kayınpederim !

Mesafe koyan sizsiniz, çocuğunuz kendi ailenize daha yakın şekilde büyüten onlar yobaz deyip geri iten sizsiniz görüşmek istemiyorum pek samimi olmuyorum diyorsunuz ama doğum gününe neden gelmedi diye de içerliyorsunuz. Bu kadar dışlandığını hisseden bir insan neden gelsin ki? hep kendi ailenize bağlı şekilde büyütüyorsanız tabii ki alınırlar size göre sorunlu olabilirler ama onların torunu arayıp çağırdınız mı? zaten çok sevmiyormuşsunuz bu da ayrı bahane olmuş size.

Kayınbabam çocuğumun doğum gününe katılmasa yokluğunu fark eder miyim acaba
Belli ki başka olaylardan ötürü kendisini sevmiyorsunuz, doğum günü bahane.

sevmiyorum da degil gercekten ne hissettigimi ben de bilmiyorum bazen cok guzel sohbet ettigimizde oluyor ama evet bazi yasadigim seyler de etkili sanirim

kendi aileme takin buyutmuyorum ben aslinda onlarin yaninda rahat edemedigim icin (orda kaldigimda sabahin 6sinda odamiza kayinvalidem pat diye dalip giriyor cani sikiliyor cicugu uyandiriyor jendileri uyumadan kimse uyumuyor gece saat 2lere kadar kimse uyumuyor e rahat edemiyorum digal olarak )genelde kendi ailemin yaninda kaliyorum ozellikle gittigimde esimin de benim de ailem ayni sehirde dogal sonucu olarak bizimkilere yakin oluyor yoksa oyle bir cabam yok gorumcemi severim onla hic bir sorunum yok buyukler biraz tuhaf

Eşinize yorumda bulundunuz mu ne dedi
neden gelmedigini sordum biliyor mu diye sadece dogum gununde o da biraz rahatsiz dedi ama kayinvalidemle gorumcem hic rahatsiz demediler ben de bence bize inat yaptigini soyledim o kadar sonrasinda hic acmadim buyumedi de konu o da acmadi

bir kere de şaşırtsınlar beni istiyorumdur belki bir kere de beklentiye girdigimde karsilasinlar istiyorumdur cunku disarida bazi kayinaileler goruyorum ve hosuma gidiyor bir umut belki bizimkiler de normallesir mi diye dusunurken hop bir sey oluyor yine de cok sukur cok karisan eden insanlar degiller cok sinir BOZAMIYORLAR ama mide bulandiriyorlar baslarda olsa evet esime cok yuklenirdim de artik tek kelime etmiyorum mumkun oldugun kapatip yok ediyorum konuyu ne ona ne bana hayri oluyor dallandirip budaklandirmanin da cunku

Niye bu kadar sinirlendiniz ki? Gelmeyebilir. Başkalarına da yapıyor demişsiniz size özel değil demek ki. Belki de adam böyle organizasyonlardan hoşlanmıyordur. Bazı insanlar istemedikleri şeyi nezaket icabı da olsa yapmazlar. Üzerinize alınmayın bence. Gelip suratını asıp otursa daha mı iyiydi?

Peki bişey sormak istiyorum. Böyle bir insanın evinize teşrif etmesi hakaten bu kadar önemli mi. Belli ki enerjiniz uymamış adam da gelmemiş.
evime de beklemedim ki onlarin oldugu sehirde yaptim onemli degil sadece huzursuzluk yaratmaya calistigini dusundugum icin bu kadar takildim hic onemli degil yoksa

gercekten o nedenle gelmese hic takilmam ama bir sey varmis gibi hissettim yani sanki bilincli yapilmis gibi o yuzden yoksa sevmeyebilir katilmayabilir. peki sizce bilincli yapilmissa bu durumda nasil davranirdiniz ?

Peki onlarda "keske gelin bizi sasirtsada kapansa" dese mesela? "Etrafta görüyorum gelinleri, ne güzel hizmet ediyorlar, örtünüyorlar,.. " dese hosuna gidermiydi?

Niye seni sasirtmak zorunda kaliyorlar? Adamlar gelmis kaç yasina, bu dünyaya seni sasirtmaya gelmediler. Karakterleri böyle. Kimse, kimse ile kiyaslanmamali. Etrafindaki begendigin kayin ailelerde, farkli sorunlari vardir bilmedigin.

