Bence herşeyin farkında , ama değişmek istemiyor. Birisi demiştir mutlaka ağzını şapurdatma insanların yanında diye ama anlamamazlıktan gelmiştir. Lohusa olacaksanız , bir cıngar çıkarın ama alttan almadan rica etmeden kızın bagirin, kibar olmaya çalışırsanız ciddiye almazlar. Ama olay cikartirsaniz, Lohusa diye çok üzerinize gelemezler.Çocukları sorunluymus gibi davraniyor ben onları çok seviyorum onlar beni sevmiyor diyor
Ben kp den çok eşinize ve KV kızdım insan hatalarını göremez bazen yada farkına varmaz bir kişide demezmi baba bak bunları yapıyorsun biz rahatsız oluyoruz gelinlerin etraftakiler hoş olmuyor biraz dikkatli özenli ol diye...adam anlayıp düzeltecek kendini belkide..sizde o eş olduğu sürece kp losayken evinizede gelir çocuğunuzu da eller kusura bakmayın doğum yapmış kadınin evinde ne işin var diyememis kimse burada ben sinir oldum eşinize...Çocukları sorunluymus gibi davraniyor ben onları çok seviyorum onlar beni sevmiyor diyor
Ben de çok titizim diyorum Rabbim beni böyle siniyor heralde çok zor bazen eltime aferim diyorum hiç çilesini çekmiyor ama eltim yüzünden kayinpederimin ağladığını gördüm evine kabul etmiyor diye ağladı ama asıl suçlu eşim kayinvalidem aramızda konuşuyoruz pis olduğunu ama asla söylemiyorlar baba dikkat et dese eşim belki farkına varıp yapmayacak ama çekiniyor herkes ben de onlar söylemiyorken söyleyemem ki
Benim bı arkadaş inadına açmıştı memeleri, utanmadan kadını uyardılar . O da memeleri görmek istemeyen bakmasın demişti. Yeni doğmuş bebeğim zaten zar zor emiyor, nefes nefese kalıyor bı de üzerine örtü mü örtçem demişti. İkinci bebek olunca kayınpeder gelmedi
Çok haklısınız ben de kızıyorum onlara söylüyorum da eşime bunları ama kızıyor bağırıyor yapamam diyorBen kp den çok eşinize ve KV kızdım insan hatalarını göremez bazen yada farkına varmaz bir kişide demezmi baba bak bunları yapıyorsun biz rahatsız oluyoruz gelinlerin etraftakiler hoş olmuyor biraz dikkatli özenli ol diye...adam anlayıp düzeltecek kendini belkide..sizde o eş olduğu sürece kp losayken evinizede gelir çocuğunuzu da eller kusura bakmayın doğum yapmış kadınin evinde ne işin var diyememis kimse burada ben sinir oldum eşinize...
Nasıl yani gerçekten mi ben bir tek benim kayınpederim böyle diyordumBenimkiler de namaz kılıyor ama tuvaletten sonra el yikamiyorlar.
Canını sikmayacaksa eger ozelden dertleşebilirizNasıl yani gerçekten mi ben bir tek benim kayınpederim böyle diyordum
Sonunda öyle olacak gibi çünkü kendileri beni o noktaya getiriyorlar hele ki bebegimi düşündükçe insan kendinden sakiniyor nasıl veririm onun elineBence herşeyin farkında , ama değişmek istemiyor. Birisi demiştir mutlaka ağzını şapurdatma insanların yanında diye ama anlamamazlıktan gelmiştir. Lohusa olacaksanız , bir cıngar çıkarın ama alttan almadan rica etmeden kızın bagirin, kibar olmaya çalışırsanız ciddiye almazlar. Ama olay cikartirsaniz, Lohusa diye çok üzerinize gelemezler.
Canını sikmayacaksa eger ozelden dertleşebilirizbenimkilerin seninkilerden beter oldugunu düşünüyorum. Yazamadigim neler var daha.
Dejenfeksinyon al deki lutfen hastalik var baba eller yikanacak sonra dezenfekte edilecek yoksa bebekler cabuk hasta olur bunyeleri zayif de ..Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
Kayınvalidemle konuşuyoruz çocukları eltim herkes şikayetçi kimse yanına gelsin istemiyor ama kayınvalidem dayanamiyor hemen ağlamaya başlıyor başımdan eksik olmasın o sizi çok seviyor böyle demeyin üzülür hasta olur diyor içimden o kadar pisliğe hasta olmadıysa birşey olmaz diyorumKp neden gelinin neden istemedigini bilmiyor mu? Bu kadar drama yapana kadar burnunu karistirmayiversin veya illa karistiriyorsa elini yikasin. Bu kadar basit biseyi yapmayip aglamak ne sanki caresiz, dermansiz derdi var da istenmiyor. Kendi elinde olan bisey burnunu kariştirmayiversin ne kadar zor olabilir.
Kp bu burun kariştirma mevzusunun dert oldugunu bilmiyorsa biri soylesin hersey burnundan dolayi oluyor diye...
Onu hep yapıyorum evde elleri çatlıyormus ben yıkadım diyor hep ama kimse görmüyor ne zaman yikadigini yalan söylüyorDejenfeksinyon al deki lutfen hastalik var baba eller yikanacak sonra dezenfekte edilecek yoksa bebekler cabuk hasta olur bunyeleri zayif de ..
Az önce aynen öyle yaşıdığımı söylediniz şimdi bilmediğiniz hayat diyorsunuz.Neyse tartışma ortamı değil burası.Polemiğin lüzumu yok.Işe hayatinizda görmediğiniz bilmediğiniz insanlar ve karakterler var. Bilmediginiz bir hayat icin de oyle olmaz şöyle yapın abartiyor musunuz demek dogru olmuyor. Sizin uzaktan baktiginiz buradan okudugunuz konuların bizzat icinde yasamaya mecbur olanlar var.
Merak ediyormuş düzeni nasıl diyor birkac kere eşime dedim rahazsiz oluyorum diye herkes yapabilir bu normal diyor hiç babasını suçlamiyor böyle şeylerde onun evi diyorDolapları niye tek tek inceliyor ya?
Bu yorumunuzu daha sonra gördüğüm icin olabilir mi?Az önce aynen öyle yaşıdığımı söylediniz şimdi bilmediğiniz hayat diyorsunuz.Neyse tartışma ortamı değil burası.Polemiğin lüzumu yok.
Tövbeler olsunMerak ediyormuş düzeni nasıl diyor birkac kere eşime dedim rahazsiz oluyorum diye herkes yapabilir bu normal diyor hiç babasını suçlamiyor böyle şeylerde onun evi diyor
Eşin de hiç normal degil. Ne demek onun evi? Valla onun evi degil senin evin.Merak ediyormuş düzeni nasıl diyor birkac kere eşime dedim rahazsiz oluyorum diye herkes yapabilir bu normal diyor hiç babasını suçlamiyor böyle şeylerde onun evi diyor
Olabilir iyi günler.Bu yorumunuzu daha sonra gördüğüm icin olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?