Kayinpederim çok pis

Çocukları sorunluymus gibi davraniyor ben onları çok seviyorum onlar beni sevmiyor diyor
Bence herşeyin farkında , ama değişmek istemiyor. Birisi demiştir mutlaka ağzını şapurdatma insanların yanında diye ama anlamamazlıktan gelmiştir. Lohusa olacaksanız , bir cıngar çıkarın ama alttan almadan rica etmeden kızın bagirin, kibar olmaya çalışırsanız ciddiye almazlar. Ama olay cikartirsaniz, Lohusa diye çok üzerinize gelemezler.

Çocukları sorunluymus gibi davraniyor ben onları çok seviyorum onlar beni sevmiyor diyor
Ben kp den çok eşinize ve KV kızdım insan hatalarını göremez bazen yada farkına varmaz bir kişide demezmi baba bak bunları yapıyorsun biz rahatsız oluyoruz gelinlerin etraftakiler hoş olmuyor biraz dikkatli özenli ol diye...adam anlayıp düzeltecek kendini belkide..sizde o eş olduğu sürece kp losayken evinizede gelir çocuğunuzu da eller kusura bakmayın doğum yapmış kadınin evinde ne işin var diyememis kimse burada ben sinir oldum eşinize...

Kp neden gelinin neden istemedigini bilmiyor mu? Bu kadar drama yapana kadar burnunu karistirmayiversin veya illa karistiriyorsa elini yikasin. Bu kadar basit biseyi yapmayip aglamak ne sanki caresiz, dermansiz derdi var da istenmiyor. Kendi elinde olan bisey burnunu kariştirmayiversin ne kadar zor olabilir.
Kp bu burun kariştirma mevzusunun dert oldugunu bilmiyorsa biri soylesin hersey burnundan dolayi oluyor diye...

Böyle olmak lazim gerçekten yaslanmazsin dert etmezsin

Çok haklısınız ben de kızıyorum onlara söylüyorum da eşime bunları ama kızıyor bağırıyor yapamam diyor

Sonunda öyle olacak gibi çünkü kendileri beni o noktaya getiriyorlar hele ki bebegimi düşündükçe insan kendinden sakiniyor nasıl veririm onun eline

Dejenfeksinyon al deki lutfen hastalik var baba eller yikanacak sonra dezenfekte edilecek yoksa bebekler cabuk hasta olur bunyeleri zayif de ..

Kayınvalidemle konuşuyoruz çocukları eltim herkes şikayetçi kimse yanına gelsin istemiyor ama kayınvalidem dayanamiyor hemen ağlamaya başlıyor başımdan eksik olmasın o sizi çok seviyor böyle demeyin üzülür hasta olur diyor içimden o kadar pisliğe hasta olmadıysa birşey olmaz diyorum

Dejenfeksinyon al deki lutfen hastalik var baba eller yikanacak sonra dezenfekte edilecek yoksa bebekler cabuk hasta olur bunyeleri zayif de ..
Onu hep yapıyorum evde elleri çatlıyormus ben yıkadım diyor hep ama kimse görmüyor ne zaman yikadigini yalan söylüyor

Az önce aynen öyle yaşıdığımı söylediniz şimdi bilmediğiniz hayat diyorsunuz.Neyse tartışma ortamı değil burası.Polemiğin lüzumu yok.

Merak ediyormuş düzeni nasıl diyor birkac kere eşime dedim rahazsiz oluyorum diye herkes yapabilir bu normal diyor hiç babasını suçlamiyor böyle şeylerde onun evi diyor
Eşin de hiç normal degil. Ne demek onun evi? Valla onun evi degil senin evin.

Nasil korona olmamis o öyle

Biz alkol banyosu yapiyoruz elimizi yuzumuze,gozumuze goturmeden once. Milletin eli burnundan dusmuyor ama bir sey olmuyor.

Sahsen ben bir kenara cekip yaptiginin hos olmadigini soylerdim.. Baba kirilma ama hic hijyenik degil, en azindan benim evimdeyken beynine ulasma calismalarina biraz ara ver derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…