Ayy valla ne diyim evine almasanda karşındakinin kalbi kırılırMerhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
çocugunun üstüne sümük mü sürsün yani nasılsa ölmücekKocanız bebekken de bu adam aynıydı, ölmeden büyümüş çok şükür. Bunu düşünüp hayatı zehir etmeyin kendinize, fesat olup temiz olsa daha mı iyiydi
genelde şehirdışından gelen kv kp 10 günden önce gitmez hem verdikleri otobüs parasının hakkını vermek için hemde bir daha gelemeyiz aynı şehirde değiliz düşüncesi ile. Sizinkileri takdir ettim gerçekten olması gereken zaten öyle yeni anneyi yormadan torunu görüp dönmek.Lohusa kadının evinde ne işi var derken adam 40 gün yatıya mı geliyormuş konu sahibi anlamadım aydınlatırsan sevinirim. Pislik konusunu bir kenara bırakırsak babalar torun görmeye gelmiyor mu? Benim Kv kp doğumumdan sonra şehirdışından geldi iki gece kaldı gitti gayet normal değil mi ya torununu görmeye geliyor, ne sanıyosunuz lohusalığı? memeler dışarda tüm gün gezmiyoruz evde, yatak odası var heralde canım yatmak istedi gider yatarım.. Yatıda günlerce kalınmadığı sürece sorun yok. Konu komşuyu anladım da, kp lohusanın evinde ne arıyor demek bir bana mı garip geldi ne ayıp. Babanıza da mı gelme diyeceksiniz.
Korkma basta herkes hevesli olur sonra herkes annesi goturse de kafamizi dinlesek derMerhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
Aynen ya. Benim kayınbabam 1 gece durdu evimde onda da ben hastanedeydim. Döndüğümde 3-4 saat bebeği gördü ve kaynımla gittiler. Kayınvalidem 30 gün kadar kaldı bizde.Doğum sonrası süreçte görmek istediğim son insan sanırım kayınpederim olur.
insan sudan çıkmış balığa dönüyor, memeler açık geziyor yeri geliyor.
kayınpederiniz çok iyi bir insan olabilir buna inanıyorum ama pis olması dışında bir de düşüncesiz.
Hadi erkekler düşünemiyor bazen ama kayınvalidenizde mi demiyor. Lohusa kadın rahat edemez sen gelme diye.
Bebeğe dokunması konusunda da virüsü kullanabilirsiniz.
Ben mi başka düşünüyorum anlamadım
Benimkiler hemen hemen her konuda öyle çok memnunum gerçekten. Burada ki konuda, uzun kalacak heralde ki üyeler tepki göstermiş. Yoksa kp ya da öz baba vs elbette gidiyor bebeği görmeye. Şehir dışından gelen de mecbur birkaç gün kalıyor. Ben de uzun süreli kalmalara karşıyım erkek değil kadın da olsa lohusanın yanında birden fazla kişi kalmamalı.genelde şehirdışından gelen kv kp 10 günden önce gitmez hem verdikleri otobüs parasının hakkını vermek için hemde bir daha gelemeyiz aynı şehirde değiliz düşüncesi ile. Sizinkileri takdir ettim gerçekten olması gereken zaten öyle yeni anneyi yormadan torunu görüp dönmek.
Çocuga dokunmadan baba ellerını yıka dersın .Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
lohusalıkta nirvana.. Haftada bir çok değil mi? Ve sırf halası kucağına aldı diye bebeğiniz halsiz mi düştü, aç mı kaldı, kendine mi gelemedi?? nasıl bir hayal gücünüz varsa, abarta abarta garip bir hâle sokmuşsunuz hikayenizi. Bu kadarı normal değil, lohusaya bile normal değil.kimseye de vermedim bir tek halası haftada 1 kucağına aldı onu kırmak istemedim çok iyi birisi çünkü ama her kucak sonrası çocuğum halsiz dusup beni ememedi ve ben çok zorlandım aç kaldı zorla uykusunu açıp besledim ...onuda toplam 3 kere yaşadım ..
canım zaten pandemi var ortalık karışık vakalar artıyor her gün.. ben dokundurmazdım çocuğuma en azından bir süre uzaktan sevsinler yeter.Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
İşten gelince pis mi oluyor?Canım okuduktan sonra gerçekten üzüldüm temizlik anlayışı gelişmemiş insanlar var maalesef benim kp isden geliyor esofmanini giyiyor duş aldın mı diyorumnyok birazdan Alaçam diyor pisken temiz kıyafetleri giyiyor benimde böyle sıkıntım var ama senin ki daha zor ektim almiyormus neden almadığını biliyor mu yada kv duruma el atsın yada eşin uyarsin
Terlemiş oluyor ve sigara kullanıyor bu da istenmeyen koku yaratiyorİşten gelince pis mi oluyor?
Anladım..sigara başlı başına pis bişey zaten.bide terle karışık sigara kokusu çekilmez haklısınız.Terlemiş oluyor ve sigara kullanıyor bu da istenmeyen koku yaratiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?