katılıyorum sonuna kadar...birde bence eşin rahatsız oldğunu söylerken sana,senin gözünü boyuyo bence..yoksa imkanı yok eve daha girmemişsiniz ...bak bence katakulleye getirilmeye çalışıyorsun,kendin bilirsin.
Kızlar
10 gün once evlendim.evlendiği gece otele gidemedik bir priz çıktı bende annemler gelinliği mi çıkaralım sonra düşünürüz derken o gece evde kaldık. Sabah kahvalyıldan sonra evin içinde kaza yapıp kolum ciddi anlamda yaraladı. 17 dikis im var.bugün dikisler alındı daha.eşime bu halde ben yola çıkmam sen işlerinizi hallet gel diye yolladım mecburen.
Bu arada evimiz kaynanam karı. Olduğu şehre taşımıştır. Daha ben gidip oturmaya gidip yerleşmiştir karı koca.yaslilar ya köy rahat değilmiş diye.düşünün durumu.eşim benden fazla ki kızıyor bu duruma ama yaptıkları terbiyesizlik bakın.
Bizde yakınız Yardımınız geliriz derken gelip yerleşti, er.... Eşim bir gitti eve salona yerleşmiş orda yiyip içiyorum oraya yatak kurmus yatıyorum. Babası koyde lazım eşya ne varsa kendine toplayıp gelmiş. Mesela eski tv getirmiş neymiş mutfağa kuracaktır
-10 günlük gelinim ama ko ama 1 gece bile kalmadı m kolum yaralanan balayı kaldı. Öyle gelinligjmle annemler döndüm kaldım eşim 2 güne gelip alacak ama ben onla or dayken gitmek istemiyorum.bu ne saçmalık. O kadar adaman biride ya ne isininiz var daha gelin kendi evine gelip oturması demiyor herkesin işine geliyor anne babasının sorumluluğunda kurtuluyor ya......
Onlarla yaşamayı bukesinde ama bu 15- 20 günü bulacak.yani daha kocaman 1 gece geçirmeden onlarla mi kslacagim
Eşine diyeceksin ki,ailen evimden çıkmadan o eve gelmem.Bu kadar net.Boşver iyi gelin kötü gelin korkusunu.Taviz tavizi doğurur.Kaynanam ve kayinbabam yaslilar. Köyde yaşıyorlar. Ben ve eşimde dedik ki evlenince gölgrmiz üzerlerinde olur, hastane islerin yaparız yaparız . uğrar arada yardimci oluruz diye düşünmüştük ama onlar iyi niyetimizden faydalanip pişkin pişkin eve yerleşmişler
Ben başka bir şehirdeyim ve dügün hazırlıkları yaparken kayimbabam ufak bir rahatsızlık gecirdi 1,2 günLugano esim daha 1 gün bile oturmadigim evime götürdü .hastane eye yakın diye 2 gün kalsın dedi. Sonra kayimbabam rahatsızlığı bahane edip e koyde ne kadar kislik yiyeceği var, elbiseleri var onları biz yokken eve getirmiş.
Biz bu arada dugun telasindayken onlar misafir agirlamislar gecmis olsun gelenler dolmuş eve... ..vs gelenler yatılı kalmış. ..... Dugunede gelmediler zaten. Düğün bittiği gece eşim biraz alkollü diye araba kullanmasını istemedim annemlere gelinligimi çıkarmaya geldim ve bir kaza yaptım kolum yaralandı dikis atıldı ve hicbiryere gidemedim.10 gündür bu haldyim.yola çıkamadım kaldım burda.bu arada kaynanam kayınvalide daha ben evimde 1 gün bile kalmadan hem kendileri yerleşti ler hem bir sürü arabasını yatılı misafir etmişler. Ben daha eşimle 1 gece bile geciremedim.balayı ertelendi.dikisler im bugün alındı. Eşimi eve gönderdim morali çok bozuldu. Gitmeye hiç niyetleri yok.oldukça
Pİskitler
Evi berbat kullanmislar zaten.eşim benden daha fazla rahatsız bundan ama kalkın gidin demek bu aşamada tatsız olacak
Şasirdim kaldım. Aslında ben gidince gerekirse deriz ama Düşünsenize evliliğin ilk gecesi ilk günleri onlar orda ve bekle gitsinler ve hiç sanmiyotum gideceklerini. Kayimbabam kendi evine gidip eski tv getirmiş ki mutfağa kurun diye. Adam biz evde yokken televizyondan uydusu sokturup merkezi sisteme taktırmis. izlediği kanallar çıkmıyorMuş. ....
Evliliği onlarla başlamak istemiyorum kizar. .... fikriniz ne.?
Evleri paraları ve paraları var bize ihtiyaçlarına yok.bu yaptık
arı ne demek anlayamadım.
Eşyaları eski eşya gibi rastgele özensiz kullanmış lar.yatacak odalar olduğu halde salona yatak serip yatıyorlarmis.eşim defalarca soylemedine ragmen umursamayip yatagini 9ray seriyorlarmis birde. babasi saat 9 da yatıyor oturma odasında diye eşim geçip ya mutfakta ya odalarda oturuyor.cevapladı da burasi rahat !
Evin heryer sicaçık doğalgaz ve konforlu yani ne diye orda yatıyorum onuda anlamak zor.
Dışişleri bugün alinki. Eşim 2 gün sonra beni almaya gelecek Ve yeni evimde yeni yaşamım başlayacak sözde bu koşulda ne olacak bilmiyorum. Aklı başında biride çıkıp bunlar ydi evli ne işiniz var demiyör. Diğer cocuçocuklarının işine geliyor bu durum galiba.
