- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kayınbabam çocuğumun doğum gününe katılmasa yokluğunu fark eder miyim acaba
Belli ki başka olaylardan ötürü kendisini sevmiyorsunuz, doğum günü bahane.
Aklın yolu birSize katılıyorum. Sizi öpebilir miyim
Hepimiz her şeyin farkındayız çünküCookk dogruuu katiliyorum size
Eşinize yorumda bulundunuz mu ne dedihiç telefonda görüsen insanlar değiliz ki arasam bunun için ona abes gelir ki aramam su ara cok sinirliyim cunku kirabilirim
Mesafe koyan sizsiniz, çocuğunuz kendi ailenize daha yakın şekilde büyüten onlar yobaz deyip geri iten sizsiniz görüşmek istemiyorum pek samimi olmuyorum diyorsunuz ama doğum gününe neden gelmedi diye de içerliyorsunuz. Bu kadar dışlandığını hisseden bir insan neden gelsin ki? hep kendi ailenize bağlı şekilde büyütüyorsanız tabii ki alınırlar size göre sorunlu olabilirler ama onların torunu arayıp çağırdınız mı? zaten çok sevmiyormuşsunuz bu da ayrı bahane olmuş size.
neden gelmedigini sordum biliyor mu diye sadece dogum gununde o da biraz rahatsiz dedi ama kayinvalidemle gorumcem hic rahatsiz demediler ben de bence bize inat yaptigini soyledim o kadar sonrasinda hic acmadim buyumedi de konu o da acmadiEşinize yorumda bulundunuz mu ne dedi
Ben bu "kayinaileden nefret edelim fakat beklentiyede girelim" olayini anlamiyorum. Yani madem adami sevmiyorsun, niye gelmesini bekliyorsun? Bu defa gelseydi "yok yüzü asikti oglusumun dogum gününde, nasil yapar bunu" diye konu açardin.
Yani kisacasi bu insanlar ne yapsa, gözüne batacakti.
Burdaki konulardada, gelinler kayin aileyi niye bu kadar taktigini bir türlü anlamiyorum. Mesafe niye konulmuyor? Adam gelmiyor iste, istedigin gibi dogum günü yaptin, daha ne istiyorsun? Adami bu yasinda degistirmeyecegine göre? Ki seni sirf açik oldugundan dolayi istemediler, ve halen onlarin pesindesin.
Ki derdin onlar degil, sirf esine göstermek "bak annenler ne kadar kötü". Bence bu hirsi birak. Sadece evliligine ve kendine zarar verir. Oglum olgum diyorsunda, en çokta oglun için umursamamayi ögrenmen lazim. Yani çoçugumun dogum gününde kp'er gelmedi diye dert etmem
evime de beklemedim ki onlarin oldugu sehirde yaptim onemli degil sadece huzursuzluk yaratmaya calistigini dusundugum icin bu kadar takildim hic onemli degil yoksaPeki bişey sormak istiyorum. Böyle bir insanın evinize teşrif etmesi hakaten bu kadar önemli mi. Belli ki enerjiniz uymamış adam da gelmemiş.
Niye bu kadar sinirlendiniz ki? Gelmeyebilir. Başkalarına da yapıyor demişsiniz size özel değil demek ki. Belki de adam böyle organizasyonlardan hoşlanmıyordur. Bazı insanlar istemedikleri şeyi nezaket icabı da olsa yapmazlar. Üzerinize alınmayın bence. Gelip suratını asıp otursa daha mı iyiydi?
bir kere de şaşırtsınlar beni istiyorumdur belki bir kere de beklentiye girdigimde karsilasinlar istiyorumdur cunku disarida bazi kayinaileler goruyorum ve hosuma gidiyor bir umut belki bizimkiler de normallesir mi diye dusunurken hop bir sey oluyor yine de cok sukur cok karisan eden insanlar degiller cok sinir BOZAMIYORLAR ama mide bulandiriyorlar baslarda olsa evet esime cok yuklenirdim de artik tek kelime etmiyorum mumkun oldugun kapatip yok ediyorum konuyu ne ona ne bana hayri oluyor dallandirip budaklandirmanin da cunku
kp kimdir allah aşkına? bi ton laf söylüyorsunuz bi de hala incelik bekliyorsunuz. gerekli gereksiz insanları dertlenecek kadar mı vaktiniz bol??
etmeyin eylemeyin. gelen gelir gelmeyen öte gider. kimse ile de gereksiz ilişkiler kurmak zorunda değilsiniz.
Kayinvaliden gorumcen ne hediye aldılar kayinpederin gelmemisya kayinvaliden ne yaptıkayınvalidem geldi hiç telefonla görüşmeyiz ne onlar beni aradi bu zamana kadar ne de ben değişik bir ilişki hiç saygısızlık etmedim bu zamana kadar ama biraz soğuk duruyorum. ilk doğum günü olduğu için üzüldüm yapı olarak da ben sinirli bir insanım atamıyorum iki gündür üzerimden
Bilinçli yapsaydı da umursamazdımgercekten o nedenle gelmese hic takilmam ama bir sey varmis gibi hissettim yani sanki bilincli yapilmis gibi o yuzden yoksa sevmeyebilir katilmayabilir. peki sizce bilincli yapilmissa bu durumda nasil davranirdiniz ?
Anlattıklarınızda hiç problem göremedim.
Doğum günlerini önemsemem ben.
Çağırıldığım yere giderim ama bunun için yakın da olsa başka şehre gitmek fazla benim için.
Kaldı ki kayınpederiniz rahatsızmış, öyle olmasa bile adam üşenmiş olabilir yani.
Aileme yakın olmamı hazmedemiyorlar diyorsunuz, yani bir önceki nesil için bunu hazmetmek kolay mı?
Ben de anneme yakınım, kayınvalidem eşimle kim bilir ne kadar kavga etti bu yüzden.
Kendi kayınvalidesiyle oturmuş kadın, düşünceler öyle hemen değişmiyor, bana alenen bir şey demedikçe duygularından sorumlu tutamam ya.
Eşimle tartışmaları da onların meselesi.
Çok büyütüyorsunuz sanki olanları.
Eski zaman insanlari icin dogum gunu evlilik yildonumu vs vs cok luzumsuz gorur bosa masraf diye . Benim annem mesela hic sevmez oyle seyleri. Bir de erkek adam o tarz eglence kutlamalardan hoslanmiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?