Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

tuhaf
ben direk kapıyı kilitlerim. eşim sorarsa özel şeylerimizin olduğunu hatırlarım. hatta biz kaç gün özellikle odayı toplamadan çıkarım. eşimde görür. :umursamaz:
babası karşısına geçip donunun rengini söylese çok merak ediyorum ne tepki verir.:jeyyar:

bence hic hos degil kayınpederin yatak odasına girmesi cok acayip benim yengem olsa sahsen hayatta girmem ama ablamın odasına girerim erkek tarafından birilerinin yatak odasına girmesi hos degil

yuhh çok komik yaaaa adama bak pess..
valla benim aklıma kötü kötü şeyler geldi, fantazi falan mı yapıyo töbe töbeee..
Allah akıl fikir versin..
kesinlikle o anahtarı geri al.zaten aynı binada oturarak böyle bi olaya zemin hazırlamışsın..
eşinle konuşman şart..özelinize kimse bulaşmasın.sesinz çıksın canım görelim senii

benim bir arkadaşım 3 elti kayınvalide ve kayınpederi ile aynı binada oturuyorlar,
yeni evli ve genç oldukları zamanlarda kayınpederde 3 eltininde evlerinin anahtarları var imiş, yeme içme kayınpederin evinde oluyor bu yüzden gelinler bütün gün yukarda kayınpederin evinde.

beyamca hergün düzenli olarak gelinlerin evlerini ziyaret eder, beğenmediği şeyler için durum tespiti yapar, eşyaların yerlerini keyfine göre değiştirir sonrada yukarı gelinlerin yanına çıkınca;

a...... kızım, havluları bir daha o çekmeceye koyma,
k..... kızım sepetinde çamaşır bırakma bir daha,
r.... kızım mutfakta yıkanmamış bardak bırakmışsın gibi direktifler verip uyarırmış bizim zavallı gelinleri..

çoluk çocuğa karıştıkları zamanlarda dahi durum böyle imiş..

eşleri de babalarına ses çıkarmadığı için yıllarca çekmişle bu eziyeti..

nihayetinde adam yaşlandı felç geçirdi de rahat etti millet......

konuyu okuyunca aklıma geldi bunlar......

yuh çok şaşırdım ve çok komik geldi, ona neymiş senin yatak odanın havasından. tamamiyle koca bi FıKıRSıZLıKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

angel canım şimdi durumlar nasıl hala giriyormu odaya merak ettim.:uhm:

hala giriyormu bilmiyorum tatlım.Takmıyorum artık.Konuyuaçalı epey zaman geçti üzerinden.Bende yatak odama işaretler koymuştum.Özellikle özel eşyalarıma ,birşey çıkmadı herşey yerli yerindeydi.Sanki kayınvalidem uyardı kocasını gibi geliyor.Sabahları evden çıkarken yatak odamın kapısını kapatır olmuştum bir gün eşim kapatma kimse girmez gibisine birşey söyledi.Şimdilik bir yaramazlık yok.

Kaynanaya söyle rahatsız oluyorum belki odada ortada unuttuğum bişey olsa ne olcak ben utanıyorum de kadındır anlar halinden belki oda olmadı bence kayınpederine söyle baba girmesen odamıza olur ya insanlık halidir oda dağınık olabilir herşey olabilir ben rahatsız oluyorum de bu kadarı da olmaz yani

12 yılda mutlaka bi çözüm bulmuştur

Konu 2009'un..... Nasıl buluyorsunuz bunları?

Konu çok eskiymiş ve büyük ihtimalle de çözülmüştür
Ama bana yatak odasının çok mahrem olması komik geliyor ya
Oda yani sonuçta
Adam gelip ortalarında yatayım dememiş sonuçta
Evi havalandırıyorsa yatak odasını bıraksa daha tuhaf olurdu

Konu sahibinin isteği dışında evi havalandırılıyorsa ona müdahale edilir de yatak odam da yatak odam diye isyan etmek bana farklı geldi

Gerçi diğer yorumlara bi göz gezdirdim herkes de aa ne ayıp filan yapmışlar
Bugün de mahrem bilmeyen bir insan olduğumu öğrendim sanırım

Nasıl mahrem değil. Valla köşe bucak saklamadığım çekmece de duran prezervatifler. Başka malzemeler. İç çamaşırlarım. Belki şifonyerde duran bilmem başka bişey. yani bunları ben yatak odamda muhafaza ediyor ve köşe bucak saklamıyorsam bence yatak odam benim mahremimdir. Sadece yatak olarak bakmamak lazım

İnsanlık halidir ortada bişey unutursun olur ya yatak. Odası sonuçta mesela benim eşim asker yanına gidecektim görmeye valiz hazırlamıştım gecelik falanda koymuştum tabi markete gidip geldim yaklaşık bi 30 dklık süre içinde kaynanam valizimi karıştırmıştı sen düşün...zaten öncesinde de ne koydun valize diyip duruyordu... Özelliklede gecelikleri falan didiklemiş...

Köşe bucak saklamama gerek yok ki
Bir çekmeceye koyuyoruz biz
Başkaları nasıl yapıyor bilmiyorum gerçi
Belki çekmeceye koyma işi saklamaktır genel davranışa göre
Çamaşırlar da çekmecede raflarda oluyor
Biri gelse de gelmese de çamaşır prezervatif filan ortada olmuyor öyle olduğu gibi
Kapağı kapatınca hepsi içerde yani

Misafir gelince de kilitliyor musunuz yatak odanızı mesela?
Belki ben bilmşyorumdur yani olabilir

Aynen katılıyorum sana

E sizinki bildiğiniz art niyetli
Dolaba da koysanız arayıp bulacak yani
Niyeti bozmuş o bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…