hııı okudum yazdığını iyi bari girmemiş vazgecer insallah
o kötü huyundan
aslında senın kayınpederın yıne saygılıymıs..benım bır arkadasımın kayınpederı sabah odalarına gırıp hadı kalkın işe geç kalıyorsunuz dıyormus..saşırtıcı deılmı
Merhaba kızlarr:CüvCüv:
İşaretler yerinde duruyordukaydirigubbakcemile3
Yatak odama da girilmemiş
Belkide kayınvalidem uyardı eşini,umarım öyledir
Gelişmeleri bildiririmsırnaşık şey
süpersin bacımya... bendebunu dicektimEltim kaynanamla yaşıyor.Eltim evde yokken odasına giriyormuş.tabi kız sinir oluyor ama açıkça girmede diyemiyor.Çok güzel bir yöntem buldu Odasına kocasının ve kendinin iç çamaşırlarını gelişi güzel yere koymuş.Hani malum şey için çıkarılmışta oraya buraya atılmış gibi.Ondan beri kaynanam girmiyormuş.Dinsizin hakkından imansız gelmiş.Ama senin ki kayınpeder ha yapmaya sende yaparsın sonuçta senin odan senin utancağın bişey yok.Bir fikir deneyip denememek sana kalmış.
bu konuşma en uygun olur.Yaşı kaç kayınpederinin çünkü insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar baksana birde kendi söylüyor diyorsun yani yaşlı ise hiç kızma derim ben. Aklınca o iyilik yapıyor havalandırıyor .Bence en doğrusu bu konuyu kayınvalidene çıtlatmak .Çıtlatırkende dağınık oluyor toparlayamadan çıkıyorum utanıyorum gibi kısa bi konuşma yap kızıyormuş gibi değilde utanıyormuş sen anlarsın benim dilimden tarzında.... çünkü insanlar çocuklarını evlendirdikten sonra birbirlerine daha düşkün oluyorlar sonra birde kayınvalide krizi yaşama yani
Bu seferde eşim neden kilitliyosun dicek benim annem babam hırsızmı dicek kötükedihüso
Ben en iyisi bu konuyu sakin bir dille eşimle konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?