Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Sorun çocuk.bakimi ise işten çıksın, kendi çocuklarına kendi baksin, sahip çıksın çocuklarına, es ailesi ile de gorusmesjn

Niye adama maddi olarak bağımlı olsun?
Onemli olan Cocuklarin bakımı.cocuklar böyle sorunlar yaşayacaksa çalışmanın bir anlamı yok.en azından belli bir yaşa kadar çocuklarla ilgilenmesi gerek.bu siddet olayı kadin isteyken olmamış mı?kadin çocuklarının başında dursun.eve adam baksin.es ailesi ile görünmesinler.eger bosanmayacaksa.
Boşanacak sa isten çıkmasın.

Yahu kaynana hastalandığında geçici bir süre yatılı gelmişler. Kayın aille yüzünden bozulan bir düzen var çünkü bakıcı kayınpederin evdeyae ben gelmem demiş. Bunun için işten mi çıkılır?

O zaman bir daha almasın eve es ailesini bakmasın da.

İşten çıksın, gelirleri azalsın, ona buna yetiremesinler, dayağa şiddete meyilli adam bu sefer kendi dövsün çocuklarını, kadın da bu sefer maddi garantisi yok diye gidemesin. Kadın gücünden vazgeçsin çünkü kocasız kalır. Nolmuş çocukları dayak yiyorsa, babasız mı kalsınlar? Onun bunun dolduruşu dediğiniz ağzı yüzü kan içinde kalmış kendi öz çocuğu. Sizin de varmış çocuğunuz, gözünüz koca görür müydü böyle ortamda? Kendi boşanma travmanızla bir tutmayın. Çocuğu dede dövüyor, baba seyrediyor hatta olayı gizliyor, en kötüsü anne de o insanları evden atmıyor, çocuklara güvendesiniz hissini vermiyor.

Sadece bizim değil herkesin çocuğu değerli kıymetli. Komşum olsalar yolardım o iki pislik adamı.

Son düzenleme:
Elleri kırılsın. Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Yabancı ülke ve kültür demişsiniz. Yoksa Türkiye'de yaşıyor ama yabancı kökenli misiniz?
Yurtdılındaysanız (Avrupa'dan bahsediyorum) çocuğa şiddet konusunda destek alabileceğiniz kurumlar var. Hatta belki şu an bile psikolojik destek aldırabilirsiniz çocuklara. Hiç olmasın ama sizin veya başkasının başına gelirse burada yazmış olayım.

Görüşmeyin sakın. Evinize kabul de etmeyin tabii hala gelmek gibi bir yüzsüzlük yaparlarsa.

Belki soylenmistir.darp raporu alsaydiniz iyiydi ama dava acin sahitlerle.belki dava korkusundan giderler evden

Sizlerde o dayak yiyen baba gibi büyümussunuz anlasilan , size normal geliyor bu yaşananlar fikir veriyorsunuz.
Dayak yesin otursun bosanmasin çocuklarını günlerce komşular duyacak kadar dövdüğüne ses çıkarmasın neden kayinpederle kavga eder kocasyla arası bozulur öyle mi?
Siz gidin bu fikirlerinizi başka yerde konuşun.

Ayben öyle kocasız eksik kaldım modunda insanlar sonrada burda fikir beyan ediliyor

Siz anlamıyo musunuz yoksa bilerek mi safa yatıyosunuz? Kadın o an işte ama baba biliyor, çocuklarının dayak yediğini BİLİYOR. Böyle baba ile büyüyen çocuklardan ne bekliyosunuz? Sizin yaşadığınız zorluklar başka bu başka.
Mesele kayın aile ile görüşmemek mi sanıyosunuz? Bir baba buna nasıl müsade edebilir, ediyosa o adamın babalığından ne hayır gelir. Siz boşandığınıza pişman olmuşsunuz belli ki zor gelmiş. Bunalmanız zorluk çekmenizde çok normal ama sapla samanı karıştırmayın lütfen.
Zorluk çekmiş boşanma yolundan geçmiş bir kadın, bir anne olarak cesaret vermenizi beklerdim, kocayı, şiddeti güzellemenizi değil.

Şiddeti ozendirmiyorum.bosan demeden önce yapılması gereken şeyler var.oturup konuşmak öncelikle daha mantıklı gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…