Kayinpederim çok pis

Yaa evet bir de bu var en kötüsü bu zaten oturup kalsın istiyorum ki dokunduğu yeri bileyim ama gelip heryere bakıyor nereye ne koydunuz diye çok merakla
Şaştım valla ne işin var senin dolapla onla bunla arkadaş neyi merak ediyorsun yani
Amin doğru söylüyorsun gerçekten yok

İnsanın içi pis olmasın yeterki diye elimize yüzüme b.k sürerek gezelim o zaman .
O ne demek yahu
Ne konular var yani tavır yapanlar surat aşanlar kırıcı konuşanlar onlara göre bu iyi dedim insanın bağışıklığı bu tür pisliği kaldırır ama psikolojik olarak etkilenmekten o kadar kolay sıyrılamıyor insan...

İnsanın içi pis olmasın yeterki diye elimize yüzüme b.k sürerek gezelim o zaman .
O ne demek yahu
Bence insanin içinin temizliği de disina vurmali. Temiz kalpli insan, cevreme hastalik bulastirmayayim, gelin kizim yorulmasin, bebege dokunmayayim diye düşünür ve gelmez. O ev benim evim bencilliğiyle lohusa kadinin ozel alanini ozel zamanını isgal etmek düpedüz kötü niyettir.

Çok haklısın ben hani hiç uyarılmamış dememişler öyle kabul etmişler diye düşünerek ten yazdım ben olsam yüz kere demiştim gerçi konu sahibi de söylemiş diyecek sözüm yok artık
Evet pis görmüyor kendini mesela dışarıdan geliyor bu arada namaz da kılan bir insan ben gelir gelmez baba ceketini alayım sen ellerini yika diyorum yıkadım ben dışarda diyor ama arabaya biniyor asansöre biniyor dışarda kimbilir nelere dokunuyor ama temizim diyor anlayamiyor

İşte bu yüzden bu rahatlık söyle valla küserse küssün kırılırsa da kırılsın herkes görmezden gelmiş oda o kadar rahat olmuş hem orası sizin eviniz ağırlınızı koyun

Yenidogan bebegin bağışıklığı yoktur

İnanın bunda da insanın psikolojisi bozuluyor düşünün yemek yiyemiyorum eşim de öyle ama ağzını açıp söyleyemiyor

Of arkadaş o zaman afedersin g.tünü de yırtsan anlamaz ozaman eve dezenfektan al sık ellerine ne dicem başka yaaa yok yok sen kb söyle gelmesin pederinzi

Yenidogan bebegin bağışıklığı yoktur
Nasıl yok ya o kadar yoklukta pislik içinde ne ortama doğan çocuklar var onların yanında bu ne ki?Herkes çocuğu için steril ortam mı sağlıyor sanıyorsunuz gerçekten şoktayım ikimiz aynı dünyada yaşamıyoruz bence.

İnanın bunda da insanın psikolojisi bozuluyor düşünün yemek yiyemiyorum eşim de öyle ama ağzını açıp söyleyemiyor
Namaz kılıyor demişsin ne kadar pis olabilir diye düşündüm biran sen biraz fazla titiz olabilir misin acaba?

İşte bu yüzden bu rahatlık söyle valla küserse küssün kırılırsa da kırılsın herkes görmezden gelmiş oda o kadar rahat olmuş hem orası sizin eviniz ağırlınızı koyunes

Yaşlı da değil 60 yasind ailede başka kimse böyle değil bir tek o öyle olmuş kimse de laf etmeyince normal kabul etmiş heralde kendi cocuklari oturamiyor aynı sofraya onunla çok sapirdatiyor ağzını diyorlar ama yüzüne soylemiyorlar

Konunun başından bu yana pisliği savunuyosunuz
Pes gercekten pes
Tamam siz sümügün b.kun püsürügün içinde yaşayın,daha sağlıklı nasıl olsa

Eşin niye müdahale etmiyor? Lohusa kadin kayinpederle saklambaç mi oynayacak evde? Her an kapı açılır gerginliğiyle diken ustunde mi emzirecek?
İşte eşim anlasa yok öyle birşey diyor eşim ben hallederim sen odanda olursun kimse gelmez diyor

Ee uyarı olmayınca sonuç bu demek sen uyar boşver kim alınıyorsa da alınsın

Aynen öyle eşim mecbur cekicez böyle diyor kardeşiyle eltimi örnek veriyor onlar gibi olamam ben diyor benciller diyor
Çekecek olan kendisi degil ki sizsiniz
Eşiniz sabah gidip aksam gelecek
Aksamda bir iki saat sabreder nede olsa
Madem eşinize söyleyin sabah götürsün akşam geri getirsin babasini yaninda gezdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…