angel canım şimdi durumlar nasıl hala giriyormu odaya merak ettim.:uhm:
12 yılda mutlaka bi çözüm bulmuşturKaynanaya söyle rahatsız oluyorum belki odada ortada unuttuğum bişey olsa ne olcak ben utanıyorum de kadındır anlar halinden belki oda olmadı bence kayınpederine söyle baba girmesen odamıza olur ya insanlık halidir oda dağınık olabilir herşey olabilir ben rahatsız oluyorum de bu kadarı da olmaz yani
Konu 2009'un..... Nasıl buluyorsunuz bunları?Kaynanaya söyle rahatsız oluyorum belki odada ortada unuttuğum bişey olsa ne olcak ben utanıyorum de kadındır anlar halinden belki oda olmadı bence kayınpederine söyle baba girmesen odamıza olur ya insanlık halidir oda dağınık olabilir herşey olabilir ben rahatsız oluyorum de bu kadarı da olmaz yani
Benzer şeyler benimde başımda olduğu için ben direk tarihe bakmadan cevapladım sonradan farkettim illaki bulmuştur 12 yılda bi çözüm,12 yılda mutlaka bi çözüm bulmuştur
Karşıma çıktı ve şuanda bile aynı sorunları be yaşadığım için tarihine bakmadan yorum yaptım olabilir ne yapalımKonu 2009'un..... Nasıl buluyorsunuz bunları?
Karşıma çıktı bende yorumda bulundum tarihine bakmamışım bile karşıma eski konularında çıkacağını tahmin etmemiştim ne bileyiöYalnız konu baya eski 2009
Buda yeni moda herhalde konu hortlatmak
Nasıl mahrem değil. Valla köşe bucak saklamadığım çekmece de duran prezervatifler. Başka malzemeler. İç çamaşırlarım. Belki şifonyerde duran bilmem başka bişey. yani bunları ben yatak odamda muhafaza ediyor ve köşe bucak saklamıyorsam bence yatak odam benim mahremimdir. Sadece yatak olarak bakmamak lazımKonu çok eskiymiş ve büyük ihtimalle de çözülmüştür
Ama bana yatak odasının çok mahrem olması komik geliyor ya
Oda yani sonuçta
Adam gelip ortalarında yatayım dememiş sonuçta
Evi havalandırıyorsa yatak odasını bıraksa daha tuhaf olurdu
Konu sahibinin isteği dışında evi havalandırılıyorsa ona müdahale edilir de yatak odam da yatak odam diye isyan etmek bana farklı geldi
Gerçi diğer yorumlara bi göz gezdirdim herkes de aa ne ayıp filan yapmışlar
Bugün de mahrem bilmeyen bir insan olduğumu öğrendim sanırım
İnsanlık halidir ortada bişey unutursun olur ya yatak. Odası sonuçta mesela benim eşim asker yanına gidecektim görmeye valiz hazırlamıştım gecelik falanda koymuştum tabi markete gidip geldim yaklaşık bi 30 dklık süre içinde kaynanam valizimi karıştırmıştı sen düşün...zaten öncesinde de ne koydun valize diyip duruyordu... Özelliklede gecelikleri falan didiklemiş...Konu çok eskiymiş ve büyük ihtimalle de çözülmüştür
Ama bana yatak odasının çok mahrem olması komik geliyor ya
Oda yani sonuçta
Adam gelip ortalarında yatayım dememiş sonuçta
Evi havalandırıyorsa yatak odasını bıraksa daha tuhaf olurdu
Konu sahibinin isteği dışında evi havalandırılıyorsa ona müdahale edilir de yatak odam da yatak odam diye isyan etmek bana farklı geldi
Gerçi diğer yorumlara bi göz gezdirdim herkes de aa ne ayıp filan yapmışlar
Bugün de mahrem bilmeyen bir insan olduğumu öğrendim sanırım
Köşe bucak saklamama gerek yok kiNasıl mahrem değil. Valla köşe bucak saklamadığım çekmece de duran prezervatifler. Başka malzemeler. İç çamaşırlarım. Belki şifonyerde duran bilmem başka bişey. yani bunları ben yatak odamda muhafaza ediyor ve köşe bucak saklamıyorsam bence yatak odam benim mahremimdir. Sadece yatak olarak bakmamak lazım
Aynen katılıyorum sanaNasıl mahrem değil. Valla köşe bucak saklamadığım çekmece de duran prezervatifler. Başka malzemeler. İç çamaşırlarım. Belki şifonyerde duran bilmem başka bişey. yani bunları ben yatak odamda muhafaza ediyor ve köşe bucak saklamıyorsam bence yatak odam benim mahremimdir. Sadece yatak olarak bakmamak lazım
E sizinki bildiğiniz art niyetliİnsanlık halidir ortada bişey unutursun olur ya yatak. Odası sonuçta mesela benim eşim asker yanına gidecektim görmeye valiz hazırlamıştım gecelik falanda koymuştum tabi markete gidip geldim yaklaşık bi 30 dklık süre içinde kaynanam valizimi karıştırmıştı sen düşün...zaten öncesinde de ne koydun valize diyip duruyordu... Özelliklede gecelikleri falan didiklemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?