, babasına anasına olamasa da gelene gidene yatana engel olmalıydı !

neyse olanlar olmuş, geçmişi değiştirebilecek haliniz yok..

eşinizle konuşun " annenle babanla ben yokken konuş, ben yeni bir gelinim, evimde daha hiç kalmadım dolayısı ile evime geldiğim gün evimde kimsenin olmasını istemiyorum, zaten şimdiye kadar olanlara çok kızgınım, şimdiden sonrası için bir sorun istemiyorum, lütfen bunu onlara uygun bir dille, kırmadan anlat " gibi şeyler söyleyin

bu arada hem geçmiş olsun, hem de evliliğiniz hayırlı olsun..

Cnm bencede esin halletsin bu durumu. Yasli olabilirler ama bukadari da olmaz yani. Esin gecsin karsilarina ve guzelce söylesin...umarim anlarlar..

Eşin tüm bu olanların farkındaysa için rahat olsun, elbet bir yerde o söylenmesi gerekeni söyleyecektir. Anlıyorum dert ediyorsun için içini yiyor ama bu durumda, her şey eşine bakıyor ..

canım gerçekten kötü olmuş öncelikl sakin ol ve bu işi eşinde değil eşinin akrabalarından amca dayı gibi halden anlayan akıllı uslu birinin haletmesi lazım eşin sizi anlayacağını düşündüğü bir akrabasına durumu anlatacak ve o da sizin burda olmanız uygun değil diye kendi fikriymiş gibi gönderecek bu kişinin ağzınında sıkı olması lazım sonra hoş olmayan durumlar olmasın diye

Siz ne kadar sakin bir insansınız sizi kutluyorum. Ben olsam onlar gidene kadar kesinlikle eve geçmezdim.Eşime ,annenleri gönder bir temizlikçi bulup evi temizlet ilk gün ki gibi olsun ondan sonra girerim o eve derdim.Maşallah size ve sabrınıza..Üstelik düğününüze bile gelmemişler töbe töbe..

Bu konuyu sen değil eşin çözecek , ama bana inanılmaz saçma geldi.
Biz erkeklerin ailesine ses çıkartmadıkça sanırım onlarda hep böyle pişkinlik yapacaklar...Hiç mi görgüleri yok ya ay sinir oldum..

eşin yollayacak onları. yollamazsa asla gitme evine. yuh ya.şaka gibi

BDV gerçekten her zaman çıtamın daha da düşmesine neden oluyor, hayatımda şimdiye kadar buna benzer duyduğum olay yeni gelinin daha evine ayak basmadan beyaz koltuklu salonunda kv-kp tarafından yapılan mangal partisiydi.

Eşinizle konuşun, o halletsin daha fazla sinirlerinizi bozmayın, o sizden daha fazla utanmıştır.

Eğer kırmak istemiyorsanız eşiniz kardeslerinden biriyle konussun ve onlar anne babayı uyarsinlar. Hem kırıcı olmamış olursunuz.

Okurken sinir oldum.Adresi ver gidip bağırasım var ne pişkin ve yüzsüz anlayışsız insanlar halla halla..

onlar evi boşaltmadan eve gitmeyeceğini söyle eşine.

bir şekilde göndersin, olur mu öyle şey ya aç değiller, açıkta değiller.
hastane tedavisi de bitmişse ne gerek var kalıyorlar??

Çok benzer bir durum yaşadım... Misafirliğe diye gelinip aylarca kalındı. Buraya yerleşiyoruz burda yaşayacağız oğlumuzun evi falan dendi. Üstelik kendi evleri vardı, emekli maaşları vs.. Aç açıkta değillerdi yani..
Aynı anlattığın gibiydi... Onlara oda yaptığımız halde salonda yatarlar,temizlik şart şurt bilmezler. Pat diye odamızadalan bir kv...
Ex kişi de çok rahatsızdı başta... SOnra onlar ailem atamam dedi... Canınisterse böyle dedi..
Canım istemedi, ve bitiş...

Iyy aklıma geldi yine çıldırıyorum düşündükçe... Neyse ki kurtuldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…