Kayinpederim çok pis

Yaa işte bunlar hep benim de aklımda şu virüslü dönemde el yıkamiyor dışarıdan gelince ben bir iki uyardım baktım ters tepiyor bir de küsüyor bura benim evim rahat edemiyorum diyor

Tabiki taraftarı değilim bu yapılan hareketlere de konu sahibi eşe top atmıcak direk kendi diyecek onu demeye çalıştım gördüyse git yıka demesini bilecek madem kendi evi gibi görüyor peder oğlunun evini rahat konu sahibi de bi o kadar rahat olup isteklerini yaptıracak

Yaa işte bunlar hep benim de aklımda şu virüslü dönemde el yıkamiyor dışarıdan gelince ben bir iki uyardım baktım ters tepiyor bir de küsüyor bura benim evim rahat edemiyorum diyor
Idare et diyenler nolacak kocaniz bebekken ölmemiş diyenler okusun bu yorumu. Olmaz valla kardeşim. Kötü olmak pahasına gerekirse kov yani. Kocan napiyor bu süreçte?

Yaa ben de hep söylüyorum eşime sen bana bırak diyor birşey olmaz diyor anlayamıyor lohusa halini nasıl anlatsam bilemiyorum aileden de biri çıkıp demiyor lohusanin evine gitmeyin diye

Ohaaa orda dursun canım küserse de küssün ama evet ben biraz farklı baktım konu ya ama uyarıpta yapıyor ve üstüne küsüyorsa arkadaş direk sen söyle baba ben rahat edemem sen evdeyken zaten sancılı bir süreç çocuk emzircem diye oda oda savaşamam sen gel bir gün dur torununu gör git de

Yaa ben de hep söylüyorum eşime sen bana bırak diyor birşey olmaz diyor anlayamıyor lohusa halini nasıl anlatsam bilemiyorum aileden de biri çıkıp demiyor lohusanin evine gitmeyin diye

Bilmiyorum kararlı olman lazım. Kimse kırılacak mı diye düşünme. Hayır sonra gelsin de bu kadar ufakken saçmalık. Seni riske atmalarına gerek yok.

Eşim bekarken bu evde yaşıyordu evlenince başka ev bulmayalim burasi iyi dedik bu eve taşındım ben o yüzden ev sanki onların evi eşime topu atıyorum doğru ama saygısızlık yapmak istemediğimden ailedeki herkes şikayetçi ama kimse yüzüne bişey demiyor ben desem eşimle kötü olcam

Doğru direk o sürecin zor olduğunu ona söyleyeyim eşime söyledim çünkü anlamadı beni ona söyleyeyim inşallah anlar

Yapmış olmamis. Burasi benim evim, rahat edemeyecek miyim kendi evimde demis.

Valla her insanin karakteri farkli. Pis insana pisligi anlatamiyorsun. Meyve sebze yıkamayı bilmeyen insana helikobakterpilori'yi anlatamiyorsun mesela. Amaan nolacak diyor.

Bir yerden sonra gelin olarak söylemeye utanıyorsun. Mecburen çocuklarına soyletiyorsun.

Ben şahsen çok utanıyorum. Felaket şekilde utaniyorum hem de. Olmasi gereken bir seyi yapmayan birine bunu yapmalısın demek bana cok agir geliyor. Hijyeni Öğrenmemiş ki pis görmüyor elini.

Öyle pis bir adamı bir saat bile ağırlamam evimde. Söz konusu kişi kim olursa olsun. Eşinizle açık ve net bir şekilde konuşun

Bilmiyorum kararlı olman lazım. Kimse kırılacak mı diye düşünme. Hayır sonra gelsin de bu kadar ufakken saçmalık. Seni riske atmalarına gerek yok.
Ben de öyle diyorum bari yeni doğduğunda temiz eve gelsin bebek bir dünyaya alışsın ben evi o kadar temizleyip herşeyden korurken bebeği öyle kötü bir ortama sokmak istemiyorum yorumlari da okuduktan sonra cesaret geldi dicem korkuyorum koronadan dikkat etmeyenleri şimdilik kabul edemem

Çok haklısın ben hani hiç uyarılmamış dememişler öyle kabul etmişler diye düşünerek ten yazdım ben olsam yüz kere demiştim gerçi konu sahibi de söylemiş diyecek sözüm yok artık

Butun dolaplari aciyor her yere bakiyor dokunuyor dedi konu sahibi. Adamin bir de boyle bir huyu varmis.
Yaa evet bir de bu var en kötüsü bu zaten oturup kalsın istiyorum ki dokunduğu yeri bileyim ama gelip heryere bakıyor nereye ne koydunuz diye çok merakla

Çok haklısın ben hani hiç uyarılmamış dememişler öyle kabul etmişler diye düşünerek ten yazdım ben olsam yüz kere demiştim gerçi konu sahibi de söylemiş diyecek sözüm yok artık
Allah başınıza vermesin. Pis bir aile ferdi bulunmuyor belli ki sizde. O sebeple anlayamadiniz işin vahametini. Valla inanir misiniz bilmem ama konu sahibinin yasadiklarini yaşayacaklarını düşündükçe ellerim titriyor. Yarin bir gun benim de basima boyle gelir mi diye.

Yaa evet bir de bu var en kötüsü bu zaten oturup kalsın istiyorum ki dokunduğu yeri bileyim ama gelip heryere bakıyor nereye ne koydunuz diye çok merakla
Evde seks oyuncağı falan varsa dolaplara açıkça koy da utanip bir daha ellemesin. Bence ayıp degil ama eski nesil ayip görecektir ped de koyabilirsin her dolaba.

Adamda ozel hayatin hiçbir alanına saygi yok. Nefret ettim olmaz olsun boyle iyi kalp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…