benide en çok üzen o .babamda karışmak istemediğinden susuyo annem hep diyo yüz verme ne kadar iyi davransanda snden kötüsü olmuyo.evet biliyorum yapmam gereken şey saygısızlık değil sadece olması gereken o lafını söylüyor içi rahat oturuyor ben günlerce çekiyorum bide belli etmemek için hep gülümsüyorum
Bir kere gerekeni soylediginde,kendindeki gucu fark edecek ve daha da guclu hissedeceksin.
Sen ogretmen bir hanimsin. Guclu,ozguvenli,ozgur bireyler yetistirmen icin once kendin oyle olacaksin
şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo
kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
bence hemen randevu alın ve psikologla görüşün. ben insanlara hayır diyemiyorum özgüvenim düşük diyin.
bu ciddi bir sorun. önünde koca bir ömür var. neden mutsuzlukla geçsin ki. sorunun üzerine gidin.
adım adım aşmaya çalışabilirsiniz mesela.
bu arada merak ettiğim şey. madem eşiniz size hak veriyor neden bu konuyu babasıyla konuşmuyor ? o da mı çekiniyor?
ynine kıacaksınız bana biliyorum ama eşimi ben engelliyorum boşver huzur bozulmasın diye.çünkü görünürde gayet iyi anlaşan bi aileyiz çünkü ben sorunları belli etmiyorum
:)) kusura bakmayın ama siz de tam dayaklıksınızbari adamı engellemeyin.
ne söylesek kabul etmiyosunuz. biyerden başlamak lazım dimi ama ?
aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz bunu çok iyi biliyorum ne yaparsak kendimize yapıyoruz ama bide uygulayabilsekya ben seni çok iyi anlıyorum.benm kp izin alma gibi bi durumum yok ama çok müdehaleci hayatımıza cok karısıyo.bide benim giydiklerime en cok buna sinir oluyorum normalde açık giyinen biride değilim ve eşimde karışmaz ama elimden bieşy gelmiyo bişey söyliyemiyorum yüzüne
aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz bunu çok iyi biliyorum ne yaparsak kendimize yapıyoruz ama bide uygulayabilsek
ya biyerde söylemek lazım çünkü benim eşimle aramda sorun oluyo baya.suan sark görevindeyiz ve tayinde ailesnn olduğu şehre gitmek istiyo.ama ben hiçistemiyorum.uzaktan bile bu kadar sorun oluyoken yakındn ççok zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?