- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Yemin ediyorum duygularıma tercüman olmuşsunuz. Ben virüsün v is olduktan sonra eşimde ben de hatta tüm ailem Asla evden çıkmadık annemler farklı bir şehirde oturuyor onlarda kesinlikle çıkmıyor çünkü evde ananem var markete bile gitmiyorlar . Eşimle ben nöbetleşe markete gidiyoruz marketten gelince kapıda soyunuyoruz değil iftar daveti aynı apartmanda oturduğumuz insanlarla bile aynı anda bulunmuyoruz apartmanda , asansöre . Eşimle elimizi yıkamaktan psikolojimiz bozuldu Yaninasıl desem ben tüm ülke bu durumda zannederken millet iftarlara gidiyor . Hatta önce çağırmadı diye darılıyor bile . Allah fikir versin akraba olsa bile uzak durmamız gerekirken sizler hayatlarınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz2 aydır dr kontrolü hariç evden çıkmıyorum, millet iftar daveti veriyor. Kafayı yememek elde değil, çip taksınlar insanlara diyorum sosyal mesafeyi geçti mi dıt dıt ötsün en yakın güvenlik gücü de gelip olaya el koysun.
Maşallah harika söylediniz beni anlamanız çok güzel bende aynen az önce aradım görümce mi, iftara çağırmaya mecbur kalmak çok zor istemediğin halde çağıran gerekiyor benim babam hasta tek yaşadığı için karşımda oturuyor kaç gündür evden de çıkmıyor 1 günlük iftara çağırdım ve bizde evden hiç çıkmamıştı zaten bahçemizde var orayada iniyoruz yani beni anlamadan tanımadan ailemin ne durumda olduğunu bilmeden hep yorum yaptılar sanki ben virüsü önemsemiyorum gibi bir algı oldu yazık günah gerçekten çok halkıma girdilerŞu mübarek günlerde yaşadığınız polemik gerçekten can sıkıcı üstüne bir de korona virüs gerçeğiyle uğraşıyoruz. Hadi ailenizi özlediniz yakınsınız, ramazan ayındayız, üzerinizde baskı var kp, kp kardeşi gibi çok yakınlarla mecburen apartman içinde görüşmeniz gerekir keza görümceniz ve kv niz başka yere gitmiş. Bu noktada zaten kp için bir şeyler yapıyorsunuz muhtemelen. Erkek tarafının büyük beklentileri var sanırım sizden yana. Bu kafayla çok yaşamazsınız. Üç gün sonra bütün kişiliğiniz ve benliğiniz sizden alınmış içi boş bir kabuk gibi herşeye kafa sallarken bulursunuz kendinizi. Aç telefon o görümcene sen kimsin ki benim ailemi davet etmeme dil uzatıyorsun sıralamaya karışıyorsun. Memnun olmayan gelmesin. Hem sizin orda işiniz ne niye buraya gelip siz ağırlamıyorsunuz amcanızı bu saygısızlık değil mi der bir daha da karışırsan bu kadar nazik olmam diye de eklerdim. Kp de baba ramazan 3 gün de ben mi bilmiyorum? Siz ilk günleri daha değerli sonraki günleri daha değersiz mi sayıyorsunuz? Bu virüs zamanı kimseyi çağırmamam gerekirken ben sizleri görmek istediğim için delicesareti gösteriyorken siz neden böyle yaşınıza yakışmayacak hareketler yapıyorsunuz ki kv ve görümcem ortada bile yokken. Hayır alınıp kırılıp küsecekseniz buyrun onlara küsün. derdim. Eşime de bana baskı yapma sende aşağıda oturursun babanla diye ekler bu meseleyi kapatırdım.
