Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Haberi yokmuş havaları ne böyle? Aman Allahım babam bunu nasıl yapar çok utanıyorum.

Sen onun bunun dolduruşu ile boşanmadın. Bok gibi bir kocan vardı zaten.

Ardından üzüldükleri adamlara bak ya. 40 fakir doyurup giydirmek yerine pişmanlık taşıyorlar.
Değersizlik duygusu bu bence, ben de boşandım, ha benim çocuğum yoktu daha kolaydı işim. Ama çöp adamı da illa biri olsun hayatımda diye güzelleştirmedim. Kimse değişmiyor. Önüne bakıcaksın. Olmuyosa kendi başına mutlu olmayı becereceksin ama onun için kendini sevmek, kendine değer vermek lazım.

Diğer 4 kardeşin neden annelerini almadığı belli ruh hastası babalarının yapacağını biliyorlarmış. Keşke cocuklara darp raporu alıp direk polisle attırsaydınız evden onları. Olan olmuş zaten boşanmamışsınız da, asla yüzlerine bile bakmayın kayınpederinizin.

Yaptığınız iyiliğin karşılığı bu muydu yani. Herkes dilsiz şeytana dönüşmüş. Allahtan bu durumu öğrenmişsiniz ya haberiniz olmadan devam etseydi çok korkunç. hem muhtaçlar hem de yüzsüzler size yardım eden insanlara vereceğiniz karsılık bu muydu olan cocukların huzurunu psikolojisini bozup defolup gitmişler. Bir daha asla görüşmeyin

Kadının kocası ile devam etmesini mantıklı buldum. Boşansa hakim çocukları baba ile görmeye izin verince, dede de otomatik olarak görür. Böyle kontrolü altında… pislikten uzakta

Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ama güvenmeyin kayınvalide yatalak diyorsunuz kayınpedere çocuk emanet edilmez bana göre. Ne gelirse maalesef en yakınlarından geliyor çocukların başına.

Kadının kocası ile devam etmesini mantıklı buldum. Boşansa hakim çocukları baba ile görmeye izin verince, dede de otomatik olarak görür. Böyle kontrolü altında… pislikten uzakta
Bu gerekçeyle evli kalmadı ki. Kocasız duramadığı için evli kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…