kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Çok üzüldüm gerçekten. Benim de fikrim onlar gitmeden eve gitmemeniz yönünde, nasıl olur nasıl ayarlarsiniz bilemiyorum ama giderseniz orada misafir gibi olacaksınız , hatta orayi kendi evleri benimseyecekler istedikleri zaman gelip istediklerini yapacaklar gibi geldi bana. Icim acidi su an durumunuza umarım tatliya baglayabilirsiniz bu durumu.

Biz önce birlikteydik sonra altli ustlu oturmaya başladık. . O kadar yuzsuz olunuyor ki bi süre sonra kapıyı kitlerim
Niye kitleniyor bu kapı der
Kapı açık tiklamadan içeri girer

Kışlık yakacagimizi almasaydik cikacaktim evden yeter artık dedim
Çocuğum uyuyor bağıra çağıra eve giriyor
Çocuk uyuyor ya dedim en son sert bi şekilde

kaç kaç benden demesi :))

Ben valla anlattıklarınıza pek inanmadım hadi eşiniz alkol aldı geline mi araba kullandırılıyor hiç mi arkadaşı yok araba kullanacak bir de tamam kolunuza dikiş atılmış yeni evlisiniz neden 10 gün anneniz de kalıyorsunuz. Tamam kayınbaban orada diye geçmiş olsuna gelebilirler de herkesin kendi evi yok mu neden ayatılı kalmış misafirler onu da anlamadım nerede yatmışlar? baştan aşağı saçma geldi yani belki de sen annendesin oğulları yalnız diye kalmışlardır siz gidince kalacaklarını sanmam. Babası hala hastaneye kontrole gidiyordur belki hastaymış yaa yani düğün olduktan sonra neden kalır insan.

daha evliliğinizin başında çok yanlış hareketler bunlar.. gitmeyin. o ev sizin evinizdi. tertemiz bir şekilde size anahtarını teslim etmelilerdi. kötü niyetimiz yok, oğlumuzun evinde kalmak istedik hastayken diyebilirler. iyi insanlar da olabilirler. hatta hasta oldukları için kışı sende geçirmek de isteyebilirler ama her şeyin bir yolu yordamı var. eğer siz ağırlamak isterseniz çağırırsınız.

bir de yatılı misafirler ağırlamışlar. onlar bu gidişle biz bu evin insanıyız. sen sonradan geldin muamelesi de yaparlar. ve ne kadar ödün verip iyilik de yapsan yaranamazsın. dişinizi gösterin demiyorum. eşinizin ailesi. saygı gösterin ama onlar da sizin yuvanıza saygı göstersin.

gitmeyin bence hemen. eşiniz aileden, gönül koyulmayacak birinden rica etsin. mesela diğer bir kardeşidir, yengesidir. konuşsunlar. burası yeni gelin evi, yatılı kalma zamanı değil şimdi desinler. onlar da fark etsin hatalarını. yok dersen bir ömür boyu konuşulur böle yaparsam, gidersin ama birlik bir eve gitmiş olursun. bu kadar yerleşmişlerse yaza kadar çıkmaz onlar. her kış da sizdeler.

Daha oturmadığın evde.. hadi hasta yattı diyelim misafir ağırlamak , eşyalarını tv ne kadar getirmek ne ?
Kusura bakmayında siz o evi tutmadan önce hiç hasta olmamışlar mı , ozaman ne yapıyorlarsa şuanda da yapabilirler.

eee dün de bunu yazmışsınız Allah aşkına hangisi doğru yaa.

Burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım diyorsunuz, başka yerde de otele gidemedik pürüz çıktı sabah kahvaltıdan sonra evin içinde kaza yaptım demişsiniz bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor yaa yaşan söylüyorsunuz bariz yani. Kaynanam karı ne demek ya bu ne biçim bir laf.

Esin seni iyi kandirmis...
Kayinvalide ve kayinpederli yeni yasaminda mutlu olursun insallah..

Eşine diyeceksin ki,ailen evimden çıkmadan o eve gelmem.Bu kadar net.Boşver iyi gelin kötü gelin korkusunu.Taviz tavizi doğurur.

Bence esin Başka bi ev kiralasin babasına da siz bu evde oturun biz başka eve çıkıyoruz desin yoksa onlar o evden çıkmaz

Çok üzüldüm gerçekten. Benim de fikrim onlar gitmeden eve gitmemeniz yönünde, nasıl olur nasıl ayarlarsiniz bilemiyorum ama giderseniz orada misafir gibi olacaksınız , hatta orayi kendi evleri benimseyecekler istedikleri zaman gelip istediklerini yapacaklar gibi geldi bana. Icim acidi su an durumunuza umarım tatliya baglayabilirsiniz bu durumu.

Diyecek bişeyim yok yuh denir sanırım oha falan oldum yani
Sen basbayağı belirt istemediğini evde kırılsınlar hatta üzülsünler yoksa ayaklarını denk almayacaklar

hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acep

aman allahım.böyle bişey duymadım.bir iki gün hadi neyse de..eve yerleşmek nedir ablacım ya..eşine söyleyeceksin kusura bakma ben olsam evden soğurdum.olur mu öyle şey ne saçma..sinir oldum vallahi kusura bakma..insan anlayşsız olurda anca bu kadar olur

Ay vallahi baydı artık. Bir konuya yorum yazıyorum sonra biri sağolsun eski mesajları okuyor "ama daha önce böyle böyle demiştin" diyerek konu sahibinin yalanlarını bir bir ortaya döküyor.
Madem BDV'ye yazıyorsunuz dürüst olun da biz de yardımcı olalım. Kendinizi kandırıyorsunuz. Burada kime neye niye yalan söylüyorsunuz anlamıyorum.

konu bence de fake ama değilse eşin ve ailesi seni iyi kandırmış ee malum baştan söyleseler birlikte yaşamayı kabul etmeyecektin..

Reactions: anu
hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acep

Aynen öyle. Arkadaşlar konuya boşuna yorum yapmayın tamamen hayal ürünü bir konu..

Olay düğün gecesi eve gidememesinden kaynaklanıyor dimi. Ben gidemedim annemdeyim eve yerleşmişler diyor ama düğün gecesi eve gidememe bahanesi çelişkili işte paylaştım başka yazdığı yerden alıntı. Bize burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım eve gidemedim anneme gittim diyor, Başka yerde de balayına gidemedik gelinliği çıkarmak için anneme gittim orada kaldık diyor ki insan evlendiği gece neden annesinde kalır kocasıyla o muamma, sabah kahvaltı hazırlarken kaza oldu dikiş atıldı diyor şimdi gel de bu konunun doğruluğuna inan.

Düğüne gelmediler diyor eve gelip yerleştilerse düğüne nasıl gelemiyorlar hangi anne baba kendi yaptığı düğüne gelmez, kim gidip de eve yerleşir. Neden bir yerde başka bir yerde başka şey anlatılır fake değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…