Kayınbabam ve kardeşi

Yemin ediyorum duygularıma tercüman olmuşsunuz. Ben virüsün v is olduktan sonra eşimde ben de hatta tüm ailem Asla evden çıkmadık annemler farklı bir şehirde oturuyor onlarda kesinlikle çıkmıyor çünkü evde ananem var markete bile gitmiyorlar . Eşimle ben nöbetleşe markete gidiyoruz marketten gelince kapıda soyunuyoruz değil iftar daveti aynı apartmanda oturduğumuz insanlarla bile aynı anda bulunmuyoruz apartmanda , asansöre . Eşimle elimizi yıkamaktan psikolojimiz bozuldu Yaninasıl desem ben tüm ülke bu durumda zannederken millet iftarlara gidiyor . Hatta önce çağırmadı diye darılıyor bile . Allah fikir versin akraba olsa bile uzak durmamız gerekirken sizler hayatlarınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz

Maşallah harika söylediniz beni anlamanız çok güzel bende aynen az önce aradım görümce mi, iftara çağırmaya mecbur kalmak çok zor istemediğin halde çağıran gerekiyor benim babam hasta tek yaşadığı için karşımda oturuyor kaç gündür evden de çıkmıyor 1 günlük iftara çağırdım ve bizde evden hiç çıkmamıştı zaten bahçemizde var orayada iniyoruz yani beni anlamadan tanımadan ailemin ne durumda olduğunu bilmeden hep yorum yaptılar sanki ben virüsü önemsemiyorum gibi bir algı oldu yazık günah gerçekten çok halkıma girdiler

Virüs mesajlarından birini de yazan bendim, uyarmak istedim çünkü. Üyeler de uyarmak maksatlı yazmış olabilirler. Bir market alışverişi ile bile bulaş olma ihtimali oluyor çünkü.. Amacım kırmak değildi fakat öyle olmuşsa kusura bakmayın, helal edin hakkınızı. Umarım konuda geçen sorununuz da en kısa süre hallolur..

Son düzenleme:
Kayınpederi sevmiyorsunuz, kayınvalide kızında mahsur kalmış seviniyorsunuz, amcayla zaten aranız yok galiba, siz o aile apartmanında neden oturuyorsunuz peki, hiç birini de sevmiyorsunuz?

Korona var korona bu ne rahatlık ya. Valla adresinizi bilsem şikayet ederdim sizi. Bir de o kadar rahat yazıyorsunuz ki. Sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum

Cagirmiyorum ulen kimseyi deyin, ne haddine yani.
Gorumce asil ortaligi sakinlestirmeliyken bir de arayip hesap mi soruyor.

Korona var korona bu ne rahatlık ya. Valla adresinizi bilsem şikayet ederdim sizi. Bir de o kadar rahat yazıyorsunuz ki. Sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum
Siz nasıl bir insansınız eğer evinizden bir adım dışarıya arıyorsanız bende size hakkımı helal etmiyorum kim oluyorsun sen şikayet edicekmiş etsene Bi görelim terbiyesiz benim ne yaşadığımı anlamadan bide. İnşallah yaşadıklarımı yaşarsın saygısız terbiyesiz.

Kayınpederi sevmiyorsunuz, kayınvalide kızında mahsur kalmış seviniyorsunuz, amcayla zaten aranız yok galiba, siz o aile apartmanında neden oturuyorsunuz peki, hiç birini de sevmiyorsunuz?
Galiba aile binasında oturmuyorsunuz ve etrafınızda sizi yoran hiçbirşey yok. O yüzden anlama duygusunu bilmiyorsunuz. Geçmiş olsun.

İşte aradığım yorum. Arkadaş ben bu tip düşüncesizler yüzünden hasta olmak zorunda mıyım? Eşim güvenlik görevlisi mecbur çalışıyor. Bu tip insanlardan geçse ve bana gelse yeminle hakkım helal değil. Ramazan sofrasındaki sevap mı yoksa kul hakkına giren günah mı?

Diğer konularımada baksaydınız bu meseleyi önemsediğiniz kadar diğer konularda önemseseydiniz millet anasına gidiyor orda kalıyor ben aile binasındayım okuyabiliyormusunuz iş yok evdeyiz hep. Karantinadayız dışarı çıkmıyoruz alışveriş yapacak paramız yok koli yardımı geldi birkere babam hasta oda çalışamıyor iki senedir evimin karşısında Bi daire tuttuk onada ben bakıyorum babam kaç gündür tek evde karşı komşum diyorum bulupbuluşturup iftara çağırdım babamı başka semtlerden değil karşı binadan öyle boş yazdınızki size söyleyecek laf bulamıyorum çok kalbimi kırdınız bende salak gibi size derdimi anlatıyorum güzelce uyarmak yerine yada neden böyle yaptığımı sormak yerine şikayet edicem tehditleri hakkımı helal etmiyorum lafları havada uçuştu full tehdid bu yazdıklarınızdan sonra dışarıya veya ailenizin yanına 5 dkklığına bile çıkmışsanız bende size hakkımı helal etmiyorum nekadar gaddar ve anlayışsız insanlar varmış bikere daha öğrendim.

Yok neymiş onu sevmiyomuşum, mahsur kalmış seviniyomuşum inşallah yaşadıklarımı yaşarsınız :)

Benden başka kimsesi olmayan babama sadece 1 gün bakarak ve karşımda oturduğu halde evden çıkmadığımız halde düşüncesizmi oluyorum

Yok neymiş onu sevmiyomuşum, mahsur kalmış seviniyomuşum inşallah yaşadıklarımı yaşarsınız :)
Kaynanam gelemiyor diyip peşine bu işareti koyan siz değil misiniz? Belki sizde bir gün bir yerlerde eşinizden yuvanızdan ayrı mahsur kalırsınız da gelininiz peşinizden böyle yapar, anlarsınız o zaman.

Kaynanam gelemiyor diyip peşine bu işareti koyan siz değil misiniz? Belki sizde bir gün bir yerlerde eşinizden yuvanızdan ayrı mahsur kalırsınız da gelininiz peşinizden böyle yapar, anlarsınız o zaman.
Vay be çok etkilendim. Eşinizi elinden almaya çalışırsa kaynanan oda sana böyle yapar.

Benden başka kimsesi olmayan babama sadece 1 gün bakarak ve karşımda oturduğu halde evden çıkmadığımız halde düşüncesizmi oluyorum

Yemeğinizi yapıp götürüp kapısına koyarsınız oda sizinle temas etmeden alır ve yer. Düşünceli olmak böyle bişey. Herkesi geçtim babanızı hasta etmemeniz için önemli olan bu.

Yemeğinizi yapıp götürüp kapısına koyarsınız oda sizinle temas etmeden alır ve yer. Düşünceli olmak böyle bişey. Herkesi geçtim babanızı hasta etmemeniz için önemli olan bu.
Tabi tabi çok iyi biliyorsunuz maşallah bu zamana kadar hiç akıl edemedim virüs öyle bulaşmıyor mu acaba yemeğe elim değiyorda

Tabi tabi çok iyi biliyorsunuz maşallah bu zamana kadar hiç akıl edemedim virüs öyle bulaşmıyor mu acaba yemeğe elim değiyorda

Onuda mı açıklıyım peki zaten elinizi yıkamış olarak başlamanız lazım tabi maskeyle yapmalısınız. Artı eldivende kullanmalısınız. Tabi babanızın sağlığını düşünüyorsanız.
Ayrıca kendiniz içinde sebze ve meyveleri de sirke ile yıkayın. Bunu da alışkanlık haline getirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…