Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Valla kedi köpek bile yavrusu zarar görecekse panter kesilir, el kadar kedi kocaman köpeğin önüne dikilir. Gerisi laga luga
2 sene önce komşumun köpeğini gezdirirken daha biz farketmeden bir anne kedi rahatsız olup bize bi saldırdı pabloyu koruyucam diye beni parçaladı fotolarını atsam şoka girersin diyeceklerim bu kadar

Koca güzelliyo gibi olacak ama bu konuda da bi zahmet olsun. Benim kocam doğduğuna pişman eder adamı böyle bişey olsa. Susup, saklayıp, üstüne bi de bana baktırmaz bunu yapanları. Yapması gereken buydu işte. Kendinizi avutamıyorsunuz, adam kendini affettirmek için yeteri kadar şey yapmamış, sizin en büyük derdiniz bu.

Yav zaten normali bu degil mi hem çocuğunu dövecekler hemde onlar giderse bende giderim diye artislik yapacak

evinden göndermedin ki ? 2 hafta daha hizmet ettin. yemek yaptın yatak yaptın , suratlarına baktın. kocan da bişey demedi. hatta seni gtmekle tehtid etti, yemedi tabii. çocuğun o suratına baka baka yaşadın. komşulardan bile utanmadınız. hiçbişey yapmadın. kocayı kaybedicem diye aklın çıkıyor. memeyi bana yaptırdın okey kocaya değil ; ) botoksları da.. senin kendi memenden önce çocuğunun güvenlik sorunu var. çocuğa hayvan saldırsa bırakır önce kocan kaçar, Allah korusun o çocukları sizlerden ne diyeyim.

Babam yalnış yaptı dedi. Ben de beklemezsim ondan . Çok utanıyorum dedi , nasıl yapar gibi. Savunmadı onları benimle konuşurken ama onların yanında benim tarafımı da tutmadı. Beni çok düşündürüyor bu olay , hala aklımda. onlarla görüşüyor tabi ama çocukları da götüreyim de israr etmiyor . Tek başına gidip geliyor onlara.

Bu olay olunca gerekeni yaptım . 2 hafta boyunca konuşmadım . Çocuklarımı kendim baktım ve işe girmedim . Ama onlar da evimde kaldılar gitmediler , yarın , yarından sonra, Cumartesi gibi . Sonunda dayanamadım sinir krizi geçirdim ve eşim aldı onları . Ben eskisi gibi hizmet etmedim onlara bu olaydan sonra .

Evet sorun da burada zaten . Taraf seçmesi.

Değil . Derdim bu değil .
Derdim sadece onun ters tepki vermesidir . Bizi savunur sanıyordum ama yapmadı. Konuştuğumuzda neden bu şekilde yaptığımı bilmiyorum . Ben çok ileri gittim diye , bu kavgada çok şey söyledim babasına . Hakaret ettim . Ben de bilemiyorum neden bu şekilde yaptı. Aba korkusu mı saygı mı , büyüdüğü kültürü mü anlamadım .

Bakın kp in yaptıkları kabul edilemez ama eşinizin olaylar karşısında tavrı çok daha ağır. Çünkü baba olarak her ne olursa olsun ve kime karşı olursa olsun çocuklarını korumak bir babanın asıl görevi. Burda üyeleri sinirlendiren yatalak kv ye bile kininiz bu kadar tazeyken ( ki haklısınız) , suçu hepsinden büyük olan eşinizi savunmaya geçmeniz ( işte burda haksızsınız) .

Çoğu üye gibi ben de okurken içim sızladı çocuklarınız için. Ortada hem insanlık dışı hem adli bir suç var ve bu olayda en büyük suçlu eşiniz. Ha buna rağmen yani çocuklarını babasının önüne atabilecek bir adamla yolunuza devam edersiniz bu sizin kararınız. Ama kv ve kp ı suçlayıp eşiniz için ama o öyle biri değil tarzı her söyleminiz tepki alır. Çünkü akıl var mantık var vicdan var.

Yapmamış işte. Baktı pabuç pahalı, baktı kendi rahatı düzeni bozulacak, kendini çekti ama sonuna kadar direnerek. Maddi bağımlılığınız olsa, gidemeyecek olsanız canınıza okumuştu, oturup anasına bakıyodunuz şimdi. Ne baba korkusu ne saygı ne kültür. Sizin üzerinizden hayırlı evlat olacaktı. Elalem ona ailesine bakıyor diyecekti. Herkesin duyması o yüzden koydu. Kocanız klasik elalemci. Ailesini çok düşünse zaten o gün onlarla giderdi, bakardı anasına. Eşinizi kendi içinizde bile aklayamamışken burda savunmayın bari.

Evet , eşimi değil onunla neden devam ettiğimi savunuyorum .
Onu asla . Neden gitmedin devam ettim sorgulanılıyor . Eşimi savunmuyorum asla

Bilemiyorum , net bir cevabı yok . O da beklemiyordu bu şekilde kp yapacağını. Tepki vereceğimden de sakladı belki . Bilemiyorum . Bildiğiniz gibi oldu .
Bence gayet alışık o bu sahnelere, muhtemelen çocukluğu böyle geçmiş yoksa çok büyük tepki verir normal insan.

Bilemiyorum , net bir cevabı yok . O da beklemiyordu bu şekilde kp yapacağını. Tepki vereceğimden de sakladı belki . Bilemiyorum . Bildiğiniz gibi oldu .
Elissa senin şu serin ruh halinin çeyreği bende olsa birçok hastalığım olmazdı sanırım.
Bacım bak, seni üzmek için yazmıyorum. Bak şimdi, çocukların apartmanda sesleri duyulacak şekilde dövülmüşler. Hıh, bak burada tamamız. Bu dövülme esnasında kocan da bu dayaklara şahit olmuş. Ve engellemek için hiçbir şey yapmamış. Bunda da tamamız di mi?
Şimdiii bak geliyoruz en önemli kısma, kendi çocuğu dayak yerken engel olmayan bir baba ile onları döven dede arasında bir fark yok.

Şimdi millet de diyor ki ha dövmüş, ha dövülürken seyretmiş; sen bu kocayı niye affettin? Hani kocam dövmez, şiddete meyilli değil diyorsun ya, hah işte üyeler de diyor ki seyretmekle dövmek arasında fark yok. Anladın mı?

Bu mu yani , pes kfkfkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…