Anlayamıyor değil seni bal gibi anlıyor da işine gelmiyorYaa bu da beni çok geriyor aslında benim ilk bebeğim olacak inşallah ama tahmin edebiliyorum lohusalık dönemini hamileyken bile insan rahat edemiyor her kıyafetle eşime bir kaç kere söyledim babamin beni öyle görmesini istemiyorum lohusaliktan sonra gelsin ya da biz gideriz dedim (en azından o zor dönemi rahat atlatayim diye)ama kocam gelme diyemem babama onun hakkı gelip görmek diyor seni rahatsız etmez merak etme diyor anlayamıyor galiba beni
Canım okuduktan sonra gerçekten üzüldüm temizlik anlayışı gelişmemiş insanlar var maalesef benim kp isden geliyor esofmanini giyiyor duş aldın mı diyorumnyok birazdan Alaçam diyor pisken temiz kıyafetleri giyiyor benimde böyle sıkıntım var ama senin ki daha zor ektim almiyormus neden almadığını biliyor mu yada kv duruma el atsın yada eşin uyarsinMerhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
Valla bence çıkarın arıza.Keşke alabilsem eşimin kardeşi eltimi çok koruyor ama benim eşim öyle değil bana kıziyor ben söyleyince bir kere kayinpederim bize geldiğinde tras bıçağını banyoda bırakmış ben de birşey söylemedim ama anlasin diye tiksine tiksine attım çöpe sonra olay oldu nasıl attınız benimdi dedi eşim de bana kızdı birak adam gidene kadar sabret diyor her seferinde ne yapcam nasıl anlaticam bilemiyorum artık dua ediyorum sürekli
Yaa bir anlasam ben anneler gelir dedim kimse beni evde tutamaz diyor ben baba seninle ilgilenemem ayıp olur dedim orası benim evim ben bakarım başımın çaresine diyor yani her yolu denedim yokKayinpeder niye geliyor lohusa gelinin evine
Üstüme alınasım geldiİdare et nolacak diyenler olmuş. Insan kendi icin idare ediyor. Gözünü kapatıyor, ses çıkarmıyor oluyor bir sekilde. Ama bebek işin içine girince koruma güdüsüyle birlikte daha tedirgin oluyor anne. Adam burnunu deşsin sonra çocuğun yüzünü sevsin oldu. Insanin sütü kesilir be stresten.
Bu insanlara açik olmak lazim. Anlamıyorlarsa utandiracaksin. Cocuk emzircem senin oldugun evde olmaz diyeceksin.Yaa bir anlasam ben anneler gelir dedim kimse beni evde tutamaz diyor ben baba seninle ilgilenemem ayıp olur dedim orası benim evim ben bakarım başımın çaresine diyor yani her yolu denedim yok
Ben senle ilgilenemem demicektin baba ben rahat edemem dicektinizYaa bir anlasam ben anneler gelir dedim kimse beni evde tutamaz diyor ben baba seninle ilgilenemem ayıp olur dedim orası benim evim ben bakarım başımın çaresine diyor yani her yolu denedim yok
Isim olarak bilmiyorum kimin yazdığını ama siz yazdıysanız bence bir silkinin. Uluorta burun karıştıran adam tuvaletten sonra el de yikamaz. Kulağını da karıştırır totosunu da parmaklar of illa detayli mi yazalim yani? Bunlarin neyini idare edelim? Yeni dogmus bir bebek var evde.Üstüme alınasım geldikötü niyetle demedim gerçi de uyarsın kocasına bırakmasına gerek yok kırmadan üzmeden yapabilir
Çok zor kimse birşey olmaz diyemez böyle bir durumda ben deli olcam artikDüşünüyorum da aynı şey sizin başınıza gelse yine böyle düşünecekmiydiniz
En fazla nereye dokunabilir ki gidip yemek yapacak hali yok oturacağı bir koltuk yattığı bir yatak dokunacağı tabak bardak musluk...Sümüklü ellerle evinizde sağa sola dokunulması sorun olmaz mı sizin için?
İçi temizse dışını da temizleyiversin bi zahmet.
Bence eltinizi örnek alın.
Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?