Kayınbabam iflas etti borcu bize kaldı :(

O krediyi nasıl vermişler mümkün değil. 6 ay önce 60 bin çekmiştim o da yüksek gelir gösterip . Bu hafta eşim 80 bin çekmek istedi 12 aydan fazla taksit yapmadılar almadı. Asgari ücretliye 180 bin vermez bankalar hadi verdi diyelim aylık ödemesi zaten asgari ücretten fazla olur.
Bilmem kaç sene önce 35 bin olarak cekmiş ödenmemiş ve 180 bin olmuş .

Çocuğum yoksa boşanırdım. KP karılarla yesin içsin gezsin parayı batırsın ben çalışıp ödeyeyim var mı kardeşim öyle bir şey eşşek miyim ben.. kendisi ödesin. Eşiniz de kardeşleri de malbeyinli ayrıca 1milyonu neden ödeyeyim yahu KP kendi gitsin bulsun parayı bulamazsa da girsin hapse niye ceremesini sizler çekesiniz..

O borç çoktan bitmiştir de bu yeni borçtur diyorum ben
36 ayda ödenmek zorunda ihtiyaç kredisi borçları.borç katlandıysa en az 4 yıl önce çekilmiş.4 yıl önce asgari ücretliye o 35 ini nasıl vermişler?ekonomi bozuk değilken bu borcu ödeyemeyen adam bu ekonomide kirada vererek 6 katı borcu nasıl ödeyecek?cidden saçma.

36 ayda ödenmek zorunda ihtiyaç kredisi borçları.borç katlandıysa en az 4 yıl önce çekilmiş.4 yıl önce asgari ücretliye o 35 ini nasıl vermişler?ekonomi bozuk değilken bu borcu ödeyemeyen adam bu ekonomide kirada vererek 6 katı borcu nasıl ödeyecek?cidden saçma.
Normal bir kredi değilmiş..hayvancılığı teşvik için verilmiş bir krediymiş.Eşi de garip konu sahibinin..kendi üstüne olan bir borç var babanın ödeyip ödemediğini biliyorsun sonuçta...daha neden arabanın parasını babana verirsin ki!

Normal bir kredi değilmiş..hayvancılığı teşvik için verilmiş bir krediymiş.Eşi de garip konu sahibinin..kendi üstüne olan bir borç var babanın ödeyip ödemediğini biliyorsun sonuçta...daha neden arabanın parasını babana verirsin ki!
e baba paraları kadınlarla yemiş.böylelerinin kredilerine af geliyor ya sinir oluyorum.mecburmuyuz vergilerimizi böyle kişiler uğruna harcamaya af falan gelmesin kat kat ödesinler.af öğrenciye gelsin çalışma imkanı olmayana gelsin.af çıkar diye ödemedikleri ne malum?

Allah affetsin ama bu kadar salak bir adamla evli olacağıma öleyim daha iyi. Çoluğun çocuğun ailenin rızkını karılarla yesin diye adam götürüp KPye veriyor yetmiyor arabayı da mı vermiş:ruh:

Merhaba hanımlar.. benim kayınbabamın iş yeri vardı ben eşimle evlendiğimiz zamanlar durumu fena olmamasına rağmen bize doğru düzgün düğün yapıp eşya bile almadı bana layık görmedi yani neden bilmiyorum. Biz borçla bir şekilde evimizi kurduk. Bir de araba almıştık Allah nasip etmişti ama 4 ay önce kayınbabam eşime onu da zorla sattırdı sana dükkan açalım diye dükkan olmadı araba parası da kayınbabamda kaldı öyle vermedi. Bu adam 7 yolun sonunda battı bütün iş yerleri kapandı öğrendik ki sonradan iş yerinde ki bi kadınla imam nikahı ile evlenmiş meğer hep bu kadınla gezmiş bu kadınla harcamışlar. Şimdi ise elinde hiç bişey yok 1 milyona yakın borcu var adamlar eşimi ve kayınlarıma ulaşmışlar ödemezseniz sonu kötü olur diye bunlar da bildiğimiz tefeci gibi bir şey. Eşim ve kardeşleri de konuşmuşlar mecbur bi ödeyeceğiz demişler. Babası kendine eşim adına kredi çekmişti 180 bin tl. Eşim babam ödeyemez ben ödeyeceğim mecbur başka çarem yok diyor. Bir kaynımın dükkanı var durumu iyi diğer kaynım bekar onlar para verecekmiş eşim de 180 bin tl kredi yi ödeyeceğiz ayda taksitle diyor ama eşim asgari ücretle çalışan birisi biz kiradayız zar zor geçiniyoruz bazen yeri geliyor elektrik ve kira da çok zorlanıyoruz bunu nasıl öderiz. Ben çalışsam çalışamam küçük bir kızım var. Ödesek bile bizim çocuğumuz var babanın kadınla kızla yediği paraları neden ben çocuğumun rızkından kesip ödeyeceğim diye baya sinirlendim sizce haksız mıyım siz olsanız ne yapardınız?
Kadinla gezip tozmus, borcu sizlere kalmis. Oh masallah.

Ben tefeciye ulasip "eti de sizin kemigi" de der birakirdim. Allahin tokadina gerek kalmadan, tefeci hallederdi.

Allah affetsin ama bu kadar salak bir adamla evli olacağıma öleyim daha iyi. Çoluğun çocuğun ailenin rızkını karılarla yesin diye adam götürüp KPye veriyor yetmiyor arabayı da mı vermiş:ruh:
Büyük olasılıkla akıllılık yaptığını sandı..arabaya haciz gelir el konulur ben satıp babamla parayı katlarım diye düşündü ..ama elinde patlamış🤷‍♀️

Back
X