beni değil benle olan sogukluk biraz etkiliyor onlari daha az gidiyorum hem oglunu daha az goruyor hem torununu ha aslinda benle alakali bir sey de degil kendi oglu da cok aramaz gitmez ama bence onlar benle alakali diye dusunuyorlar neyse cok buyutmemem gerekiyormus anladiminat olsa eşini de göndermezdi.
sizi bu kadar önemsediklerini mi düşünüyorsunuz cidden?
Böyle küçük meseleleri büyütmeyin. Çocuğunuzun dedesini siz sevmeyince o da sevemeyecek (ya da siz sevmesini istemeyeceksin) işler önümüzdeki 10 yılda dolup dolup boşalmayan sizin öfkenizin patlamasıyla huzursuz bir ev, annesi babasının babasından dert yanan (erkeklerin deyimiyle dırdır edip duran), bu nedenle mutsuz 10yaşındaki oğlunuz...oğlum için çünkü neticede babaannesi dedesi ve ben rezil olmus gibi hissettim
en guzelı umursamamak gormezden gelmek bırde bazı seyler zamanla oturur yerınedoğum gününü sehir dışında yapmadım onların olduğu şehirde ailemizin şehrinde yaptım kimse beklemiyor da adami biliyorlar yani belki ben buyutuyorum ama hep bana karsi yapilan bir sey oldugunu dusundugum icindir belki yoksa hic umurumda degil pasif agresiflik diye bir sey de var ya bu oyle bir sey hic bir sey yapmadan da bazen insan insani sabote eder sinir eder. neyse sakinlesmeye calisicam ben de dediginiz gibi en guzeli umursamaz olmak gerekirse rol yapicam.
genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin..
kaba yobaz insanlar doğum günü kutlamaz gelsede kusur bulur çocuğumun doğumgününü zehir etti görgüsüz dersin kanımca biraz empati lütfen sevmesene saygı duy .. sonra detaylara takıl..
genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin..
Böyle küçük meseleleri büyütmeyin. Çocuğunuzun dedesini siz sevmeyince o da sevemeyecek (ya da siz sevmesini istemeyeceksin) işler önümüzdeki 10 yılda dolup dolup boşalmayan sizin öfkenizin patlamasıyla huzursuz bir ev, annesi babasının babasından dert yanan (erkeklerin deyimiyle dırdır edip duran), bu nedenle mutsuz 10yaşındaki oğlunuz...
Hayal edin.
Hangisini isterdiniz..
Affetmek affedeni özgür kılar.
Neden zihninizi böyle yorasınız, affedin, özgür kalın.
Not. Rahmetli canım babam benim düğünüme bile gelmedi (aslında çok hasta olduğu için gelemedi). Yaşlılar gürültü patırtı kalabalık pek kaldıramıyorlar. Belki oğlunuzun dedesi, eşinizin babası, o yaşlı amca da gelememiştir.
size inat yapıldığını kesin olarak biliyor musunuz? kayınvalidenize babam neden gelemedi diye sordunuz mu? ya da kayınpederi arayıp gelmedin baba inşallah hasta falan değilsindir iyi misin diye sordunuz mu? bundan ötesi kendi kafanızda kurduklarınız. boşuboşuna kinlenecek sebep aramayın, kin insanı çürütür yaşlandırır.mesele bunun bana inat yapilmis olmasi gormusum gormemisim umurumda degil yoksa o yuzden sinirliyim biyle bir seyde yaptigi icin ve nasil davranacagimi bilmiyorum yani ne yapmaliyim daha da mi soguk olayim gitmeyeyim mi ? sacma sapan bir davranista bulunmaktan da korkuyorum sinirden.
Şu cümle ile yaftaladığınız insanların
Doğum gününe gelmesini neden bu kadar dert ettiniz ki.
Kendinizle çelişiyorsunuz.
Hem soguk duran sizsiniz hem de isyan eden sizsiniz. Sinirlenen de sizsiniz. Tamam kafaya takmaniz gayet dogal. Arayip konusmayi denesiniz kp le sorun nerde ki? Ilimli konustuktan sonra.kayınvalidem geldi hiç telefonla görüşmeyiz ne onlar beni aradi bu zamana kadar ne de ben değişik bir ilişki hiç saygısızlık etmedim bu zamana kadar ama biraz soğuk duruyorum. ilk doğum günü olduğu için üzüldüm yapı olarak da ben sinirli bir insanım atamıyorum iki gündür üzerimden
ne kadar kibar hoşsunuz eşinin ailesi hakkında ne kadar güzel konuşuyorsunuz bir erkek çocuk annesi olarak hemde maşallah..a kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin..
size inat yapıldığını kesin olarak biliyor musunuz? kayınvalidenize babam neden gelemedi diye sordunuz mu? ya da kayınpederi arayıp gelmedin baba inşallah hasta falan değilsindir iyi misin diye sordunuz mu? bundan ötesi kendi kafanızda kurduklarınız. boşuboşuna kinlenecek sebep aramayın, kin insanı çürütür yaşlandırır.
Cookk dogruuu katiliyorum size5 yaşından önce çocuğun hiçbir şey anlamadığı ve hissetmediği organizasyonlara bu kadar anlam yüklenilmese keşke. Her şey instagramla başladı
Size katılıyorum. Sizi öpebilir miyim5 yaşından önce çocuğun hiçbir şey anlamadığı ve hissetmediği organizasyonlara bu kadar anlam yüklenilmese keşke. Her şey instagramla başladı
ne kadar kibar hoşsunuz eşinin ailesi hakkında ne kadar güzel konuşuyorsunuz bir erkek çocuk annesi olarak hemde maşallah..
yobaz diyorsanız belki bu genel olarak hoşuna gitmeyen bir durumdur, neticede eski insanlara doğumgünü vs şeyler değişik ve gereksiz gelebiliyor, kin tutmaya gerek yok olgunluğunuzu korursanız her zaman kazanan siz olursunuz.gorumcem geldiginde sordum neden gelmedi diye gelmedi bilmiyorum bosver gibi konustu sanki o da kizmis sinirlenmis gibiydi ben de bize kizdi alindigi bir sey mi var diye sordugumda yok dedi ama boyle degisik bir tavirla sanki inat oldugun dusunuyorum %90 sormadim oyle bi kayinpeder gelin iliskimiz yok malesef sormadim
Peki bişey sormak istiyorum. Böyle bir insanın evinize teşrif etmesi hakaten bu kadar önemli mi. Belli ki enerjiniz uymamış adam da gelmemiş.beni baslarda istemeyen hamileyken bir kere bile arayip sormayan evime hirsiz girip arabamizi caldiginda da hic bir seye ihtiyaciniz var mi diye sormayip babamin emanet verdigi arabayla karakol karakol gezerken beni suraya dugune goturun diyen adam icin ne diyebilirim sizce bir de o zamanlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?