- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
hiçbir şekilde onların eline bakmıyoruz çok şükür eşimin iyi denecek bir işi var. bunu artık kabullenmiştim galiba bu işler böyle oluyo dedim ama etrafıma bakıyorum millet kp i bırak eşinden izin almıyor haber veriyo gidiyo.hepiniz haklısınız kızlar bende bunu çok iyi biliyorum yapmam gerekeni de biliyorum ama gerçekten güçsüz bi karakterim yani herkesi memnun etmeye çalışıyorum biliyorum bu da yanlış ve imkansız yani kendim için yaşamıyorum sonra bi bakıcam ki ömür bitmiş...
vermezsen yada izin almazsan nolur?
şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo
şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo
kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
hiçbir kariyerim kalmadı zaten atanamadım onun psikolojisi beni mahvediyor zaten evde oturmak gün gün gezmek...gerçekten bi başlayabilsem tavrımı koymaya yapamıyorum istiyorum diyorum arama çek git nereye gidersen ama içim içimi yiyo çğnkğ kahretsin ki laf söylediğinde cevap veremiyorum
kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
eşim hep bana kızar senin yüzünden diye sen taviz veriyosun der o ne isterse söyler ailesine ama onun ailesi babası bişey desede zoruna gitmiyor ama ben çok takılıyorumeşinle kötü olmak istemiyosan alıcaksın bunlar çok yanlış yok kp den izin al durumları ama napalım eşini seviyosan katlanıcaksın cnm yoksada her bi yere gittiğinde hem eşinle hem ailesiyle kötü olucaksın inat sorunları çözmez çıkmaza sürükler yada eşinin evliliğinizi ailesine karşı müdafa etmesi için konuşucaksın. o mesafeyi ancak eşin sağlar iş eşinden geçiyo canım eşin annesine kar suyu kaçırabilir ben karıma izin verdim gitsin başka neye hacet gibi canım belki etkili olur. bu arada eşinin bu konuda ki tutumu ne bu babasının bu durumunu destekliyomu haklı adam diyomu?
evet hep küçüklükten gelen bişey bu ailem hep beni sustururdu sus sen karışma aman kız kısmısı şunu yapmaz onlar büyük büyülerin yanında konuşulmaz sen lafa karışma gibi bir sürü laflar sıralanırdı.hep kendimi sindirdim ve artık kendimi savunamıyor ve ifade edemiyorum bile..aslında belki de psikolojik destek almalısın! çünkü hissettiğin kızgınlık, öfke gibi duyguları dile getiremiyorsun...
küçükken öğretilen "büyüklere saygı" çerçevesini yıkacağından korktuğun için tepkini gösteremiyorsun..
yani sonuçta çok sevdiğin eşinden boşanmayı bile düşünmüşsün yine de babasına ağzına açamamışsın..
izin istenmesi gerektiğini bilmiyodum gittim bi yere benden izin alacaktın gidemezsin falan filen dedi..benden sapıttım kaldım daha neler neler bağırmalar falan benden pıştım kaldımBak canım,cevap vermek zorundada değilsin.Bulunduğun ortamdan çık git.O tavizi sen kendin vermişsin.İzin istemişsindir,ya da adam bir iki kez izin lafı etmiştir sen de hemen uyunca devam ettirmiş,görev haline getirmiştir.Senin atanamamanın,evde oturmanın izinle alakasıyok.O farklı bir durum.Bak güzelim bugün bu tavizi vermeye devam edersen,yarın öbür gün çocuğun olur,çocuğunu parka götürmek istersin,sinemaya götürmek istersin,çocuklu arkadaşlarınla herhangi bir etkinliğe katılmak istersin,napıcaksın zırt pırt izin talebindemi bulunacaksın.Ben söyleyemiyorum yapamıyorum ne demek.Atışma tartışma izin de alma.İsteyen istediği kadar konuşsun.Okula başladığında nolcak.Öğretmen arkadaşların toplanmak bir yerde buluşmak istediğinde kayınpederime sorayım ona göre gelirim mi diyeceksin.Kendine gel.Kendine bu cehaletin uygulanmasına izin verme.Sorun kayınpederinde değil,sende.
eşim hep bana kızar senin yüzünden diye sen taviz veriyosun der o ne isterse söyler ailesine ama onun ailesi babası bişey desede zoruna gitmiyor ama ben çok takılıyorum
evet hep küçüklükten gelen bişey bu ailem hep beni sustururdu sus sen karışma aman kız kısmısı şunu yapmaz onlar büyük büyülerin yanında konuşulmaz sen lafa karışma gibi bir sürü laflar sıralanırdı.hep kendimi sindirdim ve artık kendimi savunamıyor ve ifade edemiyorum bile..
izin istenmesi gerektiğini bilmiyodum gittim bi yere benden izin alacaktın gidemezsin falan filen dedi..benden sapıttım kaldım daha neler neler bağırmalar falan benden pıştım kaldım
Ne demek bagirmak ya.yuhh artik
Ben boyle durumlarda insanin hemen kendi anne ve babasini dusunmesini ve ona gore tepki gostermesi gerektigini dusunuyorum.yani anne ve babanizin onca emeklerle buyutup bu yasa getirdikleri kizlarina elin herifinin bagirmasi,hurriyetini ipotek altina almasi onlara ne hissettirir.her seyden once anne ve babanin emegine saygisizlik ettigi icin,sonra onlarin bu durumu duyupta uzulme ihtimallerine karsin boyle tiplere haddini bildirmek gerekir.insanin ailesi kiyipta bi laf etmezken ona hic emek harcamamis cok afedersiniz okuzun biri cikipta bagiramaz
çok fazla ailemle muhatap olmasını istemiyorum zaten çünkü onların yanında da sinirli konuşuyo o bunu normal sanıyo fakat babamın zoruna gidiyo biliyrm.evlilik çok güzel bişey ama bu ailelerde karışmasaa
Gitmez mi canim yaa
El bebek gul bebek buyut elin herifi kalbini kirsin
Kp kendini bilmezin teki herhalde
Ama bence sen sinirini ciz bir an once.kendine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?