Kayinpederim çok pis

Yaşlılara saygi duyalim, dedelere sahip cikalim eyvallah da el yikamak, duş almak, temiz giyinmek, elin burnunda gezmemek, saga sola sumkurmemek de kotanjant hesaplamak, atom parcalamak degil be kardesim. Hangi yasta olursa olsun öğrenilebilir beceriler.

Kv, cocuklari üzülür aman bişey demeyin demek yerine az teşvik etsinler adami. Yol yordam ogretsinler.

Tolstoy 67 yasinda bisiklet kullanmayı öğrendiyse bu bey amca da el yikamayi öğrenir herhalde.

Niye bazı yorumları okurken insanın midesi bulanıyor?

Insanlar yaşlandıkça cocuklasir. Bazı şeyleri algilayamazlar. Sabırla, uyarın, siz gösterin, diliniz var konuşun... Olmuyor mu? Bu sanirim bir süreç yani ömür boyu degil. Sizde ona göre nasil bir yol cizeceginize karar verirsiniz esinizle konuşarak.

Unutmayin ki o adam var olmasaydi bugun ne eşiniz var olurdu ne bebeginiz...

Tıraş bıçağından neden tiksindiniz

Kullanılmış prezarvatif ya da tuvalet kağıdı gibi yazmışsınız

Ortada bırakmasa iyiymiş de bir yere kaldıralım deseydiniz neden attınız ki

Her gün reklamlar var 5 tıraşa kadar dayanır 10 tıraşa kadar dayanır diye tek kullanımlık değil ki

İnsanın içi pis olmasın...Diğer pislik temizlenir gider.
Kocanız bebekken de bu adam aynıydı, ölmeden büyümüş çok şükür. Bunu düşünüp hayatı zehir etmeyin kendinize, fesat olup temiz olsa daha mı iyiydi
ya ama lütfen bu da biraz abartı değil mi?

çocuğumuz bile çikolatalı veya yağlı elleriyle hatta çamurlu tozlu elleriyle oraya buraya dokunduğunda kızıyoruz ellerini yıka diye, adam sümüklü pis ellerini sürünce ne diye anlayışlı olalım?

ki bence çikolata daha masum bir şey sümükten.

o sadece sümük de değildir,orasını burasını kaşır,tuvalete gider elini yıkamaz,bir şey yapar,ellediği her yere bulaştırır hastalığı varsa (bkz. fekal-oral bulaş). yani bu zihniyette bir adam yalnızca sümükle kalmaz,genel anlamda elini yıkamaya özen göstermiyordur.

evin sağında solunda yapışmış sümük görseniz hoş karşılar mısınız? hiç zannetmiyorum çok üzgünüm

Havlu uzat surekli kayinpederine elleri yikadiktan sonra kurulamasi icin :) ya daa kayinvalidenle konus elini yikamiyosa mikropludur yani,kucucuk bebek dedesinden mikrop kapabilir cok rahat.
En olmadi imkan varsa evinize yakin otel ayarlayin ben olsam lohusa halde hemde covid varken kimseyi istemezdim.

Bir de eltin kp i nasil almiyor eve tam olarak? Sen gir sen girme falan mi diyor?

Eltime diyorlar kızım şu zamanda biz geliyoruz diye eltim musait değilim evi boyatiyorum yada başka misafirim var falan diyor sonra bir bakıyoruz sadece kayınvalideme bilet almışlar sana ihtiyacımız var diyorlar onu cagiriyorlar kayinpederim ben de geliyorum deyince hep bahaneleri var direk söylemiyorlar gelme diye ama kayinpederimle eltimin arası hiç iyi değil baba bile demiyor sevmedigini heryerde belli ediyor eltim haklı da bence ama kocası koruyor onu

