kayınpederden izin

Bir kere gerekeni soylediginde,kendindeki gucu fark edecek ve daha da guclu hissedeceksin.
Sen ogretmen bir hanimsin. Guclu,ozguvenli,ozgur bireyler yetistirmen icin once kendin oyle olacaksin

Bir kere gerekeni soylediginde,kendindeki gucu fark edecek ve daha da guclu hissedeceksin.
Sen ogretmen bir hanimsin. Guclu,ozguvenli,ozgur bireyler yetistirmen icin once kendin oyle olacaksin

bazen cevap verdiğimde ben ne dedim oluyorum nasıl dedim aman salla gitsin diyorum sonra..herkesin dediği sen nasıl üni mezunusun sinir oluyorum bu söze çünkü laflarına laf vermiyorum herşeye evet diyorum istemesem de yapıyorum hayır demeyi öğrenmem lazım

bendende aynı sey beklendı 1 yıllık evlıyım ama umrumda bole degıl eşım benım nereye gıttıgımı bılır zaten o bıldıkten sonrada kımseyı ılgılendırmez bence sen tavrını koymalısın bugune kadar kımseden ızın ıstemedım istemem izin isteyeceğime hiç bişey yapamazsam hiç biyere gitmem ama acısını da cıkartırım yanı.

şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo

yok, merak ettiğim tam anlamıyla sorumun cevabı.

İzin almazsan nolur?
Trip mi atar, surat mı yapar? Yapsın. Bırak yapsn yani. Artık evliysem ne babamı tanırım ne kayınpederimi izin konusunda. Onları hiç alakadar etmez.

Slm canim..

banada sacma geliyor kayinpederinden izin almak. Artik cocuk degilsinki izin alasin, esine sorduysan oda bu konuda olumlu cvb verdiysen hic sorun yok bence..

Sen kayinperderinden sürekli izin alirsan öyle alisir zaten o.. ömür boyu ona hesap vermek zorunda kalirsiniz, buda hic hos degil..

onun kendinden izin istenmesinin sebebi kontrol amaçlı yani benim çücuk olmam falan değil kendi egosunu tatmin etmek

benim kp bir kere bana böyle bişyey dedi ve çok sinirlendim ben kimseden izin almıyorum dedim. bence biraz sen yapmışsın kp oyle yüz vermişsin ikik kelime söylesen bi daha yapamaz gerekirse yaptığı suratıda çek ya surat çekeceksin kendi istediğin olacak yada kabul edip izin alacaksın kp dediğiolcak birine karar ver bence kp kalmış bu devirde izin vermek saçmalık ya.kocan varken ona ne oluyo.

kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo

ne münasebet. Gideceğinizi haber verirsiniz o kadar. Çok despot bir babaysa ve izin alınmamasını sorun ediyorsa bi zahmet izni oğlu alacak. Sen asla böyle bir dialoğa girme.

sendeki bu özgüven eksikliği hep otoriter ve mükemeliyetçi annelerin kızlarını yetiştlrme tarzından kaynaklanmaktadır,

evet hep yetiştirilme tarzı biliyorum.annem hep kendimden büyük sorumluluklar yükledi ve kendimi ifade edemedim sus sen kızsın dendi hep büyüdükçe onlarda değişti ama iş işten geçti

bence hemen randevu alın ve psikologla görüşün. ben insanlara hayır diyemiyorum özgüvenim düşük diyin.

bu ciddi bir sorun. önünde koca bir ömür var. neden mutsuzlukla geçsin ki. sorunun üzerine gidin.

adım adım aşmaya çalışabilirsiniz mesela.

bu arada merak ettiğim şey. madem eşiniz size hak veriyor neden bu konuyu babasıyla konuşmuyor ? o da mı çekiniyor?

ynine kıacaksınız bana biliyorum ama eşimi ben engelliyorum boşver huzur bozulmasın diye.çünkü görünürde gayet iyi anlaşan bi aileyiz çünkü ben sorunları belli etmiyorum

ynine kıacaksınız bana biliyorum ama eşimi ben engelliyorum boşver huzur bozulmasın diye.çünkü görünürde gayet iyi anlaşan bi aileyiz çünkü ben sorunları belli etmiyorum

:)) kusura bakmayın ama siz de tam dayaklıksınız bari adamı engellemeyin.

ne söylesek kabul etmiyosunuz. biyerden başlamak lazım dimi ama ?

ya ben seni çok iyi anlıyorum.benm kp izin alma gibi bi durumum yok ama çok müdehaleci hayatımıza cok karısıyo.bide benim giydiklerime en cok buna sinir oluyorum normalde açık giyinen biride değilim ve eşimde karışmaz ama elimden bieşy gelmiyo bişey söyliyemiyorum yüzüne

:)) kusura bakmayın ama siz de tam dayaklıksınız bari adamı engellemeyin.

ne söylesek kabul etmiyosunuz. biyerden başlamak lazım dimi ama ?

gerçekten dayaklığım..herşeyi o kadar kafama takıyorum ki herkes mutlu olsun istiyorum.benden yana kimsenin sorunu olmasın istiyorum.birine tersleyip kalbini kırdığımda yüzlerini gözetliyorum ama herkes bana çok rahat laf söylüyor çünkü ha banasöylrmişler ha duvara bi tepki vermiyorum of kızlar kendimden nefret ediorum

aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz bunu çok iyi biliyorum ne yaparsak kendimize yapıyoruz ama bide uygulayabilsek

aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz bunu çok iyi biliyorum ne yaparsak kendimize yapıyoruz ama bide uygulayabilsek

ya biyerde söylemek lazım çünkü benim eşimle aramda sorun oluyo baya.suan sark görevindeyiz ve tayinde ailesnn olduğu şehre gitmek istiyo.ama ben hiçistemiyorum.uzaktan bile bu kadar sorun oluyoken yakındn ççok zor olur.

bence her iki tarafa da uzak olunmalı dediğiniz gibi uzaaktan karışıyo sa yakında hiç rahat vermezler

Bu kadar öenmseme ya surat yaparsa yapsın istediği kadar..İzin almak zorunda değilsin..Bence hiç izin alma,gideceğin yere git geldikten sonra surat yaparsa izin almadın derse izinmi almam gerekiyodu dersin:) Asla taviz verme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…