Kayinpederim çok pis

Virüs var tehlikeli zamandayız. Devamlı ellerinizi yıkayın, bağışıklığı düşük herhangi bi sıkıntı yaşasın istemiyorum bebeğim dersin güzel bir dille. Ayrıca hakkaten lohusa zamanı kayınpederin ne işi var? sütyensiz ince giysiler içinde olacaksınız agrı sızı olur yatmak istersiniz yani ne enteresan insanlar var yaa

Ben şimdi birşey diyeceğim herkes beni taşlayacak şimdi ne var adam traş olmuş bıçağını bırakmış tamam burun karıştırırmış güzel birşey değil o zaman gördüğünde şakayla karışık baba yapma görünce kötü oluyorum ellerini yıkar mısın de sanki sizler yapmıyorsunuz ha yapınca muhakkak yıkıyorsunuzdur yıkamayınız da vardır belki ama bence abartılacak bir durum yok o eltine gelince de hiç terbiyeli bir insan değilmiş KV yerinde olsam kocamı istemeyen in evine ben de gitmem derim sanki adam evin içine s.ç.yor tövbe yarabbim adamcağız bir de ağlamış sen bizdekileri bilsen valla o sümüklü elleri öpersin canım

İlla birinden biri olmak zorunda degil ki. Fesat olup temiz olmasi ya da pis olup iyi kalbe sahip olması gibi bir paket seklinde yaratilmiyor ki insan.

Benim annem hem temiz hem iyi kalpli. Gözümü kapatarak evimi çocuğumu emanet ederim.
Ama kayinvalidemlere bunu yapamam.
Covid surecinde hastaneden gelince bile ellerini yikamiyorlar.
Yenidogan bebegi nasil emanet ederim onlara?

Anlayamıyor değil seni bal gibi anlıyor da işine gelmiyor
Diğer gelini yanında çok eleştirdilerse efendi evlat olmak istiyor. Neymiş de uyaramazmış.. Siz traş bıçağını atınca kızmış bile? Onu neden uyaramıyor

Bazı evlatlar öyledir, yarış halinde enn iyi evlatlık ben yaparım- kendini kanıtlama çabası.

Ya insan annesini babasını şakayla karışık uyaramayacak da kimi uyaracak?

Eşim de öyle amann kırılırlar içi gider. Ben söylerim içinmdekileri anneme babama kardeşlerime. Eşim söyleyemez ailesine sıkıntısı ikimizi de yorardı artık eşimin yerine de ben söylüyorum dayanamıyorum ya

Canım okuduktan sonra gerçekten üzüldüm temizlik anlayışı gelişmemiş insanlar var maalesef benim kp isden geliyor esofmanini giyiyor duş aldın mı diyorumnyok birazdan Alaçam diyor pisken temiz kıyafetleri giyiyor benimde böyle sıkıntım var ama senin ki daha zor ektim almiyormus neden almadığını biliyor mu yada kv duruma el atsın yada eşin uyarsin

Valla bence çıkarın arıza.

Bebeğini sağlıklıca al kucağına peder gelirse de kibarca uyar maskenizi takın ellerinizi yıkayın diye tatlı dille söylersen kimse kırılmaz küsmez alınmaz emin ol buna

İdare et nolacak diyenler olmuş. Insan kendi icin idare ediyor. Gözünü kapatıyor, ses çıkarmıyor oluyor bir sekilde. Ama bebek işin içine girince koruma güdüsüyle birlikte daha tedirgin oluyor anne. Adam burnunu deşsin sonra çocuğun yüzünü sevsin oldu. Insanin sütü kesilir be stresten.

Burnunu karıştıran adam neden uyarılamıyor ben anlamadım
Eşine bırakmana gerek yok ki
Baba ellerini yıkar mısın? Bitti gitti.
Ne diyecek? Sümüğümle ayrılamam mı diyecek?

Ya da onun dokunduğu yerleri çamaşır suyu ile gözüne soka soka silin. Bu da başka bir çözüm

Memelerinizi açıp nasıl bebeği emzireceksiniz? Bu denli rahat mısınız yoksa kendi evinizde, lohusa halinizle kayinbabaniza yakalanmamaya mi çalışacaksınız?

Kayinpeder niye geliyor lohusa gelinin evine
Yaa bir anlasam ben anneler gelir dedim kimse beni evde tutamaz diyor ben baba seninle ilgilenemem ayıp olur dedim orası benim evim ben bakarım başımın çaresine diyor yani her yolu denedim yok

Üstüme alınasım geldi kötü niyetle demedim gerçi de uyarsın kocasına bırakmasına gerek yok kırmadan üzmeden yapabilir

Yaa bir anlasam ben anneler gelir dedim kimse beni evde tutamaz diyor ben baba seninle ilgilenemem ayıp olur dedim orası benim evim ben bakarım başımın çaresine diyor yani her yolu denedim yok
Bu insanlara açik olmak lazim. Anlamıyorlarsa utandiracaksin. Cocuk emzircem senin oldugun evde olmaz diyeceksin.

Üstüme alınasım geldi kötü niyetle demedim gerçi de uyarsın kocasına bırakmasına gerek yok kırmadan üzmeden yapabilir
Isim olarak bilmiyorum kimin yazdığını ama siz yazdıysanız bence bir silkinin. Uluorta burun karıştıran adam tuvaletten sonra el de yikamaz. Kulağını da karıştırır totosunu da parmaklar of illa detayli mi yazalim yani? Bunlarin neyini idare edelim? Yeni dogmus bir bebek var evde.

Sümüklü ellerle evinizde sağa sola dokunulması sorun olmaz mı sizin için?

İçi temizse dışını da temizleyiversin bi zahmet.

Bence eltinizi örnek alın.
En fazla nereye dokunabilir ki gidip yemek yapacak hali yok oturacağı bir koltuk yattığı bir yatak dokunacağı tabak bardak musluk...

Hem virüs var hem de lohusa kadının evinde kayınpedern ne işi var allah aşkına. Babamı bile çekemem. Eşim bana dedi ki babama yatacak yer yok evde ancak 1 kişi yatıya kalabiliyor bir şey mi alsak. Hööööt dedim. Baban ağır olsun. Pandemi zamanı annen gelsin yeter. Ağladım falan hatta nasıl düşünebildin böyle bir şeyi diye g.t kadar evde.
Bence pis olması dışında kabul etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…