Virüs mesajlarından birini de yazan bendim, uyarmak istedim çünkü. Üyeler de uyarmak maksatlı yazmış olabilirler. Bir market alışverişi ile bile bulaş olma ihtimali oluyor çünkü.. Amacım kırmak değildi fakat öyle olmuşsa kusura bakmayın, helal edin hakkınızı. Umarım konuda geçen sorununuz da en kısa süre hallolur..Maşallah harika söylediniz beni anlamanız çok güzel bende aynen az önce aradım görümce mi, iftara çağırmaya mecbur kalmak çok zor istemediğin halde çağıran gerekiyor benim babam hasta tek yaşadığı için karşımda oturuyor kaç gündür evden de çıkmıyor 1 günlük iftara çağırdım ve bizde evden hiç çıkmamıştı zaten bahçemizde var orayada iniyoruz yani beni anlamadan tanımadan ailemin ne durumda olduğunu bilmeden hep yorum yaptılar sanki ben virüsü önemsemiyorum gibi bir algı oldu yazık günah gerçekten çok halkıma girdiler
Siz nasıl bir insansınız eğer evinizden bir adım dışarıya arıyorsanız bende size hakkımı helal etmiyorum kim oluyorsun sen şikayet edicekmiş etsene Bi görelim terbiyesiz benim ne yaşadığımı anlamadan bide. İnşallah yaşadıklarımı yaşarsın saygısız terbiyesiz.Korona var korona bu ne rahatlık ya. Valla adresinizi bilsem şikayet ederdim sizi. Bir de o kadar rahat yazıyorsunuz ki. Sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum
Kayınpederi sevmiyorsunuz, kayınvalide kızında mahsur kalmış seviniyorsunuz, amcayla zaten aranız yok galiba, siz o aile apartmanında neden oturuyorsunuz peki, hiç birini de sevmiyorsunuz?
Galiba aile binasında oturmuyorsunuz ve etrafınızda sizi yoran hiçbirşey yok. O yüzden anlama duygusunu bilmiyorsunuz. Geçmiş olsun.Kayınpederi sevmiyorsunuz, kayınvalide kızında mahsur kalmış seviniyorsunuz, amcayla zaten aranız yok galiba, siz o aile apartmanında neden oturuyorsunuz peki, hiç birini de sevmiyorsunuz?
Kaç tane aile apartmanı toptan karantinaya alındı hiç haber izlemiyor musunuz? Kaç tane sağlık personeli ve güvenlik gücü insanların sorumsuzluğu nedeniyle ek iş yüküyle karşı karşıya kalıyor, ailelerinden sevdiklerinden uzak haftalar geçiriyor. Karşı apartmanda olması neyi değiştirir temaslı olan bir kişi kaç kişiyi enfekte ediyor, bu sadece sizi değil tüm toplumu ilgilendiriyor.
Yok neymiş onu sevmiyomuşum, mahsur kalmış seviniyomuşum inşallah yaşadıklarımı yaşarsınız :)Kayınpederi sevmiyorsunuz, kayınvalide kızında mahsur kalmış seviniyorsunuz, amcayla zaten aranız yok galiba, siz o aile apartmanında neden oturuyorsunuz peki, hiç birini de sevmiyorsunuz?
Benden başka kimsesi olmayan babama sadece 1 gün bakarak ve karşımda oturduğu halde evden çıkmadığımız halde düşüncesizmi oluyorumİşte aradığım yorum. Arkadaş ben bu tip düşüncesizler yüzünden hasta olmak zorunda mıyım? Eşim güvenlik görevlisi mecbur çalışıyor. Bu tip insanlardan geçse ve bana gelse yeminle hakkım helal değil. Ramazan sofrasındaki sevap mı yoksa kul hakkına giren günah mı?
Kaynanam gelemiyor diyip peşineYok neymiş onu sevmiyomuşum, mahsur kalmış seviniyomuşum inşallah yaşadıklarımı yaşarsınız :)
Vay be çok etkilendim. Eşinizi elinden almaya çalışırsa kaynanan oda sanaKaynanam gelemiyor diyip peşinebu işareti koyan siz değil misiniz? Belki sizde bir gün bir yerlerde eşinizden yuvanızdan ayrı mahsur kalırsınız da gelininiz peşinizden böyle yapar, anlarsınız o zaman.
Benden başka kimsesi olmayan babama sadece 1 gün bakarak ve karşımda oturduğu halde evden çıkmadığımız halde düşüncesizmi oluyorum
Tabi tabi çok iyi biliyorsunuz maşallah bu zamana kadar hiç akıl edemedim virüs öyle bulaşmıyor mu acaba yemeğe elim değiyordaYemeğinizi yapıp götürüp kapısına koyarsınız oda sizinle temas etmeden alır ve yer. Düşünceli olmak böyle bişey. Herkesi geçtim babanızı hasta etmemeniz için önemli olan bu.
Tabi tabi çok iyi biliyorsunuz maşallah bu zamana kadar hiç akıl edemedim virüs öyle bulaşmıyor mu acaba yemeğe elim değiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?