kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

bence eşin bu konuda ailesi ile konuşmalı ve onlarla yüzgöz olmalı sen müdahale etme bir laf etme

Güzelim çeyizlerrrr gitti valla yazık ya..
Bu kadar değersiz görmeleri inan çok kötü bir durum...

Onlar gitmeden siz o ewe gitmeyin...
Eşiniz sizden yanaysa eğer konuşsun ailesiyle...
Ben yeni ewlendim karımla daha ewime gelemedim...
Misafirler size gelsin artık diye söylensin...
Ne kaybeder ki...
Evlatlıktan red etmezlerya!!

Eşin napıp edip gönderecek.
Sakın onlar gitmeden o eve gitme.
Bu kadar düşüncesizlik olur mu?
Dediğin gibi onlar yaşlı düşünemeyebilirler normaldir
ama ya etrafdakide,diğer çocukları.
hiç mi demiyorlar daha gelin gelmedi yatmadı kendi evinde diye.
Eğer onlar varken gidersen kesinlikle yaptıklarının abesliğini idreak edemeyeceklerdir.
Düğüne neden gelmediler ?

Bu BDV ye takıldığımdan beri kayınpederim bile gözüme pek bi şirin görünmeye başladı Allahım bana neler oluyooorr Sakın eşin onları göndermeden adımını atma o eve otursun anası babasıyla.Aslında ne bekliyorsa eşin çoktan göndermesi gerekirdi.Unutma nasıl alıştırır nasıl başlarsan öyle gider

Böyle bir şey yaşanmış olabilir mi hakikaten?!

Diğer taraftan, hakikaten çok tuhaf bir durum. Eşinizle konuşun, kendi ailesi, durumu anlatsın. Bu çözülmeden evinize dönmeyin, siz gittikten sonra hiç hallolmaz çünkü.

Reactions: anu
sen eve gitmeden eşin onlarla konuşmalı eşim gelecek müsade edin diye kesilikle sen gelmeden gitmeliler yoksa sen geldikten sonra hiç göndermezsin

Malesef, elim bir hadise ama gerçek. Yeni gelin ağlarken yanındaydım, "Parasını biz de verdik, geniş geniş salon balkon vardı yaptık, ev nasıl olsa düğünden sonra sizin, yemedik ya!" demişler yüzyüz yüzsüz.

Cok ayip etmisler. Ama sen onlar oradayken gidersen durumu kabul etmis goz yummis olursun. Esin de henuz seninle ayni fikirdeyken bu sorunu esin cozmeli. Cunku anne babasi sonucta, bi sure sonra onlarin tarafindan bakmaya baslayabilir duruma ki senin icin iyi olmaz.
Allah mesut etsin bu arada, ilk ve son gereksizlik olur insallah bu durum da.

Eşin ilk başta bunların olmasına taviz verdiyse bundan sonra pek bir sey değişmeyecek. . Çünkü benim eşim 3 yıldır sesini çıkaramadı anası babası sanki biz düşman dedik konuş adamakilli o da yok.

Ne olacak biliyor musun ..,?
Sen onları asla sevemeyeceksin
Saygini duyacaksin ama sen onlarla ilgilenmek istemediğin için saygısız olmuş olacaksın. .

Bende onların evindeyim. .

Dua Et lütfen. . Inşallah bi kapı açılır. .

konuyu eşinle hallet cnm. bence biraz kalsınlar belki de kışı geçirelim fln diyolardır tmm zor bi durum ama eşinin ailesini kırmadan yavaş yavaş alıştırın

Ağzım açık kaldı bu neeeee!!!!!! Benim eşimin ailesi düğün için geldiklerinde benden izin alıp evde kalmışlardı 5-6 gün birşey dememiştim ama sinirden ağlamıştım, daha ben yemek pişirmemişim ama mutfağımı kullandılar diye, yani gelin evi olunca insan hassas oluyor, senin durumun korkunç

bu evliliğin sonu daha başından belli artık ne kadar çekersen Allah yardımcın olsun ama kötü bir evliliğe başlamaktansa ,ertelerim daha iyi..gitme ,eşine de bu şartlar altında temelini atamayacağımız bir evliliğe başlayamam de.

Yuh dediim okuyunca , siz evinizde bir gece bile geçirmemişken onlar yayıla yayıla tadını çıkarıyorlar , eşinde güzellikle söylüycek, sen söylersen kötü olursun bu konuyu eşinle güzelce konuş. Kendi işini kndi görüyosa ne işi var o evde!

baştan tepkini koy ve şartlarını sun. Yoksa çok uğraşırsın. Aynı evde siz ve onlar asla olamazsın. Kendine yazık etme.
Ben de senin gibi ilk başta iyi niyetli davrandım. Ama kayınvalidem tepeme çıktı. Şimdi onu istemiyorum diye kötü gelin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…