Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

O an sandalyeyi ters cevirir bir bacagini o morugun agzindan iceri sokardim

Üyelik iptali yapmis cocuklarina bak sen sana ne kaynanadan bok temizliyorsun

Yapılacak şey darp raporu alıp şikayetçi olmaktı. Eşiniz ne düzgün bir adam. Ne düzgün bir baba.
Anne baba hakkı çok yanlış anlaşılıyor. Evladına, savunmasız bir çocuğa bunu yapanı savunuyorsa bir insan, akli melekelerinden, adaletinden, vereceği güvenden medet ummayın. Yok bunlar kendisinde. Bu konuda gayet yerinde çok fazla şey yazılmış daha fazla eklemeyeceğim.

Dikkatimi çeken ve rahatsız olduğum bir başka konu; çocuğa gücü yeten koskoca adamın hanımına bakmaya nasıl gücü yetmiyor? İşin bu raddeye geleceğini siz bilemezdiniz eve alıp yardımcı oldunuz iyi niyetinizden bunda birşey yoktu yaşananlar olmasaydı. Peki karısının temel ihtiyaçları ve yıkanmasıyla neden kayınpeder bizzat ilgilenmiyorda akşam işten sonra siz gelip yapıyorsunuz? Bakımveren olarak neden sadece kadınlar düşünülüyor ben onu anlamıyorum. Kayınpederin gücü yetiyorsa bu iş geline düşmez. Oğluda var ev içinde, sorumluluğun bir kısmı da onda. Gücü yetmiyorsa bakıcı tutulur. Gelin en son halka olması lazım.

Utanmaz insanlar, iyiliğe yaptıkları nankörlüğe bak. Hiç yüzleride kızarmıyor iki hafta daha kalmışlar pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…