Fikriniz ne ne yapsam iyi kızlar. İlk günden kötü gelin de olmak istemiyorum. Gerçi düğüne bile gelmedi. Yalandan bir hediye bile takmaya. Üstelik para dertlerine yok. Takı için demiyorum ama saygısız ve Pişkinsüt buna canım sikiliyor
Bence esin Başka bi ev kiralasin babasına da siz bu evde oturun biz başka eve çıkıyoruz desin yoksa onlar o evden çıkmazKaynanam ve kayinbabam yaslilar. Köyde yaşıyorlar. Ben ve eşimde dedik ki evlenince gölgrmiz üzerlerinde olur, hastane islerin yaparız yaparız . uğrar arada yardimci oluruz diye düşünmüştük ama onlar iyi niyetimizden faydalanip pişkin pişkin eve yerleşmişler
Ben başka bir şehirdeyim ve dügün hazırlıkları yaparken kayimbabam ufak bir rahatsızlık gecirdi 1,2 günLugano esim daha 1 gün bile oturmadigim evime götürdü .hastane eye yakın diye 2 gün kalsın dedi. Sonra kayimbabam rahatsızlığı bahane edip e koyde ne kadar kislik yiyeceği var, elbiseleri var onları biz yokken eve getirmiş.
Biz bu arada dugun telasindayken onlar misafir agirlamislar gecmis olsun gelenler dolmuş eve... ..vs gelenler yatılı kalmış. ..... Dugunede gelmediler zaten. Düğün bittiği gece eşim biraz alkollü diye araba kullanmasını istemedim annemlere gelinligimi çıkarmaya geldim ve bir kaza yaptım kolum yaralandı dikis atıldı ve hicbiryere gidemedim.10 gündür bu haldyim.yola çıkamadım kaldım burda.bu arada kaynanam kayınvalide daha ben evimde 1 gün bile kalmadan hem kendileri yerleşti ler hem bir sürü arabasını yatılı misafir etmişler. Ben daha eşimle 1 gece bile geciremedim.balayı ertelendi.dikisler im bugün alındı. Eşimi eve gönderdim morali çok bozuldu. Gitmeye hiç niyetleri yok.oldukça
Pİskitler
Evi berbat kullanmislar zaten.eşim benden daha fazla rahatsız bundan ama kalkın gidin demek bu aşamada tatsız olacak
Şasirdim kaldım. Aslında ben gidince gerekirse deriz ama Düşünsenize evliliğin ilk gecesi ilk günleri onlar orda ve bekle gitsinler ve hiç sanmiyotum gideceklerini. Kayimbabam kendi evine gidip eski tv getirmiş ki mutfağa kurun diye. Adam biz evde yokken televizyondan uydusu sokturup merkezi sisteme taktırmis. izlediği kanallar çıkmıyorMuş. ....
Evliliği onlarla başlamak istemiyorum kizar. .... fikriniz ne.?
Evleri paraları ve paraları var bize ihtiyaçlarına yok.bu yaptık
arı ne demek anlayamadım.
Eşyaları eski eşya gibi rastgele özensiz kullanmış lar.yatacak odalar olduğu halde salona yatak serip yatıyorlarmis.eşim defalarca soylemedine ragmen umursamayip yatagini 9ray seriyorlarmis birde. babasi saat 9 da yatıyor oturma odasında diye eşim geçip ya mutfakta ya odalarda oturuyor.cevapladı da burasi rahat !
Evin heryer sicaçık doğalgaz ve konforlu yani ne diye orda yatıyorum onuda anlamak zor.
Dışişleri bugün alinki. Eşim 2 gün sonra beni almaya gelecek Ve yeni evimde yeni yaşamım başlayacak sözde bu koşulda ne olacak bilmiyorum. Aklı başında biride çıkıp bunlar ydi evli ne işiniz var demiyör. Diğer cocuçocuklarının işine geliyor bu durum galiba.
Fikriniz ne ne yapsam iyi kızlar. İlk günden kötü gelin de olmak istemiyorum. Gerçi düğüne bile gelmedi. Yalandan bir hediye bile takmaya. Üstelik para dertlerine yok. Takı için demiyorum ama saygısız ve Pişkinsüt buna canım sikiliyor
hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acepeee dün de bunu yazmışsınız Allah aşkına hangisi doğru yaa.
Burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım diyorsunuz, başka yerde de otele gidemedik pürüz çıktı sabah kahvaltıdan sonra evin içinde kaza yaptım demişsiniz bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor yaa yaşan söylüyorsunuz bariz yani. Kaynanam karı ne demek ya bu ne biçim bir laf.
Ay vallahi baydı artık. Bir konuya yorum yazıyorum sonra biri sağolsun eski mesajları okuyor "ama daha önce böyle böyle demiştin" diyerek konu sahibinin yalanlarını bir bir ortaya döküyor.eee dün de bunu yazmışsınız Allah aşkına hangisi doğru yaa.
Burada eşim alkollüydü arabayı ben kullandım kaza yaptım diyorsunuz, başka yerde de otele gidemedik pürüz çıktı sabah kahvaltıdan sonra evin içinde kaza yaptım demişsiniz bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor yaa yaşan söylüyorsunuz bariz yani. Kaynanam karı ne demek ya bu ne biçim bir laf.
hadi buyrun fake bir konuya daha yani,arkadaş piyasa yoklaması yapıyor anladığımız hitclup konuları mı tutturmaya çalışıyor nedir? ya da şizofren midir acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?