kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

senin evlilik baslamadan bitmis bence iptal edilmeli tabiki sana kalmis biz fikir veriyoruz yanlis anlamada senin kv kp bugün böyle yapiyolarsa yarin neler yapmaz ayrica seni istemediklrini dügüne gelmeyerek ve evini mahvederek belli etmisler..

cogüzel yorum yapmissin düsündüklerimi dile getirmissin agzina saglik

Çok doğru diyorsun. Eşinin durumu düzeltmesi lazım. Sen onları tanımıyorsun ama eşin annesinin-babasının huyunu bal gibi de biliyor. Merhametten boşuna maraz doğar dememişler. Siz nezaket gösterip izin vermişsiniz ama onlar resmen fırsat bu fırsat deyip sizi hiç düşünmemişler. Sizin yerinizde olsam, ailesi evimden çıkmadan hatta getirdikleri eşyalar vs o evden gitmeden ve o ev temizlenip ilk günkü gelin evi olmadan asla gitmezdim.

ALLAH'ım okurken şiştim.RABBİM böylesine patavatsız, yaşını başını almış ama daha nerde nasıl davranacağını bilmeyen insanları hayatımızdan uzak etsin...

kızlar bu ne hal. sankı sorunu olan ben degılım sızsınız. felaket senaryoları yazmışsınız.yok gerı boşan dıyenler yok bu evlılık bıtmıs dıyenler.......

ben bu arada cozume gıttım bıle.esım gelmeden konuşmuş bıle bugünde ablası oğluyla gıtmıs arabayla almış evlerıne bırakmışlar.e yaptılar

esım gelınce ne oldu nıye böyle yaptılar bu nerden cıktı dedım tabıı kı. sesımız çıkmasa kalacaklardı dedı.ne yalan soyledı ne de kendını savundu . benım hatam dedı...
sonuçta onlarıda kırmadı benı de
doğru adamla evlendıgıme mutluyum

bu arada sabah oldu uyuyamadım.2 saate yola çıkacağız.cokkkk heyecanlıyım

Yine duramadim da banada 2-3 saatlik yol vardi demistin dügünden sonra. Durmadan kendin ile celisiyorsun.

Neyse, tesadüfen hikaye mutlu bir son buldu... Yazmaya gerek yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…