Kayinpederim çok pis

Ayy valla ne diyim evine almasanda karşındakinin kalbi kırılır ah şu vicdanımız yokmu köpekler yesin bence eşinle konuşmalısın bu konuyu bebek olunca eşinde zaten hassas olur bu konuda o da seni anlayacaktır umarım valla benim bebeğim olursa kimseye ne dokundurturum ne öptürürüm şöyle en azından 9 ay filan çünkü evladının sağlığı önemli kimsede kırılmaz bu konuda sende yok o üzülür yok bu kırılır diye düşünme bacım sağ salim kucağına alırsın inşallah

Sende benim gibi yumuşak yüzlü birine benziyorsun işimiz çok zor valla :'(

genelde şehirdışından gelen kv kp 10 günden önce gitmez hem verdikleri otobüs parasının hakkını vermek için hemde bir daha gelemeyiz aynı şehirde değiliz düşüncesi ile. Sizinkileri takdir ettim gerçekten olması gereken zaten öyle yeni anneyi yormadan torunu görüp dönmek.

Korkma basta herkes hevesli olur sonra herkes annesi goturse de kafamizi dinlesek der

Aynen ya. Benim kayınbabam 1 gece durdu evimde onda da ben hastanedeydim. Döndüğümde 3-4 saat bebeği gördü ve kaynımla gittiler. Kayınvalidem 30 gün kadar kaldı bizde.

Ben doğumdan 1 ay öncesinden sosyal medyada haber paylaşmaya başlamıştım. Yenidoğan bebek öpülmez. Uçuktan bi bebek ölmüş vs(ne kadar doğru bilmem ama öpücüleri savmak için ideal). Eşim de sağ olsun benimle aynı fikirde olmasa da ailesini uyarmıştı. Hoş yüzünü öpmeseler de ellerini öpmelerine çok engel olamadım ha yüz ha el de. Neyse bi şekilde büyüdüler işte. Şimdi bi de kovid var. Aman Allahım ben eşime söyletirdim kayınpederim ellerini yıkamıyorsa.

Benimkiler hemen hemen her konuda öyle çok memnunum gerçekten. Burada ki konuda, uzun kalacak heralde ki üyeler tepki göstermiş. Yoksa kp ya da öz baba vs elbette gidiyor bebeği görmeye. Şehir dışından gelen de mecbur birkaç gün kalıyor. Ben de uzun süreli kalmalara karşıyım erkek değil kadın da olsa lohusanın yanında birden fazla kişi kalmamalı.

Gece gece midem bulandi. Malesef ki benim babamin da boyle bir huyu vardi. Igrenc bir durum. Ben babama agzima geleni soylerdim. Zorla ellerini yikattirir, nereye oturuyor kalkiyorsa temizleye temizleye bir hal olurdum. Belirli odalara, ozellikle kendi odama asla sokmazdim. 2 yildir ayri evlerdeyiz iyi ki yoksa bu korona surecinde asla dayanamazdim. Valla kayinpederimin boyle bir huyu olsa direk soylerim, Allah'in bildigini kuldan saklayacak halim yok ya. Adam kendisi de biliyordur herkesin 3 maymunu oynamasi cok sacma degil mi?! Kalp kirmayin falan diyenleri anlamam mumkun degil. Kirilirsa kirilsin, cocuga o ellerle mi dokunsun. Eltiyi takdir ettim, bastan siniri cizmis. En iyisini yapmis 3 maymunu oynamiyor.

Ha bir de bu turk kayinpeder kayinvalide kafasini anlamakta mumkun degil. Yeni dogum yapmisin evine kimse gerekli degil. Bu durum tek turklerde var sanki. Yurtdisinda yok boyle birsey. Ablam 4 dogum yapti bir gun evinde kalmadik. Hadi annen olur yaninda ama kayinpeder de uzak olsun bir zahmet!