Neticede hayat görüsleri farkli, karakterler farkli. Bunu kabul etmen gerekir. Seni kimse darlamadikça, huzurnu bozmadikça, umursamaman gerekir.

Benimde kayin aile ile hayat gorüslerimiz zit. Ancak ayda bir iki defa giderim ve saygimdan kusur etmem. Özel günlerde yada birsey oldugunda ararim. Beklentim hiç yok. Kayin babam muhtemelen kizimin dogum gününe gelemeyecek, çaliscak diye. Ki çalismazsa bile yine gelmez, onluk bir ortam degil.

Buna kirilmam, niye kirilayim? Adamin yaptigi birsey yok. Hayatima karismaz, huzurumu bozmaz. Kendi halinde bir adam.

Sende kendine atraksiyonlar arama. Bu sekilde onlar degil, sen aslinda kendi huzurunu bozuyorsun. Bozma nedenlerini ariyorsun.

malesef kurmak zorundayız kuruyoruz da cok bayilmasam da seyrek de gorsek biraraya geliyoruz ve bu durumlarda bile sinirimi bozabiliyorlar evet hic onemli degil gelmesi normal zamanda umurumda olmaz sadece bana karsi yapildigini dusundugum icin sinirlendim o kadar genel olarak da sinirli bir insan oldugdan daha sacma harekette bulunmaktan korkuyorum nasil davranmaliyim diye soruyorum yani yerimde olsaniz ne yapardiniz nasil davranirdiniz ?

Kayinvaliden gorumcen ne hediye aldılar kayinpederin gelmemisya kayinvaliden ne yaptı

gercekten o nedenle gelmese hic takilmam ama bir sey varmis gibi hissettim yani sanki bilincli yapilmis gibi o yuzden yoksa sevmeyebilir katilmayabilir. peki sizce bilincli yapilmissa bu durumda nasil davranirdiniz ?
Bilinçli yapsaydı da umursamazdım

Eski zaman insanlari icin dogum gunu evlilik yildonumu vs vs cok luzumsuz gorur bosa masraf diye . Benim annem mesela hic sevmez oyle seyleri. Bir de erkek adam o tarz eglence kutlamalardan hoslanmiyor demek ki

Anlattıklarınızda hiç problem göremedim.
Doğum günlerini önemsemem ben.
Çağırıldığım yere giderim ama bunun için yakın da olsa başka şehre gitmek fazla benim için.
Kaldı ki kayınpederiniz rahatsızmış, öyle olmasa bile adam üşenmiş olabilir yani.

Aileme yakın olmamı hazmedemiyorlar diyorsunuz, yani bir önceki nesil için bunu hazmetmek kolay mı?
Ben de anneme yakınım, kayınvalidem eşimle kim bilir ne kadar kavga etti bu yüzden.
Kendi kayınvalidesiyle oturmuş kadın, düşünceler öyle hemen değişmiyor, bana alenen bir şey demedikçe duygularından sorumlu tutamam ya.
Eşimle tartışmaları da onların meselesi.

Çok büyütüyorsunuz sanki olanları.

ayrı şehirde yapmadım ayni oturdukları şehirde buna rağmen gelmedi rahatsizlık olayı tamamen yalan her biri farklı bir sey söyluyor çünkü ama evet fazla abartıyorum sanıyorum umursamamak daha iyi olur

Eski zaman insanlari icin dogum gunu evlilik yildonumu vs vs cok luzumsuz gorur bosa masraf diye . Benim annem mesela hic sevmez oyle seyleri. Bir de erkek adam o tarz eglence kutlamalardan hoslanmiyor demek ki

keske oyle dusundugu icin gelmemis olsa ama bana kalirsa degil bir cok sey gereksiz onun icin ama yine de gelirdi bu tarz kutlamalara neyse en iyisi umursamamak

Kayınpeder gelmedi diye olmadı mu Doğum günü ? Ne kadar abartmışsın. Tercih meselesi adam belli sevmiyor katılmayı. Torunu diye istemediği bir ortama girmek zorunda değil. İnsanlar eşi işin bile istemediği ortama gitmeyebiliyor . Bence sen ön yargıdan dolayı abartmışsın. Hazır saygılısın öyle devam et. Aksi durumda eşinle sıkımtı yaşayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…