- 15 Ocak 2020
- 169
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Virüs bitti mi?Merhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Babamlar karşı binada oturuyorVirüs bitti mi?
Şimdi öncesi sonrası yok bu işin de ama virüs var sizin orda bitti mi ki ?Merhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına2 aydır dr kontrolü hariç evden çıkmıyorum, millet iftar daveti veriyor. Kafayı yememek elde değil, çip taksınlar insanlara diyorum sosyal mesafeyi geçti mi dıt dıt ötsün en yakın güvenlik gücü de gelip olaya el koysun.
Virüs aile apartmanı ve yakın oturanlara bulaşmıyor mu, kilometre sınırı mı var? Nasıl bir mantığınız var sizin? Cidden eğitilmeye ihtiyacımız var. Zorunlu salgın seminerleri verilmeli.Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
Kaç tane aile apartmanı toptan karantinaya alındı hiç haber izlemiyor musunuz? Kaç tane sağlık personeli ve güvenlik gücü insanların sorumsuzluğu nedeniyle ek iş yüküyle karşı karşıya kalıyor, ailelerinden sevdiklerinden uzak haftalar geçiriyor. Karşı apartmanda olması neyi değiştirir temaslı olan bir kişi kaç kişiyi enfekte ediyor, bu sadece sizi değil tüm toplumu ilgilendiriyor.Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
Markete gitmiyorlar mı? İhtiyaçları için dışarıya çıkmıyorlar mı bu üç aile? Evinizde kalın. Kendi sağlığınız için. Kendi sağlığınızı düşünmüyorsanız sevdiklerinizin sağlığı için. Onu da düşünmüyorsanız diğer insanların sorumluluğu üzerinizde. Virüs bitmedi!Babamlar zaten çalışmıyor iş yerleri kapalı alttaki eşimin amcası taksicilik yapıyor oda gitmiyor evde babam karşımda amca aşağıda? Eşimde işe gidemiyor kaynbabm zaten emekli hepsi evinde? Merhaba virüse takılıp cevap vermeyin size bişey sordum ben burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?