Sen doğum yapacaksın virüs var huzurlu lohusalık istiyorsan kayınpederini alma sadece sana kim yardım edecek onu al kendi değerini bil kayınvaliden ev işi yapar sen bebekle ilgilenirsin ayrıca bebeğini kimsenin kucağına verme en azından ilk 20 günde ...çok sık emip sürekli uyuması gerek ..uyumaz kucakta yorarsan ..emmeye dermanı kalmaz aç aç uyur ve şekeri düşer bebeğin ..azcik kendinin ve bebeğinin kıymetini bil kocanla konuş asla asla gelip kalmasın sende kafayı yersin hele pisse hiç çekilmez bu süreçte... Benim çok huzurlu bir lohusaligim oldu hayatımın en mutlu huzurlu aşk dolu gunleriydi .. çünkü bebeğimle aşk yaşadım sadece kimseye de vermedim bir tek halası haftada 1 kucağına aldı onu kırmak istemedim çok iyi birisi çünkü ama her kucak sonrası çocuğum halsiz dusup beni ememedi ve ben çok zorlandım aç kaldı zorla uykusunu açıp besledim ...onuda toplam 3 kere yaşadım ..kendi ablam gibi sevdiğimden sabrettim sadece ona özel ..onun harici kimse dokunmadı annem ev işi yaptı kv arada geldi uzaktan baktı budur zaten az buyunce doyasıya seviyorlar ama ilk doğduğunda bağışıklık sistemleri çok düşük oluyor yazık değil mi sonra hasta olursa hastanelerde antibiyotik yerse minik vücudu ...artık geri dönüşü olmaz sürekli hasta olan bir çocuğun olur çünkü bağışıklığı kötü olmuştur başta düzelmesi zor olur...bebeklerimizi lütfen koruyalım ...kırmadan izah edelim ...ama asla kendimiz ve bebeğiniz kırılmayalim ,onlar daha çok küçük bize muhtaç..

Çocuga dokunmadan baba ellerını yıka dersın .

Kanaman olacak göğsün akacak dikişler iki doğumda da var yatıp kalkmak yıkanmak yürümek zir olacak sen şimdi bilmiyorsun kolay saniyosun emzirme işkence olur evde kayınbaba ile bana da geldi çok rahatsız edici ki adam evde durmszdi sabah çıkar akşam gelirdi ama onun yanında kıvranarak oturmak ne bileyim şimdi utanıyorum ama ozaman gelmişti bişey diyemedim sen kaynanana annecim sen tek gelsen kuzenimden biliyorum zor oluyor ilk on beş gün babam sonra gelse ben rahat rahat su dikişli dönemi geçirsem utanıyorum desen bunda ayıp bişey yok benim kaynanam kızım biz ayıp attık düşünemedik olmazdı öyle seni strese soktuk dedi sonradan ben bişey demedigim halde bu sefer ben böyle diycem

lohusalıkta nirvana.. Haftada bir çok değil mi? Ve sırf halası kucağına aldı diye bebeğiniz halsiz mi düştü, aç mı kaldı, kendine mi gelemedi?? nasıl bir hayal gücünüz varsa, abarta abarta garip bir hâle sokmuşsunuz hikayenizi. Bu kadarı normal değil, lohusaya bile normal değil.

canım zaten pandemi var ortalık karışık vakalar artıyor her gün.. ben dokundurmazdım çocuğuma en azından bir süre uzaktan sevsinler yeter.

İşten gelince pis mi oluyor?

Benim anlamadığım eltiniz ne gerekçe ile adamı eve almıyor?
Yani pis olduğu için almadığını kayınpeder biliyor mu? Biliyorsa neden kendine çekidüzen vermiyor? Kendini düzeltmediğine göre siz uyarsanız da düzelmeyecektir.
Kolay mı zaten bu yaştan sonra değişmesi.
Pff çok saçma çok zor.
Kayınvalide de mi uyarmıyor nasıl iş anlamadım.

Ben de tükürüğü sumukten daha pis bulurum o yüzden öpme olaylarını sevmem aynı kaşık tabağı farklı kişilerin kullanması tuhaf gelir .
Sumukte aslında pis bir şey değil onu da vücut salgılıyor ama insanoğlu pislestiriyor davranislariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…