- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Şaştım valla ne işin var senin dolapla onla bunla arkadaş neyi merak ediyorsun yaniYaa evet bir de bu var en kötüsü bu zaten oturup kalsın istiyorum ki dokunduğu yeri bileyim ama gelip heryere bakıyor nereye ne koydunuz diye çok merakla
Amin doğru söylüyorsun gerçekten yokAllah başınıza vermesin. Pis bir aile ferdi bulunmuyor belli ki sizde. O sebeple anlayamadiniz işin vahametini. Valla inanir misiniz bilmem ama konu sahibinin yasadiklarini yaşayacaklarını düşündükçe ellerim titriyor. Yarin bir gun benim de basima boyle gelir mi diye.
İnsanın içi pis olmasın yeterki diye elimize yüzüme b.k sürerek gezelim o zaman .İnsanın içi pis olmasın...Diğer pislik temizlenir gider.
İnsanın içi pis olmasın yeterki diye elimize yüzüme b.k sürerek gezelim o zaman .
O ne demek yahu
Bence insanin içinin temizliği de disina vurmali. Temiz kalpli insan, cevreme hastalik bulastirmayayim, gelin kizim yorulmasin, bebege dokunmayayim diye düşünür ve gelmez. O ev benim evim bencilliğiyle lohusa kadinin ozel alanini ozel zamanını isgal etmek düpedüz kötü niyettir.İnsanın içi pis olmasın yeterki diye elimize yüzüme b.k sürerek gezelim o zaman .
O ne demek yahu
Evet pis görmüyor kendini mesela dışarıdan geliyor bu arada namaz da kılan bir insan ben gelir gelmez baba ceketini alayım sen ellerini yika diyorum yıkadım ben dışarda diyor ama arabaya biniyor asansöre biniyor dışarda kimbilir nelere dokunuyor ama temizim diyor anlayamiyorÇok haklısın ben hani hiç uyarılmamış dememişler öyle kabul etmişler diye düşünerek ten yazdım ben olsam yüz kere demiştim gerçi konu sahibi de söylemiş diyecek sözüm yok artık
İşte bu yüzden bu rahatlık söyle valla küserse küssün kırılırsa da kırılsın herkes görmezden gelmiş oda o kadar rahat olmuş hem orası sizin eviniz ağırlınızı koyunEşim bekarken bu evde yaşıyordu evlenince başka ev bulmayalim burasi iyi dedik bu eve taşındım ben o yüzden ev sanki onların evi eşime topu atıyorum doğru ama saygısızlık yapmak istemediğimden ailedeki herkes şikayetçi ama kimse yüzüne bişey demiyor ben desem eşimle kötü olcam
Yenidogan bebegin bağışıklığı yokturNe konular var yani tavır yapanlar surat aşanlar kırıcı konuşanlar onlara göre bu iyi dedim insanın bağışıklığı bu tür pisliği kaldırır ama psikolojik olarak etkilenmekten o kadar kolay sıyrılamıyor insan...
İnanın bunda da insanın psikolojisi bozuluyor düşünün yemek yiyemiyorum eşim de öyle ama ağzını açıp söyleyemiyorNe konular var yani tavır yapanlar surat aşanlar kırıcı konuşanlar onlara göre bu iyi dedim insanın bağışıklığı bu tür pisliği kaldırır ama psikolojik olarak etkilenmekten o kadar kolay sıyrılamıyor insan...
Of arkadaş o zaman afedersin g.tünü de yırtsan anlamaz ozaman eve dezenfektan al sık ellerine ne dicem başka yaaa yok yok sen kb söyle gelmesin pederinziEvet pis görmüyor kendini mesela dışarıdan geliyor bu arada namaz da kılan bir insan ben gelir gelmez baba ceketini alayım sen ellerini yika diyorum yıkadım ben dışarda diyor ama arabaya biniyor asansöre biniyor dışarda kimbilir nelere dokunuyor ama temizim diyor anlayamiyor
Nasıl yok ya o kadar yoklukta pislik içinde ne ortama doğan çocuklar var onların yanında bu ne ki?Herkes çocuğu için steril ortam mı sağlıyor sanıyorsunuz gerçekten şoktayım ikimiz aynı dünyada yaşamıyoruz bence.Yenidogan bebegin bağışıklığı yoktur
Namaz kılıyor demişsin ne kadar pis olabilir diye düşündüm biran sen biraz fazla titiz olabilir misin acaba?İnanın bunda da insanın psikolojisi bozuluyor düşünün yemek yiyemiyorum eşim de öyle ama ağzını açıp söyleyemiyor
İşte bu yüzden bu rahatlık söyle valla küserse küssün kırılırsa da kırılsın herkes görmezden gelmiş oda o kadar rahat olmuş hem orası sizin eviniz ağırlınızı koyunes
Yaşlı da değil 60 yasind ailede başka kimse böyle değil bir tek o öyle olmuş kimse de laf etmeyince normal kabul etmiş heralde kendi cocuklari oturamiyor aynı sofraya onunla çok sapirdatiyor ağzını diyorlar ama yüzüne soylemiyorlarGüzel kardeşim sen hiç çekinme kayınvalidene söyle açık açık konuş babam böyle yapmasın de sonuçta 9 ay boyunca karnında taşıdın kolay mı öyle ya mikrop kapsa bebek daha mı iyi olacak sonra uğraş dur hastane hastane ee virüs de var haliyle ya böyle pis insanlara tahammülüm yok Allah aşkına kaç yaşında adam Burun kurcuklamak ne ya !!
Aynen öyle eşim mecbur cekicez böyle diyor kardeşiyle eltimi örnek veriyor onlar gibi olamam ben diyor benciller diyorEşin pasif anacım desene
Konunun başından bu yana pisliği savunuyosunuzNasıl yok ya o kadar yoklukta pislik içinde ne ortama doğan çocuklar var onların yanında bu ne ki?Herkes çocuğu için steril ortam mı sağlıyor sanıyorsunuz gerçekten şoktayım ikimiz aynı dünyada yaşamıyoruz bence.
İşte eşim anlasa yok öyle birşey diyor eşim ben hallederim sen odanda olursun kimse gelmez diyorEşin niye müdahale etmiyor? Lohusa kadin kayinpederle saklambaç mi oynayacak evde? Her an kapı açılır gerginliğiyle diken ustunde mi emzirecek?
Ee uyarı olmayınca sonuç bu demek sen uyar boşver kim alınıyorsa da alınsınYaşlı da değil 60 yasind ailede başka kimse böyle değil bir tek o öyle olmuş kimse de laf etmeyince normal kabul etmiş heralde kendi cocuklari oturamiyor aynı sofraya onunla çok sapirdatiyor ağzını diyorlar ama yüzüne soylemiyorlar
Çekecek olan kendisi degil ki sizsinizAynen öyle eşim mecbur cekicez böyle diyor kardeşiyle eltimi örnek veriyor onlar gibi olamam ben diyor benciller diyor
Tamam babadır atadır ama uyarmakta da sorun yok yaniAynen öyle eşim mecbur cekicez böyle diyor kardeşiyle eltimi örnek veriyor onlar gibi olamam ben diyor benciller diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?