- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Bu ne cahillik? Cidden insanlar bu kadar minik şeylere takılıyor mu yaMerhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Allah razı olsun çok şükür normal bir cevap geldi.Ay Allah size sabır versin kaynana gibi onu çağırın bunu çağırın niye önce onu çağırdınız diye dırdır yapan bir kp, haddini bilmeden başkasının evine karışma cüreti gösteren terbiyesiz bir görümce, ve sanırım bunların karşısında hiçbir şey demeyen eş... Sakın kendinizi ezdirmeyin pat pat konuşun
Ne demek gerçekten çok sinir oldum kayınailenize ayıptır yahu, dua edicem sizi rahat bıraksınlar diyeAllah razı olsun çok şükür normal bir cevap geldi.
Of yüz vermeyin küsen küssün boşverin gitsin isteyen darılsın isteyen küssün.Bu hayatta ağzınla kuş tutsan yine memnun olmayan biri çıkarMerhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
he tamam karşı binada olunca virüs geçmiyo haklısınız , hatta af dileyip mahalleyi terk ediyoBabamlar karşı binada oturuyor
B3n olsam bu virusten hiç birini cagirmazdom bazı insanları anlamak pek mümkün değil kendini üstüngörüyor heralde ilk kardeşini cagiracakmis mis mis fa mis mis misMerhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
Televizyon da avaz avaz bağırıyor sağlık bakanı Cumhurbaşkanı bilim adamları ama siz iftar veriyorsunuz tebriklerMerhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?