Eltime diyorlar kızım şu zamanda biz geliyoruz diye eltim musait değilim evi boyatiyorum yada başka misafirim var falan diyor sonra bir bakıyoruz sadece kayınvalideme bilet almışlar sana ihtiyacımız var diyorlar onu cagiriyorlar kayinpederim ben de geliyorum deyince hep bahaneleri var direk söylemiyorlar gelme diye ama kayinpederimle eltimin arası hiç iyi değil baba bile demiyor sevmedigini heryerde belli ediyor eltim haklı da bence ama kocai
Kesinlikle öyle diyorumya dışarıdan geliyor yıkadım dışarda diyor kimse de ses cikarmiyor

Ya bu erkeklerin lohusa kadının yanina babalarini getirmelerine sinir oluyorum. Hadi eşiniz erkek anlamiyorda kaynananizda mi anlamiyor. Insanin lohusalıkta tahammül derecesi çok düşüyor. Oyüzden imkan varsa sonradan gelsin.

Bazen diyorum eşime de söyledim çocuğum doğunca dayanamam uyaririm dedim ben böyle bir evliliği kabul edemem dedi ailesi gelince rahat etmelilermis
Afedersin ama eşin de kafayı yemiş senin demen gereken kelimeyi o mu sana diyor etsinler ellerinden alan yok ta oturup burun karıştırmak ne zamandır rahatlık oldu yani gündüz dediğim ilk mesajımı kaydeye alma lütfen vazgeçtim iyilikten içinden geleni söyle senin ailen nerde yakınlar mı sana

Yok bacım sen çok yumuşak yüzlüsün. Her zaman derim fazla fedakarlık yapanın üstüne giderler de giderler

Neden bekarlık evine gelin gittiniz mesela? Zor kadın olmak lazım biraz da
Bak ozamn eşin de nasıl kıymetini biliyor

İçi de temiz olsun dışı da efendim, çok mu zor ellerini yıkamak, hele şu devirde evlerde çeşmelerden şırıl şırıl sular akarken... Ellerini yıkamayanlar, tuvaleti pis bırakanlar benim de evime gelmesinler, ben de istemem açıkçası.

Eltinizi alkışlıyorum.
O ne ya mide bulandırıcı terbiyesizlikten başka bişey değil.
İnsan burnunu kimsenin olmadığı bı yerde temizler ellerini de yıkar biter gider.
O pis elleriyle herşeye dokunmak ne ya.

iyide kaynatan mutfagını karıstırıken hayırdır ne aradınız derim biraz daha ileri giderse lütfen evimi karıstırmayın derimm allah askına kanunisultan suleyman mı bu kocalarınız hic burdaki kadınlar kocalarına ses cıkarmıyolar şaka gibi hem mutsuzlar kocana neden demiyosun valla kusura bak bakma baban pis burnunu karıstıran ellerini yıkamayan adam bu eve yeni dogmus bi bebek gelicek ya sen söylersin yada ben herkezin icinde söylerim sinirimi bozma annemde dururum dogum sonrası de kavga cıkar neden korkuyosun

Lohusa kadının evinde ne işi var derken adam 40 gün yatıya mı geliyormuş konu sahibi anlamadım aydınlatırsan sevinirim. Pislik konusunu bir kenara bırakırsak babalar torun görmeye gelmiyor mu? Benim Kv kp doğumumdan sonra şehirdışından geldi iki gece kaldı gitti gayet normal değil mi ya torununu görmeye geliyor, ne sanıyosunuz lohusalığı? memeler dışarda tüm gün gezmiyoruz evde, yatak odası var heralde canım yatmak istedi gider yatarım.. Yatıda günlerce kalınmadığı sürece sorun yok. Konu komşuyu anladım da, kp lohusanın evinde ne arıyor demek bir bana mı garip geldi ne ayıp. Babanıza da mı gelme diyeceksiniz.

Anlıyorum tabi ki sizi ama ben eşimin tras bıçağını bile görmedim evin içinde o trasini olur kaldırır banyoda bırakmak normal birşey mi orayı hepimiz kullanıyoruz işini bitir kaldır sonra yeniden kullanırsın ben rahatsız oldum kendi banyomda görünce

Elimi yıkar mısın diye sürekli söyleyeceksin bunun ayıbı olmaz rahatça de, bebek var elini yıka de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…